Results 31 to 37 of 37
Thread: χρειαζομαι βοήθεια
-
04-12-2009, 16:05 #31
Ειναι πολυ πιθανο...
Αλλα δικαιολογειται παραλογα, λεγοντας οτι εγω φταιω... Με βλεπει και μου συμπεριφερεται σαν να ειμαι εχθρος του!
Ευτυχως που εχω μαρτυρες διαφορετικα θα τον πιστευα κι εγω... οπως τοσο καιρο εκανα γιατι ΄΄εμπαινα΄΄ σ\'αυτην την παθολογια θεωροντας οτι μου μιλαει λογικα κι ολα αυτα μεχρι το φθινοπωρο που ειδα την εικονα που σας περιεγραψα (βιαιος στις κινησεις κ\'φραστικα + επιθετικος).
Ειμαι πολυ περιεργη για το τι θα μου πει ο γιατρος. Και δυστυχως ειναι την Πεμπτη το ραντεβου.
- 04-12-2009, 16:48 #32
Αν σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι εχθρός του, είναι πολύ πιθανό να αλλάζει προσωρινά τη συμπεριφορά του όταν ξεκαθαρίζεις τι μπορεί να γίνει αποδεκτό και τι όχι, όχι επειδή επεξεργάζεται και κατανοεί λογικά όσα του λες, αλλά από φόβο. Οπωσδήποτε, έτσι όπως περιέγραψες την κατάσταση, η δική σου επίσκεψη στο γιατρό θα είναι σίγουρα χρήσιμη, ώστε να στηρίξει εσένα και να σε βοηθήσει ίσως να βρεις κάποια σημεία επικοινωνίας μαζί του για να υπάρξει η κατάλληλη αντιμετώπιση.
09-12-2009, 01:05 #33
Καλησπερα σε ολους.
Σημερα το βραδυ τελικα επισκεφθηκα τον γιατρο εκτακτως γιατι το Σαββατοκυριακο ειχαμε επεισοδια.
Το μεν Σαββατο ειδε μια ταινια και εκλαιγε ακαταπαυστα και προσπαθουσε κλαιγοντας να μου πει για κατι φοβερα μηνυματα που ειχε αυτη η ταινια και ποσο σημαντικα ηταν - αυτο συνεχιστηκε και την Κυριακη το πρωι, ενω το απογευμα της Κυριακης πηγε με τον γιο μας να φερει την αδελφη μου και ενω ο μικρος ηθελε να της κανει εκπληξη τον αφησε κλειδωμενο και μονο στο αυτοκινητο για 10 λεπτα χωρις να πει κατι στην αδελφη μου η στον αντρα της!
Ο γιατρος μου ειπε πως ειναι πολυ πιθανο να εχει καταθλιψη. Η ηλικια του συζυγου μου ειναι ιδανικη καθως επισης και οι εκρηξεις οργης που ο ιδιος εχει, την συνοδευουν. Τον ανησυχουν οι ψυχωσικες συμπεριφορες του και κατα την αποψη του βρισκεται σε εν εξελιξη επεισοδιο. Μπορει ακομα και να κανει διπολικο επεισοδιο μου ειπε, αλλα θα τον δει πρωτα, δεν μπορει να καταληξει χωρις να μιλησει ο ιδιος μαζι του. Την επομενη Τριτη θα παμε απο κοινου.
09-12-2009, 10:11 #34
Stefl ναι,έχει στους άντρες αυτό το γνώρισμα η κατάθλιψη,τις εκρήξεις οργής εννοώ.Λυπάμαι για όσα δύσκολα περνάτε τον καιρό αυτό και εύχομαι σύντομα να δει και αυτός αλλαγές προς το καλύτερο για να πάρετε μία ανάσα.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-12-2009, 14:58 #35
Θυμάμαι το περιστατικό που είχες αναφέρει με το γιο και την κόρη σας, δηλ. ότι φοβόταν πώς ο γιος θα κάνει κακό στην κόρη. Αυτο μπορεί να είναι σύμπτωμα κατάθλιψης? Μου κάνει εντύπωση. Τονίζω πως δεν είμαι ειδικός αλλά σαφώς θα πρέπει να δει και τον ίδιο για να καταλήξει σε διάγνωση. Καλή επιτυχια και πάλι!
09-12-2009, 17:37 #36
RainAndWind ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
remains Αυτο το περιστατικο με την εμμονη ιδεα οτι ο γιος θα κανει κακο στην κορη καθως και το οτι εγω θα κανω κακο στα παιδια ο γιατρος το χαρακτηρισε ως ψυχωσικη συμπτωματολογια. Μου οτι περιπλεκονται - κατα την γνωμη του οπως την σχηματισε απο αυτα που διηγηθηκα - καταθλιψη με ψυχωση στην περιπτωση μας.
Γιατι βρε παιδια θεωρει κανεις πως ειναι λογικο η οτι μπορει να ενταχθει στα πλαισια ελλειψης συγκεντρωσης (ετσι μου ειπε ο γιατρος την συγχηση που εχει ) το οτι αφησε το παιδι μονο του στο αυτοκινητο?
10-12-2009, 01:39 #37
Originally posted by stefl
RainAndWind ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
remains Αυτο το περιστατικο με την εμμονη ιδεα οτι ο γιος θα κανει κακο στην κορη καθως και το οτι εγω θα κανω κακο στα παιδια ο γιατρος το χαρακτηρισε ως ψυχωσικη συμπτωματολογια. Μου οτι περιπλεκονται - κατα την γνωμη του οπως την σχηματισε απο αυτα που διηγηθηκα - καταθλιψη με ψυχωση στην περιπτωση μας.
Γιατι βρε παιδια θεωρει κανεις πως ειναι λογικο η οτι μπορει να ενταχθει στα πλαισια ελλειψης συγκεντρωσης (ετσι μου ειπε ο γιατρος την συγχηση που εχει ) το οτι αφησε το παιδι μονο του στο αυτοκινητο?
stefl, ο σύζυγος σου είναι άρρωστος.ψάξε στο google για ψυχωσικό επεισόδιο και θα ενημερωθείς.
είναι δύσκολο να το δεχτείς.
δεν σημαίνει πως δεν αγαπάει τα παιδιά του κι εσένα.
είναι ευχάριστο το γεγονός που δέχτηκε να έρθει μαζί σου στο γιατρό.καλή δύναμη.http://www.mazi.org.gr/
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία