χρειαζομαι την βοηθεια σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Originally posted by Κορινα
    Αλλα λογω της καταθλιψης του,δεν ειμαι απολυτα σιγουρη για το τι τον εκανε να φυγει.Εχει ομως σημασια για μενα.Αν εφυγε απο ελλειψη αισθηματων ....
    Στην ουσία πάλη συναισθημάτων δεν ήταν Κορίνα???
    Κ μάλλον το να επιστρέψει σε ένα ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον έστω κ με \'τρύπες\' φάνηκε πιο δυνατό απ\'το να μείνει μαζί σου.

Senior Member
    Originally posted by Κορινα
    Αν ομως φταιει η καταθλιψη και το τρομερο του αγχος,πρεπει να το χειριστω αλλιως και για τους δυο μας.
    Προσωπικά κ σε φάση έντονης κατάθλιψης,ειδικά στα ερωτικά δεν έκανα πίσω με τίποτα...ίσα ίσα ένιωθα πιο έντονα τα ένστικτα κ δε μπορούσα να βάλω κ κανόνες στη ζωή μου.
    Έχω την εντύπωση ότι θες να ρίξεις το βάρος του χωρισμού στην κατάθλιψη,να τον διακιολογήσεις.
    Νομίζω πως δεν πρέπει να ταμπελοποιείς τόσο τον φίλο σου.

Δέξου την επιλογή του(ειδικά που λες πως τον αγαπάς),δώστου χρόνου κ δες κι εσύ τον εαυτό σου.

Junior Member
    σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.Φοβαμαι οτι εγκλωβιστηκα ασχημα και δεν ξερω πως να προχωρησω.Δεν ξερω πως ξεπερνιεται ενας χωρισμος ,ειναι σαν θανατος.
    Μου ηρθε και ξαφνικα.Ειναι και κατι βουβα τηλεφωνηματα που με τρελαινουν.Δεν ξερω σε ποιον να δωσω χρονο.Στον εαυτο μου η σ αυτον

Senior Member
    Κορίνα,καλησπέρα.
    Δε νομίζω πως ισχύει στην πραγματικότητα το ότι είχες δεχτεί την διαφορετικότητα του άντρα σου και τις ανάγκες σου τις κάλυπταν οι φίλες και τα ταξίδια.Τις ανάγκες που μας καλύπτει ο σύντροφός μας δεν γίνεται να τις καλύψουν άλλες σχέσεις.Για άλλα πράγματα έχουμε τους φίλους μας,για άλλα τον σύντροφό μας.Με βρίσκει πολύ κοντά το post της Remedy στην ουσία,για να μη σε ταλαιπωρώ.Πως παραγκώνισες τις ανάγκες σου μένοντας σε μία σχέση που είχε βαλτώσει από νωρίς και μπήκες στη σχέση με τον άντρα αυτόν για να καλύψεις συναισθηματικά κενά που έμεναν ακάλυπτα επί χρόνια.
    Όσο για το άλλο ερώτημα που θέτεις,θα σου έλεγα να μην τον πιέσεις,να δεχτείς τις εξηγήσεις του αφού σου τις είπε ξεκάθαρα και να σεβαστείς και τις δικές του ανάγκες.
    Καταλαβαίνω πως είχες δεθεί μαζί του,εξάλλου το είχες και ανάγκη αυτό,να νιώσεις το πάθος που δε βίωνες στην άλλη σου πλευρά,αυτή του γάμου,αλλά όπως εάν το τερμάτιζες εσύ θα ήθελες να εισακουστείς,έτσι πιστεύω κι αυτός.
    :)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Και εγώ θα σε ρωτήσω Κορίνα γιατί έμεινες σε αυτόν τον γάμο αφού δεν υπήρχαν πρακτικά προβλήματα.Η ερώτηση έχει τεθεί και σε μένα που θα έπρεπε να είχα χωρίσει 100 φορές με όσα αντιμετώπισα.Η συναισθηματική έλλειψη που νιώθω εγώ είναι αδύνατον να συγκριθεί με την δική σου όσο και αν είσαι απογοητευμένη για τον χωρισμό σου.εζησες κάτι που σου γέμισε τα κενά που είχες στον ερωτικό τομέα.Επίσης παντρεύτηκες και τον παιδικό σου έρωτα που σημαίνει θα είχες αισθανθεί συναισθηματα άσχετα αν δεν υπάρχουν.ομως πρέπει να σκεφτείς και τον άλλον που υποφέρει απο κατάθλιψη και ενοχές.μην πιέζεις καταστάσεις για σκέψου ότι έζησες πράγματα που εγώ ούτε στα όνειρά μου δεν έχω δεί.Εχεις μια κόρη 19 χρόνων και ενα καλό οικογενειάρχη.Σκέψου μια ζωή με πλήρη συναισθηματική ερωτική ζωή ίχως συμπαράσταση δίχως την οικονομική ανεξαρτησία και άνεση.Εζησες κάτι όμορφο και μόνο γιάυτό πρέπει να είσαι ευχαριστημένη.ειναι δυνατόν να τα έχεις όλα;και πες ότι χώριζες απο τον άνδρα σου είσαι σίγουρη πως μετά απο κάποιο διάστημα θα μπορούσες να ζησεις με έναν άνθρωπο που πολλά απο αυτά που έχεις θα σου έλειπαν.σκέψου τι θέλεις και αποφασίζεις.εαν ο δεσμός έχει πλέον λέιξει τι σκέπτεσαι να κανεις; θα συνεχίσεις με τον άνδρα σου ή αν ξανατύχει θα ενδώσεις αλλού;Οσο και αν ακούγεται χαζό έχει για μένα σημασία να απαντήσεις

Senior Member
    Aχ Γιώτα μου,τα όλα που λες διαφέρουν τόσο από άτομο σε άτομο,που δεν μπορούμε να βρούμε έναν χρυσό κανόνα.Αυτό που για μένα μπορεί να είναι απαραίτητο,για σένα να είναι μηδαμινό.Έτσι και για την Κορίνα.Οι ανάγκες όλων μας είναι εξατομικευμένες,μην μπαίνεις στο τρυπάκι να κάνεις συγκρίσεις ανάμεσα σε ανάγκες που ζητά ο καθένας να του καλύπτει η σχέση του.Είναι άτοπο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Κορίνα,καλησπέρα.
    Δε νομίζω πως ισχύει στην πραγματικότητα το ότι είχες δεχτεί την διαφορετικότητα του άντρα σου και τις ανάγκες σου τις κάλυπταν οι φίλες και τα ταξίδια.Τις ανάγκες που μας καλύπτει ο σύντροφός μας δεν γίνεται να τις καλύψουν άλλες σχέσεις.Για άλλα πράγματα έχουμε τους φίλους μας,για άλλα τον σύντροφό μας.Με βρίσκει πολύ κοντά το post της Remedy στην ουσία,για να μη σε ταλαιπωρώ.Πως παραγκώνισες τις ανάγκες σου μένοντας σε μία σχέση που είχε βαλτώσει από νωρίς και μπήκες στη σχέση με τον άντρα αυτόν για να καλύψεις συναισθηματικά κενά που έμεναν ακάλυπτα επί χρόνια.
    Όσο για το άλλο ερώτημα που θέτεις,θα σου έλεγα να μην τον πιέσεις,να δεχτείς τις εξηγήσεις του αφού σου τις είπε ξεκάθαρα και να σεβαστείς και τις δικές του ανάγκες.
    Καταλαβαίνω πως είχες δεθεί μαζί του,εξάλλου το είχες και ανάγκη αυτό,να νιώσεις το πάθος που δε βίωνες στην άλλη σου πλευρά,αυτή του γάμου,αλλά όπως εάν το τερμάτιζες εσύ θα ήθελες να εισακουστείς,έτσι πιστεύω κι αυτός.
    :)
    Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ημουν συναισθηματικα καλυμμενη
    Παντα κατι ελειπε.Η απαντηση που επαιρνα μονιμα απο τον αντρα μου ηταν\"μα τι σου λειπει?\"και οτι οποιος δεν εχει ουσιαστικα προβληματα,εχει ψυχολογικα\".οτι δημιουργω ενα προβλημα απο το μυαλο μου,απο το πουθενα.Αλλα για να μην χασω εντελως το παιχνιδι της ζωης και στο τελος γινω μια αλλη,οσον αφορα τα θελω μου τουλαχιστον,γι αυτο εβγαινα και ταξιδευα.Δεν περιμενα οτι θα ερθει ο ερωτας στην ζωη μου.Ειχα ξεχασει και πως ειναι αυτο,γιατι εχουν περασει 20 χρονια απο τοτε που ερωτευτηκα τον αντρα μου,με το μυαλο και την εμπειρια της εικοσαρας.Εχοντας αυτην την σχεση τωρα,ουτε ταξιδια με ενδιαφερανε,ουτε κοσμικες εξοδοι.Ημουν πραγματικα γεματη.Βαζω τωρα σε αμφισβητηση και τα θελω μου,ολα υποκαταστατα τα βλεπω.Αλλα θα σεβαστω αυτο που ολοι μου λετε και θα το κανω.Θα δεχτω την επιλογη του,οποιος και να ειναι ο λογος του.Εγω πως θα τα βγαλω περα,αυτο ειναι αλλη ιστορια

Junior Member
    Originally posted by giota
    Και εγώ θα σε ρωτήσω Κορίνα γιατί έμεινες σε αυτόν τον γάμο αφού δεν υπήρχαν πρακτικά προβλήματα.Η ερώτηση έχει τεθεί και σε μένα που θα έπρεπε να είχα χωρίσει 100 φορές με όσα αντιμετώπισα.Η συναισθηματική έλλειψη που νιώθω εγώ είναι αδύνατον να συγκριθεί με την δική σου όσο και αν είσαι απογοητευμένη για τον χωρισμό σου.εζησες κάτι που σου γέμισε τα κενά που είχες στον ερωτικό τομέα.Επίσης παντρεύτηκες και τον παιδικό σου έρωτα που σημαίνει θα είχες αισθανθεί συναισθηματα άσχετα αν δεν υπάρχουν.ομως πρέπει να σκεφτείς και τον άλλον που υποφέρει απο κατάθλιψη και ενοχές.μην πιέζεις καταστάσεις για σκέψου ότι έζησες πράγματα που εγώ ούτε στα όνειρά μου δεν έχω δεί.Εχεις μια κόρη 19 χρόνων και ενα καλό οικογενειάρχη.Σκέψου μια ζωή με πλήρη συναισθηματική ερωτική ζωή ίχως συμπαράσταση δίχως την οικονομική ανεξαρτησία και άνεση.Εζησες κάτι όμορφο και μόνο γιάυτό πρέπει να είσαι ευχαριστημένη.ειναι δυνατόν να τα έχεις όλα;και πες ότι χώριζες απο τον άνδρα σου είσαι σίγουρη πως μετά απο κάποιο διάστημα θα μπορούσες να ζησεις με έναν άνθρωπο που πολλά απο αυτά που έχεις θα σου έλειπαν.σκέψου τι θέλεις και αποφασίζεις.εαν ο δεσμός έχει πλέον λέιξει τι σκέπτεσαι να κανεις; θα συνεχίσεις με τον άνδρα σου ή αν ξανατύχει θα ενδώσεις αλλού;Οσο και αν ακούγεται χαζό έχει για μένα σημασία να απαντήσεις
    Γιατι εμεινα στον γαμο?Καλη η ερωτηση σου.Μαλλον γιατι συμβιβαστηκα?Με ειχε πεισει υποσυνειδητα οτι πραγματι δεν εχουμε μεγαλο προβλημα?Τι να σου πω.Σαν ανθρωπο τον αγαπαω και τον ποναω,ειμαι μαζι του απο την τριτη λυκειου
    Δεν εκανα την σχεση για να καλυψω τα ερωτικα κενα.Τα κενα καλυφθηκαν απο μονα τους ,επειδη ηταν πολυ ερωτευμενος μαζι μου και μου το εδειχνε καθε στιγμη.Σε περιοδο καταθλιψης
    για να ειναι κοντα μου,ξεπερναγε τον εαυτο του.
    Αν μεναμε μαζι ,μου λες θα μου ελειπαν πολλα υλικα αγαθα
    Εγω ομως δεν γεννηθηκα με λεφτα,δεν με νοιαζουν τα λεφτα,εκτος απο αυτα που μου ειναι απαραιτητα για να ζω αξιοπρεπως.Στο σπιτι του πατερα μου δεν ειχα τιποτα απο αυτα που εχω τωρα,αλλα δεν θυμαμαι να ημουν δυστυχισμενη
    Αν συνεχισω να ειμαι στον γαμο ειναι κατι που οπως ειμαι τωρα
    ειναι αδυνατον να το σκεφτω ,ποσο μαλλον να το αποφασισω
    Το να\"ενδωσω αλλου\",αυτο και αν μου φαινεται τωρα επιστημονικη φαντασια.Λες να ειμαι τοσο τυχερη,που να μου στειλει παλι η ζωη εναν τετοιον ερωτα,που να μην εχει ομως τα
    προβληματα αυτης εδω της σχεσης?Και να βρω εγω μετα απο αυτο που εζησα,το κουραγιο και την διαθεση να ξαναδοκιμασω?

Senior Member
    Πάντως Κορίνα νομίζω πως είσαι πολύ νέα γυναίκα για να βάλεις στην άκρη ένα τόσο σημαντικό κομμάτι στην άκρη.Κ εννοώ το κομμάτι της γυναίκας.
    Είτε μείνεις,είτε φύγεις απ\'το γάμο μάλλον χρειάζεται να το δεις.
    Όσο για το χωρισμό με το φίλο σου,υπομονή...Είναι οδυνηρό αλλά μέσα στη ζωή και ίσως και μια ευκαιρία να ρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου κ τις ανάγκες του.
    Κ που ξέρεις...ο χρόνος θα δείξει.

Banned
    Ναι, μπορεί και να ξαναβρείς έναν τέτοιο ή και καλύτερο έρωτα. Από τη στιγμή που ανοίγει μια πόρτα στο μυαλό μας, βλέπουμε δυνατότητες που πριν δεν ξέραμε καν ότι υπήρχαν.
    Αλλά να μην έχει προβλήματα...χμμ δεν ξέρω!

Πάντως, είναι ωραίο να ερωτεύεσαι, σε καταλαβαίνω. Αλλά ακόμα κι ο ωραιότερος και πιο παθιασμένος έρωτας, αλλάζει μορφή αν μετατραπεί σε σχέση ζωής. Κι έτσι ξανάρχεται πάλι κάποια στιγμή που είτε ζεις μια ομαλή και ευτυχή εξέλιξη, είτε στασιμότητα και αποξένωση, είτε και προστριβές - ψυχολογική φθορά.

Banned
    Φυσικά με το παραπάνω δεν θέλω να πω να μη ζεις τον έρωτα όταν και αν προκύψει. Αντίθετα. Για μένα υπερτερούν τα θετικά της \'απογείωσης\'.... :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12