Results 61 to 75 of 115
Thread: Διπλά και τριπλά προφίλ....
-
17-11-2009, 17:27 #61
- 17-11-2009, 18:22 #62
Ας χωθώ κι εγώ σα τσόντα. Εισβάλλω ίσως απ\' το πουθενά ή μήπως απ\' το υπερπέραν;...
. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι, αν τελικά κάποιοι άνθρωποι έχουν πραγματικά και ουσιώδη προβλήματα για να είναι στο συγκεκριμένο χώρο. Ψέμματα σας λέω, δεν αναρωτιέμαι καθόλου. Πάντως γεγονός είναι - στα δικά μου μάτια - πως απ\' την \'προσπάθεια\' που καταβάλλουν ορισμένοι προκειμένου να πείσουν ότι νοιάζονται για τους αδυνάτους σε αυτόν τον φορουμικό ντουνιά και κυρίως να πείσουν εαυτούς ότι είναι νορμάλ και αμέμτου... φυσιολογικότητος, πέφτουν στην ίδια τους τη λούμπα. Πραγματικά στις σελ. 73 έως 77, είδα να πρωτοστατούν αυτοί που βλέπω και όλο τον καιρό που υφίσταμαι ως μέλος. Όσο για τον χρήστη ο οποίος \'απεχώρησε\' και ορισμένοι δείξανε κατανόηση για την \'αυτοκριτική\' του - ας γελάσω τώρα που μπορώ ακόμη - τί να πει κανείς; Ο ίδιος αν δε κάνω λάθος, \'τσιγκλάει\' σήμερα στο θέμα της Άρκτου σε κάποιο σημείο τη συζήτηση. Είναι επειδή ήρθε απλά να διαβάσει φυσικά. Κι επειδή στην αυτοκριτική του έχει πάντα δίκιο. Κι όλοι όσοι συμμετέχουν σε όλα αυτά, είναι σχεδόν πάντα οι ίδιοι. Δηλαδή εδώ, δε προσβάλλεται μόνο η δική μου νοημοσύνη - επιτρέψτε μου αλλά την έχω μπόλικη - αλλά και η υφή του χώρου όλου. Πραγματικά το λέω και το πιστεύω, αλλά κρίνοντας από πολλά γραφόμενα, όχι μόνο αδυνατούν κάποιοι να προσφέρουν υποστήριξη, αλλά φαντάζομαι πόση άγνοια έχουν στην έξω ζωή. Άνθρωποι που θεωρούν ότι γνωρίζουν τα πάντα, είναι εγωπαθείς, κακοπροαίρετοι και ζηλόφθονες είναι οι πιο αδύνατοι κρίκοι. Αν νομίζουν ότι έχουν κάτι να προσφέρουν ας το κοιτάξουν. Αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξουν μέσα τους κι αυτό φοβίζει. Ευχαριστώ. Ά, και καλησπέρα σας...
17-11-2009, 19:24 #63
τι αποκαμε εκεινο το καημενο, το ζαβλακωμενο ο σαινης?
βρηκε τιποτα η ακομα?
εμπροςςςςςςςςςςςς καλα μου ποδιαααααααααααααααα
17-11-2009, 20:07 #64
βασικα εγω παραδινομαι, ειμαι η Sofia και ο Alobar . το Lef ειναι το 3ο προφιλ μου.. ειμαι γυναικα τελικα.
17-11-2009, 20:21 #65
... γαμώτο γιατί με ξεσκέπασες άλλε μου εαυτέ;... αποκάλυψες ότι είμαι άντρας τελικά... λέγε με Δημήτρη, το Σοφία είναι το καλλιτεχνικό μου...
(... ας παίξουμε λοιπόν... αφού εμπαίζουν ένα χώρο οι μη έχοντες προβλήματα, ε ας εκτονωθούμε κι εμείς που έχουμε ε;...)
17-11-2009, 21:18 #66
Originally posted by Lef
βασικα εγω παραδινομαι, ειμαι η Sofia και ο Alobar . το Lef ειναι το 3ο προφιλ μου.. ειμαι γυναικα τελικα.DDD
Aχου... Ευχαριστω για το ανελπιστο και τοσο, μα τοσο αναγκαιο βραδυνο γελιο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
17-11-2009, 21:39 #67
Lef προσεχε μη σου μεινει να εισαι γυναικα , και μετα σου αρεσει
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
17-11-2009, 23:28 #68
Originally posted by Lef
βασικα εγω παραδινομαι, ειμαι η Sofia και ο Alobar . το Lef ειναι το 3ο προφιλ μου.. ειμαι γυναικα τελικα.
Χμμ μα είχα την εντύπωση ότι ο Alobar ήταν εγώ που κάποιες φορές έμπαινε σαν lef ...*confused...
17-11-2009, 23:31 #69
18-11-2009, 00:32 #70
Προς Πετραν και ομπορο: Παντα με ζηλεύατε.....
18-11-2009, 09:12 #71
Είναι απίστευτο το πόσο ανάγκη έχει ο άνθρωπος από την αντιπαράθεση και την επιβολή του εγώ του στην κοινωνία.
Τέτοια θέματα σαν και αυτά που διαβάζουμε εδώ τώρα είναι η τρανή απόδειξη ότι τα παράθυρα της ζωής μας έχουν άμεση σύνδεση με αυτά της τηλεόρασης.
Ειλικρινά με πληγώνει να βλέπω έξυπνους ανθρώπους να αναλώνονται σε ανούσιες συζητήσεις και σε ανταλλαγή ειρωνικών σχολίων. Τελικά για άλλη μία φορά περίτρανα αποδεικνύεται ότι ζούμε την ζωή που μας αξίζει. Και γιαυτό ο μόνος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Κακός κακολογούμε τους άλλους και την κοινωνία μας. Εμείς μόνο και μόνο εμείς είμαστε οι υπαίτιοι.
19-11-2009, 19:14 #72
Originally posted by knoulp
Είναι απίστευτο το πόσο ανάγκη έχει ο άνθρωπος από την αντιπαράθεση και την επιβολή του εγώ του στην κοινωνία.
Τέτοια θέματα σαν και αυτά που διαβάζουμε εδώ τώρα είναι η τρανή απόδειξη ότι τα παράθυρα της ζωής μας έχουν άμεση σύνδεση με αυτά της τηλεόρασης.
Ειλικρινά με πληγώνει να βλέπω έξυπνους ανθρώπους να αναλώνονται σε ανούσιες συζητήσεις και σε ανταλλαγή ειρωνικών σχολίων. Τελικά για άλλη μία φορά περίτρανα αποδεικνύεται ότι ζούμε την ζωή που μας αξίζει. Και γιαυτό ο μόνος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Κακός κακολογούμε τους άλλους και την κοινωνία μας. Εμείς μόνο και μόνο εμείς είμαστε οι υπαίτιοι.
Με λίγα λόγια δηλαδή
λολ
27-01-2010, 17:23 #73
δεν ξέρω αν έχω γίνει παρανοϊκή, αλλά έχω την ιδέα ότι τις τελευταίες μέρες (καμιά 10aria) υπάρχει ένα άτομο που μπαίνει συνέχεια με διαφορετικά προφίλ και γράφει διάφορες ασυναρτησίες. δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τίποτα περίεργο. αλλά κάποιοι ειλικρινά δεν με πείθουν.
27-01-2010, 20:36 #74
Originally posted by lucifer
δεν ξέρω αν έχω γίνει παρανοϊκή, αλλά έχω την ιδέα ότι τις τελευταίες μέρες (καμιά 10aria) υπάρχει ένα άτομο που μπαίνει συνέχεια με διαφορετικά προφίλ και γράφει διάφορες ασυναρτησίες. δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τίποτα περίεργο. αλλά κάποιοι ειλικρινά δεν με πείθουν.
27-01-2010, 22:42 #75
@ salin:
όχι, δεν εννοώ εσένα. εσύ ήσουνα ειλικρινής, το έχεις δηλώσει ότι κάτι έπαθε το login σου.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία