Φάρμακα για μία ζωή; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,021
    Ευχαριστω sidcos...να σου πω δεν μπορω να σκεφτω πολυ καλα τωρα με απασχολουν τα συναισθηματικα μου λολ...αλλα οταν περασει ο μηνας πιστευω θα ενεργοποιηθω και θα προσπαθησω να βρω λυσεις.
    Εχω καποιες ικανοτητες ελπιζω να μπορεσω να τις αξιοποιησω και να σταθω και τυχερος!!!...γιατι χρειαζεται και αυτη η ρημαδα η τυχη περαν του \"συν Αθηνα και χειρα κινει\".
    Ευχομαι και εγω να εχει μια πλουσια ζωη η αδερφη σου και να ξεπερασει τα προβληματα της με τη σειρα μου:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

  2. #32
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    36
    egw pantws lew nai farmaka gia mia zwi an einai na ais8anesai kala....

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    24
    Ο φίλος μου πάσχει από διπολική διαταραχή τύπου β΄και ακολουθεί αγωγή με milithin, trileptal, topamac και cymbalta και παράλληλα κάνει και συνεδρίες με ψυχίατρο και ψυχολόγο. Καταφέρνει να ανταποκριθεί σε οκτάωρη εργασία (τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη) την οποία μάλιστα διεκδίκησε και βρήκε χωρίς τη βοήθεια \"γνωστού\", μετά από ψυχωτικό επεισόδιο, απόπειρα αυτοκτονίας, νοσηλεία σε κλινική κλπ.
    Πρόσφερε στον εαυτό σου την καλύτερη δυνατή βοήθεια, μην κάνεις πειράματα με τα φάρμακα, πάρε στα σοβαρά τη θεραπεία σου, και διοχέτευσε το χιούμορ σου στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής σου. Να θυμάσαι πως η δύναμη μέσα μας υποεκτιμάται. Δεν χάλασε ο κόσμος αν παίρνεις φάρμακα ακόμη και αν αυτό είναι για μία ζωή. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη.

  4. #34
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    29
    Kλησπερα στο forum, υπαρχει κανεις που περασε ψυχωτικο και εκοψε τα φαρμακα με συμφωνη γνωμη ψυχιατρου??????

  5. #35
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    29
    Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει κανεις???????

  6. #36
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    24
    Libpa, η απάντηση ήταν κυρίως για εσένα αλλά και για όποιον προβληματίζεται με την μακροχρόνια λήψη φαρμάκων. Να είσαι πάντα καλά.

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,406
    Υπαρχει βιβλιο---Βγαινοντας απο τα ψυχοφαρμακα-- συγγραφεας Πετερ Λεμαν- μεταφραση Αννα Εμμανουηλιδου- εκδοσεις Νησιδες-

    Θα παρεις απαντησεις !

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •