ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 137
    Originally posted by RainAndWind
    Δεν έχουμε κάνει καμία βουβή συμφωνία,όχι τουλάχιστον κάποια που να έχω εγώ υπόψιν μου.
    ρειν για άλλη μια φορά αλλα γραφω και άλλα καταλαβαινεις.
    (που θα πάει, θα ενσωματωθεις κάποια στιγμή).

Φυσικά και δεν έχεις υπόψιν σου καμιά συμφωνία αλλιώς δεν θα ήταν βουβή.
    Εννοούσα πως τον τελευταίο καιρό βλέπω πως τα περισσότερα μέλη απαξιώνουν γραφικές φιγούρες εδώ μέσα και δεν τους κάνουν τη χάρη να τσακωθούν μαζί τους πχ, πανικουλα/κρινο.
    Κάπως έτσι διατηρείται η ηρεμία στο φόρουμ και ήμασταν μια χαρά.
    Τώρα τι θέλετε και ασχολείστε? Υπάρχει περίπτωση να βγάλετε καμια άκρη; Είνοι ηλίου φαεινότερο πως ο άνθρωπος θέλει να μας τραβήξει την προσοχή και να κλέψει καμιά ικμάδα ενδιαφέροντος έστω και από ανθρώπους που δεν τον ξέρουν.
    Τα ίδια δεν ειχαμε και με τον πάνο;
    Εδώ δεν σεβάστηκε τον ίδιο του τον εαυτό που έγαλε διάγγελμα αποχώρησης και όλη μέρα εδω μέσα είναι. Ενιγουει, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, απλά μετά μην βγαίνετε και αναρωτιέστε ποιος κάνει μπουρδέλο το φόρουμ και κουνάτε το κεφάλι με υποκριτικό σκεπτικισμο.

Senior Member

Μην αντιμετωπίζουμε τη ζωή σαν στίβο όπου κάποιος πρέπει να επικρατήσει,ας τη δούμε όπως τη βλέπουν τα παιδιά,σαν ένα ατέλειωτο παιχνιδότοπο με συγκρουόμενα,ρόδες και καρουζέλ και επιπλέον μαλλί της γριας,μήλα καραμελωμένα και γλειφιτζούρια κοκοράκια.

Νομιζω πώς ειναι πολυ ομορφο να ανακαλυπτει ο καθενας μας την παιδικη του πλευρα. Κι ακομα καλυτερο να μπορει να κραταει αυτο το παιδι, μεσα του. Αλλα απο την αλλη, η συνειδηση κ η προσβαση που (μπορουμε να) εχουμε στα συναισθηματα μας ειναι πλεονεκτηματα της ενηλικιωσης μας που μπορουν να μας βοηθησουν.Στο να δουμε την ζωη μας, μεσα απο πολλες σκοπιες, πιο ολοκληρωμενα,πιο πολυδιαστατα
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

(που θα πάει, θα ενσωματωθεις κάποια στιγμή).

αλλιως ξερεις....

Εδώ δεν σεβάστηκε τον ίδιο του τον εαυτό που έγαλε διάγγελμα αποχώρησης και όλη μέρα εδω μέσα είναι.

ετσι μιας και ειναι η τελευταια μερα του χρονου,
    ας το ξαναπω για αλλη μια φορα.
    Ειχα πει τοτε, οτι σταματω τα μυνηματα υποστηριξης,
    οχι οτι θα σταματησω να γραφω στο φορουμ.

Να πας να ξαναδιαβασεις οτι εχω γραψει σχετικα με το θεμα,
    αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, δεν πειραζει....

Originally posted by krino

[/color]
    [/quote]

και θα αρχίσεις τι?
    τα μνμ \"δωστε μου λιγάκι σημασία?\"
    τα μνμ \"δεν θα σας αφησω να ησυχάσετε στιγμή?\"
    τα μνμ \"οι εχθροί μου στο φόρουμ θα μου το πληρώσουν?\"
    τα μνμ \"θέλετε δε θέλετε θα το ξανακάνω μπουρδέλο εδώ μέσα?\"
    Για άλλη μια φορά δεν έχεις κάνει την αυτοκριτική σου και δεν έχεις αναγνωρίσει τα λάθη που έχεις κάνει εδώ μέσα.
    Σεβαστό, δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιες ουτοπικές ελπίδες.
    Όμως, έχεις αναρωτηθεί γιατί δινεις τόση σημασία σε ένα χώρο που δεν αφορά τη ζωή σου? Που ότι και να γραφτεί εδώ δεν επηρεάζει την πραγματικότητα σου?
    Έχεις αναρωτηθεί γιατί θες σώνει και καλά να κερδίσεις σε ένα παιχνίδι με αγνώστους και μάλιστα με τόση μανία?

Δεν θέλω να μου απαντήσεις, αλλα αν θες σκέψου αυτά που σου γράφω. (επειδή είναι και η τελευταια μέρα του χρόνου)

Senior Member
    Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του χρόνου.
    Κλείνει η χρονιά.
    Κλείνει ένας κύκλος και σημειολογικά ορίζεται μια καινούργια αρχή.

Εύχομαι το 2010 να έχουμε όλοι περισσότερο φως στην ψυχή και περισσότερη ηρεμία στο κρανίο.

Banned

[/color]
    και θα αρχίσεις τι?
    Για άλλη μια φορά δεν έχεις κάνει την αυτοκριτική σου και δεν έχεις αναγνωρίσει τα λάθη που έχεις κάνει εδώ μέσα.
    Όμως, έχεις αναρωτηθεί γιατί δινεις τόση σημασία σε ένα χώρο που δεν αφορά τη ζωή σου? Που ότι και να γραφτεί εδώ δεν επηρεάζει την πραγματικότητα σου?
    Έχεις αναρωτηθεί γιατί θες σώνει και καλά να κερδίσεις σε ένα παιχνίδι με αγνώστους και μάλιστα με τόση μανία?

Δεν θέλω να μου απαντήσεις, αλλα αν θες σκέψου αυτά που σου γράφω. (επειδή είναι και η τελευταια μέρα του χρόνου) [/quote]

καλως και δεν θες να σου απαντησω,
    κατι τετοιο το κανω σε ατομα που αξιζουν σεβασμο.

Πισω στην τρυπα σου,
    και για φετος και για του χρονου.

Banned
    Originally posted by knoulp
    Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του χρόνου.
    Κλείνει η χρονιά.
    Κλείνει ένας κύκλος και σημειολογικά ορίζεται μια καινούργια αρχή.

Εύχομαι το 2010 να έχουμε όλοι περισσότερο φως στην ψυχή και περισσότερη ηρεμία στο κρανίο.

ασε τις ευχες τσαμπα τις ριχνεις.
    Το τι ψυχη κουβαλας,
    το εκανες σαφες μολις γραφτηκες.

Τα φωτα ριχτα πανω σου,
    αλλα και παλι, τσαμπα κοπο θα κανεις.

Senior Member
    και θα αρχίσεις τι?

Δεν θέλω να μου απαντήσεις, αλλα αν θες σκέψου αυτά που σου γράφω. (επειδή είναι και η τελευταια μέρα του χρόνου

Τσ..τσ..τσ...ολες οι θρησκειες θελουν ενα ευαγγελιο αλλα δεν διατυμπανιζεται τα λογια του Θεου σωστα...προσπαθω εγω.

Λοιπον γραφω το ευαγγελιο.
    Αποτελειται συμφωνα με τα ποστ απο δυο στοιχεια με λιγα λογια μεχρι τωρα:

Εγω ο Θεος.
    και
    εσεις τα ποταπα πλασματα.

Δεν ξερω αν μου εχει ξεφυγει κατι απο το θειο κυρηγμα.

Ισως να υπαρχουν και καποια αλλα στοιχεια που δεν μπορω να τα πιασω αλλα νομιζω εχω καλυψει το 99% της υλης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Πισω στην τρυπα σου,
    ο καθένας με την τρύπα του χρυσε μου. και για φέτος και για του χρόνου και για πάντα.

Καλή χρονια.

Senior Member

[/color]
    και θα αρχίσεις τι?
    ......[/quote]

εδω,τα ειπες ολα περι του κρινου, ξαδερφη

Senior Member
    Η μητέρα μου πάσχει από διπολική,ενώ έχει και obsessive compulsive hoarding disorder,κλεπτομανία,skin picking και δεν ξέρει πού βρίσκεται εδώ και δύο δεκαετίες.Ο πατέρας μου ανήκει στις εξαρτητικές προσωπικότητες.Ο ένας αδερφός μου πάσχει από puritanical compulsive disorder.O άλλος τους τελευταίους μήνες το έχει ρίξει στο αλκοόλ γιατί αρνείται να δει πως παρουσιάζει όλα τα συμπτώματα της αντιδραστικής κατάθλιψης.Γυρνάει σπίτι το βράδυ,δεν του σηκώνεται εδώ και ένα εξάμηνο και βαδίζει για διαζύγιο plus επαγγελματική καταστροφή.Εμείς μεγαλώσαμε βλέποντας και λουζόμενοι επίσης καθημερινά ανοιγμένες μύτες,μπουνίδια και κλάματα,κρυβόμασταν σε ντουλάπες και σε αποθήκες.
    Αν πιστεύετε πως αυτές οι ιστορίες γι αγρίους που αραδιάζουμε είναι τα σημαντικά,ποιος από μας τον έχει μακρύτερο και ποιος ή ποια θα έχει τον τελευταίο λόγο,σας λέω πως έχουμε και ζωή,δύσκολη μάλιστα και ο καθένας μας την παλεύει όπως μπορεί και με ό,τι κουράγιο και όπλα έχει μάθει να χρησιμοποιεί.Αντί λοιπόν να μας γαμάτε την ψυχολογία με τις μαλακίες σας,κάντε το σημαντικό και στηρίχτε.Γι αυτό μπαίνουμε εδώ,όχι για τον καθένα που θεωρεί εκ των ουκ άνευ να αναδειχθεί σε john john ή mistress της τελευταίας ατάκας,αντί να υποστηρίξει.

Grow up,lighten up και σε κάθε περίπτωση,βάλτε πρώτα για μία φορά στο μυαλό σας πως υπάρχουν άνθρωποι που πονάνε και η λύση δεν είναι να φιλοσοφήσουν τι έχετε στη γκλάβα σας ως τεράστιας σημασίας ζητήματα για την ανθρωπότητα.Θα επιζήσουμε και χωρίς να έχουμε τον τελευταίο λόγο.Επιζήσαμε από βιετνάμ και μας καλείτε να ασχοληθούμε με τον ψύλλο στο κρεβάτι σας.well,well...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

obsessive compulsive hoarding disorder

skin picking

puritanical compulsive disorder
    ρειν επειδή δεν με βοηθούν τα αγγλικά μου, μπορείς να τα μεταφράσεις?

αν θες φυσικα.

Senior Member
    Εαν εμαθα κατι Rain ειναι οτι η ανεκτικοτητα εχει και τα ορια της...αλλιως σκοτωνεις τον ιδιο σου τον εαυτο.
    Θες την αληθεια...αυτο που εγραψα στο ευαγγελιο ειναι η αληθεια για τα μηνυματα του κρινο.
    Κανεις κριτικη σε μας ...εγω θα κανω την κριτικη μου στον κρινο αντιστοιχα...βλεπεις την ουσιαστικη διαφορα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τεσπα τραβηγμενο το τελευταιο μηνυμα...ελπιζω να σου πανε ολα καλα με το νεο ετος και σε γονιμες συζητησεις.

Banned
    Originally posted by Remedy

[/color]
    και θα αρχίσεις τι?
    ......
    εδω,τα ειπες ολα περι του κρινου, ξαδερφη [/quote]

πολλους χαιρετισμους στο μπαρμπα.....

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast