Results 16 to 20 of 20
Thread: Ξένοι στο ιδιο σπίτι
-
17-11-2009, 17:40 #16
Ναι σε βαθμό αφάνταστο.Της προσέφερε τα πάντα κάθε επιθυμία της διαταγή και στο τέλος τον έδιωξε απο το σπίτι γιατί είχε αδυναμία στον γιό της τον μεγάλο.Αφού τον έστιψαν κανονικά του είπε δεν σε γνωρίζω η ίδια του η μάνα.Απο εκεί ξεκινούν όλα προκειμένου να κερδίσει την αγάπη της έβαζε σε δεύτερη και τρίτη θέση την οικογένειά του.Τώρα που πέθαναν οι γονείς του τους βρίζει αλλά αυτό τώρα του είπα είναι και αμαρτία όσο ζούσαν και προσπαθούσαν να μου διαλύσουν το σπίτι τότε έπρεπε να αντιδράσει.Πάλευα με πολλούς και πολλά έκανε λάθη μόνο και μόνο να ευχαριστήσει τους γονείς΄έστω και αν είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει άλλα.
- 17-11-2009, 18:06 #17
Γιώτα,θεωρώ πιθανό αυτή η απόρριψη να τον έχει σημαδέψει ψυχικά.Η αυτοκαταστροφικότητά του που ανέφερες είναι ενδεικτική του ατόμου που νιώθει πως δεν αξίζει την αγάπη που του δίνεται και την σαμποτάρει.Ένα είδος αυτοτιμωρίας ίσως;
Το έχει ψάξει ποτέ Γιώτα ο σύζυγός σου το κομμάτι της απόρριψης από τη μητέρα του;Έχει ποτέ συζητήσει μαζί σου για το πώς φέρει την απόρριψη αυτή;Πώς την διαχειρίστηκε,αν τον πονάει ακόμη;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-11-2009, 18:44 #18
Τον έχει σημαδέψει αφάνταστα και οχι μόνον αυτόν αλλά και τα αδέλφια πλην ενός που είχε αδυναμία η μάνα.Ολοι έπρεπε να δουλεύουν για τον πασά έναν τεμπέλη ακαμάτη.Οταν κάνεις δική σου οικογένεια και αποφασέζεις με την γυναίκα σου ότι πρέπει να μείνεις ξεχωριστά απο αυτή την γυναίκα αναφέρω ένα παράδειγμα, για ενα σπιτάκι εξοχικό που χτίστηκε με δάνειο και φοβερή στέρηση με την βοήθεια μόνο της γυναίκα σου ακόμη και οικονομικής κατά ένα μέρος δεν δείχνεις την πόρτα της εξόδου πριν τελειώσει το καλοκαίρι γιατί η μάνα σου το παίζει τρελλή.Πως φορτώνεις σένα αεροπλάνο την γυναίκα σου με δυο μωρά το ένα 10 μηνών για τα ησυχότερα όπως έλεγε.Εχω πολλές ευθύνες γιατί ανέχτηκα πολλά γιατί έλεγε πόσο δίκιο έχω και δεν θα ξανασυμβούν γιατί ήθελα να πιστέψω ότι κάτι θα αλλάξει.Τελικά μετά απο μια ζωή και αφού δεν άλλαξε τίποτε εκτός της δικής μου ευθύνης, του είπα ότι όλοι έκαναν την δουλειά τους και για όσα συνέβησαν μεταξύ μας φέρει ο ίδιος ευθύνες ,γιατί δεν ήταν σε θέση να βάλει όρια και άφηνε να φέρονται απάνθρωπα και χυδαία στην οικογένειά του.Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει πρώτον φοβάται την αγάπη,είναι ευθυνόφοβος,είναι ευκολόπιστος και στον μόνο που έχει θάρρος είναι σε μένα.Ετσι ακολουθεί και ο γιός τα βήματα του πατέρα.Ενα παιδί θυμωμένο για την ελλειψη του πατέρα που μονίμως λείπει ακόμη και όταν δεν ταξιδεύει και βρίσκουν εμένα για να ξεσπάσουν.Γιατί έχω ακούσει τα απίστευτα όπως είναι αδύνατος χαρακτήρας,δεν έχω κάνει τίποτε στην ζωή μου,δεν έχω φέρει χρήματα στο σπίτι,όσο για την κατάθλιψη ίσως να φταίει τι DNA μου.Αντε βγάλε άκρη
18-11-2009, 08:34 #19
Giota μου..αν τα παιδια σου ειναι μεγαλα.. τοτε φυγε απο το σπιτι για καμια εβδομαδα...να δειτε και οι δυο πωσ θα τα πατε ετσι...αν κατσει λιγο και σκευτει...οντασ αναγκασμενοσ να ειναι μονοσ του..με τον γιο σου...ποσο χρονων ειναι ο γιοσ σου?
Και μην ακουω γρια...ακου εκει.,..ποσο χρονων εισαι?40?..50?...η μητερα μου ειναι 53 και ειναι νεοτατοσ ανθρωποσ..και ειμαι σιγουρη πωσ εισαι κι εσυ...!!!
...νιωθεισ μεγαλη...γιατι ολεσ αυτεσ οι καταστασεισ σου ρουφανε την ζωη μεσα απο το σωμα σου...
...με ολα αυτα που λεσ...με τετοια ζωη.....ΟΛΟΙ θα ειχαν καταθλιψη....ειτε θα ειχαν προδιαθεση ειτε οχι...
....ζεισ πλεον μια ζωη χωρισ αγαπη και συντροφικοτητα...ειμαι πολυ σκληρη το ξερω... δεν θελω να σε πλυγοσω...θελω νασε στηριξω...
εγω στην θεση σου... δεν θα ηθελα να ζησω ετσι ουτε μια μερα περισσοτερη... θα αλαζα την ζωη μου..
και ξερεισ γιατι πιστευω πωσ πρεπει να αλαξεισ την ζωη σου?? γιατι ιδικα στουσ καλουσ ανθρωπουσ..αξιζει η ευτυχια....και σιγουρα ΔΕΝ τουσ αξιζει η δυστιχια... και δεν πρεπει να κανουμε δικο μασ προβλημα ..την μη δυνατοτητα των αλλων να μασ εκτιμησουν ..η να μασ καταλαβουν... γιατι καπου εκει εξω υπαρχει καποιοσ που σε εχει αναγκη...οπωσ τον εχεισ αναγκη κι εσυ...
οι μακροχρονιεσ σχεσεισ αλλα και οι σχεσεισ παθουσ..γινονται συνηθειεσ και εμονεσ..και δυσκολα φευγουμε απο αυτεσ γιατι μασ κρατανε σφυχτα... αλλα ..ξερω πωσ γνωριζεισ την ανακουφιση τησ ..ελευθεριασ σου απο τον συνεχη πονο...
...δεν εισαι μαζοχιστρια ετσι δεν ειναι?πιστευεισ πωσ δεν θα τα καταφερεισ μονη σου εξω???..κι εγω σου λεω πωσ σιγουρα θα τα καταφερεισ...στερημενα ισωσ...αλλα ελευθερη και ...ελευθερη να ζησεισ οπωσ εσυ θελεισ..να αρχισεισ να κανεισ εσυ επιλογεσ για τον εαυτο σου παλι..
και να δεισ οταν ηρεμισει η ψυχη σου πωσ θα ηρεμισει και ο γιοσ σου..
εγω με 500 ευρω πριν 4 χρονια...και με 650 τωρα....τοσοσ ειναι ο βασικοσ μυσθοσ παντου εκει εξω...
..τα βγαζω περα...απλωσ δεν ξοδευω...τα κραταω..και μετα παω και σε μια μουσικη σκηνη.... πλεον εχω το παιδακι μου κι εγω...ανυσυχω .. αλλα τα καταφερνω... κι εσυ μπορεισ...
πρεπει να αποφασισεισ πωσ θελεισ να συνεχισεισ την ζωη σου...
για να αλαξει ..πρεπει να αλλαξεισ πραγματα.... εχεισ μια ευκαιρια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...... ψαξε πρωτα για δουλεια...και μετα για σπιτακι ...μια γκαρσονιερα για αρχη...εχει ..και με 300 ευρω...ωραια σπιτακια....
και μετα ... αλαξε την ζωη σου....
ζησε οπωσ σου αξιζει....και αγαπα τον συζηγο σου...αλλα με υγιη για εσενα τροπο...οπωσ κανει εκεινοσ...σε εσενα..
σε φιλω!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
18-11-2009, 09:48 #20
Καλημέρα γιωτάκι, φιλιά στην κόρη σου, καλή επιστροφή. Σου έχω πει πως μόνη σου στήνεις παγίδες ατον εαυτό σου και πέφτεις μέσα με τα μούτρα. Δεν θα το αλλάξουμε αυτό εμείς ποτέ. Δεν θα κάνουμε την επανάστασή μας ποτέ ανώδυνα. Παλεύοντας τόσο για το \"ανώδυνο\" γίνεται όλο και πιο οδυνηρή η ζωή μας. Γύρνα ξέροντας πως θα πονάς από την άρνηση αλλά σφίξε τα δόντια και γύρνα με αγάπη πρώτα για σένα και μετά για τους άντρες σου.
Μην ξανακούσω να λες γριά πως είσαι. Κοριτσάκι...κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση