Results 31 to 45 of 105
-
22-11-2009, 19:52 #31
Originally posted by marina38
Originally posted by Empneustns
ετσι πετραν,οταν παντρευτεις με το καλο να μας δινεις την γυναικα σου να την περναμε ενα χερακι ;) και εμεις νερακι στην υγεια σου θα πινουμε :)
- 22-11-2009, 19:54 #32
Παιδιά, νομίζω ότι το θρεντ θα καταλήξει σε παρεξήγηση.
Το να παραδεχτούμε ότι είμαστε πολυγαμικοί δεν ισοδυναμεί με το να πούμε απιστήστε ελεύθερα. Αν ζούσαμε σε άλλο κοινωνικό πλαίσιο ίσως να μη χρειαζόταν να το πούμε καν.
Εγώ τουλάχιστον ήθελα να δώσω έμφαση στο ότι όλοι μας, ακόμα κι όταν είμαστε σε σχέση που μας καλύπτει, ασυναίσθητα κάποιες στιγμές, από τη φύση μας, θα νιώσουμε έλξη και για άλλους άνθρωπους.
Αυτή η παραδοχή γιατί θεωρείται προχωρημένη;
Τωρα, αν υπάρχουν κάποια ζευγάρια που εφαρμόζουν την πολυγαμικότητα εν γνώσει τους, αν και ιδιαίτερα δύσκολο κατ\'εμέ, για τα δικά μου δεδομένα, αυτό είναι άλλο θέμα και αν εκείνοι τα βρίσκουν εμένα δε μου πέφτει λόγος.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
22-11-2009, 20:08 #33
ετσι πετραν,οταν παντρευτεις με το καλο να μας δινεις την γυναικα σου να την περναμε ενα χερακι ;) και εμεις νερακι στην υγεια σου θα πινουμε :)
Έπειτα, αν οι δύο σύντροφοι συμφωνούν, δεν τίθεται θέμα απάτης. Προσωπικά είμαι υπέρ της ειλικρίνειας, ότι κι αν αυτό σημαίνει.
22-11-2009, 20:11 #34
Συμφωνώ με αυτό που γράφει η anwnimi, ότι άλλο να θέλεις ή και να επιδιώκεις την όποια ποικιλία (στο σεξ, στον έρωτα?) για χ λόγους (απλά σου αρέσει το διαφορετικό, θες επιβεβαίωση, θες να συμπληρώσεις κάτι? κλπ) και άλλο η \'απιστία\'. Προφανώς δεν θα συνιστούσα το \'απιστήστε ελεύθερα\'.
22-11-2009, 20:12 #35
Originally posted by anwnimi
Έτσι. Αν έχω την ελευθερία να επιλέξω είτε να είμαι πιστός είτε όχι, αν επιλέξω να είμαι πιστός επειδή εγώ το θέλω, επιεδή η σχέση μου με εκφράζει, ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου είναι αυτός που θέλω, η ελευθερία της επιλογής μου να είμαι πιστός ειναι πολύ πιο δυνατή από οποιαδήποτε εξωτερική καταναγκαστική ηθική και θρησκευτική πίεση.
Αν επιλέξω να μην είμαι πιστός, αυτό είναι και πάλι θέμα επιλογής αλλά για να είμαι εντάξει πρώτα πρώτα με τον εαυτό μου οφείλω να είμαι ειλικρινής, τόσο απέναντι σε αυτόν που έχω δίπλα μου όσο και στον εαυτό μου.
Όμως, είτε στην πρώτη επιλογή είτε στη δεύτερη, πάντα κάτι χάνω.
Χάνω την ικανοποίηση άλλων αναγκών πιο ενστικτωδών.
Στη δεύτερη επιλογή χάνω τη σχέση γιατί δεν μπορώ να απαιτήσω από τον άλλο να το δεχτεί (εφόσον δε θα το δεχόμουν ούτε εγώ) και γιατί δε θέλω να είμαι ανειλικρινής για να τα έχω και τα 2.
Κερδίζω την ικανοποίηση των πιο ενστικτωδών μου αναγκών.
Αυτά βέβαια ισχύουν για μένα. Κάποιος άλλος μπορεί να μπορεί να λειτουργήσει σε μια ελεύθερη ειλικρινή σχέση (ίσως και εγώ, δεν ξέρω, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι δε θα μπορούσα να λειτουργήσω μακροχρόνια).
Βέβαια, μπορεί η απιστία, αν και οι δύο πλευρές δε θελουν ελεύθερη σχέση και είναι σε θέση να ψάξουν τα \'γιατί\' και όχι να το διαλύσουν αμέσως, να σε βάλει σε μια διαδικασία να αφυπνιστείς, να διεκδικήσεις, να δεις τα δικά σου λάθη, να μην επαναπαύεσαι θεωρώντας τον άλλο δεδομένο. Πολύ δύσκολη διαδικασία βέβαια και σπάνια...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
22-11-2009, 20:16 #36
Έπειτα, αν οι δύο σύντροφοι συμφωνούν, δεν τίθεται θέμα απάτης. Προσωπικά είμαι υπέρ της ειλικρίνειας, ότι κι αν αυτό σημαίνει.
22-11-2009, 20:28 #37
Originally posted by Lef
καπου πρεπει ναχω *ψαχνει τσεπες* .
δεν εχω διαβασει τα ενδιαμεσα ποστ
(σποντα ηταν για τον εαυτο μου που εχω να κανω γαμικοτητα χρονια)( μη μου δινετε σημασια)
Ναι, τέτοιοι προβληματισμοί μας ...βασανίζουν όταν είμαστε σε σχέση.
Κι εμένα με απασχολούσαν κυρίως όταν ήμουν.
Απλά στάθηκαν τώρα αφορμή κάποιες φιλικές συζητήσεις και ένα ντοκιμαντέρ που είδα πρόσφατα και ανέλυε αυτό ακριβώς τον καταγεγραμμένο στα γονίδιά μας προσανατολισμό.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
22-11-2009, 21:53 #38
Καλά βρε παιδιά εμένα ούτε πλησίασε τα γονίδια;ποιός μπορεί να πιστέψει την παντελή έλλειψη συναισθηματικης κάλυψης και ούτε να έχω σκεφτεί κάτι εκτός γάμου που στην ουσία είναι μόνο στα χαρτιά;Νομίζω ότι τα φαντάζομαι,
Εγώ τι να πω; εμένα δηλαδή όχι δεν καταγράφηκε αλλά δεν πλησίασε τα γονίδιά μου.Αν σκεφτώ τι έχω στερηθεί απο 20 χρονών και ποτέ δεν σκέφτηκα την εξωσυζυγική σχέση παρόλο που ήταν ναυτικός ο άνδρας μου και οταν βρισκόμαστε μαζι μετά απο μεγάλα χρονικά διαστήματα απουσίας, καταπιέζοντας συναισθηματικές και άλλες ανάγκες συν του ότι δεν τις κάλυπτε όταν για λίγο είμαστε μαζί ή έχω σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα ή να ξαναδώσω άλλο ένα παράσημο ανοιχτής παλάμης στον εαυτό μου;Οταν υπάρχει διαφορά ακόμη και στην εμφάνιση και δεν έχεις ακούσει ένα θετικό σχόλιο ΄καταλήγω αυτό που θεωρούσα αξιοπρέπεια να το θεωρώ βλακεία.πως γίνεται να υπάρχουν τοσες μεγάλες διαφορές στο θέμα αυτό;
μια ζωή μόνη και να μην έχω σκεφτεί όπως ένας συνηθισμένος άνθρωπος;
22-11-2009, 23:50 #39
Προσωπικά είμαι υπέρ της ειλικρίνειας, ότι κι αν αυτό σημαίνει.
σε ενα κοσμο γεματο απο απατεωνες συναισθηματων,
οπου η πλειοψηφια προσπαθει να κρυφτει,
(ειτε γιατι πηδιεται με αλλον/η ειτε γιατι ξερογλυφεται στα κρυφα)
το να μιλας για ειλικρινεια φαινεσαι μια αισχρη (και πιθανον υποπτη) μειοψηφια.
Τετοια ωστε η απωλεια κτητικοτητας να ταυτιζεται και με απωλεια συναισθηματων.
Κατ\' εμε ο ψυχαναγκασμος της αποκλειστικης ευχαριστησης ειτε αφορα το σεξ ειτε κατι αλλο, κλειδωνει απλα και μονο ενα σιγουρο μελλον το οποιο ειναι και το ζητουμενο.
Ο ενας επενδυει στον αλλον, σφιχταγκαλιαζωντας τοσο δυνατα τον συντροφο του, οχι μονο για να μην τον χασει, αλλα για να μην χασει τον ιδιο του εαυτο.
Τα εχουν πει ομως αυτα οι iron maiden πριν απο εμενα,
fear of the dark.........
salute
22-11-2009, 23:55 #40
Απο http://www.menshealth.gr/sex_relations.girl_next_door.6.8493.html
\"Λένε πως η πιο ηλίθια γυναίκα αντιστοιχεί στον πιο έξυπνο άντρα. Προσωπικά δεν το πιστεύω με μία και μόνο εξαίρεση: αν μια γυναίκα μπει στη διαδικασία να σε απατήσει, δεν θα το καταλάβεις παρά μόνο αν την πιάσεις στα πράσα ή σου το ομολογήσει μόνη της δικαιολογώντας περίτρανα τη λαϊκή παροιμία που θέλει τη χαρά να μην την αφήνει. Αν σε απατήσει, λοιπόν, κατά 99% θα σου το ομολογήσει η ίδια ζητώντας άφεση αμαρτιών με δάκρυα στα μάτια. Δες το κι αλλιώς: ακόμα και αν ήσουν μαζί της όλες τις ημέρες, πάλι δεν θα καταλάβαινες αν σου ήταν πιστή. Ασε που αν συνεχίσεις έτσι, θα εξελιχθείς σε πρώτης τάξεως ψυχάκια, που για να απαλλαχθεί από την πνιγηρή συμπεριφορά του θα ομολογήσει πως έχει απιστήσει μόνο και μόνο για να το βάλει στα πόδια.\"
Τα πράγματα είναι απλά τουλάχιστον για τους άντρες. Όσοι υποπτεύονται ότι η κοπέλα τους πάει με άλλους άντρες είναι επειδή έχει τύχει οι ίδοι να ξενοκοιτάξουν, έστω και με ένα νεύμα, ακόμα και αν παρέμειναν μόνο στο κοίταγμα.
23-11-2009, 00:09 #41
Επέτρεψε μου να συμπληρώσω (η να αποτυπώσω την δική μου εκδοχή). Ενδιαφέρον η άποψη σου..
Originally posted by krino
Προσωπικά είμαι υπέρ της ειλικρίνειας, ότι κι αν αυτό σημαίνει.
σε ενα κοσμο γεματο απο απατεωνες συναισθηματων
Σε έναν κόσμο γεμάτο απο συναισθήματα και απατεώνες
,
οπου η πλειοψηφια προσπαθει να κρυφτει,
οπου η πλειοψηφία δεν έχει που να κρυφτεί
το να μιλας για ειλικρινεια φαινεσαι μια αισχρη (και πιθανον υποπτη) μειοψηφια.
αντιθέτως νομίζω πως η ειλικρίνεια μπορεί να βλάψει τους απατεώνες
Τετοια ωστε η απωλεια κτητικοτητας να ταυτιζεται και με απωλεια συναισθηματων.
Man= O->, Woman=O-+
Κατ\' εμε ο ψυχαναγκασμος της αποκλειστικης ευχαριστησης ειτε αφορα το σεξ ειτε κατι αλλο, κλειδωνει απλα και μονο ενα σιγουρο μελλον το οποιο ειναι και το ζητουμενο.
Ο ενας επενδυει στον αλλον, σφιχταγκαλιαζωντας τοσο δυνατα τον συντροφο του, οχι μονο για να μην τον χασει, αλλα για να μην χασει τον ιδιο του εαυτο.
Συναισθήματα σαν το ουράνιο τόξο..ο μεν έχει αυτά τα χρώματα και η δε κάποια άλλα.. το κακό είναι πως δεν ταιριάζουν ολών τα χρώματα μεταξύ τους.. εξου και ο ψυχαναγκασμός σε κάποια χρώματα!
Τα εχουν πει ομως αυτα οι iron maiden πριν απο εμενα,
fear of the dark.........
and the green scorpion..
salute
23-11-2009, 00:55 #42
Βινσιε,
οτι εγραψα ειναι η δικη μου αποτυπωση στις εικονες της ζωης.
Δεν διεκδικω οτι αυτα που ειπα, ειναι τα θεσφατα αποψεων,
Ομως καμποσες δεκαετιες που ζω, για το συγκεκριμενο θεμα,
αποτυπωνονται οπως τα ειπα πιο πανω.
Τελος θα σου πω οτι στην ζωη μου,
συχαινόμουν παντα να λεω ψεμματα και να μην ειμαι ειλικρινης οπως και αυτο ζητουσα.
Σε πληροφορω οτι το feedback ηταν συνηθως, οτι κακως το εκανα.
Ζουμε σε δυσκολες εποχες και το πιο δυσκολο που μπορει να βρει κανεις διπλα του,
ειναι η ειλικρινια και το κοστος που αυτη εχει.
Να προσεχεις στη ζωη σου.
Tout va bien!
23-11-2009, 01:25 #43
Το πιο δυσκολο ειναι να βρεις καποιον ανθρωπο που να σε αγαπαει και να τον αγαπας, και αυτο να διαρκεσει στον χρονο.
Εχει τυχει να αγαπησω πολυ 2 ανθρωπους, και ομως αυτοι να μην ειναι μαζι μου πλεον. Αλλα για τον καθενα απο αυτους θα εδινα και την ζωη μου.
Και ουτε τους απατησα, ουτε καν ραντεβου δεν εβγενα.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
23-11-2009, 01:36 #44
Υπάρχουν και χειρότερα.οταν θεωρείσαι δεδομένος τελείωσε.Στις σχέσεις ππέπει να υπαρχει ισοτιμία και να διεκδικεί με τρόπο ο ένας τον άλλον.
23-11-2009, 01:59 #45
Μαλλον γιωτα, αν και θα θελα να μουν ακομα στη ζωη τους....και ακομα με ποναει που με εχουν απομακρυνει ετσι.
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
Does Fildena expire
29-07-2025, 11:28 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα