Results 31 to 39 of 39
Thread: σεξουαλικο προβλημα
-
29-11-2009, 11:25 #31
ρε παιδια βοηθηστεμαι.ειμαι σε απογνωση,
παλυ χθες ολη μερα ουτε τηλ ουτε τπτ με πηρε.
θελει να μ\\ηνει μονος προφανος.δεν με αφηνει να του συμπαρασταθω στο προβλημα του,με αφηνει απο εξω.
πραγματηκα δεν εχει προβλημα μαζι μου οπως πυστευα γιατι και αδυνατηζω και παω οχι οτι ειχα πολλα κιλα πανω και τον φροντηζω.
ολη μερα κλαιω και προσπαθω να χαμογελαω με το ζορι να μην καταλαβει κανεις οτι κλαιω μεσα μου.
ειναι ο μοναδικος αντρας που ταιριαζω σε ΟΛΑ και ετυχε αυτο το προβλημα να μην του σηκωνεται.
ειναι σε πολυ δυσκολη κατασταση αλλα δεν με αφηνει να του σταθω και θελω τοσο πολυ να ειμαι κοντα του,να του δινω κουραγιο κλπ.
μια φορα ρε ΜΙΑ ΦΟΡΑ να μην ευτυχησω με εναν αντρα?γιατι με τημωρει τοσο ο ******* ο θεος?ΓΙΑΤΙ??
νιωθω εναν κομπο στον λαιμο ολη μερα.δεν τροω,δεν πινω,δεν κοιμαμαι ειμαι στα προθυρα καταρευσης!
πως ειναι δυνατον να θελουμε τοσο ο ενας τον αλλον και να μην εχει στηση?
βοηθηστεμαι θα τρελλαθω υποφεερω εχω μινει η μιση,δεν αντεχω κιαλλο πονο μεσα μου!!
ξερω οταν αγαπαμε καποιον σκευτομαστε την θεση του και τον πονο του και αυτουνου,αλλα με θληβει τοσο πολυ π δεν με αφηνει να σταθο στο πλευρο του.
και φοβαμαι τελικα τι αποφαση θα παρει για την σχεση μας.
μια φορα μ αφηγηθηκε οτι ηταν με μια κοπελα μια εβδομαδα πολυ ομορφη και καλη αλλα οσο ηταν μαζι δεν ερεθιζοταν καθολου.ετσι της ειπε επιτοπου οτι χωριζουμε.και φοβαμαι μην το πει και σε μενα το ιδιο.
θα τον αφησω λασκα να δω πως θα παει το πραγμα.:(
πολυ ωραι χριστουγεννα θα κανω.
- 29-11-2009, 20:04 #32
Κοπελιαααα χαλααααρωσεεεεεε..
ελεοσ...
τι 31...εσυ κανεισ σαν 15.... χαλαρωσε...ενηλικοι ειστε...αν εισαι τοοοσο πιεστικη οσο φαινεσαι ειναι λογικο που δεν παραμενεισ πολυ καιρο σε σχεση....
δεν ειναι 15 χρονων ουτε εκεινοσ....και σιγουρα δεν θελει καποιον μπαστακα απο πανω του..και ειδικα αφου δεν ειστε πολυ καιρο μαζι.... ετσι αν συναιχισεισ το εχασεσ το παιχνιδι....
οταν θα σε παρει τηλεφωνο θα σου πει παλι πωσ καπου ηταν και γι αυτο δεν σε πειρε τηλεφωνο... ετσι του δινεισ χωρο?...απλωσ στειλε του ενα ..\'\'καμησπερα ματια μου..μου λειπεισ...\'\' και τερμα.... οταν θελησει θα σου απαντησει..
μην τον τρομαζεισ...το ξερω πωσ το κανεςισ απο τον πολυ σου ενθουσιασμο...αλλα....ετσι μονο τον διωχνεισ....
ακου που σου λεω...
ασχολησου με την δουλεια σου..και το παιδακι σου...που χρειαζεται την μαμα του...κοντα του...και θα δεισ πωσ δεν θα τρελαινεσαι ετσι.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
29-11-2009, 20:07 #33
Έχεις ακριβώς τη στάση που δεν είναι κατάλληλη για να συμπαρασταθεί μία γυναίκα ως σύντροφος στον άντρα που παρουσιάζει στυτική δυσλειτουργία.Δηλαδή πανικόβλητη και υστερική.Κλάμα και υπερβολή αντί για ψυχραιμία και χιούμορ.Του εντείνεις τις ενοχές,γι αυτό και απομακρύνθηκε.Να σε ρωτήσω κάτι;Eσύ ποιον τύπο θα διάλεγες να σου σταθεί σε μία δύσκολη φάση,τη Μάρθα Βούρτση,ή τη Ρένα Βλαχοπούλου;(ξέρεις τι εννοώ,ποια στάση ανακουφίζει αυτόν που σκέφτεται άσχημα έναν καιρό στη ζωή του;Mιλάμε εάν ήμουν άντρας και ήμουν με γυναίκα που έκανε έτσι,δε θα μου σηκωνόταν ούτε εμένα!
Σύνελθε.Ο κατάλληλος τρόπος είναι ο ακριβώς αντίθετος,ίχνος πανικού,υστερίας και καταπίεσης.Με το να φτάνεις να τον γρατζουνίζεις για να \"αποδώσει\",τον βάζεις στο τρυπάκι να φέρεται λες και είναι κάνα βόδι που πρέπει να σύρει το υνί για να οργώσει το χωράφι.Φυσικά και αισθάνεται άσχημα.Συναισθάνεται τον πανικό σου,την αγωνία και του φορτώνεις εκτός από το βάρος που ήδη έχει,ένα επιπλέον φορτίο,των ενοχών για σένα.
Άστον να ηρεμήσει,αλλά κυρίως άλλαξε αυτή την πανικόβλητη ωιμέ συμπεριφορά.Δεν πέθανε κανείς επειδή ο σύντροφός του αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στύσης.Πρότεινέ του αντί να κλαις,να πάτε μαζί ή μόνος του να δει πρώτα ουρολόγο/ανδρολόγο και αν δεν προέρχεται από οργανικά αίτια,σειρά έχει ο σεξολόγος/ψυχολόγος.Έτσι λύνονται τα θέματα,ούτε με γρατζουνιές/κλάματα/οδυρμούς,ούτε με αποφυγή.
:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
29-11-2009, 20:44 #34
τελειωσαμε και τελειωσα τελικα.
μου εστειλε τελικο μηνυμα οπυ εγραφε οτι δεν αξηζω να με αγνοει οτι εμαθε κατι που του αλλαζει λιγο την ζωη του,και αυριο φευγει για Αθηνα και δεν ξερει ποτε θα γυρισει,περασε πολυ ομορφες στηγμες μαζι μου να ειμαι καλα και να προσεχω!
θελω να πεθανω.τον πηρα τηλ ουτε το σηκωνει τπτ να μου εξηγησει.
ποναω αφορητα ολη μερα κλαιω εχω τρελλαθει στην στεναχωρια.πως μου συνεβει αυτο ρε παιδια?μηπως ειναι ενα κακο ονειρο?δεν αντεχω να ζησω χωρις αυτον αλλο.
γαμω την ******* μου.ειμαι ηλιθια ειμαι σκατα.δεν μου αξιζει να ζω ευτηχησμενη εμενα.μια ζωη στα σκατα.
29-11-2009, 20:45 #35
καλα ειμουν η ******* του για ενα μηνα.καλα περασε δεν λεω....αντε παμε για αλλα τωρα.σκατα!!!!!
29-11-2009, 20:56 #36
ματια μου..ελεοσ..πιπερι στο στομα..μη μιλασ ετσι..
οτι εγεινε εγεινε...φυσικα και συο αξιζει να εισαι ευτυχισμενη..και θα γινεισ...απλωσ ισωσ οχι με αυτον..αυριο μεθαυριο θα ειναι κι αυτοσ ηρεμοσ και θα σου μιλησει..θα δεισ.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
29-11-2009, 20:57 #37
δεν θελω να ξαναμηλισουμε.με σκοτωσε.τι να με κανει παλυ να εχω ελπιδες και εμτα να με παρατησει παλυ?
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οο
ααααααααααααααααα
γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ .
29-11-2009, 21:17 #38
Πανικουλα...τωρα φωναζεισ???το παιδακι σου που εινια?? σε ακουει??..πηγαινε να το ηρεμισεισ....
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
30-11-2009, 08:16 #39
οχι καλε δεν φωναζα.ο μικρος κοιμηθηκε ου κανα γαλα και την επεσε.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία