ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ??? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 169
    Senior Member
    έχεις λόγο να πιστεύεις ότι κόλησες έιτζ? είχες κάποια σεξουαλική επαφή χωρίς να πάρεις προφυλάξεις?

Senior Member
    Παιδια οι εξετασεις ηταν μια χαρα..Ολα καλα και τα λευκα ελαχιστα πιο πανω απο το οριο(10000)..Ο παθολογος μου ειπε οτι καποιος με hiv συνηθως εχει καπως χαμηλα λευκα κι οτι υπαρχουν ενδειξεις στη γενικη αιματος!!!Ξερει κανεις αν ισχυει αυτο???Η γλωσσα μου ειναι καπως καλυτερα παντως αλλα νιωθω κατι σαν κομπο στο λαιμο μου οταν καταπινω..Σαν να κολλαει το σαλιο μου!!!Ειναι αυτο συμπτωμα αγχους???

Administrator
    Πανίτο, βασανίζεσαι τόσο πολύ από όλες αυτές τις ιδέες που μοιάζει να έχεις παγιδευτεί και να αγνοείς τις απεγνωσμένες κραυγές τόσων μελών που σου εξηγούν πως απευθύνεσαι σε λάθος ειδικούς. Χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού με κάποιον ψυχολόγο της περιοχής σου για να επεξεργαστείς αυτές τις ιδέες αλλά και ολη την ένταση που έχεις μέσα σου.

Ελπίζω πράγματι την υποσχεση που έδωσες στον εαυτό σου να την τηρήσεις, αν και για να είμαι ειλικρινής, πολύ φοβάμαι πως αν κάπως ηρεμήσεις προς τον παρόν από τις αρρωστοφοβικές ιδέες σου, θα παρατήσεις/αμελήσεις την υπόσχεση σου.

Σε κάθε περίπτωση, καλή δύναμη, εύχομαι να βρεις τις ισορροπίες σου και να απαλλαγείς από αυτή τη φοβική ματιά στη ζωή. Είσαι νέος άνθρωπος και μπορείς να την ρουφήξεις τη ζωή, όχι να την φοβάσαι.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ αν και δεν το βλεπω να ηρεμω!!!Αυτο που ρωτησα δεν μπορει να το απαντησει κανεις???Ειναι μειωμενα τα λευκα η τα λεμφοκυτταρα σε καποιον που εχει hiv???

Senior Member
    Panito, προχτές διάβαζα το θέμα σου και θέλω να σου πω την επίδραση που είχε στο υποσυνείδητό μου. Είναι αστείο αλλά και ανησυχητικό μαζί.
    Είδα προχτές το βράδυ στον ύπνο μου, ότι είχε κολλήσει στο στόμα μου μια τρίχα και με ενοχλούσε. Πάω, -στο όνειρό μου πάντα- στον καθρέφτη, και, τι να δώ? Η γλώσσα μου, είχε τούφες από μακριές καφέ τρίχες, τόσο μακριές και τόσο πολλές, που ήταν πιασμένες με λαστιχάκι, σαν αλογοουρές!!!!! lol!! μπρρρρρ! γκρρρρ!!!!

Καταλαβαίνεις ότι αυτά τα σενάρια που βρίσκεις, σκέφτεσαι και περιγράφεις είναι πολύ ακραία και τρομακτικά και τροφοδοτούν σκέψεις εξίσου έντονες και τρομακτικές, ακόμα και σε κάποιον που θα τα διαβάσει. Εγώ, όταν ξύπνησα, πολύ τρομαγμένη, μετά από λίγο γελούσα με τη γλώσσα με τις αλογοουρές, φαντάζομαι όμως εσένα που ζεις διαρκώς με αυτή την αγωνία συνέχεια θα είναι φρίκη.

Ηρθα για λίγο στη θέση σου στον ύπνο μου, και, φίλε, ειλικρινά δεν αντέχεται. Φρίκη.
    Εχουν περάσει 30 ώρες από το όνειρο και έχω ακόμα την ένταση και την αγωνία του……
    Γρήγορα σε ένα ψυχολόγο ή ψυχαναλυτή, λέμε. Μη περιμένεις στιγμή.

Senior Member
    Originally posted by Panito
    Ευχαριστω πολυ αν και δεν το βλεπω να ηρεμω!!!Αυτο που ρωτησα δεν μπορει να το απαντησει κανεις???Ειναι μειωμενα τα λευκα η τα λεμφοκυτταρα σε καποιον που εχει hiv???

ρε άνθρωπα, αφού σου είπε η μικροβιολόγος! ρωτάς τώρα εδώ ένα μάτσο άσχετους που δεν είμαστε καν γιατροί (δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιος γιατρός).

στο λένε τόσοι γιατροί ότι δεν έχεις τίποτα. αν σου πω εγώ δηλαδή τώρα ότι ναι έχεις έιτζ θα πιστέψεις εμένα?

Senior Member
    Εχεις δικιο αλλα κολλαει το γα.......νο το μυαλο μου!!!Και δεν ξεκολλαει με τιποτα..Τωρα εχω εδω και κατι μερες εναν κομπο στο λαιμο...Κι εμενα μου πηγε το μυαλο μου κατευθειαν οτι η μολυνση με τους μυκητες(που ο γιατρος μ ειπε οτι δεν εχω) εχει προχωρησει και στον οισοφαγο...ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!!!Πηγα για καφε πριν με τους φιλους μου και ηταν ολοι τοσο ανεμελοι και χαρουμενοι..Ξεγνιαστοι και τους ζηλεψα..Θελω κι εγω να γινω παλι ετσι!!!Θελω να ξαναρχισω να ζω γιατι αυτο που ζω τωρα δεν ειναι ζωη ειναι μαρτυριο..Σιχαθηκα!!!

Senior Member
    Aν πας στον ειδικό θα γίνεις περδίκι όπως παλιά,διαφορετικά μην ζηλεύεις φίλους και γνωστούς.Ο κόμπος είναι το άγχος που έχει σωματοποιηθεί.Αντε χριστιανέ μου απορώ πως αντέχεις δεν κουράστηκες;

Senior Member
    παλιά πως ήσουν? γιατί δεν πας σε ένα ψυχολόγο?

Banned
    Originally posted by claire

ρε άνθρωπα, αφού σου είπε η μικροβιολόγος! ρωτάς τώρα εδώ ένα μάτσο άσχετους που δεν είμαστε καν γιατροί (δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιος γιατρός).

στο λένε τόσοι γιατροί ότι δεν έχεις τίποτα. αν σου πω εγώ δηλαδή τώρα ότι ναι έχεις έιτζ θα πιστέψεις εμένα?

claire,
    οταν καποιος εχει εμμονη, οτι και να του πεις εσυ (η και ο μικροβιολογος) δεν λυνει το προβλημα.
    Ο πανιτος εχει δυο επιλογες:
    Να φαει την ζωη του με την εμμονη του η να το λυσει με την βοηθεια ειδικου.
    Οτι και να επιλεξει ομως, ειναι δικος του ο δρομος και ειναι σεβαστος.

Junior Member
    Ap ta tsigara einai o kompos sto laimo. Xexha tous mikites.
    Den fteei o Panitos i koinonia fteei pou xenithikame pou mas gemizei fobies kai meta sou petaei ena traba se psihologo na gineis i kala..

Member
    Panito καλησπερα.
    Θελω να σου πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα για το πως νιωθεις μιας και εχω ζησει αρκετο καιρο με ιδεοψυχαναγκασμους.
    Αυτο που θα σου προτεινω εγω, αν και σου το εχουν πει τοσα παιδια εδω, ειναι να αποφασισεις να πας σε ενα ψυχιατρο η ψυχολογο και με την καθοδηγηση του και με την καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη να εισαι σιγουρος πως θα ξεπερασεις αυτο το προβλημα και οταν θα γινεις καλα θα θυμασαι ολες αυτες τις αρρωστημενες σκεψεις και θα γελας με τον εαυτο σου που ασχολιοταν με τετοιες μα...ιες.
    Πιστεψε με, ημουν καποτε στην ιδια κατασταση με σενα και μην απελπιζεσαι!

Senior Member
    Originally posted by krino

claire,
    οταν καποιος εχει εμμονη, οτι και να του πεις εσυ (η και ο μικροβιολογος) δεν λυνει το προβλημα.
    Ο πανιτος εχει δυο επιλογες:
    Να φαει την ζωη του με την εμμονη του η να το λυσει με την βοηθεια ειδικου.
    Οτι και να επιλεξει ομως, ειναι δικος του ο δρομος και ειναι σεβαστος.
    από τη στιγμη που μπαίνει στο φόρουμ, και ρωτάει πρέπει να του απαντήσουμε. φυσικά όχι να απαντήσουμε στο αν τα λευκά θα είναι έτσι ή γιουβέτσι, αλλά στο ότι αυτό που βιώνει δεν είναι νορμάλ, αλλά υπάρχει λύση και να του βάλουμε τις φωνές μπας και ξυπνήσει. έχω περάσει κι εγώ από φάση τρελής αρρωστοφοβίας- βέβαια, εμένα μόλις με διαβεβαίωνε ένας γιατρός ηρεμούσα για ένα διάστημα- και ευτυχώς που βρέθηκαν άνθρωποι στο δρόμο μου να μου βάλουν τις φωνές!
    εσύ μπορείς να μην ασχοληθείς καθόλου με το θέμα του πανίτο, εμένα όμως επειδή μου θυμίζει οικείες καταστάσεις δεν γίνεται να με αφήσει αδιάφορη.

Banned

από τη στιγμη που μπαίνει στο φόρουμ, και ρωτάει πρέπει να του απαντήσουμε.

δεν αντιλεγω,
    ισως η αδιαφορια να ηταν χειροτερη.

φυσικά όχι να απαντήσουμε στο αν τα λευκά θα είναι έτσι ή γιουβέτσι, αλλά στο ότι αυτό που βιώνει δεν είναι νορμάλ, αλλά υπάρχει λύση και να του βάλουμε τις φωνές μπας και ξυπνήσει.

να του βαλεις τις φωνες?
    γιατι, γνωριζόσαστε και απο χθες?

έχω περάσει κι εγώ από φάση τρελής αρρωστοφοβίας- βέβαια, εμένα μόλις με διαβεβαίωνε ένας γιατρός ηρεμούσα για ένα διάστημα- και ευτυχώς που βρέθηκαν άνθρωποι στο δρόμο μου να μου βάλουν τις φωνές!

μονο που ο πανιτος, δεν ειναι ουτε στο δρομο σου ουτε καν στο απεναντι μπαλκονι σου που λεει ο λογος.

εσύ μπορείς να μην ασχοληθείς καθόλου με το θέμα του πανίτο, εμένα όμως επειδή μου θυμίζει οικείες καταστάσεις δεν γίνεται να με αφήσει αδιάφορη.

οποτε καταλαβες οτι το θεμα με αφηνει αδιαφορο σωστα?

Προσεξε, ο πανιτος εχει προβλημα, αλλα οχι στην αντιληψη.
    Ασχετος με το τι προβλημα αντιμετωπιζει, δικαιούται συμπεριφορα ανθρωπου προς ανθρωπο, ενηλικα προς ενηλικα.

Senior Member
    πάντως την ορθολογική προσέγγιση δεν την βλέπω να πολυλειτουργει. δεν ξέρω αν οι ψυχολόγοι διαθέτουν άλλες τεχνικές για τέτοιες περιπτώσεις. πιθανόν.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast