Results 121 to 135 of 137
Thread: ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
-
31-12-2009, 17:40 #121
Αφιερωμένο στον Κρίνο.
Να μη βασίζεσαι ποτέ στα λόγια των άλλων, πάντα όμως να τα ακούς.
Να μην ακολουθείς ποτέ τη συμβουλή των άλλων, πάντα όμως να την λαμβάνεις υπόψη σου.
Να μην εξαρτάσαι ποτέ από τη γνώμη των άλλων, πάντα όμως να την καταγράφεις στη μνήμη σου καθαρά.
Ένας άνδρας δουλεύει στον κήπο του σπιτιού του.
Περνάει ένας νεαρός με μια μηχανή και του φωνάζει: \"Κερατάααα!!!\"
Ο άντρας γυρίζει αργά το κεφάλι του και βλέπει τον νεαρό που απομακρύνεται πάνω στη μηχανή με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Συνεχίζει τη δουλειά του και, πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος νεαρός περνάει με τη μηχανή του και του φωνάζει: \"Κερατάαααα!!!\"
Σηκώνει αμέσως το βλέμμα του ο άντρας και βλέπει ξανά την πλάτη του νεαρού που απομακρύνεται πάνω στη μηχανή.
Κουνάει το κεφάλι του με απορία και, με κατεβασμένα μούτρα, μπαίνει στο σπίτι. Πάει στην κουζίνα και βρίσκει τη γυναίκα του να κόβεί κάτι χορταρικά. Τη ρωτάει:
\"Να σου πω, κάτι γίνεται με σένα, ε;\"
\"Πως σου ήρθε τώρα αυτό;\" τον ρωτάει η γυναίκα του.
\"Να, ξέρεις, ένας τύπος με μια μηχανή περνάει κάθε λίγο και με φωνάζει κερατά, γι\'αυτό...\"
\"Κι εσύ θα δώσεις σημασία σε ότι σου φωνάζει ένας άγνωστος ηλίθιος;\"
\"Δίκιο έχεις, αγάπη μου, με συγχωρείς...\"
Της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και γυρίζει στον κήπο.
Δέκα λεπτά αργότερα, περνάει ο τύπος με τη μηχανή και του φωνάζει:
\"Κερατά και μαρτυριάρηηηη!!!\"
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 31-12-2009, 17:45 #122
Αφιερωμένο στον knoulp, στη RainAndWind, στην Alobar.
Δάκρυσα μαζί σας. Μου φέρατε μνήμες παιδικές, επώδυνες που μου είναι δύσκολο να καταθέσω εδώ αλλά μου δημιουργήσατε ένα συναίσθημα πολύ ζεστό, το συναίσθημα του μοιράσματος, του μαζί. Είστε πολύ δυνατοί άνθρωποι παιδιά. Μας εύχομαι το παρόν και το μέλλον να έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε όπως θέλουμε εμείς, και όχι όμως ήθελαν οι άλλοι, σκόπιμα ή μη, να είναι το παρελθόν μας.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
31-12-2009, 19:32 #123
Originally posted by RainAndWind
Η μητέρα μου πάσχει από διπολική,ενώ έχει και obsessive compulsive hoarding disorder,κλεπτομανία,skin picking και δεν ξέρει πού βρίσκεται εδώ και δύο δεκαετίες.Ο πατέρας μου ανήκει στις εξαρτητικές προσωπικότητες.Ο ένας αδερφός μου πάσχει από puritanical compulsive disorder.O άλλος τους τελευταίους μήνες το έχει ρίξει στο αλκοόλ γιατί αρνείται να δει πως παρουσιάζει όλα τα συμπτώματα της αντιδραστικής κατάθλιψης.Γυρνάει σπίτι το βράδυ,δεν του σηκώνεται εδώ και ένα εξάμηνο και βαδίζει για διαζύγιο plus επαγγελματική καταστροφή.Εμείς μεγαλώσαμε βλέποντας και λουζόμενοι επίσης καθημερινά ανοιγμένες μύτες,μπουνίδια και κλάματα,κρυβόμασταν σε ντουλάπες και σε αποθήκες.
Αν πιστεύετε πως αυτές οι ιστορίες γι αγρίους που αραδιάζουμε είναι τα σημαντικά,ποιος από μας τον έχει μακρύτερο και ποιος ή ποια θα έχει τον τελευταίο λόγο,σας λέω πως έχουμε και ζωή,δύσκολη μάλιστα και ο καθένας μας την παλεύει όπως μπορεί και με ό,τι κουράγιο και όπλα έχει μάθει να χρησιμοποιεί.Αντί λοιπόν να μας γαμάτε την ψυχολογία με τις μαλακίες σας,κάντε το σημαντικό και στηρίχτε.Γι αυτό μπαίνουμε εδώ,όχι για τον καθένα που θεωρεί εκ των ουκ άνευ να αναδειχθεί σε john john ή mistress της τελευταίας ατάκας,αντί να υποστηρίξει.
Grow up,lighten up και σε κάθε περίπτωση,βάλτε πρώτα για μία φορά στο μυαλό σας πως υπάρχουν άνθρωποι που πονάνε και η λύση δεν είναι να φιλοσοφήσουν τι έχετε στη γκλάβα σας ως τεράστιας σημασίας ζητήματα για την ανθρωπότητα.Θα επιζήσουμε και χωρίς να έχουμε τον τελευταίο λόγο.Επιζήσαμε από βιετνάμ και μας καλείτε να ασχοληθούμε με τον ψύλλο στο κρεβάτι σας.well,well...
φαίνεσαι γερό και δυνατό πλάσμα.
Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους που έχουν ζήσει μέγιστες ωδύνες, να συνεχίζουν να προχωρούν με το κεφάλι ψηλά... με μικρά ή μεγάλα βήματα κάθε φορά.
Βροχή, Κνουλπ, Αλομπαρ, ανώνυμη, Θεοφανία, νάρνια, γιώτα, κρίνο, κηπ, ρεμεντι, σοφία....
θέλω να πιστεύω οτι παρά τους νηπιακούς καβγάδες που εμφανίζονται κατά καιρούς, είμαστε ένα παρεάκι ή καλύτερα e-παρεάκι, πώς να το κάνουμε...ακόμα και να μην είμαστε, ας τα βρούμε, για λίγες μόνο στιγμούλες, για μια κοινή ευχή
Εύχομαι σε όλους σας... με το καλό το νέο έτος.
Να είστε καλαΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
31-12-2009, 19:59 #124
Οι καβγαδες ειναι παντα νηπιακης φυσης...εχουν παντα κατι το παραλογο και παιδιαστικο αλλα ειναι απαραιτητοι πολλες φορες
Χαιρομαι weird που επεστρεψες δυναμικα στο φορουμ και ξαναποσταρεις...ευχες σε ολους οσους απαρτιζουν αυτο το χωρο...να μαστε παντα καλα[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-12-2009, 22:14 #125
Σελίδες: 1 .. 7 8 9
Συγγραφέας: Θέμα: ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
anwnimi
Posting Freak
--------------------------------------------------------------------------------
Registered: 16-9-2005
Member Is Offline
Διάθεση: la vita e bella
Εστάλη στις 31-12-2009 στις 05:40 PM
Αφιερωμένο στον Κρίνο.
Να μην ακολουθείς ποτέ τη συμβουλή των άλλων, πάντα όμως να την λαμβάνεις υπόψη σου.
Να μην εξαρτάσαι ποτέ από τη γνώμη των άλλων, πάντα όμως να την καταγράφεις στη μνήμη σου καθαρά.
Ένας άνδρας δουλεύει στον κήπο του σπιτιού του.
Περνάει ένας νεαρός με μια μηχανή και του φωνάζει: \"Κερατάααα!!!\"
Ο άντρας γυρίζει αργά το κεφάλι του και βλέπει τον νεαρό που απομακρύνεται πάνω στη μηχανή με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Συνεχίζει τη δουλειά του και, πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος νεαρός περνάει με τη μηχανή του και του φωνάζει: \"Κερατάαααα!!!\"
Σηκώνει αμέσως το βλέμμα του ο άντρας και βλέπει ξανά την πλάτη του νεαρού που απομακρύνεται πάνω στη μηχανή.
Κουνάει το κεφάλι του με απορία και, με κατεβασμένα μούτρα, μπαίνει στο σπίτι. Πάει στην κουζίνα και βρίσκει τη γυναίκα του να κόβεί κάτι χορταρικά. Τη ρωτάει:
\"Να σου πω, κάτι γίνεται με σένα, ε;\"
\"Πως σου ήρθε τώρα αυτό;\" τον ρωτάει η γυναίκα του.
\"Να, ξέρεις, ένας τύπος με μια μηχανή περνάει κάθε λίγο και με φωνάζει κερατά, γι\'αυτό...\"
\"Κι εσύ θα δώσεις σημασία σε ότι σου φωνάζει ένας άγνωστος ηλίθιος;\"
\"Δίκιο έχεις, αγάπη μου, με συγχωρείς...\"
Της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και γυρίζει στον κήπο.
Δέκα λεπτά αργότερα, περνάει ο τύπος με τη μηχανή και του φωνάζει:
\"Κερατά και μαρτυριάρηηηη!!!\"
Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
anwnimi
Posting Freak
--------------------------------------------------------------------------------
weird είσαι ξεχωριστός άνθρωπος με ποιότητα.Εύχομαι υγεία και προσωπική ευτυχία.καλή χρονιά και θα χαιρόμουν να σε γνωρίσω
weird
02-01-2010, 05:02 #126
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια γίώτα μου, να είσαι καλά
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-01-2010, 18:15 #127
Ξέρω ότι είναι of topic.
Όμως θα ήθελα από την πλευρά μου να σας ευχηθώ καλή χρονιά να έχετε και εύχομαι όλα τα καλύτερα για εσάς και για τις οικογένειές σας.
Πέρασα μια πολύ ζεστή και οικογενειακή πρωτοχρονιά και ένιωσα λίγο από την θαλπωρή της οικογένειας.
Ελπίζω να περάσατε και εσείς όλοι το ίδιο καλά.
04-01-2010, 18:19 #128
Originally posted by knoulp
Πέρασα μια πολύ ζεστή και οικογενειακή πρωτοχρονιά και ένιωσα λίγο από την θαλπωρή της οικογένειας.
Μην το ξαναπεις.....
Μας ηρθες φτηνοτερα γιατι το πετρελαιο, εχει παρει την αγουσα.
Μεχρι το μαρτη μην χαθεις....
04-01-2010, 18:23 #129
Originally posted by krino
Μην το ξαναπεις.....
Είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.
Μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να σου αντιπαρατεθώ.
Όπως και να έχει καλή χρονιά σου εύχομαι και εσένα,
04-01-2010, 18:27 #130
Originally posted by anwnimi
Αφιερωμένο στον Κρίνο.
Τωρα αν σου πω οτι κατα τυχη, ετσι ακριβως πορευομαι, το πιο πιθανον ειναι να μην με πιστεψεις.....
Ποτε δεν μπορει καποιος, να εχει σωστη αντιληψη,
αν δεν εχεις βαλει κατω ολες τις δυνατες πιθανοτητες για κατι που σκεφτεσαι.
Πιστεψε με, ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει εξω στο τελικο μου συμπερασμα.
Απο την αλλη,
οι συμβουλες - γνωμες κλπ των γυρω σου (παντα με την καλη εννοια) ενδεχεται να εμπεριεχουν δικες τους ενοχες η και αποφορτισεις που προσπαθουν να τις εξισορροπησουν πανω σε αλλους.
Για αυτο το τι και πως λενε οι γυρω μας, χρειαζεται πολυ προσοχη και φιλτραρισμα, αλλιως κινδυνευεις να παρασυρθεις σε λαθος συμπερασματα.
04-01-2010, 18:30 #131
Μην το ξαναπεις.....
Παντα ρε!
:P
Στο εχω ξαναπει,
οτι το πιο σημαντικο στη ζωη σου ειναι να ξερεις τι θες να κανεις και για πιο σκοπο το κανεις.
Αν αυτα τα δυο τα κατακτησεις, τα υπολοιπα ειναι ενα ανεπαισθητο κροταλισμα της ψυχης....
Μην ευχεσαι ποτε καλη χρονια,
δεν εχει νοημα.
04-01-2010, 18:32 #132
Μην το ξαναπεις.....
Παντα ρε!
Στο εχω ξαναπει,
οτι το πιο σημαντικο στη ζωη σου ειναι να ξερεις τι θες να κανεις και για πιο σκοπο το κανεις.
Αν αυτα τα δυο τα κατακτησεις, τα υπολοιπα ειναι ενα ανεπαισθητο κροταλισμα της ψυχης....
δεν εχει νοημα.
Αποτελείς πρότυπο.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις ευχές.
Θα τις έχω πάντα στα υπόψη.
04-01-2010, 18:35 #133
Μην το ξαναπεις.....
Παντα ρε!
Στο εχω ξαναπει,
δεν εχει νοημα.
Αποτελείς πρότυπο.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις ευχές.
Θα τις έχω πάντα στα υπόψη.
Αν και εχω σταματησει να γραφω οπως παλια,
για παρτη σου επειδη σε ειχα και σε εχω παντα μεσα στην καρδια μου, απαντω με ορεξη αποκλειστικα σε οτι γραψεις.
Συνεχισε ετσι.
04-01-2010, 21:01 #134
Αφιερωμένο στον Κρίνο.
Τωρα αν σου πω οτι κατα τυχη, ετσι ακριβως πορευομαι, το πιο πιθανον ειναι να μην με πιστεψεις.....
Ποτε δεν μπορει καποιος, να εχει σωστη αντιληψη,
αν δεν εχεις βαλει κατω ολες τις δυνατες πιθανοτητες για κατι που σκεφτεσαι.
Πιστεψε με, ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει εξω στο τελικο μου συμπερασμα.
Απο την αλλη,
οι συμβουλες - γνωμες κλπ των γυρω σου (παντα με την καλη εννοια) ενδεχεται να εμπεριεχουν δικες τους ενοχες η και αποφορτισεις που προσπαθουν να τις εξισορροπησουν πανω σε αλλους.
Για αυτο το τι και πως λενε οι γυρω μας, χρειαζεται πολυ προσοχη και φιλτραρισμα, αλλιως κινδυνευεις να παρασυρθεις σε λαθος συμπερασματα.
Όμως...υπάρχει ένα όμως.
Κάθε μία από τις παραπάνω προτάσεις χωρίζονται από ένα κόμμα σε δύο μέρη. Είσαι σίγουρος ότι λαμβάνεις υπόψιν σου και το δεύτερο μέρος κάθε πρότασης; Και η ιστοριούλα που ακολουθεί είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τις προτάσεις αυτές, γι\'αυτή όλως τυχαίως δε σχολίασες τίποτα..
Τώρα θα μου πεις γιατί η ανώνυμη και η κάθε ανώνυμη να μπει στον κόπο να μου τα γράψει αυτά. Μιας και όπως πολύ καλά είπες \"οι συμβουλες - γνωμες κλπ των γυρω σου (παντα με την καλη εννοια) ενδεχεται να εμπεριεχουν δικες τους ενοχες η και αποφορτισεις που προσπαθουν να τις εξισορροπησουν πανω σε αλλους.\" και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό. Έτσι κι εγώ (και ο/η κάθε εγώ) μπορεί για σένα να είμαι ένας από αυτούς τους άλλους που για κάποιους δικούς μου λόγους σου τα γράφω αυτά... Δεκτόν. Όπου αποφασίζουμε να αφιερώσουμε κάποια από την ενέργειά μας, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος, άλλες φορές θεμιτός, άλλες αθέμιτος. Πέρα όμως από αυτό, που δεν είναι τόσο της παρούσης, το θέμα είναι ότι όταν οι άλλοι μας επισημαίνουν κάτι επαναλαμβανόμενα, σημαίνει ότι όχι απαραίτητα θα πρέπει να υιοθετήσουμε, αλλά να το ψάξουμε παραπάνω. Όπως και ο άνθρωπος της ιστορίας...
Σου τα γράφω αυτά με κάθε καλή πρόθεση.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
04-01-2010, 22:06 #135
Μα Κρίνο, όλα αυτά που μου γράφεις τα είχα κατά νου πριν σου ποστάρω το παραπάνω. Και τα ήξερα όχι γιατί έχω τίποτα ιδιαίτερες ικανότητες, αλλά εσύ ο ίδιος τα έχεις εκφράσει και τα έχεις δείξει με τον τρόπο γραφής σου εδώ μέσα πάμπολλες φορές.
σωστο αυτο που γραφεις,
απλα δεν γνωριζω κατα ποσο ασχολειται και με διαβαζει ο καθενας εδω μεσα.
Όμως...υπάρχει ένα όμως.
Κάθε μία από τις παραπάνω προτάσεις χωρίζονται από ένα κόμμα σε δύο μέρη. Είσαι σίγουρος ότι λαμβάνεις υπόψιν σου και το δεύτερο μέρος κάθε πρότασης;
πιστευω οτι ναι, αρκει να ειμαι ψυχραιμος.
Αλλα φυσικα καπου και εγω θα εχω κανει στραβοπατημα, δεν μπορει.....
Ξερεις μεσα σε ολες τις θεωριες μου,
ειναι οτι εγω χαιρομαι οταν κανω λαθη, δεν εχω ενοχικα.
Το μονο που θα μπορουσε να με σκοτωσει ειναι να κανω κατι και να αποδειχτει οτι εχω λαθος αλλα να ΜΗΝ μπορω να το επανορθωσω.
Ολα τα υπολοιπα δεν με χαλανε.
Και η ιστοριούλα που ακολουθεί είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τις προτάσεις αυτές, γι\'αυτή όλως τυχαίως δε σχολίασες τίποτα..
χμμμ ναι....
εξηγησε μου τι ακριβως θες να πεις, να το σχολιασω.
Τώρα θα μου πεις γιατί η ανώνυμη και η κάθε ανώνυμη να μπει στον κόπο να μου τα γράψει αυτά.
δεν με απασχολει αυτο, κεφι σου ειναι γραψε οτι νομιζεις....
Ακομα και να με εβριζες, παλι το ιδιο θα σου ελεγα.
Μιας και όπως πολύ καλά είπες \"οι συμβουλες - γνωμες κλπ των γυρω σου (παντα με την καλη εννοια) ενδεχεται να εμπεριεχουν δικες τους ενοχες η και αποφορτισεις που προσπαθουν να τις εξισορροπησουν πανω σε αλλους.\" και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό. Έτσι κι εγώ (και ο/η κάθε εγώ) μπορεί για σένα να είμαι ένας από αυτούς τους άλλους που για κάποιους δικούς μου λόγους σου τα γράφω αυτά... Δεκτόν.
ισχυει αυτο,
συνηθως οι συμβουλες μας ειναι οι προβολες του εαυτου μας πανω σε αλλους.
Στην ουσια συμβουλευουμε τον εαυτο μας πιο πολυ παρα τον διπλα μας.
Τα υπολοιπα χριστιανικα ειναι παραμυθια για μεγαλους.
Όπου αποφασίζουμε να αφιερώσουμε κάποια από την ενέργειά μας, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος, άλλες φορές θεμιτός, άλλες αθέμιτος. Πέρα όμως από αυτό, που δεν είναι τόσο της παρούσης, το θέμα είναι ότι όταν οι άλλοι μας επισημαίνουν κάτι επαναλαμβανόμενα, σημαίνει ότι όχι απαραίτητα θα πρέπει να υιοθετήσουμε, αλλά να το ψάξουμε παραπάνω. Όπως και ο άνθρωπος της ιστορίας...
να σου πω....
πιστευω οτι κοβει το ματι μου και ραβει το αυτι μου....
Παντα ψαχνω για παραπανω.
Ισως μαλιστα να ειναι προβλημα αυτο γιατι μερικες φορες το ζαλιζω τοσο πολυ που κατανταει αδιεξοδο.....
Αλλα μου αρεσουν τα αδιεξοδα οποτε ολα καλα - ολα ανθηρα.
Σου τα γράφω αυτά με κάθε καλή πρόθεση.
να σαι καλα και τα διαβαζω προσεκτικα.
Αλλα ξερεις οδευω με το ενστικτο μου και την εμπειρια που εχω.
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια