Katathlipsh meta ton strato! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Jimmaster απαντησε αν θες στην ερωτηση μου. ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ????? (Ενα ναι ή οχι αρκει)

Λες αυτή η ερώτηση να απαντάται με ένα ναι η όχι? Γιατί εγώ δεν ξέρω άνθρωπο που να μην είναι χέστης. Το θέμα είναι όχι αν είσαι χέστης η όχι αλλά το πόσο χέστης είσαι. Και σε ποιες περιπτώσεις είσαι χέστης. Άλλωστε η έννοια του \"χέστη\" δεν είναι στάσιμη.Όσο και να σου φένεται εξωγήινο για σένα κάποιοι μπορούνε και γίνονται λίγο ποιο θαραλέοι Και σίγουρα ο θεματοθέτης δεν είναι τόσο χέστης, αφού τελείωσε στρατό και έκανε βήματα για την εξωτερική του εμφάνιση. Οπότε από το να κάθεσαι να μειώνεις τους άλλους για να τους φέρεις στο παρακμιακό επίπεδο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου να είναι, προσπάθησε να κάνεις κάτι ποιο χρήσιμο και ουσιαστικό, π.χ. λύσε κάποιο σταυρόλεξο (γιατί ξέρω ότι οτιδήποτε άλλο ποιο σοβαρό το θεωρείς αυτόματα και αποτυχία και ότι δεν θα τα καταφέρεις). Θα είναι και ποιο χρήσιμο και για το μυαλό σου από το να αποκαρδιώνεις τους άλλους γενικεύοντας από σένα

Όσο για το θέμα σου θεματοθέτη, συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση του badboy-διάβασε τι λέει, έχει απόλυτο δίκιο.

Στην ******* είναι εντελώς απρόσωπο το όλο θέμα, δηλαδή μοιάζει ποιο πολύ με ψυχρή ρομποτική διαδικασία παρά με σεξ, \"τώρα στύση\", \"τώρα προφυλακτικό\" κλπ. εε φυσικό είναι άμα δεν είσαι έμπειρος θα σου φανεί ποιο πολύ σαν να πας σε χειρουργείο για τριπλό μπαι-πας παρά για ηδονικό σεξ. Μην φρικάρεις και βλέπεις οποιαδήποτε σεξουαλική εμπειρία μέσα από αυτό το πρίσμα της φωράς που φρίκαρες γιατί οι πουτάνες και τα μπουρδέλα δεν είναι το gold standard των σεξουαλικών επαφών.

Αν είχες μια κοπέλα είναι διαφορετικά. Κατ\'αρχάς υπάρχει ήδη πολύ επαφή, χάδια, φιλιά, πονειρά λογάκια, πασπάτεμα (λολ) μπλα μπλα μπλα αν της έχεις και κάποια εμπυστοσύνη και της πεις το πρόβλημα είναι σίγουρο ότι θα καταλάβει και αυτό θα χαλαρώσει αυτόματα και σένα και θα σεις πως θα κυλίσει το πράγμα... όλα super μετά. Ούτε είναι οι πρώτες σεξουαλικές επαφές τόσο \"μυθικές\", συνήθως πάντα είναι εντελώς μούφα και σιγά σιγά \"χτίζεται το όλο θέμα\".

Senior Member
    Είσαι χέστης ρε,είσαι ΧΕΣΤΗΣ???λέγε ρε,λέγε μωρή κότα...Έλεος!
    Μην ξεχνάτε μερικοί το μαστίγιο,ναι,αυτό με τις εφτά ουρές λέω.
    Σιγά τα ωά,δεν του σηκώθηκε με την *******,τι κάνεις ρε φίλε πως δεν το έχεις ξανακούσει,πού ζεις,στον πλανήτη με τα πράσινα ανθρωπάκια;Ή είσαι κάνας νεοέλληνας μαμάω δέρνω και πονώ κι εσύ,το πιθανότερο το κόβω.Δε σας κόβει που δε σας κόβει,τι το ανοίγετε το ρημάδι;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Παιδια οχι με ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ. Πρωτα απολα να διευκρινησω οτι χεστη ΘΕΩΡΩ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΟΥΣ. Τον ρωτησα αυτη την ερωτηση για να δω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα. Αν θεωρει τον εαυτο του δειλο. Εγω εχω πολλα παραδειγματα να πω απομενα και καποια τα χω πει κιολας εδω περα. Δεν ειχα σκοπο να τον μειωσω/προσβαλλω ειλικρινα. Απλά το ειπα καπως ωμα και ακομψα για να τον φερω προ των ευθυνων του. Αυτα.

Senior Member
    Α,συγγνώμη λοιπόν αν παρεξήγησα την ερώτησή σου.Αλλά εσύ γιατί νιώθεις χέστης;Πολύ υποτίμηση πέφτει προς το άτομό σου από εσένα τον ίδιο.Τι σφάλμα τεράστιο έχεις διαπράξει λοιπόν,το τόσο φοβερό,που πιστεύεις πως σου αξίζει ένας τέτοιος χαρακτηρισμός;Η σεξουαλική απόδοση;Είναι κάτι που πρέπει να μας μένει σα ρετσινιά λοιπόν;Eίσαι σίγουρος πως δεν παίρνει γιατριά το ζήτημα;Αν επιθυμείς,μπορούμε να το συζητήσουμε,δε νομίζω πως θα μας παρεξηγήσει ο jim,μπορεί και σε αυτά που θα πούμε να βρει κάποιο ενδιαφέρον σημείο που να τον αφορά ίσως.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Παιδια οχι με ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ. Πρωτα απολα να διευκρινησω οτι χεστη ΘΕΩΡΩ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΟΥΣ. Τον ρωτησα αυτη την ερωτηση για να δω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα. Αν θεωρει τον εαυτο του δειλο. Εγω εχω πολλα παραδειγματα να πω απομενα και καποια τα χω πει κιολας εδω περα. Δεν ειχα σκοπο να τον μειωσω/προσβαλλω ειλικρινα. Απλά το ειπα καπως ωμα και ακομψα για να τον φερω προ των ευθυνων του. Αυτα.

Προσωπικά το ξέρω για σένα και μου φάνηκε ότι το κάνεις αυτό για να φέρεις άλλα άτομα σε αυτό το παρακμιακό επίπεδο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ότι είσαι, χρωματίζοντας την όλη κατάσταση με ένα \"δεν υπάρχει άσπρη μέρα για μας τους χέστες\". Κατ\'αρχάς δεν βοηθάει να κολλάς στον εαυτό σου την ταμπέλα του \"Χέστη\" αφού θα έχεις την τάση να το επιβεβαιώνεις σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεσαι ότι χέζεσαι. Πιστεύεις ότι θα δεις ποτέ \"άσπρη μέρα\" στην ζωή σου την στιγμή που θεωρείς τον εαυτό σου \"καταdικασμένο χέστη από κούνια\"? Θα σου πω εγώ την απάντηση και αυτή είναι ΟΧΙ. Αν η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα από το συνεχές χέσιμο είναι 1-5% (ακόμα και αν είσαι ο ποιο σκατά φοβιτσιάρης άνθρωπος του κόσμου με 48 απανωτές κρίσεις πανικού/Hour που αρχίζουν με το που αγγίζεις το πόδι σου σε πεζοδρόμιο, ναι, υπάρχει ελπίδα και βασικά είνα πολύ μεγαλύτερη από ένα ταπινό 5% αλλά δεν στο λέω για να μην σου χαλάσω την εικόνα που έχεις για την κατάστασή σου και σένα) η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα με αυτές τις σκέψεις θα τείνει πρως το μηδέν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πολεμάς και με νύχια και με δόντια για να προστατεύσεις αυτόν τον \"σκατό(get it?)-τιτλο\" που έχεις βάλει στον εαυτό σου όσο σκατο-παράδοξο και αν σου φαίνεται. Αλλά please, αν θες εσύ να είσαι έτσι κράτα το για τον εαυτό σου και μην το φέρνεις σε ένα σαιτ υποστήριξης.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Προσωπικά το ξέρω για σένα και μου φάνηκε ότι το κάνεις υτό για να φέρεις άλλα άτομα σε αυτό το παρακμιακό επίπεδο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ότι είσαι, χρωματίζοντας την όλη κατάσταση με ένα \"δεν υπάρχει άσπρη μέρα για μας τους χέστες\". Κατ\'αρχάς δεν βοηθάει να κολλάς στον εαυτό σου την ταμπέλα του \"Χέστη\" αφού θα έχεις την τάση να το επιβεβαιώνεις σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεσαι ότι χέζεσαι. Πιστεύεις ότι θα δεις ποτέ \"άσπρη μέρα\" στην ζωή σου την στιγμή που θεωρείς τον εαυτό σου \"καταdικασμένο χέστη από κούνια\"? Θα σου πω εγώ την απάντηση και αυτή είναι ΟΧΙ. Αν η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα από το συνεχές χέσιμο είναι 1-5% (ακόμα και αν είσαι ο ποιο σκατά φοβιτσιάρης άνθρωπος του κόσμου με 48 απανωτές κρίσεις πανικού/Hour που αρχίζουν με το που αγγίζεις το πόδι σου σε πεζοδρόμιο, ναι, υπάρχει ελπίδα και βασικά είνα πολύ μεγαλύτερη από ένα ταπινό 5% αλλά δεν στο λέω για να μην σου χαλάσω την εικόνα που έχεις για την κατάστασή σου και σένα) η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα με αυτές τις σκέψεις θα τείνει πρως το μηδέν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πολεμάς και με νύχια και με δόντια για να προστατεύσεις αυτόν τον \"σκατό(get it?)-τιτλο\" που έχεις βάλει στον εαυτό σου όσο σκατο-παράδοξο και αν σου φαίνεται. Αλλά please, αν θες εσύ να είσαι έτσι κράτα το για τον εαυτό σου και μην το φέρνεις σε ένα σαιτ υποστήριξης.

Δεν θα μου κανεις εσυ ψυχαναληση το τι αισθανομαι και τι λεω σε ενα ελευθερο φορουμ ειναι καθαρα δικος μου λογαριασμος. Τους ξερω τους τυπους σαν του λογου σου. Νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι και οτι τα ξερουν ολα. Για ολα εχουν απαντησεις. Απο το γιατι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη μεχρι το τι βρακι φορουσε η γιαγια της κολλητης σου. Προσωπικα μου προκαλουν αηδια τετοιοι τυποι. Παρε λοιπον τις νουθεσιες σου και βαλτες εκει που ξερεις μονο εσυ και ΠΑΡΑΤΑ με για να μην ακουσεις και χειροτερα. Εγω ανοιξα διαλογο με τον jim οχι με τον αυτοκλητο δικηγορο του. Προφανως δεν εχεις ιδεα τι εχουν περασει ατομα σαν και μενα και το Τζιμ δεν ξερεις τι παει να πει φοβαμαι και τον ισκιο μου. Ολα για σενα εχουν λυση. Τη δικη σου. Αντε γεια...

Senior Member
    Προσωπικά το ξέρω για σένα και μου φάνηκε ότι το κάνεις υτό για να φέρεις άλλα άτομα σε αυτό το παρακμιακό επίπεδο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ότι είσαι, χρωματίζοντας την όλη κατάσταση με ένα \"δεν υπάρχει άσπρη μέρα για μας τους χέστες\". Κατ\'αρχάς δεν βοηθάει να κολλάς στον εαυτό σου την ταμπέλα του \"Χέστη\" αφού θα έχεις την τάση να το επιβεβαιώνεις σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεσαι ότι χέζεσαι. Πιστεύεις ότι θα δεις ποτέ \"άσπρη μέρα\" στην ζωή σου την στιγμή που θεωρείς τον εαυτό σου \"καταdικασμένο χέστη από κούνια\"? Θα σου πω εγώ την απάντηση και αυτή είναι ΟΧΙ. Αν η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα από το συνεχές χέσιμο είναι 1-5% (ακόμα και αν είσαι ο ποιο σκατά φοβιτσιάρης άνθρωπος του κόσμου με 48 απανωτές κρίσεις πανικού/Hour που αρχίζουν με το που αγγίζεις το πόδι σου σε πεζοδρόμιο, ναι, υπάρχει ελπίδα και βασικά είνα πολύ μεγαλύτερη από ένα ταπινό 5% αλλά δεν στο λέω για να μην σου χαλάσω την εικόνα που έχεις για την κατάστασή σου και σένα) η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα με αυτές τις σκέψεις θα τείνει πρως το μηδέν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πολεμάς και με νύχια και με δόντια για να προστατεύσεις αυτόν τον \"σκατό(get it?)-τιτλο\" που έχεις βάλει στον εαυτό σου όσο σκατο-παράδοξο και αν σου φαίνεται. Αλλά please, αν θες εσύ να είσαι έτσι κράτα το για τον εαυτό σου και μην το φέρνεις σε ένα σαιτ υποστήριξης.

Δεν θα μου κανεις εσυ ψυχαναληση το τι αισθανομαι και τι λεω σε ενα ελευθερο φορουμ ειναι καθαρα δικος μου λογαριασμος. Τους ξερω τους τυπους σαν του λογου σου. Νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι και οτι τα ξερουν ολα. Για ολα εχουν απαντησεις. Απο το γιατι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη μεχρι το τι βρακι φορουσε η γιαγια της κολλητης σου. Προσωπικα μου προκαλουν αηδια τετοιοι τυποι. Παρε λοιπον τις νουθεσιες σου και βαλτες εκει που ξερεις μονο εσυ και ΠΑΡΑΤΑ με για να μην ακουσεις και χειροτερα. Εγω ανοιξα διαλογο με τον jim οχι με τον αυτοκλητο δικηγορο του. Προφανως δεν εχεις ιδεα τι εχουν περασει ατομα σαν και μενα και το Τζιμ δεν ξερεις τι παει να πει φοβαμαι και τον ισκιο μου. Ολα για σενα εχουν λυση. Τη δικη σου. Αντε γεια...

Δηλαδή συγνώμη dumbo, πως ακριβώς θα βοηθήσει η ερώτηση \"ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ Η ΟΧΙ\"??? Ωραία πες το άτομο βρίσκεται σε μια down φάση στην ζωή του το ποιο πιθανό είναι να πει \"ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΛΑΨ\" τι θα κερδίσει από αυτό πέρα από το να τα βάψει ακόμα ποιο πολύ μαύρα? Έτυχε ο άνθρωπος να αγχώνεται σε ένα συγκεκριμένο τομέα αυτό δηλαδή τον βάζει αυτόματα και στην φανταστική σου άρρωστη κατηγορία \"Των χεστών\" στην οποία όποιος-κατ εσέ είναι μέσα είναι γενικά χέστης και καταδικασμένος? Νιώσε λίγο τι λες. Ναι υπάρχει ελευθερία λόγου αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιον να λέει μπαρούφες τι να κάνουμε?

Και πως ξέρεις τι έχω περάσει? Ίσως αν σκεφοτόσουν λίγο περισσότερο και όχι στα ηλίθια ασπρόμαυρα πλαίσια που σκέφτεσαι να άφηνες μια περίπτωση να έχω περάσει και εγώ δύσκολες καταστάσεις. Και δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις τον εαυτό στην ίδια κατηγορία με τον θεματοθέτη. Αλλά φαντάζομαι έχεις δημιουργήσει ένα ωραίο απλό παρακμιακό κόσμο εκεί πέρα με \"χέστες\", \"άτομα σαν του είδους μου\", \"άτομα σαν και μένα και τον θεματοθέτη\" κλπ.

Συγνώμη που σου χάλασα το χέσιμο

Senior Member

Δηλαδή συγνώμη dumbo, πως ακριβώς θα βοηθήσει η ερώτηση \"ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ Η ΟΧΙ\"??? Ωραία πες το άτομο βρίσκεται σε μια down φάση στην ζωή του το ποιο πιθανό είναι να πει \"ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΛΑΨ\" τι θα κερδίσει από αυτό πέρα από το να τα βάψει ακόμα ποιο πολύ μαύρα? Έτυχε ο άνθρωπος να αγχώνεται σε ένα συγκεκριμένο τομέα αυτό δηλαδή τον βάζει αυτόματα και στην φανταστική σου άρρωστη κατηγορία \"Των χεστών\" στην οποία όποιος-κατ εσέ είναι μέσα είναι γενικά χέστης και καταδικασμένος? Νιώσε λίγο τι λες. Ναι υπάρχει ελευθερία λόγου αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιον να λέει μπαρούφες τι να κάνουμε?

Και πως ξέρεις τι έχω περάσει? Ίσως αν σκεφοτόσουν λίγο περισσότερο και όχι στα ηλίθια ασπρόμαυρα πλαίσια που σκέφτεσαι να άφηνες μια περίπτωση να έχω περάσει και εγώ δύσκολες καταστάσεις. Και δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις τον εαυτό στην ίδια κατηγορία με τον θεματοθέτη. Αλλά φαντάζομαι έχεις δημιουργήσει ένα ωραίο απλό παρακμιακό κόσμο εκεί πέρα με \"χέστες\", \"άτομα σαν του είδους μου\", \"άτομα σαν και μένα και τον θεματοθέτη\" κλπ.

ρε τραβα γαμησου και μην μου ξανα απευθηνεις το λογο.

Senior Member

ρε τραβα γαμησου και μην μου ξανα απευθηνεις το λογο.

Εντάξει αλλά υποσχέσου οτι θα τραβήξεις το καζανάκι

Senior Member
    Winston,σε καταλαβαίνω.Ξέρω κι εγώ τι είναι φόβος.Τον έφαγα με το κουτάλι.Αλλά δεν προδιαγράφει ο φόβος που βιώσαμε πως θα μείνουμε δέσμιοί του.

Όσο δεν το καταλαβαίνουμε,πως δεν είμαστε αυτό που ζήσαμε μόνο,πως μπορούμε να το φέρουμε τούμπα το παιχνίδι αυτό που μας στήσανε,δεν θα καταφέρουμε να το κάνουμε ρε φίλε.

Δεν έχει νόημα να αρχίσω να σου λέω ιστορίες γι αγρίους,φαντάζεσαι.Ε,εγώ ξέφυγα.Όχι γιατί είμαι τίποτε το σπέσιαλ,αλλά γιατί ποτέ δε με είπα χέστρα.Ήξερα πως αξίζω κάτι περισσότερο.Αυτό και μόνο.Ήθελα να μην υποταχθώ στα προδιαγεγραμμένα μου...

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου,δεν το αξίζεις!Ούτε εσύ,ούτε κανείς μας!
    Αξίζουμε την ευτυχία,την μπορούμε φίλε!!!

**Όποτε νιώσεις τη διάθεση να μιλήσεις,είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να το μοιραστούμε.***
    Σπύρος Μπιμπίλας

το ύφος του λόγου μέσω internet η αλήθεια είναι ότι παραμορφώνεται.
    αφού ο winston πιο πάνω εξήγησε το ύφος με το οποίο το είπε τότε για μένα όλα οκ.
    δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας, όσον αφορά το θέμα ¨αυτοεκτίμηση\" αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
    ο φίλος που άνοιξε το thread τι άποψη έχει?

Πέρα από το τι έχει κάθε ένας στο μυαλό του όταν γράφει κάτι, θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου.
    Όταν κάποιος μπαίνει εδώ μέσα με ένα συγκεκριμένο θέμα, το κάνει γιατί θέλει να ακούσει κάτι, μια νότα αισιοδοξίας, μια εμπειρία ενός άλλου μέλους που θα του δώσει την ώθηση να προσπαθήσει για το καλύτερο.
    Βαθιά μέσα του, κάθε άνθρωπος που νιώθει απελπισμένος ελπίζει να έρθει από κάπου μια βοήθεια, μια ελπίδα που θα τον κάνει να ανακαλύψει την πίστη πως κάτι θα αλλάξει.
    Όταν λοιπόν ο τζιμ, ή ο κάθε τζιμ, μπαίνει εδώ και κει που ήταν γκρι, πετάγεται κάποιος και τον πάει στο μαύρο, τότε δεν μιλάμε για φόρουμ υποστήριξης αλλά για ένα διαδικτυακό γραφείο τελετών.
    Ίσως ο γουίνστον να έχει απογοητευτεί τόσο πολύ απ τη ζωή του που να μη βλέπει πουθενά εκείνο το ανεπαίσθητο φως στην άκρη του προσωπικού του τούνελ, όμως, καλέ μου γουίνστον, άσε τους άλλους να προσπαθήσουν.
    Μη μπαίνεις στο δρόμο τους, (όταν βλέπεις πως ήδη είναι με το κεφάλι προς τα κάτω, μη τους το τραβάς ακόμη πιο κάτω τόσο άτσαλα).
    Μη λες τίποτα και ευχήσου μέσα σου πως την επόμενη φορά που θα μπει ο τζιμ, να έχει ένα καλό νέο να μας πει, και απ αυτό το νέο να πάρεις και εσύ δύναμη να βάλεις ένα μικρό λιθαράκι στο άδειο οικόπεδο της αυτοεκτίμησης σου.

Junior Member
    Θεοφανία νομίζω ότι με απλές και καθαρές κουβέντες εξήγησες το λόγο ύπαρξης αυτού του forum! Έτσι τουλάχιστον αισθάνομαι εγώ.... Να\'σαι καλά....

Senior Member
    Ωραία τα είπες Θεοφανία

Senior Member
    Originally posted by agkat
    το ύφος του λόγου μέσω internet η αλήθεια είναι ότι παραμορφώνεται.
    αφού ο winston πιο πάνω εξήγησε το ύφος με το οποίο το είπε τότε για μένα όλα οκ.
    δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας, όσον αφορά το θέμα ¨αυτοεκτίμηση\" αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
    ο φίλος που άνοιξε το thread τι άποψη έχει?
    Ο φίλος που άνοιξε το thread μάλλον θα έφυγε τρέχοντας με αυτά που διάβασε...

Προτείνω να κάνουμε και μία δεύτερη σκέψη πριν γράψουμε κάτι! Όταν κάποιος μας μιλάει για το πρόβλημά του, μας ζητάει κατά μία έννοια ένα χέρι βοηθείας για να \"ανέβει\" λίγο..δεν του δίνουμε μία κλωτσιά για να πάει παρακάτω!

Αυτά..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast