Results 106 to 120 of 169
Thread: ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ???
-
03-02-2010, 14:34 #106
Loipon aurio tha sou pw perisotera tha xerw apo ton stomatologo...
Egw pantos piga kai simera se orl se dimosio nosokomeio kai mou leei den exeis tpt kai mou edeixe kai tin dikia tis glwssa!! tin anagasa! gia na mou apodeixei oti kai auti exei trixes sti glwssa! Basika i dikia tis itan xeiroteri apo tin dikia mou...
Eixe panw kati kilides...
I afidatosi mou eipe oti mporei na proerxetai apo zaxaro! Alla esy 24 kai egw 28 zaxaro? Nomizw den paizei.. Kai axaro twra? Treli simptosi...
I GEOGRAFIKI GLWSSA SE KAMIA PERIPTWSI DEN SXETIZETAI ME TO AIDS, OUTE EINAI ARRWSTIA! OUTE I TRIXWTI GLWSSA.
MONO I TRIXWTI LEUKOPLAKIA SXETIZETAI.
Episis i trixwti leukoplakia DEN PERNAEI. Den mporei na exeis simera kai na min exeis aurio.. Oute pernaei me tin antibiosi.
NAI KAI EMENA EINAI ASPRI I GLWSSA MOU KAI OXI MONO PISW OLOKLIRI!
PISW BEBAIA EINAI XEIROTERA..
Episis i trixwti glwssa mporei na sxetizetai me to ANXOS! Auto einai sigouro.
Opos kai me tin anemia.
Opos kai me to kapnisma.
Opws kai me to poly alkool!
Opws kai me tin diaita..
EGW PANTOS TA EPATHA OLA AUTA META APO PERIODO XWRISMOU POU DEN ETRWGA MONO KAPNIZA KA8E MERA EPINA PARA POLY KAI EIXA TRELO ANXOS!
Twra kapnizw 2-3 tsigara tin imera, dn pinw alkool, paw gymnastirio, anxos exw poly bebaia, alla pali den pernaei...
Aurio tha sou pw perisotera
- 03-02-2010, 14:38 #107
8a pas edw
http://www.syggros-hosp.gr/
mono autoi xeroun..
Pathologoi orl kai oi perisoteroi odontiatroi den xeroun...
EGW PANTOS FILE MOU AN ME KATHISIXASEI O GIATROS AURIO 8A TIN DW POLY ALLIWS TIN FASI GIATI DEN AXIZEI...
03-02-2010, 19:39 #108
Φιλε εγω πηγα σε δυο δερματολογους κ σε εναν πολυ καλο και εμπειρο παθολογο κ μου ειπαν οτι δεν εχω τπτ!!!Οτι ειναι φυσιολογικα μερικες θηλες της γλωσσας πιο ανασηκωμενες και για αυτο ειναι ετσι κι οτι με τα διαφορα φαγητα,τσιγαρα κτλ παιρνουν καποιο χρωμα..Μονο η πρωτη δερματολογος μου ειχε δωσει ντακταριν το οποιο δεν πηρα..Την πηρα τηλ εχτες να τη ρωτησω αν ειχε δει μυκητες και μου το εδωσε κ μου ειπε οτι μαλλον δεν ειχα τπτ και το ντακταριν μου το εδωσε προληπτικα...Επισης μου ειαν πει οτι επειδη η γλωσσα μου ειναι σχιστοειδης(αυλακωτη) παντα θα εχει κατι τετοια πανω!!!Ο παθολογος μου ειπε μαλιστα οτι αν εγω εχω κατι στη γλωσσα μου τοτε θα σκισει το πτυχιο του!!!Αν ειχα κατι ειπε θα με εστελνε κατευθειαν στον καλυτερο στοματολογο!!!Ααα και κατι αλλο που μ ειπαν ειναι οτι η τριχωτη λευκοπλακια βγαινει σχεδον παντα στα πλαγια της γλωσσας..Εμενα ηταν στο κεντρο..Αλλα σου λεω οτι εδω κ καμια εβδομαδα μου εχει φυγει η ασπριλα πο ειχα..Κατι ψηλα μονο πισω!!!Αρα αν ηταν τριχωτη λευκοπλακια δε θα ειχε περασει ε???
03-02-2010, 23:06 #109
Re i trixwti leukoplakia einai ontos panta plagia! Den exeis tpt mwre... Kai den pernaei oxi. Kai i gewgrafiki glwssa den einai tpt.
Ontos me ta fagita kai to tsigaro allazoun xrwmma min e apasxolei to xrwmma..
04-02-2010, 14:38 #110
Φιλε τι εγινε???Πηγες στο γιατρο???Τι σου ειπε???Εσυ εχεις και στα πλαγια ασπριλες???
04-02-2010, 16:11 #111
Οχι δen piga giati den xipnisa.
Den exw sta plagia asxpriles file, egw exw kathara trixwti glwssa...
Pou apo ta fagita ktl ginetai aspri.. Oi trixes diladi pernoun xrwma...
Pou mporei na ofeiletai se polla... Anxos, anemia, kapnisma, alkool, pro-karkiniki blabi...
Deutera 8a paw...
An kai skeftomai twra... Kai i giatros pou piga eixe trixoules stin glwssa tis itan san tin dikia mou..
Kai den itan anxwmeni...
Kai erwtw eseis exete trixes panw stin glwssa sas?
04-02-2010, 22:54 #112
Και να σου πω η γλωσσα σου ειναι παντου τριχωτη???Η σε μερικα σημεια???Εμενα δεν ειναι παντου..Και κατι τελευταιο αν ηταν τριχωτη λευκοπλακια θα αλλαζε χρωμα με τις τροφες???πχ γινεται καφε οταν πινω καφε???Αν ειχα τριχωτη λευκοπλακια θα γινοταν αυτο???
05-02-2010, 00:30 #113
Πανίτο θα αναφέρω κάτι που θυμάμαι.Οταν έτρεχα έντρομη σε δερματολόγους σχετικά με πρόβλημα που αντιμετώπιζε το παιδί μου,ο καθηγητής που το είχε αναλάβει, πολύ πολύ γνωστό όνομα,για να με καθησυχάσει έβγαλε την γλώσσα του και μου είπε.Βλέπεις πως είναι η γλώσσα μου;μια γλώσσα με κομματιστή στην κυριολεξία.Μου λέει έτσι γεννήθηκα και με αυτήν την γλώσσα πέτυχα στην ζωή μου πάρα πολλά και έγινα αυτός που είμαι.Τώρα αν η γλώσσα σου είναι τριχωτή ή γεωγραφική, γιατί ψάχνεσαι αφού δεν σε εμποδίζει στο να ζείς φυσιολογικά και δεν έχει να κάνει με θέμα υγείας παρά αισθητικό, που κι αυτό πάλι δεν το προσέχει κανείς.Δεν νομιζω να βγάζεις την γλωσσα σου όπου πας.
05-02-2010, 03:48 #114
Δε με νοιαζει αν ειναι ομορφη η ασχημη η γλωσσα μου..Με νοιαζει αν αυτο που εχω ειναι συμπτωμα του aids..Γινεται να εχω τριχωτη λευκοπλακια κ να περασε με χαμομηλακι???Αν κ σημερα αρχισε να ξαναγινεται οπως πριν..Σε μερικα σημεια ειναι πιο πανω οι θηλες και φινονται πιο ασπρες ενω σε αλλα οχι..Η τριχωτη λευκοπλακια βγαινει ΠΑΝΤΑ στα πλαγια της γλωσσας??Γιατι εμενα ειναι στο κεντρο..Επισης αν καποιος εχει τριχβτη λευκοπλακια αυτο αλλαζει χρωμα αναλογα με το τι θα φαει(Αν πιω καφε γινεται πιο καφε,Αν πιω κοκα κολα πιο σκουρο κ το πρωι πιο ασπρο)???Γινεται αυτο???Απο φωτο που ειδα στο ιντερνετ μοιαζει κ με γεωγραφικη γλωσσα αλλα οταν κοιταω και εικονες για τριχωτη λευκοπλακια μου φαινεται οτι μοιαζει!!Ετσι ελεγα και για μια ελια μου βεβαια που ημουν σιγουρος οτι ηταν μελανωμα!!!Οι παθολογοι κ οι δερματολογοι θα μπορουσαν να διαγνωσουν ευκολα τριχωτη λευκοπλακια η κανουν συχνα λαθη???ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!Ειδικα το βραδυ ολο ταχυκαρδιες εχω..Αν καποιος ξερει να μου λσει τις αποριες μου παρακαλω..Και συγνωμη αν σας κουραζω αλλα φοβαμαι πολυ!!!
05-02-2010, 04:20 #115
http://www.ghorayeb.com/TongueGeographic.html
Η εικονα στα δεξια φερνει στη γλωσσα μου οπως ηταν πριν απο κανα μηνα..Δεν ηταν τοσο εντονες οι ασπριλες βεβαια..Ειναι ετσι η γεωγραφικη γλωσσα(οπως λεει το αρθρο)???
07-02-2010, 04:41 #116
hope να σου πω η γλωσσα σου ειναι παντου τριχωτη???Η σε μερικα σημεια???Εμενα δεν ειναι παντου..Και κατι τελευταιο αν ηταν τριχωτη λευκοπλακια θα αλλαζε χρωμα με τις τροφες???πχ γινεται καφε οταν πινω καφε???Αν ειχα τριχωτη λευκοπλακια θα γινοταν αυτο???giwta και η δικια μου γλωσσα κομματιαστη ειναι απο οταν γεννηθηκα δε με ενοχλει αυτο με ενοχλουν οι ασπριλες που βγαζει τελευταια..Αυτες εχουν πανω τους θηλες πιο ανασηκωμενες και φαινονται σαν τριχουλες οταν τις ξυσω(σαν τη φωτογραφια)..Ετσι ειναι η γεωγραφικη γλωσσα,η τριχωτη λευκοπλακια(αν και διαβασα σε κατι σαιτ οτι βγαινει μονο στα πλαγια της γλωσσας),μηκυτιαση η κατι αλλο???Εχω φρικαρει..Επισης νιωθω ολο το στομα μου πιο ξηρο..Να μου πεις βεβαια οτι οταν νομιζα οτι εχω ογκο στο κεφαλι μουδιαζα..Γινεται να δημιουργω μονος μου τα συμπτωματα???Μπορει το αγχος να προκαλεσι στοματικα προβληματα???
07-02-2010, 14:45 #117
Μόνο στοματικά προβήματα βρε Πανίτο;Απο το μόνο που κινδυνεύεις είναι το άγχος.Με τέτοιο έλεγχο που εχεις κάνει στην υγεία σου είναι λίγο απίθανο να παθεις κάτι.Πήγαινε σ΄έναν ειδικό να ηρεμήσεις.Τόσο πολύ σου αρέσει να βασανίζεσαι;
07-02-2010, 15:21 #118
Φίλε πανίτο δεν έχεις aids μην κολλάει το κεφάλι σου τόσο πολύ για όνομα! Σου είπα και πριν το aids δεν εκδηλώνεται άμεσα η μετά από 1-2 χρόνια. Θέλει 8 χρόνια για να αρχίσεις να έχεις συμπτώματα. Εσύ πιστεύεις ότι το κόλλησες πριν 8 χρόνια? Και ότι τα λευκά σου τώρα είναι πεσμένα πολύ? Αυτά που σκέφτεσαι είναι χαζά δεν είναι ειδικός και σκέφτεσαι πανικοβλημένος με βάση τον φόβο και όχι την λογική.Δεν είσαι ο dr. house. Αλλά και aids να έχεις πάλι δεν θα έπρεπε να αντιδράς έτσι. Δηλαδή όλοι αυτοί που όντως κολλάνε πρέπει να αυτοκτονήσουνε άμεσα όταν το μαθαίνουνε? Άμα αγχώνεσαι έτσι πως θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες? Βρες και ασχολήσου με κάτι άλλο και άμα είναι να παιθάνεις ας παιθάνεις! Τι να κάνουμε? Έτσι και αλλιώς όλοι θα παιθάνουμε κάποτε. Τουλάχιστον απόλαυσε το! Οι ταχυκαρδίες και όλα αυτά είναι από το άγχος που εσύ ο ίδιος δημιουργείς στον εαυτό σου με αυτές τις σκέψεις. Αν τόσο πολύ φοβάσαι για aids κάνε εξέταση αίματος για να ξεμπερδεύεις με αυτό. Είναι καθαρά ψυχολογικής φύσεως το πρόβλημα σου.
07-02-2010, 15:55 #119
Πετράν ο φόβος του νομόζω ότι έίναι μεγαλύτερος στο να κάνει την εξέταση παρά η αρρώστεια.Κατά βάθος ξέρει οτι δεν εχει εϊτζ αλλά φοβάται να κάνει την εξέταση για να δεί και τυπικά οτι είναι καλά.Πανίτο υποφέρεις που υποφέρεις δώσε λίγο αιμα να ηρεμήσεις.Τα αποτελέσμα τα δεν αργούν αν και όλοι σου λένε πως πρέπει να επισκεφτείς ειδικό να πάρεις βοήθεια.Απο προσωπική εμπειρία σου λέω ότι συνέχεια θα βρίσκεις κάτι να σε απασχολεί.Υπήρξα κι εγώ αρρωστοφοβική και το μόνο που κατάφερα είναι να χαλάω την όποια ποιότητα ζωής μου.
07-02-2010, 17:40 #120
Oxi den ginetai na allaxei xrwmma logo trofis.
Auto pou allazei xrwma einai oi trixes pou exei panw i glwssa mas kai allazoun xrwma logo trofis!
Fae mia karamela galaktos na ginei kafe, ena portokali na ginei portokali kai gala na sou ginei aspri...
Den pernaei i trixwti leukoplakia me xamomilaki! Terma! Den bgainei i trixwti leukoplakia sto panw meros tis gwlssas mono plagia. TERMA. Mono i trixwti glwssa einai symptoma tou aids. TERMA
I gewgrafiki glwssa einai mia xara fisiologiki katastasi..
Opws kai i trixwti glwssa mia xara fisiologiki katastasi einai...
KAI NAI APODEDEIGMENA TO ANXOS TO TSIGARO KAI TO POTO MPOREI NA SOU KANOUN TRIXWTI GLWSSA.
Auto pou exeis esy diladi mazi me gewgrafiki glwssa, etsi deixnei i photo pou les..
Kala re Panito exeis toso anxos na pethaneis ygieis kai kapnizeis akoma??
Άγχος για αίμα
24-04-2025, 22:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή