Results 46 to 54 of 54
Thread: Katathlipsh meta ton strato!
-
28-11-2009, 16:07 #46
Originally posted by jimmaster
Μου πε για κανα μηνα να παιρνω ταβορ ενα την μερα (αν το χρεαιζομαι) και μου εγραψε efexor 37,5 για ενα μηνα.
- 28-11-2009, 18:02 #47
Originally posted by Arsi
Μου πε για κανα μηνα να παιρνω ταβορ ενα την μερα (αν το χρεαιζομαι) και μου εγραψε efexor 37,5 για ενα μηνα.
28-11-2009, 18:07 #48
Einai kai to thema tou stratou ki ego den to bgazo ektos! Den xeroun oi kolokaravanades oti to pio aplo prama giaytous esena mporei na sou gamaei thn psyxologia! Apo tote re paidi mou, anti na me kanei na antidro otan me prosbaloun h na me bgalei ap to kabouki mou, eixe ta antitheta apotelesmata. hmoun blepeis kai atyxos...etyxa me hlithious, me anorimous, me partakides, paizane kaygades, roufianies.... exo ki ego thn tash anamesa se allous anti na koitao ton eayto mou, zhlevo tous allous, parathro ti kanoun kai amelo ton eayto moy..tha me perasane gia loser kai thaxoun kai dikio kiolas! Giati den mporo na ta do pio apla ta pramata re gmt! Giati ta kanoume pio dyskola? Einai toso apogohteytiko na blepeis thn phgh kai na mhn mporeis na pieis nero...
28-11-2009, 19:16 #49
jim....γραψε ελληνικά...(εκτος του ότι ειναι όρος του φόρουμ, δεν διαβάζονται με τίποτα τα λατινικα)......
28-11-2009, 20:27 #50
Originally posted by Θεοφανία
jim....γραψε ελληνικά...(εκτος του ότι ειναι όρος του φόρουμ, δεν διαβάζονται με τίποτα τα λατινικα)......
28-11-2009, 21:02 #51
Και για να προσθεσω κατι στο θεμα των χεστηδων...Εγω εχω παραδεχτει πολλες φορες στον εαυτο μου, οχι οτι ειμαι χεστης, αλλα οτι εν πασει περιπτωσει δεν ειμαι τολμηρος και αποφασιστικος. Παρολαυτα με προπονηση ολα αλλαζουν. Και μαλιστα οταν πας απ το ενα ακρο στο αλλο, συνηθως γινεσαι πιο τολμηρος κι απ τους τολμηρους. Πολλες φορες βλεπω ατομα που και καλα ειναι μαγκες και τολμηροι ποσο ευαλωτοι ειναι στην πραγματικοτητα οταν οι συνθηκες δεν τους βολευουν. Οποτε ειναι πολυ σχετικο το ολο θεμα. Και στην τελικη, ναι ειμαι ΧΕΣΤΗΣ αν το θες ετσι διατυπωμενο! Εχω θεληση ομως τα 120 κιλα να τα κανω 72, τα 30 μαθηματα που χρωστουσα, να τα κανω 0...μου παιρνει ισως λιγο χρονο παραπανω να βρω την φορα μου... προσπαθω να δεχτω τις αδυναμιες μου και οσο ζω μαθαινω... θα τα ξανα πουμε...
εύχομαι να βρεις γρήγορα τη φόρα σου και γιατί όχι αν δυσκολεύεσαι ζήτα τη βοήθεια ψυχολόγου.Δε χρειάζονται αναγκαστικά χρήματα,μπορείς να απευθυνθείς σε ένα κέντρο ψυχικής υγιεινής.
Ε και ότι σε φτιάχνει όπως π.χ. η γυμναστική το βάζεις στη ζωή σου.
30-11-2009, 23:39 #52
Για αλλη μια φορα θαυμαζω ανθρωπους που εχουν τα πραγματικα ....ιδια και βγαινουν και καταθετουν την ψυχη τουσ για σενα λεω jim ενα θα σου πω....
σε νιωθω πολυ σε οσα εγραψες...μπορει να μην ειναι η ολη ιστορια ακριβως ιδια ομως...στον στρατο και μετα τον στρατο ξεκινησε και επιδυνοθηκε η δικη μου κατασταση....
δεν θελω να κουρασω λεγοντας το που οδηγηθηκα εγω μετα την καταθληψη...ολοι οι \"γνωστοι του φορουμ που με εχουν διαβασει ξερουν....
..........βγηκα απο την καταθληψη...οχι με μαγικο ραβδι...
οχι με ανθρωπους που σκοπο εχουν να φιγουραρουν το φτωχο εγω τους μεσα απο ειρωνειες και προσβολες διοτι οι ιδιοι υποτιμουν τον εαυτο τουσ διοτι ετσι μεγαλωσαν.....αλλα ουτε θα κατσω να εξετασω τωρα αυτην την στιγμη το πως μεγαλωσε ο W.....
ΕΣΥ Θελω να ξερεις οτι με πολυ προσπαθεια και φαρμακευτικη αγωγη αλλα κυριως ψυχοθεραπεια.... αλλα και ανθρωπους που με στηρηξαν...........καταφερα οχι σε 1 μηνα ουτε σε δυο αλλα μετα απο αρκετο καιρο να ειμαι εδω και να γραφω ...χωρις ουσιες...........χωρις καταθληψη πλεον χωρις αγοραφοβιες...χωρις κομπλεξ ( κοινωνικο αγχος το ονομαζουν οι ψυχολογοι το κομπλεξ)...
ομως προσοχη μην μενεις μονο και περιμενεις τι και ποιος θα σου δωσει απαντηση εδω για να σωθεις...
Ενα ειναι σιγουρο οσο και ο Θανατος ....πως αν το βαλεις τσαμουκα μεσα σου θα το καταφερεις...
ειμαι σε μια φαση που δεν ειναι ολα τελεια στην ζωη μου ομως ζω την ζωη την ζωη την δικη ΜΟΥ!
εχω τον αυτοελενχο
και\" δεν ζω μεσα απο τους αλλους \"δεν ειμαι οι αλλοι...
ειμαι ΕΓΩ
Για αλλη μια φορα Θεοφανια ενα ευγε ειναι πολυ λιγο για το ποσο ξεκαθαρα παντα λες και εννοεις και κατανοεις και γινεσε κατανοητη σε αυτο που εχεις να πεις σε καθε θεματολογια -τοπικ-ενοτητα.....
ετσι και εδω/.
Με εκτιμηση ΘοδωρηςΗ Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
01-12-2009, 01:22 #53
Originally posted by 8odwris
Για αλλη μια φορα Θεοφανια ενα ευγε ειναι πολυ λιγο για το ποσο ξεκαθαρα παντα λες και εννοεις και κατανοεις και γινεσε κατανοητη σε αυτο που εχεις να πεις σε καθε θεματολογια -τοπικ-ενοτητα.....
ετσι και εδω/.
Με εκτιμηση Θοδωρης
02-12-2009, 00:50 #54
Originally posted by 8odwris
Για αλλη μια φορα θαυμαζω ανθρωπους που εχουν τα πραγματικα ....ιδια και βγαινουν και καταθετουν την ψυχη τουσ για σενα λεω jim ενα θα σου πω....
σε νιωθω πολυ σε οσα εγραψες...μπορει να μην ειναι η ολη ιστορια ακριβως ιδια ομως...στον στρατο και μετα τον στρατο ξεκινησε και επιδυνοθηκε η δικη μου κατασταση....
δεν θελω να κουρασω λεγοντας το που οδηγηθηκα εγω μετα την καταθληψη...ολοι οι \"γνωστοι του φορουμ που με εχουν διαβασει ξερουν....
..........βγηκα απο την καταθληψη...οχι με μαγικο ραβδι...
οχι με ανθρωπους που σκοπο εχουν να φιγουραρουν το φτωχο εγω τους μεσα απο ειρωνειες και προσβολες διοτι οι ιδιοι υποτιμουν τον εαυτο τουσ διοτι ετσι μεγαλωσαν.....αλλα ουτε θα κατσω να εξετασω τωρα αυτην την στιγμη το πως μεγαλωσε ο W.....
ΕΣΥ Θελω να ξερεις οτι με πολυ προσπαθεια και φαρμακευτικη αγωγη αλλα κυριως ψυχοθεραπεια.... αλλα και ανθρωπους που με στηρηξαν...........καταφερα οχι σε 1 μηνα ουτε σε δυο αλλα μετα απο αρκετο καιρο να ειμαι εδω και να γραφω ...χωρις ουσιες...........χωρις καταθληψη πλεον χωρις αγοραφοβιες...χωρις κομπλεξ ( κοινωνικο αγχος το ονομαζουν οι ψυχολογοι το κομπλεξ)...
ομως προσοχη μην μενεις μονο και περιμενεις τι και ποιος θα σου δωσει απαντηση εδω για να σωθεις...
Ενα ειναι σιγουρο οσο και ο Θανατος ....πως αν το βαλεις τσαμουκα μεσα σου θα το καταφερεις...
ειμαι σε μια φαση που δεν ειναι ολα τελεια στην ζωη μου ομως ζω την ζωη την ζωη την δικη ΜΟΥ!
εχω τον αυτοελενχο
και\" δεν ζω μεσα απο τους αλλους \"δεν ειμαι οι αλλοι...
ειμαι ΕΓΩ
ετσι και εδω/.
Με εκτιμηση Θοδωρης
Το πιστευω κι εγω πως υπαρχει παντα η δυνατοτητα να αλλαξουν τα πραγματα!!!
Εγω ειμαι βεβαια ακομα στον αγωνα αλλα πιστευω πως ειμαι σε καλο δρομο!
Ναι και η θεοφανια οπως και οι υπολοιποι με στηριξαν πολυ!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....