Results 121 to 135 of 169
Thread: ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ???
-
08-02-2010, 02:38 #121
Ναι αλλα ολα τα σαιτ στο ιντερνετ λενε οτι η γεωγραφικη γλωσσα εχει κοκκινιλες οχι ασπριλες με τριχουλες πανω...Θα παω στο στοματολογο αυριο γιατι ξαναβγηκαν οι ασπριλες..Χαλια ειναι..Εσενα εχει παντου τριχες η σε μερικα σημεια???Και δεν κανω το τεστ γιατι φοβαμαι τι θα γινει αν ωγει θετικο..Θα κανω μια γενικη αιματος αυριο για αρχη..Υπαρχει καμια ενδειξη αν καποιος εχει ειντζ στη γενικη αιματος(χαμηλα λευκα κτλ)???
- 08-02-2010, 03:42 #122
Μα ειλικρινά αυτό είναι μαρτύριο.Το καταλάβαμε ότι φοβάσαι να κάνεις εξέταση για εϊτζ μήπως και βγεί θετικό.Εχεις σκεφτεί ότι ζείς σαν να είσαι φορέας;με τόσες εξετάσεις που έχεις κανει, αν κάτι συνέβαινε κάτι θα εμφανιζόταν μια ένδειξη οτι κάτι συμβαίνει και χρειάζεσαι περαιτέρω εξετάσεις.Το να έχεις έϊτζ είναι μια πολύ μκρή πιθανότητα και μόνον στο μυαλό σου βρίσκεται.κάνε άνθρωπέ μου την εξέταση και πάρε ενα ηρεμιστικό 1-2 μέρες μέχρι να βγεί η απάντηση.Αν και μην νομίζεις μετά κάτι άλλο θα βρείς αν δεν πας να κάνεις θεραπεία σε ειδικό για το υπερβολικό άγχος και την νοσοφοβία.
08-02-2010, 04:39 #123
Ναι αλλα αν βγει θετικο πανε ολα..Θα με χωρισει η κοπελα μου,θα με κανουν περα οι φιλοι μου..Θα ειμαι μονος μου..Τελειως μονος μου..Κι η κοπελα μου τι φταιει να την εχω κολλησει???Και τις αλλες φορες φοβομουν αλλα τωρα εχω σοβαρη ενδειξη οτι κατι εχω..Δεν ασπριζει ετσι η γλωσσα και βγαζει εδω κι εκει τριχες..Εχω πεισει τον εαυτο μου οτι ειναι τριχωτη λευκοπλακια..
08-02-2010, 09:26 #124
Θα σε χωρίσει η κοπέλα σου,θα σε παρατήσουν οι γονείς σου στο δρόμο,η κοινωνία θα σε αποδιώξει και θα κυκλοφορείς ρακένδυτος στους πέντε δρόμους και στις έξι λεωφόρους...Βρε Panito,δε βλέπεις τι σενάρια φτιάχνει ο φόβος σου;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-02-2010, 13:05 #125
Ενώ τώρα είσαι μια χαρά.Για σκέψου τόσο καιρό να έίχες κάνει την έρημη την εξέταση και να είχες ηρεμήσει απο το φόβο του έϊτζ γιατί μετά κάτι άλλο θα βρείς αυτό είναι σίγουρο.
09-02-2010, 02:20 #126
παιδια πηρα σημερα τον παθολογο μου να μου πει εναν καλο στοματολογο και μονο που δε με εβρισε..Τι να κανω να παω η να τον εμπιστευτω???Βεβαια χθες και σημερα εκανα μπουκωματα με χαμομηλι και αρχισε να καλυτερυει νομιζω η γλωσσα μου..Νομιζω οτι αρχισαν να φευγουν καπως οι ασπριλες..Λογικα αν ηταν τριχωτη λευκοπλακια η κατι αλλο σοβαρο δε θα καλυτερευε με χαμομηλι ε???
09-02-2010, 02:21 #127
Α και κατι αλλο σημερα πηγα κ εκανα γενικη αιματος..Αν εχω ειντζ θα υπαρχει καποια ενδειξη πχ χαμηλα λευκα???
09-02-2010, 10:07 #128
Originally posted by Panito
παιδια πηρα σημερα τον παθολογο μου να μου πει εναν καλο στοματολογο και μονο που δε με εβρισε..Τι να κανω να παω η να τον εμπιστευτω???Βεβαια χθες και σημερα εκανα μπουκωματα με χαμομηλι και αρχισε να καλυτερυει νομιζω η γλωσσα μου..Νομιζω οτι αρχισαν να φευγουν καπως οι ασπριλες..Λογικα αν ηταν τριχωτη λευκοπλακια η κατι αλλο σοβαρο δε θα καλυτερευε με χαμομηλι ε???"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-02-2010, 15:14 #129
TELEUTAIO COMMENT!
Ναι αλλα ολα τα σαιτ στο ιντερνετ λενε οτι η γεωγραφικη γλωσσα εχει κοκκινιλες οχι ασπριλες με τριχουλες πανω.
EXEIS GEWGRAFIKI GLWSSA ME AUXIMENES TIS TRIXES (8ILES). DEN EINAI PA8OLIGIKI KATASTASI AUTI!
Δεν ασπριζει ετσι η γλωσσα και βγαζει εδω κι εκει τριχες..
I GLWSSA ASPRIZEI APO TIS TROFES. STO XANAEIPA FAE MIA KARAMELA GALAKTOS NA MAURISEI.
Εχω πεισει τον εαυτο μου οτι ειναι τριχωτη λευκοπλακια..
KAI EGW TO IDIO EIXA KANEI ALLA DEN EXEIS OUTE KAN. GEWGRAFIKI GLWSSA EXEIS FILE KAI TRIXWTI TAUTOXRONA. DEN EINAI KAKO.
Λογικα αν ηταν τριχωτη λευκοπλακια η κατι αλλο σοβαρο δε θα καλυτερευε με χαμομηλι ε???
FISIKA KAI OXI!
LOIPON FILE AKOU
tin idia glwssa pou exw twra (mallon twra pou tin plenw ktl einai kalytera) eixa tosa xronia kai den to eixa parei xampari.
paw ston odontiatro mou leei file mou i glwssa sou den einai kala.
8a tin bourtsizeis kai prepei na figoun oi aspriles..
Lew entaxei pernw ta synerga katharisti glwssas ktl kai arxizw..
I glwssa ka8arizei alla xanaginetai aspri..
lew panagia mou den eimai kala exw karkino!
Paw sto tzaneio ston orl mpenw mesa lew i glwssa mou.
Mou tin koitane mou leei den exeis tpt, mikitiasi einai pare daktarin.
Lew den exw karkino? Arxizoun na gelane...
Pernw daktarin 2-3 meres tpt.
Lew panagia mou pali.
Kai dwse xamomilia xystres skorda kai egw den xerw ti allo.. Perisotero kako tis ekana para kalo mallon, tin erethisa...
Den ginetai tpt.
Arxizw na to psaxnw sto internet kai exw frikarei... Me tis eikones me ton karkino me to aids anameikta ola trixwti glwssa, trixwti leukoplakia...
Xanapaw se allo orl pali sto tzaneio, mou leei den exeis tpt.
Ase tin glwssa sou iremi, autokatharizetai...
Tpt.
Xanapaw pali tzaneio stin idia orl mou leei koita tin dikia mou (itan xeiroteri)
Paw ston odontiatro xtes..
Mou leei kalytera eisai alla tha pas na se dei stomatologos.
Paw simera ston stomatologo, sto panepistimio ekei pou kanoun metaptixiako.
itan mesa polys kosmos kai i giatros pou tous ekane mathima.
Mou leei ti exeis? Lew trixwti glwssa.
Me koitaei..
Mou leei tpt den exeis!
Lew den mporei ! Exw trixwti glwssa.
Mou leei oi misoi apo edw mesa exoun tin idia glwssa me esena..
Lew exw trixwti leukoplakia...
Aaaaa mou leei esy piges kateutheian sta baria...
Den exeis tpt...
Lew xerenetai to stoma mou..
Mou leei to anxos...
Lew den exw salio..
Mou leei mia xara salio exeis to blepw..
TERMA!
AN 8ES TIN SYMBOULI MOU MIN XANASXOLITHEIS! ASE IN GLWSSA SOU ISIXI KAI ZISE TIN ZWI SOU!
EGW DEN XANASXOLOUME PANTOS... TOSOI GIATROI KATI THA MOU BRISKANE...
Kai stin teliki ama zeis athina traba sto panepistimio na se doun 15e tsampa kai einai gamatoi..
Apenanti apo to paidwn einai..
Mpam mpam oute 8a perimeneis oute tpt..
09-02-2010, 15:21 #130
8a tin ka8arizeis tin glwssa sou me tin odontobourtsa i me ena katharisti glwssas.
Xwris odontokrema.
Kai xwris yperboles..
1 fora to prwi kai 1 fora to brady xalara omws min tin xekaneis...
Kai ola 8a pane kala... ti kala diladi mia xara einai alla leme twra..
An deis enos filou mou ti glwssa gewgrafiki exei EINAI OLI SPASMENI me kati aulakia na!
Kai den einai problima auto..
09-02-2010, 15:38 #131
Kai episis epeidi xerw pws niotheis file mou oti kai na sou pei o piosdipote edwmesa den 8a sou diwxei tis fobies sou.
ANDRAS EISAI PIA, I LISI EINAI MIA!
Sikwneis to anastima sou, perneis oti kouragia sou exoun apomeinei, kai pas aurio prwi prwi ekei pou sou eipa..
Eite apenanti apo to paidwn sto 1o orofo i sto errikos sygrou.
KAI RIXNEIS MIAS KAI EXW GRO8IA STO MAXAIRI.
Kai eimai SIGOUROS oti den tha exeis tpt. Pigene na se iremisoun..
Kai to brady pare tin kopela sou kai tous dikous sou anthrwpous mia zesti agalia,
min tous xanapeis tpt gia tin glwssa sou (egw eixa paei stin mana mou kai tis ebgaza tin glwssa exw na tin exetasw!!!!)
kai min to xanaskefteis pote sou!
Zise to simera sou san na min yparxei aurio..
Auto meta apo toso anxos pou exeis perasei 8a xereis pws na to kaneis pia..
Alla gia na to kaneis auto prepei na pas na se iremisoun file mou.. Oso pio grigora toso pio kala..
I psaxe sto internet TWRA bres ena stomatologo dwse osa sou pei kai pigene to apogeuma na se iremisei autos..
MIN TO KA8ISTEREIS KAI MIN TO PIGENEIS GYRW GYRW..
09-02-2010, 15:45 #132
το θέμα είναι πως ακόμα κι αν κάνει την εξέταση για το aids, θα ηρεμήσει για λίγο καιρό, και στη συνέχεια θα βρει κάποια άλλη ασθένεια να φοβάται.
πανίτο, πήγαινε σε ένα ψυχολόγο να κουβεντιάσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι, να δεις για ποιον λόγο ασχολείσαι τόσο πολύ με το σώμα σου!
09-02-2010, 16:03 #133
Einai poly akriboi oi psychologoi distixws stin Ellada...
Kai akoma xeirotera einai sas tou odontiatrous... Tous xreiazomaste oloi mas!
09-02-2010, 17:39 #134
Πανίτο όταν σου φύγει η κοπέλα θα σου περάσουν όλα.Απορώ με την υπομονή της.Ολοι σου λένε να πας σε ειδικό αλλά δεν απαντάς, συνεχίζεις το τροπάριο.Εσύ απο μόνος σου δεν προβληματόζεσαι;δεν κουράστηκες να υποφέρεις ζώντας με αρρώστειες που μόνο στο μυαλό σου κατασκευάζονται;Και εγώ υπήρξα αρρωστοφοβική αλλά πήγα και στον ειδικό όταν είδα ότι το άγχος μου τα δημιουργεί.
10-02-2010, 08:01 #135
Καλημερα σε ολους!!!Παω να παρω τα αποτελεσματα της γενικης αιματος τωρα..Υπαρχει καποια ενδειξη σε αυτες αν καποιος εχει aids???Το ξερω οτι αυτα που σκεφτομαι ειναι παραλογα αλλα εχω υποσχεθει τον εαυτο μου οτι αν κ αυτη τη φορα δεν εχω τιποτα θα σταματησω αυτην την κατασταση!!Θα παω σε ψυχολογο!!!
Κάθε Μάη τα ίδια ....
13-06-2025, 16:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή