Διπλά και τριπλά προφίλ.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 115
    Junior Member
    εγώ πάλι πρόσφατα βρήκα το φόρουμ δεν έχω ξαναμπεί.απλά δεν είναι τα αληθινά μου στοιχεία.

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    δεν ξέρω αν έχω γίνει παρανοϊκή, αλλά έχω την ιδέα ότι τις τελευταίες μέρες (καμιά 10aria) υπάρχει ένα άτομο που μπαίνει συνέχεια με διαφορετικά προφίλ και γράφει διάφορες ασυναρτησίες. δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τίποτα περίεργο. αλλά κάποιοι ειλικρινά δεν με πείθουν.
    Aυτό ξαναπέστο...

.

Προσωπικά δεν θεωρώ κακό να χρησιμοποιείς κάποιος πολλαπλά προφιλ , σίγουρα έχει τους λόγους του οι οποίοι εμένα τουλάχιστον δεν με αφορούν, αλλά με όλο αυτό με τα πολλαπλά προφιλ απλά διημιουργείται κάποια μικρή αναστάτωση και ίσως προκαλεί εκνευρισμό για αρκετά μέλη που απαντάνε σε fake λογαριασμούς.

Το να διημιουργεί κάποιος πολλά προφιλ ειναι δικο του θέμα.
    Αλλά το να διημιουργεί πολλά προφιλ και να ανακατεύει τα θέματα και τα άλλα μελη τότε πλεον ειναι θεμα ολου του φόρουμ...............

Member
    μαλλον εμενα εννοεις.... αλλα πιστευω οτι σας εξηγησα και απαντησα,για την επιθετικοτητα μου ζητησα συγνωμη, αν αυτο ειναι αποδεχτω..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ....γιατι βρε παιδια δεν δεχεστε οτι σε φαση περιεργη ενα ατομο μπορει να εχει ενα μικρο προβληματακι , και να βλεπει δον κιχωτες παντου.... Αν θελετε μπορω να φυγω ,ετσι και αλλιως ειναι κατι στην ζωη μου που αντεχω μεχρι τωρα.Απλα πειτετω απλα ...........Μελινα10 δεν σε θελουμε ..μας δημιουργεις προβλημα

Senior Member
    Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
    μαλλον εμενα εννοεις.... αλλα πιστευω οτι σας εξηγησα και απαντησα,για την επιθετικοτητα μου ζητησα συγνωμη, αν αυτο ειναι αποδεχτω..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ....γιατι βρε παιδια δεν δεχεστε οτι σε φαση περιεργη ενα ατομο μπορει να εχει ενα μικρο προβληματακι , και να βλεπει δον κιχωτες παντου.... Αν θελετε μπορω να φυγω ,ετσι και αλλιως ειναι κατι στην ζωη μου που αντεχω μεχρι τωρα.Απλα πειτετω απλα ...........Μελινα10 δεν σε θελουμε ..μας δημιουργεις προβλημα
    Έκανες κάτι για να μην σε θέλουν γιατί εγώ δεν σε ξέρω.

Member
    θελω να πιστευω οτι ειναι μια παρεξηγηση μαλλον .Ειμαι καινουρια φρεσκο που λενε...και πρωτη φορα που κανω εγγραφη σε φορουμ ..γιατι πιγωμουν ουτε εδω τα καταφερνω τελικα

Υπάρχουν, (κατά τη γνώμη μου), πολλά μέλη που επανακάμπτουν με άλλα ψευδώνυμα. Εγω προσωπικά έχω εντοπίσει δύο που τους την είπα με υ2υ και το παράδεχτηκαν, αλλα επειδή μου εξήγησαν τους λόγους δεν συνέχισαν το θέμα.
    Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν μάτι και εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι απλά μαζί τους γιατί νιώθω πως περιπαίζουν μια ολόκληρη κοινότητα θεωρόντας μας ηλίθιους.

Member
    μιλας για μενα

Senior Member
    τι λετε βρε παιδια?
    δηλαδη παιζει να νομιζω οτι ανταλλαζω αποψεις με δυο τρεις ανθρωπους και στην ουσια να μιλάω με τον ενα?οκ ειναι... εκπληξη.απο την αλλη αυτος που το κάνει αυτό εμενα δουλευει ή τον εαυτό του?

Senior Member
    Δίκιο εχεις Αφωτεινή.Τον εαυτό του κοροϊδεύει σκέψου να μιλάει και να απαντάει στον εαυτό του.Αλήθεια είναι η μοναξιά, η ανάγκη για επικοινωνία ή για να δημιουργθηθεί πρόβλημα;Το προσπερνάς νομίζω απλά όταν αντιλαμβάνεσαι.Η αλήθεια είναι πως δεν εχω καταλάβει.

Senior Member
    Ενας admin/moderator μπορει ευκολα να δει την ip και κατα συνεπεια ποια ατομα εχουν διπλο-τριπλο προφιλ απλά με ένα κλικ....... , ναι ενα κλικ.....

.

Όσο για ολους εμας που δεν εχουμε αυτη την τεχνική δυνατοτητα , μπορουμε να το καταλαβουμε αλλιως.......
    οπως σωστα ειπε και η Θεοφανια καποια πραγματα βγαζουν ματι τελικα....
    και οσο περισσοτερο κρυβεται καποιος τοσο πιο πολυ ξεχωριζει αμα ολοι οι αλλοι ειναι φανεροι. τραγικη ειρωνια αυτο ε?

.
    Ειμαι σχεδόν απόλυτα βεβαιος για τουλαχιστον ενα ατομο που εχει διαφορετικα προφιλ, αλλα παρολα αυτα εκανα τα στραβα ματια. Μεχρι πότε όμως θα γινεται αυτο?Ας πουμε βρισκω το λιγοτερο ενοχλητικο να απανταω σε πολλαπλα προφιλ ενω στην ουσια ειναι ενα.Οχι ενοχλητικο βασικα, αλλα θεμα ασεβειας κυριως.Αν ειμαι εγω ενταξει με αλλους θα εκτιμησω να ειναι και οι αλλοι επισης ενταξει μαζι μου.

Ομως οπως πολύ σωστά λεει και η Αφωτεινή... εμας δουλευει ή τον αυτό του μήπως?

.
    Το θεμα για εμενα ληγει εδω παντως...

Αυτοι που εχουν πολλα προφιλ ας κανουν οτι νομιζουν. Θα κανουμε και εμεις ομως οτι νομιζουμε επισης.

peace out

Senior Member
    Μπας και εννοείτε εμένα;το είπα δεν μπορούσα να μπω στο φόρουμ και εκανα νεο λογαριασμό.Πλάκα θα εχει.Πάντως δεν εφτασα το σκορ του Πάνου 12345

Senior Member
    εγω παντως οχι giwta.δεν μιλω για κανενα γιατι δεν ξέρω .

Senior Member
    δεν αφορά γιώτα2, αμαλία. νομίζω ότι αυτός που τα κάνει, ξέρει. τελοσπάντων, μπορεί να είμαι... κι εγώ!

Senior Member
    Αν δεν μας ενοχλεί αυτος που το κάνεια δεν μας νοιαζει απλά να μην μας θεωρεί και ηλίθιους. Τον καταλάβαμε!!!

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    δεν αφορά γιώτα2, αμαλία. νομίζω ότι αυτός που τα κάνει, ξέρει. τελοσπάντων, μπορεί να είμαι... κι εγώ!
    Ολο αυτο μου θυμισε τον ανεκδοτο με τον Χριστο και τους μαθητες του.

Την ωρα του μυστικου δειπνου λεει ο Χριστος στους μαθητες του. Αποψε ενας απο εσας θα με προδωσει. Οι μαθητες τον κοιτανε απορημενοι και τοτε ο Πετρος τον ρωταει.
    -Μηπως εγω Κυριε;
    -Οχι Πετρο παιδι μου
    -Μηπως εγω Κυριε λεει ο Παυλος;
    -Οχι Παυλο παιδι μου.
    Αυτο συνεχιστηκε απο ολους τους μαθητες ωσπου ερχεται η σειρα του Ιουδα.
    -Μηπως εγω Κυριε;
    Και ο Ιησους τον χτυπαει στο μαγουλο και του λεει.
    -Ωστε μας κανεις και τον μαλακα;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast