Results 16 to 30 of 39
Thread: σεξουαλικο προβλημα
-
26-11-2009, 18:38 #16
Μπράβο κοπέλα μου!Και θέλω να μας λες πως πηγαίνουν και οι επισκέψεις σου στη γιατρό.Αν βέβαια το θες κι εσύ,να το συζητάμε ίσως,τις αντιδράσεις σου,πως τα δέχεσαι και τα επεξεργάζεσαι αυτά που σου προτείνει,να σε παρακινούμε όταν λίγο διστάζεις.Άιντε γεια σου,όλα θα πάνε μια χαρά...:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 27-11-2009, 08:14 #17
παιδια κατι δεν παει καλα.κοντευω να τρελλαθω απο χθες.
δεν εχει δωσει κανενα σημειο ζωης.το σταθερο και το κινητο δεν το σηκωνει
απο προχ8ες το βραδι π γιορταζε η μανα του (Κατερινα) εχει εξαφανιστει.
εχω πεσει ψυχολογικα το μυαλο μου παει σε χιλια δυο,
μηπως επαθε καποιο ατυχημα??δεν προλαβα να γνωριζω κανεναν δικο του πως θα το μαθω?μηπως δεν με θελει η γνωρισε καποια αλλη?το κινητο του οποτε ειμασταν μαζι το ειχε αθορυβο αλλα δεν υποψιαστικα κατι .
πρωτη φορα το κανει αυτο .τον εχω παρει 200 τηλεφωνα εχει εξαφανιστει,
ολη μερα και νυχτα κλαιω του στεπλνω μηνυματα να μου απαντησει οτι εστω ειναι καλα και ειναι δικαιωμα του αν δεν θελει πια κτι μαζι μου.
και δεν προιγηθικε τπτ ρ παιδια να πεις εγινε κατι να ξενερωσει εκτος τα σεξουαλικα μας.
δεν αντεχω εχω τρελλαθει απο αγωνια.και τωρα τον περνω και δεν το σηκωνει.:(:(:(
ΕΛΕΟΣ!
υ.γ πυστευω οτι αν δεν με ηθελε οτι ηταν αντας με @@ και θα το λεγε στα ισια.
αν εχει παθει κατι πως θα το μαθω?θα παρω στα νοσοκομεια δεν αντεχω!!
27-11-2009, 10:08 #18
Γιατί πανικοβάλλεσαι ωρέ Πανικούλα;Και πες ότι σε αποφεύγει.Είναι το τέλος του κόσμου για σένα;Περίμενε πρώτα να δεις τι συμβαίνει,χωρίς ατέλειωτα sms,ούτε τηλέφωνα σε νοσοκομεία,δίχως πανικό.Μπορεί ο άνθρωπος να χρειάζεται και λίγο χρόνο με τον εαυτό του,έχει και τον προσωπικό του χώρο,μην εισβάλλεις σε αυτόν.Δώσε του το χώρο,την ανάσα του,χωρίς να βιάζεις καταστάσεις.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
27-11-2009, 17:43 #19
τελικα ειχε παει αγιο νικολαο με τον μπαμπα του και ξεχασε το κινητο λολ.ειμαι βλακασ:P
27-11-2009, 19:38 #20
τελικα παραλιγο να χωρισουμε.ο λογος οτι αυτος εχει σεξουαλικο προβλημα οπως καταλαβα.
αναβει μονο αν κανουμε αγριο σεξ:(
δεν ξερει και αυτος γιατι του συνβενει.σκευτεται να παει σε ψυχολογο πρωτη φορα το παθενει αυτο.μολις παμε να κανουμε σεξ του πευτει και εριξε το φτεξιμο σε μενα αρχηκα γιατι ειμαι πιο σεμνη απο κοντα αλλα εγω διαπηστωσα οτι μονο αν κανουμε αγριο σεξ δεν του πευτει.
ειμαι πολυ περδεμενη μαζι του,νιωθει ισως και λιγο πιεσμενος απο εμενα.θα τον αφησω λιγο φρι να με ψαχνει αυτος δεν ξερω τι να κανω?
με θελει τον θελω αλλα κατι εχει υψοθει αναμεσας μας και μας χωρηζει και ειμαι πολυ λιπιμενη.:(
σημερα καταλαβα επισης οτι ειμαι και ερωτευμενη μαζι του.
επισης απο οτι ειπαμε λεει οτι βλεπει το πραγμα να γινεται σοβαρο και φοβαται κλπ κλπ/εγω του λεω δεν ειναι αναγκη να βιαστουμε η να παμε για σοβαρο.οπου μας βγαλει του ειπα μην τρελλαθουμε.
αυτος ομως παει να τρελλαθει,νομιζει οτι θα του στριψει με αυτο π παθενει και του πευτει.
27-11-2009, 20:24 #21
Όταν λέμε άγριο sex;Τι περιλαμβάνει αυτό;
Σπύρος Μπιμπίλας
27-11-2009, 21:05 #22
επισεισ η ελξη ειναι αποτελεσμα την χημειασ πανω απ ολα 2 ανθρωπων και η χημεια...δεν εχει να κανει ουτε με την επικοινωνια (ε ισωσ λιγο)
ουτε με το επιπεδο τησ σχεσησ ουτε με τιποτα...ειναι απλα...το\"σε θελω τωρα..σε θελω συναιχια..μονο που με αγγιζεισ..
..συνηθωσ οι σχεσεισ μασ εχουν και ερωτικη χημεια...αλλα ΑΝ δεν εχουμε χημεια μετον αλλον..δεν πα να ειναι ο πιο γλυκουλησ του κοσμου και ο πιο κουκλοσ...κλπ...ε δεν θα σου κανει κουκου..
...αυτα πολυ πολυ γενικα μιλωντασ...και σαφως πιστευω πωσ μπορουν απλωσ να φταινε να φαρμακα...
και πανικουλα μου...φιλικα θα σου πω..πωσ ενστινκτοδωσ αυτοσ ο τυποσ δεν μου αρεσει...με τον καιρο να ξερεισ ολα χειροτερευουν..οσο για την αγριαδα...μονο να δυναμωσει μπορει...οποτε ...πιστευω πωσ πριν ειναι αργα ισωσ θα επρεπε να σκευτεισ...αν οντωσ σου κανει καλο αυτοσ ο ανθρωποσ..
ευχομαι τα καλητερα
φιλια!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
28-11-2009, 08:35 #23
υπηρχε και υπαρχει χημεια.
απλα τελικα αυτος το εχει το προβλημα.κατι παθενει ξαφνικα και του πευτει.
οταν λεμε αγριο σεξ ενοω βρισημο (οχι τρελλο) χτυπηματα στον πωπω ελαφρια και γενικα βιαιο.
και συνεχεια μου λεει οτι ειμαι πολυ καλη και δεν το αντεχει αυτο.τι ενοει?
πριν σιναντιθουμε χθες μου τα μασαγε οτι παντα εβγενε με πολυ αδυνατες κλπ κλπ(εγω ειμαι ντροπαλη με τα παραπανω κιλα μου στο κρεβατι),οτι ειμαι πολυ καλη του αρεσω,υπαινιγμους για το παιδι κλπ.
ε του λεω τοτε να το αφησουμε .λεει αυτος,αν το αφησουμε δλδ δεν θα μηλαμε??το ειπε πολυ θλυμενα.
τεσπα μετα βγηκαμε και ξεκινησαμε να κανουμε ερωτα και φαφνικα του επεσε παλυ.
μετα του μηλισα αγρια τον γρατζουνισα στην πλατη τον εκανα εξαλο και μπορεσε να μου το κανει και να τελειωσει με βρισηματακι και ελαφρια μπατσακια στον πωπω.
επισης με ειδε οτι εχασα 5 κιλα με την δουλεια και μου ειπε οτι ειμαι πολυ ομορφη και οτι τελικα το εχει αυτος το προβλημα και αν του ξανασυνβει θα τρελλαθει.
δεν ξερω ρε παιδια απο εκει π ηταν ολα καλα ξαφνικα ολα ηρθαν αναποδα.
να σας πω την αληθεια και εγω οσο ειμασταν πολες γλυκιες και χαδια δεν ερεθιζομουν οπως ξανα ειπα.
αλλα χθες ειμουν πολυ αναμενη.φοβαμε οτι αυτος εχει σαδιστικες ορμες και εγω μαζοχιστικες.αχχααχ ελεος.
υ.γ μου ειπε οτι βλεπει να σοβαρευει το πραγμα (τηλεφωνικος) και οτι φοβαται γιατι ειναι μικρος και δεν θελει να γινει μπαμπας ακομα κλπ.του λεω δεν ειναι αναγκη να κανουμε κατι σοβαρο.οπου μας βγαλει.και συνφωνισαμε να το παμε λαου λαου .ειμαι πολυ υπερβολικια ακομα και αυτον που ειναι εκδηλοτικος και παθιαρης τρομαξε απο την φροντιδα μου.συνεχεια μου λεει πωπω ρε κοπελα μου εισαι πολυ περιποιητικια.
εγω δεν θα τον ξαναπαρω τηλ θα τον αφησω λιγο χαλαρο να σκευτει.
και θα τον πεισω να παει σε ψυχολογο,τον λυπιθηκα προχθες που του επεσε μονο π δεν εκλεγε.
απο οτι θυμαμαι παντως μου ειχε πει στις αρχες οτι δυσκολα εχει τυχει με γυναικα και να ερεθηστει γενικα ερεθιζετε δυσκολα
με μενα απο την αρχη ερεθιζοταν αμεσως και οτι του αρεσε αυτο.αντε να δουμε.
τελος πηγε να φυγει με ενα τεραστιο χαμογελο και δεν επιασα να τον φηλισω οπως παντα οταν εφευγε.με πλησιασε να με φιλισει αυτος και γυρισα αλλου το κεφαλι μου και καλα δεν τον ειδα(ετσι για να μην νιωθει πιεσμενος).με αυτο αμεσως σκυθρωπιασε,παω απο πισω του τον γυρναω και πευτω στην αγκαλια του ,και μειναμε γυρω στα 5 λεπτα ετσι αγκαλιασμενοι σφιχτα .
τελικα ειναι παθιαρης ταιριαζουμε σε ολα αλλα στο σεξ θελει αγρια πραγματα.αυτο συμπερανα.
28-11-2009, 09:04 #24
υ.γ φοβαμαι δεν θελω να τον χασω.ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του.
αφου δεν μπορω να φαω τπτ ολη μερα τον σκευτομαι.φοβαμαι οτι δεν με θελει πια οσο πρωτα.αχ τι να κανω?:(
28-11-2009, 09:55 #25
οπωσ του δινεισ χρονο και χωρο ..Πανικουλα μου δωσε χωρο και χρονο και σε εσενα..μην κολλασ...ολα καλα θα πανε αν ειναι να πανε...
ποσο χρονων ειναι και εισαι???..
και σχετικαμε το κρεβατι...και τι εγεινε...ολα μεσα στο ερωτικο παιχνιδι των ζευγαριων επιτρεπονται αρκει να το θελουν και οι 2...και να το ευχαριστιουνται..οποτε μην το σκευτεσαι...ζησε το...
...το παιδακι σου ποσο ειναι?αν επιτρεπεται?
φιλιαα...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
28-11-2009, 09:56 #26
α...και μην φοβασαι..αφου σε θελει..ολα καλα... απλωσ εισαι ενθουσιασμενη και ερωτευμενη...και αυτο ειναι υπεεεροχο..ζησε το και μην τρελαινεσαι...
!!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
28-11-2009, 10:40 #27
αυτος ειναι 31 εγω 30 και το μικρο ειναι 5 μισι.
ειναι χωρισμενος και αυτος χωρις παιδι ομως.μαλιαστα χωρησε γιατι ετρωγε κερατο τετοιος αντρας.
πραγματηκα χθες τον εβλεπα γυμνο και δεν πυστευα οτι εχω εναν τετοιον αντρα διπλα μου.με τα καστανοξανθα μαλια του τα καστανοπρασινα ματια.το φουσκοτο στηθος και το \"τ\" που κανουν οι τριχες στο στηθος του.ο χρηστος και η παναγια δηλαδι.
σκευτομαι να τον αφησω χαλαρο να συνελθει λιγο.εχω παθει μπλακ αουτ.
28-11-2009, 13:20 #28
...ε 31.. και μικροσ να γινει μπαμπασ...?σαν να μην μασ τα λεει καλα...
...να σου ζησει το ζουζουνι σου...
οσο για το κερατο ...μην το συζητασ..συχνα οι ανθρωποι κανουν λαθη και δεν ξερουν ακριβοσ γιατι τα κανουν...
...κι εμενα ενασ πρωην μου με λατρευε και ημουν Η γυναικαρα για εκεινον..αλλα ...και παλι με απατησε... επειδη μπορουσε.. ετσι μου ειπε...επειδη ετυχε...του ριχνοταν η αλλη και υπεκυψε....
δεν εχει να κανει η απιστια με την εξωτερικη εμφανιση...αλλα σιγουρα μπορει να κανει με την οχι καλη ερωτικη ζωη..ποτε δεν ξερεισ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
28-11-2009, 22:06 #29
το ς μπορεις σε παρακαλω να το κανεις νορμαλ δλδ ς και οχι σ?
με περδευει πολυ.:(
28-11-2009, 22:52 #30
συγγνωμη Πανικουλα μου αλλα..ειναι θεμα συνηθειας..
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή