Results 91 to 105 of 137
Thread: ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
-
31-12-2009, 10:12 #91
θα περιμενω με υπομονη,
την αναλυση του ψυχογραφηματος που μου εκανε η weird....
Επειδη ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχω δικα μου προβληματα,
μπορω να τα μαθω αγαπητη weird?
Originally posted by krino
Originally posted by weird
Ο κρίνος και ο κάθε Κρίνος, προφανώς έχοντας τα δικά του προβλήματα, αδυνατεί να σεβαστεί μια εξομολόγηση που γίνεται με τόσο θάρρος.
προφανως εχω δικα μου προβληματα ε??
για πες τα μας, να τα μαθουμε.....
- 31-12-2009, 10:16 #92
Originally posted by keep_walking
γιορτες εχουμε ας προσφερει ο καθενας οτι μπορει στον συνανθρωπο για να νοιωσει και ο ιδιος καλα
ελα εδω εσυ χριστιανοπουλο,
χεσμενες τις εχω τις γιορτες,
προσφερω και την ζωη μου αν χρειαστει, αλλα σε ανθρωπους που να το αξιζουν οχι σε υπολοιπα.
Αυτα στο παπα της ενοριας σας, οχι σε μενα.
Και φυσικα δεν εχω τετοιο κομπλεξ,
να προσφερω για να νιωσω εγω καλα.....
αυτο και αν χρηζει ψυχολογικης αναλυσης, αλλα αυτο δεν με αφορα.
31-12-2009, 10:19 #93
Originally posted by RainAndWind
Σου ευχόμαστε το ίδιο.Να είμαστε όλοι καλά,να μπορούμε να μη μένουμε στατικοί,να βελτιωνόμαστε.Επίσης,κρατά με στο νου μας πως η ζωή δε θέλει μόνο ανάλυση,αλλά πρωτίστως θέλει κέφι για να γουστάρεις,όχι να επιβιώνεις.Η λέξη επιβίωση να αλλάξει παρακαλούμε,έλα μία απ\'όλα στο πέντε και σύντομα!
Όλοι παίρνουμε Knoulp από κάθε μας επικοινωνία που είναι αληθινή,όχι μόνο αυτός που αναζητάει λύσεις,αλλά και οι γύρω του.Δεν είμαστε ανταγωνιστές,είμαστε συναγωνιστές.
Μην αντιμετωπίζουμε τη ζωή σαν στίβο όπου κάποιος πρέπει να επικρατήσει,ας τη δούμε όπως τη βλέπουν τα παιδιά,σαν ένα ατέλειωτο παιχνιδότοπο με συγκρουόμενα,ρόδες και καρουζέλ και επιπλέον μαλλί της γριας,μήλα καραμελωμένα και γλειφιτζούρια κοκοράκια.λολ,τό\'χεσα η sugaholic!:P
Λοιπόν ακούστε κάλαντα που μου είπε σήμερα ένα φοβερό πιτσιρίκι:άγιος βασίλης έρχεται και δε μας καταδέχεται αααπό αααπό την Καισαρεία,ζήτω ο Ολυμπιακός!
Έπεσα στο πάτωμα...:P:P:P
Θέλω ειλικρινά να δω την ζωή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.
Δεν μπορώ όμως να τα καταφέρνω πάντα.
Το μόνο που μου έμεινε είναι αναμνήσεις.
Δέχομαι την συχνότητα με την οποία καλείς να συντονιστούμε.
Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω ακόμη περισσότερο να βιώσω μια διαφορετική πραγματικότητα.
Ξέρω ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εμένα γιατί το έχω περάσει πολλές φορές στο παρελθών και ξέρω πως είναι να πέφτεις μετά από μια στιγμιαία ανάταση.
Όμως κάθε μέρα είμαι και ένας διαφορετικός άνθρωπος και ελπίζω κάθε μέρα να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο.
31-12-2009, 10:45 #94
κνουλπακο,
κοιτα μια παλια αλλα πολυ ενδιαφερουσα συζητηση μας....
Originally posted by knoulp
Originally posted by krino
αγαπητε μου φιλε καλημερα,
χαρηκα για το τεταρτο σου μυνημα,
ειναι σαφες οτι εμεις οι δυο εχουμε αναπτυξει μια ιδιαιτερη σχεση παθους, να το πω ετσι.
Originally posted by knoulp
Μου είναι λίγο δύσκολο να αντιπαρατεθώ με τους κορυφαίους της διανόησης αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω (σας παρακαλώ ευχηθείτε μου καλή τύχη).
Σε ευχαριστω θερμα για τα καλα σου λογια,
αν και νομιζω οτι αυτοι οι τιτλοι δεν μου αξιζουν.
Το μυαλο μου ειναι γεματο πιτουρα για να μπορεσει να χωρεσει ολο αυτα που καταλογιζεται.
Με την ευκαιρια μιας και το ζητας, ευχομαι τα καλυτερα στην πορεια σου μεσα στο φορουμ, και ευχομαι ο στοχος σου τελικα να στεφθεί με επιτυχια. Σου ευχομαι οχι μονο καλη τυχη, αλλα ολοι οι θεοι του ολυμπου να ειναι μαζι σου....
Τα πράγματα έχουν ως εξής.
αντε για πες γιατι εχω μια αγωνια οσο ναναι.....
Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις εκ νέου την άποψή σου ότι δεν πάσχεις από κάποια μορφή ψυχικής πάθησης.
λες ε?
το μαλλον ομως μου δειχνει οτι εχεις καποιο δισταγμο....
Ετσι δεν κανεις δουλεια.
Θα σου δωκω και καποιες συμβουλες.
Οταν θες να τσακισεις καποιον, πρεπει να εισαι σιγουρος για αυτο που θες να βγαλεις.
Το μαλλον ειναι μια κακη αρχη.
Ίσως είναι καιρός να επισκεφτείς κάποιον ειδικό ο οποίος να μπορέσει να διαγνώσει την πραγματική σου πάθηση.
ενδιαφερον σαν αποψη.....
αποκτιεται ενας μυθος γυρω απο αυτο, οτι πραγματι κατι μπορει να συμβαινει.
Εάν φυσικά μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου συστήσω να βγεις εντελώς έξω από αυτή την εικονική πραγματικότητα που έχεις χτίσει γύρο σου και να βρεις μια πραγματική ζωή να ζήσεις.
μισο λεπτο γιατι τωρα εδω αυθαιρετεις.
Γνωριζεις μηπως την πραγματικη μου ζωη και την κρινεις?
Αν οχι, τοτε αυθαιρετεις.
Αν ναι τοτε αυτο αποκτα πραγματικο ενδιαφερον γιατι μου αρεσει να με κρινουν οι ανθρωποι που με γνωριζουν.
Αλλα θελω να ξερω με τι δεδομενα μιλαω και οχι να κανω υποθεσεις.
Και οι δυο περιπτωσεις παντως παρουσιαζουν ενδιαφερον....
Ξέρω είναι ιδιαίτερα δύσκολο αυτό αλλά πραγματικά θα πρέπει να το προσπαθήσεις πολύ.
εχεις δικαιο,
πραγματι μπορει να ειναι δυσκολο,
αλλα ενα ταξιδι αρχιζει με ενα μικρο βημα,
συμφωνεις?
Και να ξέρεις εμείς θα είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε σε ότι μας χρειαστείς.
οταν λες εδω τι εννοεις?
ειπες οτι θα παμε για καφε,
μπορεις πχ αυριο να κανονισουμε το καφεδακι?
τι ωρα εισαι ελευθερος?
Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ενημερώσεις πρώτα από όλους τον εαυτό σου και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο από όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα.
το πιο δυσκολο αγαπητε μου που δεν εχω κανει μεχρι τωρα ειναι αυτο που δεν εχω κανει.
Δεν υπαρχει δυσκολο για μενα, αρκει να το θελω.
Όμως κανείς πρέπει να αντλεί κουράγιο και δύναμη ακόμη και από τα πιο μικρά άτομα (με την έννοια της μικρότερης δυνατής σχάσης της ύλης όπως περιγράφετε από τον Δημόκριτο) της ζωής που τον περιβάλει.
διαφωνω με τον δημοκριτο.
Δυναμη ανλτω μονο απο τον εαυτο μου και την εσωτερικη του δυναμη.
Ξερεις οταν αντλεις δυναμη απο εξωτερικους παραγοντες μπορει προσκαιρα να τα καταφερεις, αλλα μπορεις και πολυ ευκολα να προδοθεις.
Μην πονταρεις ποτε σε κατι εξω απο εσενα,
ο μονος που δεν προκειται να σε προδωσει ποτε ειναι ο εαυτος σου.
Αρκει ομως να γνωριζεις πραγματικα τι θες και ποιος εισαι.
Η αυτογνωσια σε αυτο το κομματι ειναι αρκετα σοβαρο.
Τα περιθώρια (μεταφορική έννοια) είναι στενά και η δυνατότητα λάθους από ελάχιστη έως μηδαμινή.
οπως σου ειπα και πιο πανω, αυτο δεν ισχυει.
Οταν αντλεις δυναμεις απο εξωγενεις καταστασεις, η δυνατοτητα λαθους ειναι απο μηδαμινη εως ολοκληρωτικη.
Και αυτο γιατι η κινηση σου δεν βασιζεται απολυτα σε σενα αλλα στους οποιους εξωγενεις παραγοντες εχεις εναποθεσει να σε βοηθησουν να μην κανεις λαθη.
Μπορει αν εχεις τυχη να γινει ετσι αλλα μπορει και οχι.
Δεν μου αρεσει κατι τετοιο ομως....
Μου αρεσει να βασιζομαι σε εμενα και οχι σε αλλους.
Δες το αυτο σαν προβλημα του χαρακτηρα μου.
Σε παρακαλώ για το καλό της ανθρωπότητας σκέψου έστω και λίγο αυτά που σου είπα.
τωρα πραγματικα πρεπει να ειμαι διανοηση.
Η ανθρωποτητα δηλαδη μου βαζει τετοιες τεραστιες ευθυνες?
Λες να χασει η βενετια βελονι με την παρτη μου?
Ξερεις η αποψη μου για τον εαυτο μου ειναι τελειως διαφορετικη,
με θεωρω μια ασημαντη μοναδα, καθολου χρησιμη και οχι ολα αυτα τα περισπουδαστα που μου λες.
Μην βιαστεις να πεις οτι εχω χαμηλη αυτοκεκτιμηση.
Απλα πιστευω οτι ο ανθρωπος (για διαφορους λογους) εχει υπερεκτιμηση την υπαρξη του και βρισκεται σε μια ψευδης κατασταση να νομιζει οτι ειναι σημαντικος.
Και αυτο το επιβεβαιωσε οταν μπορεσε να εποιβληθει στο υπολοιπο ζωικο βασιλειο.
Ψευδης εικονα αγαπητε μου.....
Αλλα ανοιγουμε μια φιλοσοφικη συζητηση που θα ηταν εκτος θεματος.
Είναι πολύ σημαντικό.
το κλεισιμο σου ειναι το πιο ενδιαφερον αλλα και προκλητικο.
Ειναι σημαντικο λοιπον.... σε πιστευω ξερεις.
Αλλα γιατι να ειναι σημαντικο για σενα?
Εδω σε θελω μαστορα να βρεις την ακρη......
Τα αινιγματα αυτα ειναι πολυ ενδιαφερον, και πρεπει να το λυσω.
Γιατι ομως μου δινεις μια εντυπωση,
οτι θα πιουμε συντομα καφε, αλλα χωρις να το θελεις?
Προσεξε αγαπητε μου,
μην με υποτιμησεις, γιατι οσο γραφω σκεφτομαι χιλιαδες υποθεσεις για οτι διαβαζω....
Και οπως σου ειπα ενα απο τα ενδιαφεροντα μου, ειναι να διαβαζω και να φτανω μεχρι την οθονη του αλλου, ασχετως αν ο αλλος προσπαθει να κρυφτει πισω απο αυτην.
Συνολικα για τους ψυχολογους - ψυχιατρους,
εχω εκφρασει την αποψη μου παλαιοτερα.
Ειμαι εναντιον και πιστευω οτι η επιστημη αυτη οπως εχει δομηθει σημερα δεν μπορει να βοηθησει τον ανθρωπο σημερα αλλα μονο να τον χειραγωγησει.
Πιστευω στην απελευθερωση του ανθρωπου και οχι στην χειραγωγηση του.
Καλημερα λοιπον,
και χαιρομαι για την μεχρι τωρα συζητηση μας.
Εχει γινει αφορμη για να εκφρασω βαθυτερες σκεψεις μου,
και με αυτη την εννοια, θα ηθελα να την συνεχισουμε.
Σε ευχαριστω για αυτο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που μου απάντησες.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα ουρανομήκη κριτή των πεποιθήσεων και των αρχών.
Σκέφτομαι συνέχεια αυτά που μου γράφεις και ειλικρινά δεν μπορώ να ξεκολλήσω από την τετράγωνη ζωή μου.
Δώσε μου σε παρακαλώ λίγο καιρό να αφομοιώσω τα γραφόμενα σου μια και με τα ελάχιστα εφόδια που διαθέτω θα μου χρειαστεί κάποιος εύλογος χρόνος να τα επεξεργαστώ.
Ειλικρινά έχω αρχίσει να μπαίνω στον κόσμο σου και αυτό με συναρπάζει.
Σε παρακαλώ μην σταματήσεις να μου δίνεις τροφή.
μεινε σε αυτο που βαζω σε bold....
ως εκ τουτου,
YOUR WISH IS MY COMMAND....
31-12-2009, 10:54 #95
Τελικα ειμαστε ατελη οντα,δεν ειμαστε τοσο εξυπνοι ουτε τοσο αλτρουιστες (χωρις να παιρνουμε και να δινουμε ταυτοχρονα τιποτα ετσι:P)...ειμαστε απλως κατακαθια γεματα κομπλεξ.
Δεν εχουμε καν την μικρη νοημοσυνη να καταλαβουμε ποτε μια θεοτητα κανει την παρουσια της, οχι οτι την ενδιαφερει βεβαια ιδιαιτερα αλλα για καλο δικο μας...κακο του κεφαλιου μας.
Ποσο μικρος που ειμαι κανοντας αυτο το ποστ...απιστευτα μικροπρεπης πως θα το δικαιολογησω στον εαυτο μου...α κατσε ναι το βρηκα...ενιοτε ειμαι και κακο \"φρουτο\" γιατι ειμαι πολυ πολυπλευρος ανθρωπος...χεχε αρχιζω και βαδιζω στα σωστα βηματα.
Ρε δε μας χεζεις ρε Νταλαρα που ελεγε και ο πανσοφος Χαρυ Κλιν.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-12-2009, 11:17 #96
Δεν έχω δουλειά να ανακατεύομαι και να ζητώ να σταματάτε τους διαξιφισμούς μα νιώθω μια ακατανίκητη επιθυμία να το κάνω. Δεν είμαι καλά λέτε;
Χρόνια πολλά.
Ευχαριστώ για την κουβέντα σας, μου έδωσε πολλά. Να είστε πάντα έτσι δοτικοί. (Κρίνο κι εσύ, αν και δεν φαίνεται αμέσως.)κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
31-12-2009, 11:23 #97
Χρόνια πολλά narnia!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
31-12-2009, 11:26 #98
Originally posted by narnia
(Κρίνο κι εσύ, αν και δεν φαίνεται αμέσως.)
δωρεαν συμβουλη και αν θες την κρατας.....
Αν εισαι παντα δοτικος, αν δεν εχεις ενα κριτηριο για αυτο,
τοτε θα η δοτικοτητα σου θα διαχεεται σε τετοιο βαθμο,
που θα στερεψεις και εκει που πραγματικα θα χρειαστει να δωσεις,
θα εχει τελειωσει και αυτο θα ειναι κατι που εκεινη την στιγμη (οχι τωρα) θα το μετανιωσεις.
Προσωπικα φροντιζω να φαινεται αυστηρα οτι χρειαζεται και οχι οτι μου φτιαχνει μια ιντερνετικη περσονα.
So, take it or leave it
31-12-2009, 11:33 #99
[υποκρισια on] Κρινο εισαι ενα γλυκητατο πλασμα ματσ μουτσ [υποκρισια off]
Ασε ρε...χαλασες τη μερα μου πρωι-πρωι ιντερνετικη μη ιντερνετικη...λες και εχω ορεξη να τσακωνομαι.
Τα λεμε αργοτερα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-12-2009, 11:39 #100
Καλή χρονιά παιδιά.Κρίνο εύχομαι να μαλακώσει η ψυχή σου το 2010 και να ηρεμήσεις γενικότερα.Ολος αυτός ο θυμός και η επιθετικότητα μόνο σε σενα κάνει κακό.Πρόσεξε την ψυχική σου υγεία και ασε τους εγωϊσμούς είναι ανθρώπινο και ολοι θα σε καταλάβουν αν μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν.Ο δρόμος που ακολουθείς εσένα βλάπτει περισσότερο.Εύχομαι η καινούργια χρονιά να σου φέρει και την αυτογνωσία και να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
31-12-2009, 11:59 #101
Originally posted by giwta2
Κρίνο εύχομαι να μαλακώσει η ψυχή σου το 2010 και να ηρεμήσεις γενικότερα.Ολος αυτός ο θυμός και η επιθετικότητα μόνο σε σενα κάνει κακό.Πρόσεξε την ψυχική σου υγεία και ασε τους εγωϊσμούς είναι ανθρώπινο και ολοι θα σε καταλάβουν αν μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν.Ο δρόμος που ακολουθείς εσένα βλάπτει περισσότερο.Εύχομαι η καινούργια χρονιά να σου φέρει και την αυτογνωσία και να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Τα σχολια περι ηρεμιας τα βλεπεις εσυ, γιατι εγω μια χαρα ηρεμος ειμαι.
Η ψυχικη μου υγεια χαιρει ακρας γαληνης, αυτα που με απασχολουσαν παντα ειναι η ανθρωπινη βλακεια που εδω και δεκαετιες σκονταφτω πανω της. Μεχρι στιγμης ειναι ενα αλυτο θεμα, και εχω την εντυπωση οτι ετσι θα την αφησω και μετα θανατον μου.
Ο δρομος που ακολουθω ειναι δρομος αυτογνωσιας και οχι του να κοροιδευω τον αλλον μου με γλειψίματα οπως μερικοι μερικοι εχουν μαθει εδω μεσα - αλλα και αρκετοι εξω στη ζωη.
Οι ευχες δεν μου ειπαν ποτε τιποτα, γιατι δεν ειναι τιποτα αλλο, παρα μια ακομα ευκαιρια για να αναβαλεις αυτο που θελεις να κανεις στη ζωη σου. Αν οντως καποιος θελει να κανει κατι στη ζωη του, δεν χρειαζεται καμια ευχη, εκει ειναι τραβα καντο.
Μην ανησυχεις για μενα,
ο εαυτος μου ειναι παρα πολυ καλα προφυλαγμενος και δεν εχει προβλημα. (για αυτο ακριβως το λογο, φροντιζω να εκτιθομαι αλλα και να ειμαι αληθινος)
Βλεπεις η ζωη μου εμαθε με το χειροτερο τροπο, οτι αν δεν μαθεις πρωτος τι θελεις και τι ψαχνεις στη ζωη σου, θα στο μαθουν αλλοι αντι για σενα.....
31-12-2009, 12:06 #102
Οτι πεις Κρίνο αφού είσαι καλά το μόνο που σου εύχομαι είναι καλή χρονιά
31-12-2009, 12:11 #103
Καλημέρα. Καταρχάς να πω ότι όντως είχα βρει πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έγραφε ο Knoulp στα αρχικά του ποστς. Μπόρεσε κι \'έπιασε\' αρκετά χαρακτηριστικά στο βάθος τους και με βρήκε σύμφωνη εξαρχής. Κατά δεύτερο, θα πω ότι μιας και υπάρχει θέμα με το χειρισμό των λέξεων, λίγο παραπάνω αφήνεται ένα υπονοούμενο αναξιοπρεπούς χαρακτηρισμού που μόνο ένας ανόητος θα πιστέψει ότι ευσταθεί. Αναφέρομαι στη λέξη \'υπόλοιπο\' φυσικά. Για να πω \'ντροπή\' θα πάει στο βρόντο, θα πρέπει να διαθέτει κανείς αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη \'τσίπα\'. Να πω επίσης ότι για να χαλαρώσει κανείς και να αφήσει το χιούμορ του ή την ευαισθησία του να βγει στην επιφάνεια, θα πρέπει να τα διαθέτει πρώτα. Αν δεν έχεις, δε βγάζεις, απλό είναι. Επίσης, πραγματικά δηλώνω \'σπιτσλες\' μπροστά στην ακύρωση της πιο βασικής ανάγκης της ανθρώπινης φύσης από καταβολής κόσμου... χαρακτηρίζεται ως \'κόμπλεξ\' το να προσφέρει κανείς για να νιώθει καλά... παρακαλώ, αναζητείται ο άγραφος νόμος που αιώνες τώρα διέπει ως μείζον χαρακτηριστικό την ανθρώπινη λειτουργία κατά το οποίο ο άνθρωπος μόνο ΚΑΙ μέσα απ\' τους άλλους μπορεί να νιώσει καλά. Σήμερα αναιρέθηκε και αυτός με τη τη φτηνή και άστοχη χρήση της λέξης \'σύμπλεγμα\'. Για το τέλος θα πω, ότι είναι όντως πολύ βασανιστικό να μην έχει τα κότσια κανείς να παραδεχτεί ότι έχει προβλήματα και να τα μοιραστεί - κι αυτό βοήθεια είναι - και ταυτόχρονα να χλευάζει ανυπόστατα. Προσωπικά και με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, λέω ότι και μετά από όσα διάβασα σήμερα, πραγματικά να σεβαστώ λίγο παραπάνω τον εαυτό μου και να μη ξανασχολιάσω τον άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι απαξιώνει άπαντες εδώ μέσα και παρόλα ταύτα εξακολουθεί να παραλλάσσει το θράσσος και την αγένεια επικαλούμενος την \'προσφορά\' και τον σεβασμό. Ας ακολουθήσουν οι επιστημονικές αναλύσεις τεκμηριωμένου ενδιαφέροντος γιατί ειλικρινά καλύφτηκα από την έγκυρη και εμπεριστατωμένη άποψη του \'δε μας χέζεις ρε Νταλάρα\', κρίμα να χαλαλίζεται κι άλλη φαιά ουσία. Καλή χρονιά αγαπητέ χρήστη, εύχομαι να βρεις τη δύναμη να κοιτάξεις μέσα σου πριν σε καταβάλλει και δε μπορείς να το σηκώσεις.
Knoulp, για μένα είσαι ένας άνθρωπος που χωρίς φόβο τολμάς και χειρίζεσαι τις πλευρές σου και κάνεις βήματα παραπέρα. Ο πόνος φέρνει γνώση, η γνώση διώχνει φόβους, η ψυχή ανακουφίζεται και δυναμώνει για τα ατέρμονα ταξίδια της......
31-12-2009, 12:31 #104
Originally posted by Alobar
Προσωπικά και με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, λέω ότι και μετά από όσα διάβασα σήμερα, πραγματικά να σεβαστώ λίγο παραπάνω τον εαυτό μου και να μη ξανασχολιάσω τον άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι απαξιώνει άπαντες εδώ μέσα και παρόλα ταύτα εξακολουθεί να παραλλάσσει το θράσσος και την αγένεια επικαλούμενος την \'προσφορά\' και τον σεβασμό.
αστο ρε αλομπαριτσα....
δεν το εχεις βρε καλομ....
φαγαμε το 2009, να λες οτι δεν θα με ξανασχολιασεις.....
Να ελπιζω κατι αλλο για το 2010???
αν οπως λες σεβοσουνα τον εαυτο σου, δεν θα εγραφες ΚΑΝ αυτο το ποστ οπως εχεις πει καμποσες φορες οτι ΔΕΝ θα κανεις....
Για αυτο σου λεω αστο, μην την παλευεις.....
Α! κατι τελευταιο,
ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΝΤΑΛΑΡΑΣ.
31-12-2009, 12:52 #105
Originally posted by Alobar
Καλημέρα. Καταρχάς να πω ότι όντως είχα βρει πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έγραφε ο Knoulp στα αρχικά του ποστς. Μπόρεσε κι \'έπιασε\' αρκετά χαρακτηριστικά στο βάθος τους και με βρήκε σύμφωνη εξαρχής. Κατά δεύτερο, θα πω ότι μιας και υπάρχει θέμα με το χειρισμό των λέξεων, λίγο παραπάνω αφήνεται ένα υπονοούμενο αναξιοπρεπούς χαρακτηρισμού που μόνο ένας ανόητος θα πιστέψει ότι ευσταθεί. Αναφέρομαι στη λέξη \'υπόλοιπο\' φυσικά. Για να πω \'ντροπή\' θα πάει στο βρόντο, θα πρέπει να διαθέτει κανείς αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη \'τσίπα\'. Να πω επίσης ότι για να χαλαρώσει κανείς και να αφήσει το χιούμορ του ή την ευαισθησία του να βγει στην επιφάνεια, θα πρέπει να τα διαθέτει πρώτα. Αν δεν έχεις, δε βγάζεις, απλό είναι. Επίσης, πραγματικά δηλώνω \'σπιτσλες\' μπροστά στην ακύρωση της πιο βασικής ανάγκης της ανθρώπινης φύσης από καταβολής κόσμου... χαρακτηρίζεται ως \'κόμπλεξ\' το να προσφέρει κανείς για να νιώθει καλά... παρακαλώ, αναζητείται ο άγραφος νόμος που αιώνες τώρα διέπει ως μείζον χαρακτηριστικό την ανθρώπινη λειτουργίας κατά τον οποίο ο άνθρωπος μόνο ΚΑΙ μέσα απ\' τους άλλους μπορεί να νιώσει καλά. Σήμερα αναιρέθηκε και αυτός με τη τη φτηνή και άστοχη χρήση της λέξης \'σύμπλεγμα\'. Για το τέλος θα πω, ότι είναι όντως πολύ βασανιστικό να μην έχει τα κότσια κανείς να παραδεχτεί ότι έχει προβλήματα και να τα μοιραστεί - κι αυτό βοήθεια είναι - και ταυτόχρονα να χλευάζει ανυπόστατα. Προσωπικά και με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, λέω ότι και μετά από όσα διάβασα σήμερα, πραγματικά να σεβαστώ λίγο παραπάνω τον εαυτό μου και να μη ξανασχολιάσω τον άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι απαξιώνει άπαντες εδώ μέσα και παρόλα ταύτα εξακολουθεί να παραλλάσσει το θράσσος και την αγένεια επικαλούμενος την \'προσφορά\' και τον σεβασμό. Ας ακολουθήσουν οι επιστημονικές αναλύσεις τεκμηριωμένου ενδιαφέροντος γιατί ειλικρινά καλύφτηκα από την έγκυρη και εμπεριστατωμένη άποψη του \'δε μας χέζεις ρε Νταλάρα\', κρίμα να χαλαλίζεται κι άλλη φαιά ουσία. Καλή χρονιά αγαπητέ χρήστη, εύχομαι να βρεις τη δύναμη να κοιτάξεις μέσα σου πριν σε καταβάλλει και δε μπορείς να το σηκώσεις.
Knoulp, για μένα είσαι ένας άνθρωπος που χωρίς φόβο τολμάς και χειρίζεσαι τις πλευρές σου και κάνεις βήματα παραπέρα. Ο πόνος φέρνει γνώση, η γνώση διώχνει φόβους, η ψυχή ανακουφίζεται και δυναμώνει για τα ατέρμονα ταξίδια της......
Δεν ξέρω εάν είμαι δυνατός όπως λες και εάν με αυτόν τον τρόπο μπορέσω να πάω τον εαυτό μου λίγο παραπέρα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι στο παρελθόν έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω κάτι και πάντα πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Δυστυχώς η θλίψη και η εξάρτηση ερχόντουσαν δριμύτερες και με εξουσιάζανε.
Επίσης μπορώ να ξέρω ότι όσο μπορώ να αναπνέω δεν θα σταματήσω να ελπίζω ότι θα έρθει η ώρα της δικής μου λύτρωσης.
Το καλό είναι ότι μέσα σε όλο αυτό το ταξίδι υπάρχουν και στιγμές που με κάνουνε να νιώθω όμορφα και με ξεκουράζουνε.
Ελπίζω να αυξήσω την συχνότητα εμφάνισης αυτών των στιγμών.
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....