Results 31 to 45 of 54
Thread: Katathlipsh meta ton strato!
-
27-11-2009, 00:56 #31
Originally posted by PETRAN
Originally posted by Winston_man
Παιδια οχι με ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ. Πρωτα απολα να διευκρινησω οτι χεστη ΘΕΩΡΩ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΟΥΣ. Τον ρωτησα αυτη την ερωτηση για να δω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα. Αν θεωρει τον εαυτο του δειλο. Εγω εχω πολλα παραδειγματα να πω απομενα και καποια τα χω πει κιολας εδω περα. Δεν ειχα σκοπο να τον μειωσω/προσβαλλω ειλικρινα. Απλά το ειπα καπως ωμα και ακομψα για να τον φερω προ των ευθυνων του. Αυτα.
Προσωπικά το ξέρω για σένα και μου φάνηκε ότι το κάνεις αυτό για να φέρεις άλλα άτομα σε αυτό το παρακμιακό επίπεδο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ότι είσαι, χρωματίζοντας την όλη κατάσταση με ένα \"δεν υπάρχει άσπρη μέρα για μας τους χέστες\". Κατ\'αρχάς δεν βοηθάει να κολλάς στον εαυτό σου την ταμπέλα του \"Χέστη\" αφού θα έχεις την τάση να το επιβεβαιώνεις σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεσαι ότι χέζεσαι. Πιστεύεις ότι θα δεις ποτέ \"άσπρη μέρα\" στην ζωή σου την στιγμή που θεωρείς τον εαυτό σου \"καταdικασμένο χέστη από κούνια\"? Θα σου πω εγώ την απάντηση και αυτή είναι ΟΧΙ. Αν η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα από το συνεχές χέσιμο είναι 1-5% (ακόμα και αν είσαι ο ποιο σκατά φοβιτσιάρης άνθρωπος του κόσμου με 48 απανωτές κρίσεις πανικού/Hour που αρχίζουν με το που αγγίζεις το πόδι σου σε πεζοδρόμιο, ναι, υπάρχει ελπίδα και βασικά είνα πολύ μεγαλύτερη από ένα ταπινό 5% αλλά δεν στο λέω για να μην σου χαλάσω την εικόνα που έχεις για την κατάστασή σου και σένα) η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα με αυτές τις σκέψεις θα τείνει πρως το μηδέν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πολεμάς και με νύχια και με δόντια για να προστατεύσεις αυτόν τον \"σκατό(get it?)-τιτλο\" που έχεις βάλει στον εαυτό σου όσο σκατο-παράδοξο και αν σου φαίνεται. Αλλά please, αν θες εσύ να είσαι έτσι κράτα το για τον εαυτό σου και μην το φέρνεις σε ένα σαιτ υποστήριξης.
γιατί?δεν μπορείς να μιλήσεις λιγότερο σκληρά?http://www.mazi.org.gr/
- 27-11-2009, 00:59 #32
Παιδια οχι με ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ. Πρωτα απολα να διευκρινησω οτι χεστη ΘΕΩΡΩ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΟΥΣ. Τον ρωτησα αυτη την ερωτηση για να δω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα. Αν θεωρει τον εαυτο του δειλο. Εγω εχω πολλα παραδειγματα να πω απομενα και καποια τα χω πει κιολας εδω περα.
Γιατι δεν ανοιγεις ενα δικο σου θεμα; Δεν νομιζω να αρνηθηκε ποτε καποιος να πει την αποψη τουΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
27-11-2009, 01:05 #33
Δεν το περιμενα να δημιουργησω τετοιο crossfire ειλικρινα! :P
Ειναι νωρις ακομα για να αναφερω προοδους ή σημαντικα βηματα και ουτε με τρομαξατε, πιστεψτε με! ΧΕΣΤΗΣ κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει. Υπο την αποψη οτι ο \"γενναιος\" συνηθως εχει πατηματα. Εμπειριες ή πισινες που εσυ κι εγω δεν βλεπουμε ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΑς ΛΕΕΙ. Ετσι μας φαινεται καποιος γενναιος. Απο κει και περα αν καποιος δεν εχει συναισθηση του κινδυνου τοτε ειναι ή ηλιθιος ή εχει προβλημα να αντιληφθει την πραγματικοτητα. Τοτε λοιπον προτιμω να ειμαι χεστης, παρα γενναιος σε γενικες γραμμες. Τωρα οτι αφορα το αν σε επικειμενο τετατετ με μια κοπελα το αν εγω θα κωλωσω να την πεσω, νομιζω πως η απαντηση ειναι προφανης. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ Ως ΠΟΥ? Με τι εμπειρια να κανω κατι τετοιο? Εσυ δλδ (γενικα απευθυνομαι) θα επεφτες απο αεροπλανο χωρις να εχεις παρει μαθηματα? Δεν νομιζω....αυτο σε κανει χεστη? παλι δεν νομιζω...
Thanks Badboy και ολους που σπευσατε να με στηριξτε! Τα καλα κατα τη γνωμη μου νεα, ειναι οτι εκοψα τα χαπια και το πα και στον γιατρο μου. Δεν ειμαι και στην καλυτερη διαθεση...συγκεκριμενα παρατηρω οτι εχω νευρα συνεχως αλλα θα το παλεψω! Μιλαω με μια κοπελα απο αλλη πολη μεσω νετ, που μου αρεσει και ενω μου ζηταει να τα πουμε απ το τηλεφωνο, εγω συνεχως βρισκω δικαιολογιες, γιατι πολυ απλα ντρεπομαι...δεν ξερω τι να πω... θα φανω πεφτουλας? κοτα? ηλιθιος? απειρος? Τι να περιμενει...? Και με τσατιζει απιστευτα το να περναω αγχη που θα πρεπε να χω ξεπερασει πια! Σε συνδυασμο με την πιεση των δικων μου να βρω δουλεια, ωρες ωρες νομιζω οτι θα εκραγω! Βλεπεις θελουμε δεν θελουμε ανηκουμε στην λεγομενη αγχωμενη γεννια! Ολα αυτα με την τεχνολογια, τα λεφτα, τα αμαξια, το λαιφσταιλ κτλ για καλο μας τα ενστερνιστηκαμε? Καποτε ηταν πιο απλα τα πραματα. Σου αρεσε μια στο χωριο σου με τις κοτες και τα γουρουνια? Την παντρευοσουνα μικρος και της πεταγες τα ματια εξω στις ραχουλες και τους λογκους. Μη γελατε...τοτε οι ανθρωποι δεν ξερανε απο αντικαταθλιπτικα, αγχολυτικα, καταθλιψη, ανικανοτητα και λοιπες μαλακιες που μας δημιουργουν οι απανθρωπες συνθηκες ζωης που εμεις δημιουργησαμε!
Ευχαριστω ρε παιδια που γινεται εστω και αυτη η συζητηση! Με βοηθαει πολυ και αν θελει καποιος καμια βοηθεια σε οτιδηποτε εδω ειμαι εγω αν μπορω να κανω κατι.
Και για να προσθεσω κατι στο θεμα των χεστηδων...Εγω εχω παραδεχτει πολλες φορες στον εαυτο μου, οχι οτι ειμαι χεστης, αλλα οτι εν πασει περιπτωσει δεν ειμαι τολμηρος και αποφασιστικος. Παρολαυτα με προπονηση ολα αλλαζουν. Και μαλιστα οταν πας απ το ενα ακρο στο αλλο, συνηθως γινεσαι πιο τολμηρος κι απ τους τολμηρους. Πολλες φορες βλεπω ατομα που και καλα ειναι μαγκες και τολμηροι ποσο ευαλωτοι ειναι στην πραγματικοτητα οταν οι συνθηκες δεν τους βολευουν. Οποτε ειναι πολυ σχετικο το ολο θεμα. Και στην τελικη, ναι ειμαι ΧΕΣΤΗΣ αν το θες ετσι διατυπωμενο! Εχω θεληση ομως τα 120 κιλα να τα κανω 72, τα 30 μαθηματα που χρωστουσα, να τα κανω 0...μου παιρνει ισως λιγο χρονο παραπανω να βρω την φορα μου... προσπαθω να δεχτω τις αδυναμιες μου και οσο ζω μαθαινω... θα τα ξανα πουμε...
27-11-2009, 01:25 #34
jimmaster, άσε μην μιλάς για την εποχή των γονιών μου στα χωριά.ταλαιπωρία και φτώχεια.οκ. δεν ήξεραν από αντικαταθλιπτικά, αλλά δεν είχαν και παπούτσια να φορέσουν.
τώρα αν είσαι γενναίος ή όχι, δεν νομίζω πως πας για ιππότης, ούτε κανείς άλλος άλλωστε. :P
πραγματικά μπράβο για τα κιλά που κατάφερες να χάσεις.http://www.mazi.org.gr/
27-11-2009, 01:56 #35
Originally posted by jimmaster
Ειναι νωρις ακομα για να αναφερω προοδους ή σημαντικα βηματα και ουτε με τρομαξατε, πιστεψτε με! ΧΕΣΤΗΣ κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει. Υπο την αποψη οτι ο \"γενναιος\" συνηθως εχει πατηματα. Εμπειριες ή πισινες που εσυ κι εγω δεν βλεπουμε ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΑς ΛΕΕΙ. Ετσι μας φαινεται καποιος γενναιος. Απο κει και περα αν καποιος δεν εχει συναισθηση του κινδυνου τοτε ειναι ή ηλιθιος ή εχει προβλημα να αντιληφθει την πραγματικοτητα. Τοτε λοιπον προτιμω να ειμαι χεστης, παρα γενναιος σε γενικες γραμμες. Τωρα οτι αφορα το αν σε επικειμενο τετατετ με μια κοπελα το αν εγω θα κωλωσω να την πεσω, νομιζω πως η απαντηση ειναι προφανης. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ Ως ΠΟΥ? Με τι εμπειρια να κανω κατι τετοιο? Εσυ δλδ (γενικα απευθυνομαι) θα επεφτες απο αεροπλανο χωρις να εχεις παρει μαθηματα? Δεν νομιζω....αυτο σε κανει χεστη? παλι δεν νομιζω...
Thanks Badboy και ολους που σπευσατε να με στηριξτε! Τα καλα κατα τη γνωμη μου νεα, ειναι οτι εκοψα τα χαπια και το πα και στον γιατρο μου. Δεν ειμαι και στην καλυτερη διαθεση...συγκεκριμενα παρατηρω οτι εχω νευρα συνεχως αλλα θα το παλεψω! Μιλαω με μια κοπελα απο αλλη πολη μεσω νετ, που μου αρεσει και ενω μου ζηταει να τα πουμε απ το τηλεφωνο, εγω συνεχως βρισκω δικαιολογιες, γιατι πολυ απλα ντρεπομαι...δεν ξερω τι να πω... θα φανω πεφτουλας? κοτα? ηλιθιος? απειρος? Τι να περιμενει...? Και με τσατιζει απιστευτα το να περναω αγχη που θα πρεπε να χω ξεπερασει πια! Σε συνδυασμο με την πιεση των δικων μου να βρω δουλεια, ωρες ωρες νομιζω οτι θα εκραγω! Βλεπεις θελουμε δεν θελουμε ανηκουμε στην λεγομενη αγχωμενη γεννια! Ολα αυτα με την τεχνολογια, τα λεφτα, τα αμαξια, το λαιφσταιλ κτλ για καλο μας τα ενστερνιστηκαμε? Καποτε ηταν πιο απλα τα πραματα. Σου αρεσε μια στο χωριο σου με τις κοτες και τα γουρουνια? Την παντρευοσουνα μικρος και της πεταγες τα ματια εξω στις ραχουλες και τους λογκους. Μη γελατε...τοτε οι ανθρωποι δεν ξερανε απο αντικαταθλιπτικα, αγχολυτικα, καταθλιψη, ανικανοτητα και λοιπες μαλακιες που μας δημιουργουν οι απανθρωπες συνθηκες ζωης που εμεις δημιουργησαμε!
Ευχαριστω ρε παιδια που γινεται εστω και αυτη η συζητηση! Με βοηθαει πολυ και αν θελει καποιος καμια βοηθεια σε οτιδηποτε εδω ειμαι εγω αν μπορω να κανω κατι.
Και για να προσθεσω κατι στο θεμα των χεστηδων...Εγω εχω παραδεχτει πολλες φορες στον εαυτο μου, οχι οτι ειμαι χεστης, αλλα οτι εν πασει περιπτωσει δεν ειμαι τολμηρος και αποφασιστικος. Παρολαυτα με προπονηση ολα αλλαζουν. Και μαλιστα οταν πας απ το ενα ακρο στο αλλο, συνηθως γινεσαι πιο τολμηρος κι απ τους τολμηρους. Πολλες φορες βλεπω ατομα που και καλα ειναι μαγκες και τολμηροι ποσο ευαλωτοι ειναι στην πραγματικοτητα οταν οι συνθηκες δεν τους βολευουν. Οποτε ειναι πολυ σχετικο το ολο θεμα. Και στην τελικη, ναι ειμαι ΧΕΣΤΗΣ αν το θες ετσι διατυπωμενο! Εχω θεληση ομως τα 120 κιλα να τα κανω 72, τα 30 μαθηματα που χρωστουσα, να τα κανω 0...μου παιρνει ισως λιγο χρονο παραπανω να βρω την φορα μου... προσπαθω να δεχτω τις αδυναμιες μου και οσο ζω μαθαινω... θα τα ξανα πουμε...
Jim όπως βλέπω δεν χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη γιατί τα είπες όλα μόνος σου. Όταν καμιά φορά νομίζεις ότι πέφτεις γύρνα εδώ και διάβασε το΄ίδιο σου το ποστ. Μπραβο.
27-11-2009, 01:57 #36
Originally posted by arktos
Originally posted by PETRAN
Παιδια οχι με ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ. Πρωτα απολα να διευκρινησω οτι χεστη ΘΕΩΡΩ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΟΥΣ. Τον ρωτησα αυτη την ερωτηση για να δω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα. Αν θεωρει τον εαυτο του δειλο. Εγω εχω πολλα παραδειγματα να πω απομενα και καποια τα χω πει κιολας εδω περα. Δεν ειχα σκοπο να τον μειωσω/προσβαλλω ειλικρινα. Απλά το ειπα καπως ωμα και ακομψα για να τον φερω προ των ευθυνων του. Αυτα.
Προσωπικά το ξέρω για σένα και μου φάνηκε ότι το κάνεις αυτό για να φέρεις άλλα άτομα σε αυτό το παρακμιακό επίπεδο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ότι είσαι, χρωματίζοντας την όλη κατάσταση με ένα \"δεν υπάρχει άσπρη μέρα για μας τους χέστες\". Κατ\'αρχάς δεν βοηθάει να κολλάς στον εαυτό σου την ταμπέλα του \"Χέστη\" αφού θα έχεις την τάση να το επιβεβαιώνεις σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεσαι ότι χέζεσαι. Πιστεύεις ότι θα δεις ποτέ \"άσπρη μέρα\" στην ζωή σου την στιγμή που θεωρείς τον εαυτό σου \"καταdικασμένο χέστη από κούνια\"? Θα σου πω εγώ την απάντηση και αυτή είναι ΟΧΙ. Αν η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα από το συνεχές χέσιμο είναι 1-5% (ακόμα και αν είσαι ο ποιο σκατά φοβιτσιάρης άνθρωπος του κόσμου με 48 απανωτές κρίσεις πανικού/Hour που αρχίζουν με το που αγγίζεις το πόδι σου σε πεζοδρόμιο, ναι, υπάρχει ελπίδα και βασικά είνα πολύ μεγαλύτερη από ένα ταπινό 5% αλλά δεν στο λέω για να μην σου χαλάσω την εικόνα που έχεις για την κατάστασή σου και σένα) η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα με αυτές τις σκέψεις θα τείνει πρως το μηδέν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πολεμάς και με νύχια και με δόντια για να προστατεύσεις αυτόν τον \"σκατό(get it?)-τιτλο\" που έχεις βάλει στον εαυτό σου όσο σκατο-παράδοξο και αν σου φαίνεται. Αλλά please, αν θες εσύ να είσαι έτσι κράτα το για τον εαυτό σου και μην το φέρνεις σε ένα σαιτ υποστήριξης.
γιατί?δεν μπορείς να μιλήσεις λιγότερο σκληρά?
Γιατί μερικές φορές το πολύ μαλακό σε κάνει μακάκα. Εξάλλου δεν το θεωρώ σκληρό ποστ για άντρα της ηλικίας μου (πάνω-κάτω). Στα ίσια του μίλησα απλά χωρίς μέλια.
27-11-2009, 02:04 #37
είπα λιγότερο σκληρά.
όχι πολύ μαλακά.
( και νομίζω πως είναι καλύτερα να γράφεις σωστά τη λέξη \" μαλάκα \" )http://www.mazi.org.gr/
27-11-2009, 02:07 #38
Originally posted by arktos
είπα λιγότερο σκληρά.
όχι πολύ μαλακά.
( και νομίζω πως είναι καλύτερα να γράφεις σωστά τη λέξη \" μαλάκα \" )
λολ, εντάξει μερικές φορές είναι καλό να μιλας λίγο σκληρά (αλλά όχι λιγότερο :P) δεν το θεωρώ \"μαλακία\"
27-11-2009, 02:13 #39
Όσον αφορά στην κοπέλα που μιλάς στο νετ...μη κολλάς.
Άρχισε με δυο κουβέντες στο τηλ και σιγά-σιγα θα έρθουν όλα.
Μη βιάζεσαι, αλλά ούτε και να το κάνεις σίριαλ.
Βρες μια δουλειά, ότι να ναι για αρχή.
Βγες απ το σπίτι, ζήσε....σιγά-σιγά. Μη τα κάνεις όλα μαζί.
Ότι αντέχεις. Όσο μπορείς και όλα θα γίνουν.
27-11-2009, 02:14 #40
PETRAN, ο τρόπος που του μίλησες όμως, είχε αποτέλεσμα λες ?
http://www.mazi.org.gr/
27-11-2009, 05:26 #41
φιλαρακο ξανασκεψου το με τα φαρμακα....
μην τα κοβεις αν δεν σου πει γιατρος.
δεν ειναι περισσοτερο χεστης καποιος που παιρνει φαρμακα...
οταν τα εχει αναγκη ειναι μαλακας αν δεν τα παρει.
(δεν μιλαω για εσενα , να μην παρεξηγηθουμε).
οσοι θεωρουν οτι τα φαρμακα ειναι για τους αδυναμους, τοτε ανηκουν στην κατηγορια...δεν ξερω τι μου γινεται, ή ειμαι εντελως βλητο και μαλακας και πεταω λογια χωρις να ξερω.
οταν υπαρχει μια θεραπεια, ειναι χαζομαρα να μην την παρεις.
ειτε η περιπτςση λεγεται κρισεις πανικου ειτε καταθλιψη.
και να ξερεις οι πανικοι και οι ψυχαναγκασμοι και γενικα το αγχος και οι φοβιες δεν φευγουν μια και εξω.
φευγουν με τη γυμναστικη, με βολτες ακομα και πινοντας xanax πριν βγεις, και γενικα οτι βοηθαει το μυαλο να ξεχασει και να προσαρμοστει .προτιμησε να πιεις xanax και να βγεις εξω.το καλο που κανεις να ξεχαστεις, δεν ειναι τιποτα μπρος στο ενα χαπακι xanax. τι νομιζεις οτι ειναι η φοβια? μια συνηθεια ειναι...τρελη συνηθεια. και δεν φευγει με το να λεω..ειμαι δυνατος.δεν εχει να κανει η δυναμη..
ενας μηχανισμος εχει δημιουργηθει στο μυαλο σου ο οποιος για να φυγει θελει χρονο. χρονο να σου φυγει η συνηθεια.
μην πεφτεις στην παγιδα.χρειαζεται χρονος. οχι υπερβολικος...σε μια χαρα κατασταση σε κοβω.
οσο για το γυμναστηριο...εγω πιστευω αυτο θα ειναι το αλλο φαρμακο.
27-11-2009, 09:43 #42
Jim,είσαι ωραίος!!!
Όποτε ο Petran έχει το χρόνο θα ήθελα να μας εξηγήσει πώς λειτουργεί η αυτοεκπληρούμενη προφητεία,ώστε να κατανοήσουμε τη σημασία της.
Jim,εγώ είμαι γενικά των άκρων.Δηλαδή θέλω να δοκιμάζω να \"πειράζω\"το φόβο μου.Να πειραματίζομαι και να τεστάρω,να κοντράρομαι με το φόβο μου,να τον απομυθοποιώ.
Παράδειγμα,είχα υψοφοβία.Φοβόμουν να κοιτάξω από την άκρη του μπαλκονιού,το κενό με παρέλυε.Προτίμησα να πάω σε ένα λουναπάρκ και να ανέβω στο shock-tower.Ξέρεις,αυτό που σε ανεβάζουν με έναν κλωβό σε καμιά πενηνταριά μέτρα ύψος και μετά σε αφήνουν να πέσεις κάτω με μεγάλη ταχύτητα.LOL
Δεν θεωρώ πια πως έχω υψοφοβία.:P:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-11-2009, 12:58 #43
Kala ta farmaka den eipa oti ta ekopsa oristikos ki ametaklhtos.. sthn telikh gia ena mhn phra efexor ton 37,5...oute kan ta katalaba... thelo na do ligo pos tha pao xoris... parolo pou se faseis aisthanomai skata, niotho pio fysiologikos kai aisiodoxos,,, apla eimai pio astathis...
exo omos kati pou me anyshxei...o tromos pou niotho sxedon synexos se olo mou to kormi ti mporei na einai? idiaitera otan kathomai mprosta sto pc ana merika deyerolepta san olo to nevriko mou systhma na mou dinei mia donhsh... ena mikro shock... ti skata na einai re gamoto?
28-11-2009, 15:17 #44
Kala ta farmaka den eipa oti ta ekopsa oristikos ki ametaklhtos.. sthn telikh gia ena mhn phra efexor ton 37,5...oute kan ta katalaba... thelo na do ligo pos tha pao xoris... parolo pou se faseis aisthanomai skata, niotho pio fysiologikos kai aisiodoxos,,, apla eimai pio astathis...
exo omos kati pou me anyshxei...o tromos pou niotho sxedon synexos se olo mou to kormi ti mporei na einai? idiaitera otan kathomai mprosta sto pc ana merika deyerolepta san olo to nevriko mou systhma na mou dinei mia donhsh... ena mikro shock... ti skata na einai re gamoto?
Έτσι όπως το λες μοιάζει με κρίση πανικού, αλλα θα μπορούσε να είναι και από τη διακοπή των φαρμάκων. Όπως και να έχει, σε αυτή την ερώτηση μόνο ένας γιατρός μπορεί να σου απαντήσει.
Με την κοπέλα τι έγινε?
Προχώρησε καθόλου?
28-11-2009, 15:36 #45
Kala ta farmaka den eipa oti ta ekopsa oristikos ki ametaklhtos.. sthn telikh gia ena mhn phra efexor ton 37,5...oute kan ta katalaba... thelo na do ligo pos tha pao xoris...
Μα τα αντικαταθλιπτικά θέλουν περίπου 1 μήνα(λένε...)να ενεργήσουν για τη θεραπεία(έσχετο αν νιώθεις διαφορές στον οργανισμό νωρίτερα)και όπως γράφεις κ εσύ ούτε που τα κατάλαβες.
Ξέρεις πειραματιζόμενος μόνος σου μπορεί να τα κάνεις κ χειρότερα τα πράγματα.Τέλος πάντων είναι δική σου επιλογή ούτος ή άλλος.
Απλά εγώ ήθελα να σου πω,
πως θα καταλαβείς πως είναι \'\'χωρίς\'\' όταν δεν κατάλαβες πως είναι \'\'με\'\'(γιατί το διάστημα ήταν πολύ μικρό)??
Με τις δικές μου εμπειρικές κ μόνο γνώσεις νομίζω πως ίσα ίσα δημιουργήθηκε μια \'αναστάτωση\' στον οργανισμό να το πω έτσι χωρίς καν να δοθεί η ευκαιρία να δράσουν τα φάρμακα για το πρόβλημά σου.
Γιατί δεν απευθύνεσαι στο γιατρό σου?να του πεις για τα φάρμακα αλλά κ για τον τρόμο που λες ότι νιώθεις...κ απ\'τη στιγμή που αποφασίσεις τη θεραπεία να την ακολουθείς πιστά αλλιώς δεν έχει κ νόημα.
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία