ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ??? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 169
    Banned
    Originally posted by giwta2
    γιατί δεν μπορούσα να μπω με τον παλιό έβαζα σωστά κωδικο και δεν έμπαινα

το φορουμ εχει μια διαδικασια που σου στελνει το παςς στο εμαιλ σου.
    Ακομα και αυτο αν δεν παιζει, μπορει να στο ρυθμισει ο αντμιν κατοπιν συνεννόησης.

Senior Member
    Ευχαριστώ κρίνο για την ενημέρωση

Senior Member
    Απο χθες εχω γαστρεντεριτιδα και συνεχεια διαρροια αλλα οχι εμετους...Παρατηρησα οτι τωρα που ειμαι αρρωστος η γλωσσα μου εχει γινει ακομα πιο ασπρη και σε αλλα σημεια..Ειναι λιγικο αυτο???

Senior Member
    είναι φυσιολογικό.οταν αρρώσταιναν τα παιδιά μου ήταν πιο εντονες οι ασπρίλες.Το θυμάμαι πολύ καλά.Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα εξαφανίστηκε μην σε προβληματίζει

Senior Member
    Panito,φάε ωμό παντζάρι.Η γλώσσα σου θα γίνει εντελώς ροζ μωβ.
    Αν λοιπόν αλλάξει η γλώσσα σου χρώμα θα πάψει λες να σε απασχολεί;To θέμα ποιο είναι,τι ζητάς από τα μέλη,να γίνουν γιατροί;To θέμα σου είναι ψυχολογικό και πρέπει να επικεντρωθείς εκεί.
    Sorry,αλλά όσο πιστεύεις πως η αλλαγή στο χρώμα της γλώσσας είναι το σημαντικό,δεν θα το καταφέρεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    PANITO ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ 1000%.ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ?ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ......

Senior Member
    lilium δε μιλαω για μελανωμα..Για τη γλωσσα μου που ειναι ασπρη σε μερικα σημεια λεω..

Senior Member
    Αν ειχα aids θα ειχε προκαλεσει σιγουρα επιπλοκες η φαρυγγιτιδα που περασα???Ετσι μ ειπε ο γιατρος..Ισχυει???Η γαστρεντεριτιδα παντως ακομα να περασει...Πολλες λοιμωξεις τελευταια...

Senior Member
    Panitooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooo
    ο μόνος που δεν κινδυνεύει να πάθει τίποτε είσαι εσύ μιας και ολη την ώρα ψάχνεσαι.Ηρέμησε βρε πανίτο και εμείς αγαπάμε την ζωή μας.

Senior Member
    panito ΘΎΜΙΣΕ ΣΟΥ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ!

Junior Member
    vre panito kai aids na exeis den peirazei tha pareis farmaka kai tha ziseis arketa xronia akoma, gia skepsou na eixes karkino ston egkefalo kai na sou elegan tha pethaneis se 2 mines... min trelenesai

Senior Member
    Ναι ρε night αλλα με τον καρκινο δε θα σιχαινονταν να με ακουμπησουν οι φιλοι μου ουτε θα ειχα κολλησει την κοπελα μου!!!Λιλιουμ ειμαι 24,προχτες ειχα γενεθλια!!!Να κανω μια ερωτηση κι ασ μου απαντησει οποιος ξερει..Η γεωγραφικη γλωσσα πως ακριβως ειναι???Ειναι σε μερικα σημεια ασπρη κ σε αλλα κοκκινη???Εμεναα μοιαζει λες κ σε μερικα σημεια οι τριχουλες της γλωσσας μου(θηλες)ειναι πιο πεταχτες κ πιο ασπρες καπως...Μοιαζει ετσι μια γεωγραφικη γλωσσα???

Senior Member
    Χρόνια πολλά Panito,με λιγότερη γεωγραφική γλώσσα.Κάντην κάτι άλλο ρε παιδί μου κι εσύ,ιστορική,μαθηματική,λο� �.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πηγα σημερα παλι στον παθολογο γιατι η γλωσσα μου ηταν χαλια εχθες..Ειχε κατι σαν ασπρες πετσες εδω κ εκει..Αλλα παλι μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι παθολογικο...Κι εγω στραβος ειμαι???Ειδα στο ιντερνετ κατι φωτο απο μηκυτιασεις στοματος κι ειναι ιδιες με τη δικια μου!!!Ολοιδιες!!!Γινεται να κανει λαθος ο γιατρος???Τρελαινομαι!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!Να παω και σε στοματολογο????Τι να κανω???Καθε πρωι η γλωσσα μου ειναι κατασπρη και καλλυμενη με ενα υγρο που κολλαει πολυ!!!Ειναι φυσιολογικο αυτο???Το παθαινει κανενας αλλος???Δεν ειναι καλα η γλωσσα μου!!!Δεν ειμαι στραβος!!!!

Senior Member
    Kαλημέρα Panito,το πιθανότερο δεν είναι να κάνει λάθος ο γιατρός,αλλά να επηρεάστηκες από τις φωτογραφίες που είδες.Δεν είχαμε πει να προσπαθήσεις να μην ψάχνεις κάθε φανταστικό σύμπτωμα στο ίντερνετ;Aυτή την αντίσταση χρειάζεται να δουλέψεις.Αυτό που παρατηρώ είναι πως ενώ για παθολόγο το έχεις,για ψυχολόγο δεν αποφασίζεις.Πώς πιστεύεις ότι θα λυθεί το πρόβλημα με την υποχονδρίαση,ως δια μαγείας;
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast