ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 137
    Senior Member
    Originally posted by Sofia

Συμφωνω. Οι προθεσεις ομως, για πατημα/υποβιβασμο/χλευασμο υπάρχουν. Προσωπικα με ενοχλουν.

Συμφωνω. Παρολα αυτα ο κυνισμος, ειναι εκει.Δηλωνεται.Τον ξερνουν καποιοι.
    Ναι, κι εμένα με ενοχλεί το να πατά ή να υποβιβάζει ή να χλευάζει ή να είναι κυνικός κάποιος απέναντι στον εαυτό του και τα συναισθήματά του ( στην τελική και εφόσον οι άλλοι δεν δέχονται να γίνουν αποδέκτες του δικού του προβλήματος) αλλά... είναι δικαίωμά του απο την άλλη.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by weird
    κανένας δεν μπορεί να πατήσει/υποβιβάσει/χλευάσει τον άλλο, χωρίς την συγκατάθεση του τελευταίου.
    Συμφωνω. Οι προθεσεις ομως, για πατημα/υποβιβασμο/χλευασμο υπάρχουν. Προσωπικα με ενοχλουν.

Originally posted by weird
    Μέσα στην ώριμη αντίδραση του φίλου μας, δεν βλέπω να έχει δοθεί καμιά τέτοια εξουσία ή συγκατάθεση...
    Συμφωνω. Παρολα αυτα ο κυνισμος, ειναι εκει.Δηλωνεται.Τον ξερνουν καποιοι.

πιο ορθον απο το ορθοτερον θα ελεγα.....

Ακριβως αυτο ειχε συμβει οταν με στολιζε με ροδοπεταλα ο κνουλπιος....
    Οποτε πριν σας βγει η ορεξη να κατηγορησετε,
    τραβατε να δειτε αν ισιωσε η καμπουρα σας,
    και μετα μειδιαστε για πατημα / χλευασμους/υποβιβασμους.

Α! weird,
    οταν ξερναγε ο κνουλπιος μηπως ειχα δωσει εξουσιοδοτηση για αυτο?

Επειδη δεν ειμαστε ουτε χθεσινοι, αλλα ουτε και πιτσιρικαδες,
    νομιζω οτι γνωριζετε οτι ο σεβασμος ειναι ενα πραγμα το οποιο πρεπει ΠΡΩΤΑ να το βγαζεις και ΜΕΤΑ να το απαιτεις.

Senior Member
    Κρίνο έχεις αναρωτηθεί για ποιό λόγο βγάζεις τόσο θυμό;Μόλις δείς κάτι που σηκώνει παρεξήγηση πρώτος.Ηρέμησε τουλάχιστον χρονιάρες μέρες.Τόσο ισχυρογνώμων πιά;Τρώγεσαι με τα ρούχα σου αλλοίμονο αν δεν μπορεί να εκφράσει ο άλλος το τι αισθάνεται.καλή Χρονιά Κρίνο και λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει

Senior Member
    κρινο
    κάνεις οτι δεν το προσεξες (γιατι , οπως σου εχω ξαναπει,παντα απαντας διπλα στο ουσιωδες κι οχι πανω του, ακριβως γιατι το ουσιωδες παντα δειχνει τις ελλειψεις σου)

οτι ο κνουλπ σε εβρισε οταν εσυ ειχες κανει ανω κατω το φορουμ με τις αθλιες συμπεριφορες σου και τους τραμπουκισμους σου..
    .
    να δεχτω οτι μπορουσε κι ισως επρεπε να το αποφυγει, αλλα δεν εχει καμια σχεση αυτο, με το να τον ειρωνευεσαι εσυ, ΤΩΡΑ, ΕΔΩ, οταν με τοσο πονο εκανε μια ειλικρινη καταθεση μιας πολυ τραυματισμενης ψυχης, εσυ που ουδεποτε εκανες κατι παρομοιο εδω μεσα και μονο για να αυτοθαυμαζεσαι και για να προκαλεις φασαριες και εντυπωσεις στον εαυτο σου μπαινεις

αν εσυ δεν βρισκεις διαφορα στις δυο αυτες προσβλητικες συμπεριφορες, (την δικια σου κιαι του κνουλπ) και τις εξομοιωνεις, καποιοι αλλοι βρισκουν...

παρα την αντιθετη αποψη σου, οι περισσοτεροι εδω ειναι μαλλον εξυπνοτεροι απο σενα...δεν αρκουν 2 μπαρουφες για να θολωσεις την σκεψη τους..

Είχα την εντύπωση πως τον τελευταίο καιρό, είχαμε κάνει μια βουβή συμφωνία στο φόρουμ να αποβάλλουμε τους γραφικούς εδώ μέσα με τη σιωπή και την αδιαφορία μας.
    Μη την χαλάτε παιδιά. Δεν αξίζει.

Κνουλπ, δεν έχω να σου πω κάτι για όλα όσα έγραψες, γιατί πολύ απλά όσο και να προσπαθήσουμε όλοι μας, το δρόμο-όπως πολύ σωστά έγραψε η ρειν-θα τον περπατήσεις μόνος σου.
    Εύχομαι μόνο μέσα απ την καρδιά μου να είναι σύντομος και αναίμακτος από δω και μπρος, (γιατί μου δίνεις την αίσθηση πως έχεις ματώσει πολύ), και στο τέλος του να σε περιμένει ένας μεγάλος έρωτας.
    Είναι τόσο άδικο για έναν άνθρωπο να μη νιώσει ερωτευμένος, να μη ζήσει κάτι τόσο δυνατό και όμορφο. Προσπάθησε να τρέξεις σε αυτό το δρόμο που δεν μπήκες από επιλογή, αλλα από κακοτυχία και αρρώστια άλλων ανθρώπων, (και δεν εννοώ φυσικά τη μητέρα σου, αλλα το τέρας που σε σημάδεψε), και τελειωνε τον γρήγορα, γιατί η ζωή σε περιμένει.

Senior Member
    Δεν έχουμε κάνει καμία βουβή συμφωνία,όχι τουλάχιστον κάποια που να έχω εγώ υπόψιν μου.Άσε που προτιμώ πάντα όχι τις βουβές αλλά τις εκφραζόμενες.Για να τοποθετήσω το ζήτημα αλλιώς,θεωρώ πως ο Κρίνος υποτιμά τον εαυτό του όταν αντί να είναι περισσότερο αστειέμπορας,περνάει όπως θα έλεγε κι ο Πάνος152 χιλιάδες οχτακόσια εξήντα τέσσερα,στο αυστηρό του υπερεγώ,λολ.Όλοι το κάνουμε περιοδικά,αλλά με το σκεπτικό αυτό του η εκδίκηση τρώγεται κρύα,δεν κατορθώνουμε να εκμεταλλευόμαστε τις άλλες μας δυνατότητες,το χιούμορ μας,τη θετική μας διάθεση,το να προσφέρουμε μία άλλη οπτική σε κάποιον όταν την έχει ανάγκη κλπ.
    Οπότε πάλι χάνουμε όταν τα πρήζουμε στους άλλους βάζοντας πρώτα το εγώ μας και τη μπηχτή που θα μας δικαιώσει,αντί να κάνουμε αυτό που μας πάει ενάντια στην αυστηρότητα,που τι είναι ρε κρίνο η αυστηρότητα παρά τελειοθηρία;Xαλλαράααα,αυτ� �.Να γελάμε περισσότερο,να μπορούμε να κάνουμε και υπερβάσεις,να βρίσκουμε και νέους τρόπους να περάσουμε μηνύματα.Εκτός αν είναι τόσο σημαντική η γνώμη των άλλων για την αξία μας που κρατάμε στο φούρνο κάθε κρίση τους ζεστή να μην κρυώσει και αυτό δε δείχνει παρά ανασφάλεια στην ουσία.Σιγά τα ωά,στην είπε κάποτε ο κνουλπ,και το κράτησες δυο μήνες στην κάβα,άρα αυτό που είπε μέτρησε για σένα αλλιώς θα το παράταγες ρε φίλε,πολύ απλά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ο krino πειραχτηκε απο τη συμπεριφορα του Κνουλπ και του το \"φυλαγε\" που λεμε.
    Επειδη ομως και αλλοι ειναι αντιστοιχα \"ανθρωπινοι\" και πληγωνονται εξισου δικαιολογει πολλες φορες καποιες συμπεριφορες.
    Βεβαια τι ψαχνουμε τωρα...τρεχαγυρευοπουλος, γιορτες εχουμε ας προσφερει ο καθενας οτι μπορει στον συνανθρωπο για να νοιωσει και ο ιδιος καλα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Έτσι keep,ξεκολλάμε...
    Όπως λέει και κάποια μου αγάπη,προχώρα το μυαλό σου ρε!λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ευτυχώς τελειώνουν και οι γιορτές. Τελειώνει και το μαρτύριό μου.
    Έχω ένα θέμα με τις γιορτές όπως ξέρετε.
    Όπως είπα και εχθές θα επαναλάβω και σήμερα.
    Δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν ούτε να πάρω την θέση και τα πρωτεία κάποιου εδώ μέσα.
    Έγραφα τις σκέψεις μου για τον θάνατο και απλά η συζήτηση παρεκτράπει και μπήκαμε στα τελείως προσωπικά μου θέματα. Αυτό δεν με πείραξε καθόλου.
    Θέλω όμως να σας δηλώσω ότι μετά την χθεσινή μας συζήτηση, για έναν περίεργο λόγο νιώθω πολύ καλύτερα. Μάλλον είναι αυτό που είπα ότι με βοηθήσατε να μοιραστούμε το δικό μου βάρος.
    Επίσης θέλω να πω ότι ένιωσα ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους και θέλω γιαυτό να σας ευχαριστήσω.
    Σας εύχομαι μια καλή χρονιά και ελπίζω ότι το 2010 θα είναι καλύτερο από κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά μας.

Banned
    Επειδη μου αρεσει να ειμαι συγκεκριμενος,
    θα αναγκαστω να απαντησω στο καθενα ξεχωριστα.

Originally posted by giwta2
    Κρίνο έχεις αναρωτηθεί για ποιό λόγο βγάζεις τόσο θυμό;Μόλις δείς κάτι που σηκώνει παρεξήγηση πρώτος.Ηρέμησε τουλάχιστον χρονιάρες μέρες.Τόσο ισχυρογνώμων πιά;Τρώγεσαι με τα ρούχα σου αλλοίμονο αν δεν μπορεί να εκφράσει ο άλλος το τι αισθάνεται.καλή Χρονιά Κρίνο και λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει

Να θυμωσω με τι ακριβως?
    με τα bytes του υπολογιστη μου?
    με την ψευτικη και διπροσωπη εικονα που βλεπω?

Το μονο που θα σου πω και θα πρεπει ο καθενας να το εχει κατα νου πριν πατησει εστω και ενα πληκτρο ειναι,
    οτι ολοι οι γραφοντες κρινονται, φυσικα πρωτος εγω που γραφω τωρα.

ΥΓ....... δεν πιστευω στις καλες χρονιες αλλα στις καλες σκεψεις ανα πασα στιγμη.

Banned
    Originally posted by Remedy
    κρινο
    κάνεις οτι δεν το προσεξες (γιατι , οπως σου εχω ξαναπει,παντα απαντας διπλα στο ουσιωδες κι οχι πανω του, ακριβως γιατι το ουσιωδες παντα δειχνει τις ελλειψεις σου)

οτι ο κνουλπ σε εβρισε οταν εσυ ειχες κανει ανω κατω το φορουμ με τις αθλιες συμπεριφορες σου και τους τραμπουκισμους σου...

αυτο ειναι δικη σου εκτιμηση, των φιλων σου και βεβαιως του κνουλπ.
    Πολυ σωστα εγραψε λοιπον τοτε, μονο που οτι γραφεις, παντα εχει μια αντανακλαση, τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο.
    Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι υπαρχει αυτη η γκρινια.

να δεχτω οτι μπορουσε κι ισως επρεπε να το αποφυγει,
    αλλα δεν εχει καμια σχεση αυτο, με το να τον ειρωνευεσαι εσυ, ΤΩΡΑ, ΕΔΩ,

δεξου οτι νομιζεις.
    Αν το ειχε κανει οντως, δεν ειχα να κανω κανενα σχολιο ουτε χθες ουτε αυριο, αλλα ουτε ποτε.

οταν με τοσο πονο εκανε μια ειλικρινη καταθεση μιας πολυ τραυματισμενης ψυχης, εσυ που ουδεποτε εκανες κατι παρομοιο εδω μεσα και μονο για να αυτοθαυμαζεσαι και για να προκαλεις φασαριες και εντυπωσεις στον εαυτο σου μπαινεις

αυτο πραγματι μου εκανε τρομερη εντυπωση.
    Δεν υποστηριζω οτι οσα εγραψε ο κνουλπ ειναι fake.
    Ομως δεν μπορω να βαλω σε συστοιχία την ειλικρινη καταθεση του χθες με τις επιθεσεις του τοτε.
    Τι ακριβως διακοπτη εχει ο ανθρωπος που απο την μια ειναι ευαισθητος και απο την αλλη μπορει και ειναι ικανος για να πραγματοποιει επιθεσεις?
    Που ακριβως βρισκεται η αδυναμια του και που η δυναμη του?
    Που αισθανεται ορθιος και που γονατιστος?

Για τις υπολοιπες σαχλες που γραφεις, δεν με αφορουν και δεν σχολιαζω.

αν εσυ δεν βρισκεις διαφορα στις δυο αυτες προσβλητικες συμπεριφορες, (την δικια σου κιαι του κνουλπ) και τις εξομοιωνεις, καποιοι αλλοι βρισκουν...

σου υπογραμμισα τις διαφορες και που τις εντοπισα.
    Τωρα το τι κανουν οι αλλοι, αυτοι ειναι οι αλλοι και οχι εγω.

παρα την αντιθετη αποψη σου, οι περισσοτεροι εδω ειναι μαλλον εξυπνοτεροι απο σενα...δεν αρκουν 2 μπαρουφες για να θολωσεις την σκεψη τους..

και πολυ καλως κανουν και θα προτεινα να συνεχισουν ετσι.
    Ουτε βεβαιως περιμενα οτι θα ειχες αλλη αποψη.

Ισιωσες τωρα η μπα?

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Είχα την εντύπωση πως τον τελευταίο καιρό, είχαμε κάνει μια βουβή συμφωνία στο φόρουμ να αποβάλλουμε τους γραφικούς εδώ μέσα με τη σιωπή και την αδιαφορία μας.
    Μη την χαλάτε παιδιά. Δεν αξίζει.

γμτ, ολο προσπαθεις να κανεις συμφωνιες και παντα σε πουλανε.....
    αδικη και κατηραμενη κοινωνια....

Νομιζω οτι το 2009 η διαπραγματευτικη σου ισχυ βρισκεται στο πατο αγαπητη θεοφανια......
    ευχες για το 2010 να ειναι μια γουρικη χρονια.

Senior Member
    Σου ευχόμαστε το ίδιο.Να είμαστε όλοι καλά,να μπορούμε να μη μένουμε στατικοί,να βελτιωνόμαστε.Επίσης,κρατά με στο νου μας πως η ζωή δε θέλει μόνο ανάλυση,αλλά πρωτίστως θέλει κέφι για να γουστάρεις,όχι να επιβιώνεις.Η λέξη επιβίωση να αλλάξει παρακαλούμε,έλα μία απ\'όλα στο πέντε και σύντομα!
    Όλοι παίρνουμε Knoulp από κάθε μας επικοινωνία που είναι αληθινή,όχι μόνο αυτός που αναζητάει λύσεις,αλλά και οι γύρω του.Δεν είμαστε ανταγωνιστές,είμαστε συναγωνιστές.

Μην αντιμετωπίζουμε τη ζωή σαν στίβο όπου κάποιος πρέπει να επικρατήσει,ας τη δούμε όπως τη βλέπουν τα παιδιά,σαν ένα ατέλειωτο παιχνιδότοπο με συγκρουόμενα,ρόδες και καρουζέλ και επιπλέον μαλλί της γριας,μήλα καραμελωμένα και γλειφιτζούρια κοκοράκια.λολ,τό\'χεσα η sugaholic!:P
    Λοιπόν ακούστε κάλαντα που μου είπε σήμερα ένα φοβερό πιτσιρίκι:άγιος βασίλης έρχεται και δε μας καταδέχεται αααπό αααπό την Καισαρεία,ζήτω ο Ολυμπιακός!
    Έπεσα στο πάτωμα...:P:P:P
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Δεν έχουμε κάνει καμία βουβή συμφωνία,όχι τουλάχιστον κάποια που να έχω εγώ υπόψιν μου.Άσε που προτιμώ πάντα όχι τις βουβές αλλά τις εκφραζόμενες.

αααααααα δεν εκανες βουβη συμφωνια???
    νατη η πρωτη αποστατιδα.....
    :P :P :P

Για να τοποθετήσω το ζήτημα αλλιώς,θεωρώ πως ο Κρίνος υποτιμά τον εαυτό του

προτιμω να υποτιμησει ο κρινος τον κρινο,
    παρα ο καθε εξυπνακιας που γραφτηκε χθες για να μου πει ποσα κιλα κανταρια ειναι εξυπνος.

Ο κνουλπ γραφτηκε με συγκεκριμενο λογο που αφορα την αφεντια μου και εληξε.
    Τα πρωτα του 20 ποστ ειναι αρκετα σαφη για να εχω γνωση γιατι πραγμα μιλαω.

όταν αντί να είναι περισσότερο αστειέμπορας,περνάει όπως θα έλεγε κι ο Πάνος152 χιλιάδες οχτακόσια εξήντα τέσσερα,στο αυστηρό του υπερεγώ,λολ.Όλοι το κάνουμε περιοδικά,αλλά με το σκεπτικό αυτό του η εκδίκηση τρώγεται κρύα,δεν κατορθώνουμε να εκμεταλλευόμαστε τις άλλες μας δυνατότητες,το χιούμορ μας,τη θετική μας διάθεση,το να προσφέρουμε μία άλλη οπτική σε κάποιον όταν την έχει ανάγκη κλπ.

ο αστιεμπορας καλη μου χρηστρια, το χιουμορ μου και η διαθεση να προσφερω εδω μεσα τουλαχιστον με το χαρακτηρα που εχει αποκτησει το φορουμ, εχει τελειωσει και αυτο ειναι ληξαν.
    Ειναι πολυ ατυχης η σκεψη σου, να μου λες εμενα μετα απο τοσα χιλιαδες ποστ, να κατσω να προσφερω εστω και το παραμικρο μετα απο οσα εχουν συμβει.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Αυτο εχει μια ισχυ στην δημοσια εικονα μου.
    Αλλιως μερικοι μου εχουν στειλει πριβε μυνημα (ειτε εδω με u2u ειτε με e-mail) στα οποια μπορω να εχω οτι διαθεση κρινω κατα περιπτωση.
    Δημοσιως ομως αυτο το πακετο εχει κλεισει.

Οπότε πάλι χάνουμε όταν τα πρήζουμε στους άλλους βάζοντας πρώτα το εγώ μας και τη μπηχτή που θα μας δικαιώσει,αντί να κάνουμε αυτό που μας πάει ενάντια στην αυστηρότητα,που τι είναι ρε κρίνο η αυστηρότητα παρά τελειοθηρία Xαλλαράααα,αυτά.Να γελάμε περισσότερο,να μπορούμε να κάνουμε και υπερβάσεις,να βρίσκουμε και νέους τρόπους να περάσουμε μηνύματα.Εκτός αν είναι τόσο σημαντική η γνώμη των άλλων για την αξία μας που κρατάμε στο φούρνο κάθε κρίση τους ζεστή να μην κρυώσει και αυτό δε δείχνει παρά ανασφάλεια στην ουσία.Σιγά τα ωά,στην είπε κάποτε ο κνουλπ,και το κράτησες δυο μήνες στην κάβα,άρα αυτό που είπε μέτρησε για σένα αλλιώς θα το παράταγες ρε φίλε,πολύ απλά.

δεν με ενδιαφερουν ολα αυτα που γραφεις.
    Δεν με ενδιαφερει να στρωσω καμια εικονα.
    Εκεινο που μου εκανε κλικ,
    ειναι οτι ενας χρηστης ενθουσιαστηκε με το φορουμ, διαβαζωντας με,
    τοσο πολυ ωστε να μην γραφει τιποτα αλλο παρα να με βριζει συνεχως χωρις να τον απασχολει τιποτα αλλο.
    Τωρα ο ιδιος χρηστης θελει να μου πει και συναισθημα.
    Δεν το αποκλειω.
    Εκεινο επισης που δεν αποκλειω ειναι τι ακριβως μεγεθους χασματος εχει στον ψυχικο του κοσμο για να βολευει και τις δυο καταστασεις.

Οχι βεβαια δεν ειναι προσωπικο το ζητημα και κανεις λαθος που το βλεπεις ετσι.
    Ο Κνουλπ κραταει τα πρωτεια σαν χρηστης, δεν θυμαμαι κανενα αλλο χρηστη που να γραφτηκε και τα πρωτα 20 ποστ του, να ειναι για να την λεει αποκλειστικα σε καποιον.
    Ειναι ο μοναδικος που γραφτηκε για ενα τετοιο λογο και ως εκ τουτου εχω τις ερμηνειες που εγραψα στα τελευταια ποστ.

Banned
    Κνουλπιε,
    με λαθος ατομο προσπαθησες να κανεις την πλακα σου,
    χεστηκες φανταζομαι, αλλα στο χεσιμο ειμαι χαλαρος στο να βοηθησω.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast