Results 46 to 60 of 115
Thread: Διπλά και τριπλά προφίλ....
-
17-11-2009, 15:35 #46
Originally posted by Θεοφανία
Δεν ξέρω αν η ρέιν είναι διπλοτριπλογραμμένη, ή την έχει βάλει κάποιο άλλο μέλος, αλλά γιατί να μην το πιστεύω όταν πάει από μονη της, οντας καινούργιο μελος, και βρίσκει ένα θέμα που έχει παιχτεί πριν 1,5 χρονο και με καλεί να ζητήσω συγνώμη για ρατσισμό απέναντι στους ομοφυλόφυλους?
Παράλληλα εμφανίζεται και μια Μάνια απ το πουθενά, η οποία μπαίνει στο θέμα της Άρκτος, που δεν είναι για γέλια παρά ιδιαίτερα λεπτό και σοβαρό και αρχίζει τις κριτικές και τα αυθαίρετα συμπεράσματα λες και την ξέρει χρονια.
Σε οτι αφορα την Μανια, το να γραφει για την βια, υπερασπιζομενη την πλευρα του θύτη δεν ειναι απο το πουθενα. Καποια δικη της αναγκη καλυπτει ετσι. Μπορει ο λογος να μη σου μοιαζει αρκετος ή ικανος, αλλα αυτο ειναι ετσι απο την δικη σου πλευρα. Οχι απο την πλευρα της Μανιας. Σε αυθαιρετα συμπερασματα, δεν πεφτει μονο η Μανια. Λιγο πολυ το κανουμε ολοι μας.
Επισης τα θεματα στα οποια επιλεγουμε να γραψουμε, δεν ειναι τυχαια. Προφανως και κατι μας τσιγκλιζουν και τα διαλεγουμε. Να πουμε αποψεις ή να ανταλλαξουμε.
Το πώς, γιατι, με ποιο κινητρο ερχεται και γραφει ο καθενας ειναι δικη του υποθεση. Δεν χρειαζεται να συμφωνουν τα προσωπικα μας κριτηρια με τα αντιστοιχα των αλλων.
Ειλικρινα ο διαχειριστης δεν μπορω να καταλαβω τί θα μπορουσε να κανει στην περιπτωση αυτη που αναφερεις.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 17-11-2009, 15:43 #47
Originally posted by Sofia
Σε οτι αφορα την Μανια, το να γραφει για την βια, υπερασπιζομενη την πλευρα του θύτη δεν ειναι απο το πουθενα. Καποια δικη της αναγκη καλυπτει ετσι."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
17-11-2009, 15:46 #48
Σοφία...δεν είμαι Θεός, είμαι άνθρωπος και απλά λέω την άποψη μου. Μπορεί να είμαι λάθος και να μη συμβαίνει τίποτα απ όλα αυτά.
Σίγουρα όμως έχω το δικαίωμα να εξωτερικεύω τις απορίες μου και να γράφω ότι με ενοχλεί.
Ζήτησα απ τον αντμιν να κοιτάξει αν υπάρχουν διπλά ή τριπλά προφίλ. Απ τη στιγμή που απαγορεύεται, δεν βλέπω που είναι αθέμιτο να κάνω κάτι τέτοιο.
Τέλος.... Ομπ...σε καμία περίπτωση δεν έίμαι ρατσίστρια απέναντι στους ομοφυλόφυλους. Αρκεί να σου πως ένας απ τους καλύτερους φίλους μου είναι ομοφυλόφιλος και τον λατρεύω.
Άλλωστε δεν νομίζω πως υπάρχει πουθενά δική μου άποψη πως είμαι κατά των ομοφυλόφυλων όπως έγραψε η γουιν.\\
Ο κρίνο είχε γράψει κάπου πως είχε πάει με άντρα και γω είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ένας άντρας με άντρα και να μην είναι γκει ή τουλάχιστον μπαι. Που είναι η ρατσιστική μου διαθεση?
17-11-2009, 15:47 #49
Originally posted by oboro
Originally posted by Sofia
Σε οτι αφορα την Μανια, το να γραφει για την βια, υπερασπιζομενη την πλευρα του θύτη δεν ειναι απο το πουθενα. Καποια δικη της αναγκη καλυπτει ετσι.
17-11-2009, 15:49 #50
εγω πιστευω οτι μπορει να αργησει αλλα θα ερθει η δικαιωση.....
17-11-2009, 16:02 #51
Σοφία...δεν είμαι Θεός, είμαι άνθρωπος και απλά λέω την άποψη μου. Μπορεί να είμαι λάθος και να μη συμβαίνει τίποτα απ όλα αυτά.
Σίγουρα όμως έχω το δικαίωμα να εξωτερικεύω τις απορίες μου και να γράφω ότι με ενοχλεί.
Ζήτησα απ τον αντμιν να κοιτάξει αν υπάρχουν διπλά ή τριπλά προφίλ. Απ τη στιγμή που απαγορεύεται, δεν βλέπω που είναι αθέμιτο να κάνω κάτι τέτοιο.
Τέλος.... Ομπ...σε καμία περίπτωση δεν έίμαι ρατσίστρια απέναντι στους ομοφυλόφυλους. Αρκεί να σου πως ένας απ τους καλύτερους φίλους μου είναι ομοφυλόφιλος και τον λατρεύω.
Άλλωστε δεν νομίζω πως υπάρχει πουθενά δική μου άποψη πως είμαι κατά των ομοφυλόφυλων όπως έγραψε η γουιν.\\
Ο κρίνο είχε γράψει κάπου πως είχε πάει με άντρα και γω είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ένας άντρας με άντρα και να μην είναι γκει ή τουλάχιστον μπαι. Που είναι η ρατσιστική μου διαθεση?
Κριμα που επιλεγεις να παρουσιασεις τα κινητρα σου σαν αθωα. Στοχοποιειτε συστηματικα μερικοι εδω μεσα, και απο τα δυο \"στρατοπεδα\". Νομιζω οτι πλεον εχετε ξεφυγει ομως...
Ομπ...πάλι δεν κατάλαβες....δεν είπα πως οι τοποθετήσεις της Μάνιας είναι για γέλια, αλλά πως το θέμα της άρκτος δεν είναι για γέλια, αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητο και σοβαρό."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
17-11-2009, 16:05 #52
17-11-2009, 16:11 #53
Originally posted by oboro
Κριμα που επιλεγεις να παρουσιασεις τα κινητρα σου σαν αθωα. Στοχοποιειτε συστηματικα μερικοι εδω μεσα, και απο τα δυο \"στρατοπεδα\". Νομιζω οτι πλεον εχετε ξεφυγει ομως...
Ομπ...πάλι δεν κατάλαβες....δεν είπα πως οι τοποθετήσεις της Μάνιας είναι για γέλια, αλλά πως το θέμα της άρκτος δεν είναι για γέλια, αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητο και σοβαρό.
17-11-2009, 16:21 #54
17-11-2009, 16:33 #55
Σελίδες 73-77 στο thread \"Για να περνά η ώρα\".
Για να (σας) περνά ευχάριστα η ώρα,βάλατε στη μέση ένα άτομο και σχολιάζατε τη σεξουαλικότητά του...
DG,αν το πήρες στραβά από δική μου λάθος διατύπωση,σου ζητάω συγγνώμη.Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να εισπράξεις πως είχα διάθεση υποτίμησής σου."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-11-2009, 16:36 #56
Originally posted by RainAndWind
Σελίδες 73-77 στο thread \"Για να περνά η ώρα\".
Για να (σας) περνά ευχάριστα η ώρα,βάλατε στη μέση ένα άτομο και σχολιάζατε τη σεξουαλικότητά του...
DG,αν το πήρες στραβά από δική μου λάθος διατύπωση,σου ζητάω συγγνώμη.Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να εισπράξεις πως είχα διάθεση υποτίμησής σου.
Ασχολήθηκες καθόλου για το πως έφτασε εκεί η κατάσταση, ή είναι κάτι που δεν σε ενδιαφέρει, αφού η μόνη σου έννοια είναι να καταδικάσεις κάτι σωνει και καλά?
Μάλλον όχι. Δεν το συνεχίζω άλλο. συνέχισε το μόνη/ος σου.
17-11-2009, 16:55 #57
Ζήτησα απ τον αντμιν να κοιτάξει αν υπάρχουν διπλά ή τριπλά προφίλ. Απ τη στιγμή που απαγορεύεται, δεν βλέπω που είναι αθέμιτο να κάνω κάτι τέτοιο.! Αυτο κανουμε ολοι, την αποψη μας εκφραζουμε.
Ξερεις εμενα το θεμα μου, δεν ειναι αν υπάρχουν αμφιβολιες ή αποριες. Απειρες εχω και εγω. Αλλα οταν μπαινει καποιο νεο μελος και μενουμε πιο πολυ στο αν ειναι αυτος ή αυτή και οχι στο περιεχομενο των λογων του, δεν ξερω κατα ποσο φροντιζουμε τοσο τον χωρο αυτο που λεγεται φορουμ υποστηριξης και ποσο την επικοινωνια που ολοι ευαγγελιζομαστε πώς προσπαθουμε γι αυτην.
Λογια οπως \"απο το πουθενα\" ειναι αρκετα επιθετικα και υποτιμητικα, δεν νομιζεις?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
17-11-2009, 16:58 #58
Οχι Σοφία, δεν νομίζω.
Όταν κάποιο νέο μέλος μπαίνει στοχευμένα σε κάποια θέματα και ασχολείται, (ναι απ το πουθενά), με συγκεκριμένα άτομα, εμένα μου δημιουργούνται απορίες.
Αν λοιπόν όταν τις εκφράζω πρέπει να τις εξηγώ επι εκατό, χάνουν και το νοημα τους, καθώς πιστεύω πως γίνομαι αρκετα σαφής.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχω το δικαίωμα αυτό.
17-11-2009, 17:21 #59
Το δικαίωμα το έχεις.Αλλά κάνεις χρήση του όποτε είσαι στη γωνία.Προσπαθείς να απαξιώσεις τον συνομιλητή σου μέσω της αμφισβήτησής του ή της τζάμπα ειρωνείας,για να αποφύγεις να επιχειρηματολογήσεις πάνω στην ουσία της κριτικής του.
Κρίμα..."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-11-2009, 17:22 #60
Εχετε σκεφτει οτι μπορει να μην ειναι διπλοεγγεγραμμενα μελη αλλα απλοι επισκεπτες που απλως δεν εχουν εγγραφει στο φορουμ, και που μια μερα το αποφασισαν και το εκαναν.
Δεν ειναι παντα μαυρο ή ασπρο στη ζωη. Φιλος ή εχθρος. Υπαρχουν και θα υπαρχουν οι ενδιαμεσες καταστασεις.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία