Results 16 to 30 of 35
Thread: κατάθλιψη και εγκυμοσύνη
-
16-11-2009, 09:40 #16
καλημερα ψιψινα!ειμαι μαμα ενος υγιεστατου κοριτσιου 9 μηνων και οαταν εγινε η συλληψη επαιρνα ladose.κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης στον 7ο μηνα αναγκαστηκα να παρω remeron γιατι θα τον εκανα ανετα ενα φονο:P οι γιατροι μου(γυναικολογος και ψυχιατρος)με παρεπεμψαν σε γεννετηστρια και εκεινη εδωσε το οκ για να παρω τα φαρμακα.Μην κανεις κινησεις απο μονη σου υπαρχουν ανθρωποι καταλληλοι και εμπειροι να σε βοηθησουν.Κουραγιο και θετικη σκεψη!!
- 16-11-2009, 14:47 #17
Originally posted by panamar
καλημερα ψιψινα!ειμαι μαμα ενος υγιεστατου κοριτσιου 9 μηνων και οαταν εγινε η συλληψη επαιρνα ladose.κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης στον 7ο μηνα αναγκαστηκα να παρω remeron γιατι θα τον εκανα ανετα ενα φονο:P οι γιατροι μου(γυναικολογος και ψυχιατρος)με παρεπεμψαν σε γεννετηστρια και εκεινη εδωσε το οκ για να παρω τα φαρμακα.Μην κανεις κινησεις απο μονη σου υπαρχουν ανθρωποι καταλληλοι και εμπειροι να σε βοηθησουν.Κουραγιο και θετικη σκεψη!!
16-11-2009, 14:55 #18
Ψιψίνα...κάνε μια έρευνα στο ιντερνετ, ρώτα τη γιατρό σου μήπως ξέρει καμία. Αφού βρήκες το δρόμο, όλα θα είναι εύκολα τωρα. Μπες σε σαιτ μεγάλων νοσοκομείων και αν δεν έχεις τν οικονομική δυνατότητα, κοιτα για δημόσια.
16-11-2009, 15:26 #19
Πάντως σήμερα, Θεοφανία, ειμαι μια χαρά. Πήγα και στο γιατρό και χάρηκε που έκοψα τα φάρμακα και ελπίζω να διατηρηθεί! Δεν χρειάστηκα καθόλου αγχωλυτικο!!
16-11-2009, 15:31 #20
Originally posted by psipsina
Πάντως σήμερα, Θεοφανία, ειμαι μια χαρά. Πήγα και στο γιατρό και χάρηκε που έκοψα τα φάρμακα και ελπίζω να διατηρηθεί! Δεν χρειάστηκα καθόλου αγχωλυτικο!!
Και όποτε νιώθεις πως παει να σε πάρει απο κάτω, μπες εδώ και γραψε πως νιώθεις. Να εισαι σίγουρη πως υπάρχουν πολλά μάτια συμπαράστασης.
ΥΓ. Μην πιεστείς όμως να κόψεις τα φάρμακα και σου δημιουργήσεις πρόβλημα. Να εισαι προσεκτική και σε επιφυλλακή.
16-11-2009, 21:29 #21
Ναι, τώρα παει να με παρει λίγο απο κατω και ειμαι σε επιφυλακή. αν νιωσω ότι δεν τα καταφέρω θα τα ξαναρχίσω. Τουλάχιστον με παρηγορεί η σκέψη ότι υπαρχει λύση, εστω και με φάρμακα. Σκοπός ειναι να ειμαι εγω καλα.
17-11-2009, 16:19 #22
Τελικά δεν ξερω αν μπορώνα κόψω το seroxat. Λειτουργώ πολύ καλύτερα με αυτό. αυτες οι 5 μέρες που το έχω κόψει ζορίζομαι πολύ. και φοβάμαι ότι όσο περνάει ο καιρός και δεν βλεπω να αντιστρέφεται η κατάσταση, θα χειροτερεύω. Ο γιατρός σήμερα μου είπε να περιμένω, αν μπορώ για μια βδομάδα. δεν ξέρω όμως αν εχω την ψυχραιμία να αντέξω. ήμουν μια χαρα με το μισό μέρα παρά μέρα. τώρα νιώθω ακάλυπτη, σα να μου λείπει ενα στήριγμα. αν μείνω κι άλλο χωρίς θεραπεία, σκέφτομαι οτι μπορεί μετά πάλι να περάσω δύσκολα μέχρι να δράσει το φάρμακο, με αυπνίες, τρέμουλο, διάρροιες, ανορεξία κλπ. ετσι οπως νιώθω τώρα, μόνο έγκυος δεν μπορώ να μείνω. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό που είχα στν αθήνα πριν μετακομίσω επαρχία, αλλά δεν με εχει παρει πίσω ακόμα. κουράστηκα.
αν αρχίσω ξανά σήμερα, θα με πιάσει αμέσως ή θα έχω πάλι σκαμπανεβάσματα; οι 5 μέρες ειναι πολλές που το έχω διακόψει, ή θα συνεχίσει το φάρμακο τη δράση του χωρίς ζορίζομαι? όλα αυτα τα ερωτήματα με βασανίζουν. και ξέρω ότι πρεπει να το παρω πριν τις 6, και αγχώνομαι που δεν εχω παρει μια απόφαση.... help!
17-11-2009, 16:44 #23
Τελικά δεν ξερω αν μπορώνα κόψω το seroxat. Λειτουργώ πολύ καλύτερα με αυτό. αυτες οι 5 μέρες που το έχω κόψει ζορίζομαι πολύ. και φοβάμαι ότι όσο περνάει ο καιρός και δεν βλεπω να αντιστρέφεται η κατάσταση, θα χειροτερεύω. Ο γιατρός σήμερα μου είπε να περιμένω, αν μπορώ για μια βδομάδα. δεν ξέρω όμως αν εχω την ψυχραιμία να αντέξω. ήμουν μια χαρα με το μισό μέρα παρά μέρα. τώρα νιώθω ακάλυπτη, σα να μου λείπει ενα στήριγμα. αν μείνω κι άλλο χωρίς θεραπεία, σκέφτομαι οτι μπορεί μετά πάλι να περάσω δύσκολα μέχρι να δράσει το φάρμακο, με αυπνίες, τρέμουλο, διάρροιες, ανορεξία κλπ. ετσι οπως νιώθω τώρα, μόνο έγκυος δεν μπορώ να μείνω. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό που είχα στν αθήνα πριν μετακομίσω επαρχία, αλλά δεν με εχει παρει πίσω ακόμα. κουράστηκα.
αν αρχίσω ξανά σήμερα, θα με πιάσει αμέσως ή θα έχω πάλι σκαμπανεβάσματα; οι 5 μέρες ειναι πολλές που το έχω διακόψει, ή θα συνεχίσει το φάρμακο τη δράση του χωρίς ζορίζομαι? όλα αυτα τα ερωτήματα με βασανίζουν. και ξέρω ότι πρεπει να το παρω πριν τις 6, και αγχώνομαι που δεν εχω παρει μια απόφαση.... help!
Μην σε υποβάλλεις σε τέτοιο μαρτύριο.
Τόσοι σου είπαν πως μπορείς να κάνεις παιδί και με φάρμακα.
Ψάξε για τον γεννετιστή που λέγαμε και μη πελαγώνεις....
17-11-2009, 16:49 #24
Θεοφανία, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω που εισαι εδώ αυτες τις δύσκολες στιγμές για μένα. Βέβαια αν το δω ψύχραιμα, δεν ειμαι και του θανατά, απλά ειναι πολύ κουραστικό να νιώθω αυτό το σφήξιμο και όταν μου περνάει να φοβάμαι ποτε θα με ξαναπιάσει. γιατί νιωθω ότι δεν μπορώ να του επιβληθώ. Θα ξαναπάρω τον γιατρό στην αθήνα τώρα το απόγευμα.
17-11-2009, 19:21 #25
psipsina εγω ρωτησα τον γιατρο γυναικολογο πολι καλο μαλιστα,dr και μου ειπε πως γινεται με αυτα τα φαρμακα να περασω εγκυμοσυνη.εχω κ εγω κρισεις πανικου με αγοραφοβια κ περνω φαρμακα
17-11-2009, 19:48 #26
Κορίτσια μου δίνετε πολύ κουράγιο και αισιοδοξία. και χαίρομαι που καποιος επιτέλους καταλαβαίνει πώς νιώθω. Αν δεν το εχει κανεις περάσει δεν το καταλαβαίνει, μόνο προσπαθεί. ήδη νιώθω καλύτερα, πήρα τελικά μισό, και μόνο και μόνο απο την ιδέα οτι δεν ειμαι πια ακάλυπτη νίωθω ήδη καλύτερα και πιο αισιόδοξη, φεύγει το αδιέξοδο που ένιωθα. Τώρα μενει να βρω τους κατάλληλα καταρτισμένους γιατρούς!!
18-11-2009, 13:42 #27
ψιψινα στειλε μου το mail σου με u2u και θα σου στειλω ολα τα στοιχεια της.Απο το τηλεφωνο γινεται η εκτιμηση της καταστασης εκτος αν το θελεις γραπτα!Δεν χρειαζεται να ερθεις απο επαρχια!Παντως και γω ξερω κοπελα με seroxat καθ\'ολη την εγκυμοσυνη!Μην πανικοβαλλεσαι γλυκια μου ολα θα πανε καλα!
18-11-2009, 15:30 #28
Θεοφανία, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω που εισαι εδώ αυτες τις δύσκολες στιγμές για μένα. Βέβαια αν το δω ψύχραιμα, δεν ειμαι και του θανατά, απλά ειναι πολύ κουραστικό να νιώθω αυτό το σφήξιμο και όταν μου περνάει να φοβάμαι ποτε θα με ξαναπιάσει. γιατί νιωθω ότι δεν μπορώ να του επιβληθώ. Θα ξαναπάρω τον γιατρό στην αθήνα τώρα το απόγευμα.
Σκέψου πως ολα θα πάνε καλά, (και θα πάνε), και για ότι άλλο θες, εδω είμαστε...
18-11-2009, 19:51 #29
Αχχχ, σήμερα ενώ το πρωί ήμουν καλά απο το μεσημέρι και μετά, παλι τα ίδια. Ο γιατρος μου ειπε να παιρνω το σεροξατ μερα παρά μέρα, και σήμερα δεν το πήρα και τώρα με εχει πιάσει αγχος αν θα κοιμηθώ γιατί τη νύχτα ξύπνησα απο εντονη ταχυκαρδία.... Κουράστηκα! Απο αύριο θα παίρνω τη δόση κάθε μέρα και βλέπουμε. Με πιάνει απελπισία όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Ο γιατρός μου σύστησε ψυχραιμία. Ξέρω το εχω ξαναπερασει, αλλα ειναι πολύ δύσκολο να κάνω υπομονή... αχχχ ρε παιδιά ορκίζομαι οτι δεν θα τα ξανακόψω ποτε. Με πιάνουν και ρίγη.. θελω να κλαψω και δεν μπορώ...
19-11-2009, 17:22 #30
Συνεχίζω τη θεραπεία μου κανονικά πια, με ότι αυτο συνεπάγεται. οτι δηλαδή δεν εχω ακόμα σταθερή διαθεση, αλλά και πριν τη συνεχίσω παλι έτσι ένιωθα, οπότε ελπίζω ότι σε λίγες μέρες θα σταθεροποιηθεί. Ειναι δύσκολο να νιώθω έτσι. αυτο το σφήξιμο στο στομάχι΄ειναι κουραστικό... Και δεν τρώω πολυ, με το ζόρι. Θα μου πειτε, ευκαιρία να χάσω και λίγα κιλάκια... αλλα θα προτιμούσα να μην τα έχανα έτσι.. ειναι βασανιστικό...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση