Results 1 to 15 of 105
Thread: αντρες?ουστ!
-
29-11-2009, 20:47 #1
αντρες?ουστ!
mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
- 29-11-2009, 20:52 #2
βρε πανικουλα μου τι αντιδραση εινια αυτη???....ηρεμησε πηγαινε μια βολτα..
εισαι μια χαρα και σου αξιζουν τα καλητερα....σωπα τωρα..ολα θα πανε καλα!!!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
29-11-2009, 20:56 #3
μια σκατουλα μου αξιζει.τον αγαπαω γιατι με αφησε?επειδη δεν ειχε στηση?και τι?
πρεπει να με παρατησει?θα τρελλαθω δεν θα το αντεξω αυτο σιγουρα.πολλα αδεξα αυτο ομως οχι.θα παρω τα βουνα.
29-11-2009, 20:59 #4
δεν αγαπασ καποιον σε ενα μηνα..τον ερωτευεσαι ..οπωσ ηρθε το συναισθημα....ετσι θα ηρεμισει....
ο καθενασ εχει τουσ λογουσ του για τισ αποφασεισ του...δεν ηταν ο καταλληλοσ και τερμα...αυριο θα νιωθεισ καλητερα θα δεισ...
πηγαινε στο παιδακι σου να του διαβασεισ παραμυθι...και θα δεισ ολα θα ειναι καλητερα......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
29-11-2009, 21:41 #5
εσύ δηλαδή ορίζεσαι από το αν είσαι ή όχι με κάποιον?
ηρέμησε και ασχολήσου με κάτι άλλο για να μην το σκέφτεσαι. αν θες τη γνώμη μου- απ\'όσα διάβασα στο άλλο σου θέμα στο έρωτας και σεξ- καλύτερα που το διαλύσατε γιατί προβλεπόταν μεγάλο μπέρδεμα...
30-11-2009, 05:56 #6
Panikoula,άκουσε λιγάκι.Όταν έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση,όταν μας θεωρούμε σκουπίδια,έχουμε διαρκώς την τάση να μπλέκουμε σε καταστάσεις που επιβεβαιώνουν αυτή μας την αυτοιδέα.Τι είναι αυτοιδέα;Όλο αυτό το κομμάτι που περιλαμβάνει την άποψή μου για μένα.Δηλαδή τι κάνω όταν έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση;Μπλέκω σε καταστάσεις εξιδανίκευσης και κατόπιν \"είμαι *******,σκουπίδι και δεν αξίζω μία\".
Κάτσε να αναλύσουμε την τελευταία σου σχέση να δεις πως λειτουργεί αυτός ο κύκλος.
Γνωρίζω έναν άντρα.Πριν προλάβω καν να συγκεντρώσω τα βασικά στοιχεία γι αυτόν,τι κουμάσι είναι,τι κουβαλάει,τι θέλει στη ζωή του,εγώ είμαι πανέτοιμη από πριν τον γνωρίσω να πέσω με τα μούτρα σε άλλον έναν έρωτα βγαλμένο απ\'τα άρλεκιν.Τον αγαπώ,τον αγαπώ,τον αγαπώ.Τον θέλω,τον έχω ανάγκη.Κρέμομαι από κάθε του αλλαγή,ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ.
Αν με παρατήσει θα πεθάνω,θα λιώσω,θα αυτοτιμωρηθώ...
Γιατί;Eίναι ο άντρας που φταίει για την ανάγκη μου να τον βλέπω σαν θεό;Είναι αυτός που το προκάλεσε αυτό που αισθάνομαι για μένα;Είναι αυτός ο άντρας που ξέρω ένα μήνα ο έρωτας της ζωής μου;
OXI.
Είμαι εγώ που είχα την ανάγκη να τον εξιδανικεύσω,να του δώσω χαρίσματα που υπάρχουν μόνο στη φαντασία μου,να πλάσω μία εικόνα ονειρική,ψεύτικη.Για να απογοητευτώ μετά,όταν αποδεικνύεται πως δεν είναι θεός,ούτε πρίγκηπας,αλλά ένας απλός άνθρωπος,με προβλήματα όπως όλοι,με πουλί που δεν σηκώνεται,με αποφυγές,με τραύματα,με το παρελθόν του.
Μπορώ να τον κρατήσω εγώ το σκουπίδι;Tι θα κάνω για να τον κρατήσω τον θεό στη ζωή μου;TΑ ΠΑΝΤΑ.
Θα πετάξω στην άκρη τον εαυτό μου,θα παραμελήσω το παιδί μου,θα κλαίω ή θα γελάω ανάλογα πως μου φέρεται κάθε μέρα,θα στέλνω ατέλειωτα sms,αν ένα απόγευμα δεν τηλεφωνήσει θα γίνεται ο χαμός,θα τον αναζητώ παντού,θα γίνω η σκιά του,θα του προσφέρω το κορμί μου σαν λάφυρο πολύ νωρίς,χωρίς να κερδίσει επάξια την είσοδό του σε αυτό.
Γιατί το κάνω;Γιατί δεν περιμένω να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου,γιατί γίνομαι χαλί να με πατήσει,γιατί πέφτω πάλι και με βρίζω ******* και σκουπίδι;
Γιατί με αυτόν τον τρόπο έμαθα να μου φέρομαι.Τόσο αξίζω κατά τη γνώμη μου,δηλαδή τίποτε,οπότε μου φέρομαι σαν ένα τίποτε,που υπάρχει για να εξυπηρετεί ανάγκες άλλων.ΕΙΜΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΛΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΣΥ Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ...
Τι επιλογές έχω για να μη μείνω το σκουπίδι του καθενός;Ποιοι δρόμοι μου ανοίγονται για να φτιάξω έναν εαυτό που θα σέβομαι και όταν ο πάσα ένας τυχαίος μπει στη ζωή μου,δε θα λέω τι τυχερή είμαι,είναι θεός,ο κούκλος,το μανάρι μου,ο άντρακλας,ο υπεράνθρωπος;
*Nα πάψω να με θεωρώ σκουπίδι.
*Να δουλέψω ώστε να αλλάξω την ιδέα που μου έχει καρφωθεί πως δεν αξίζω μία.
*Να πηγαίνω σε έναν ψυχολόγο τακτικά,που θα με βοηθήσει να ξεφύγω από αυτό το κυκλικό δράμα.
*Να μάθω να με σέβομαι,ώστε να με σέβονται μετά όλοι οι γύρω μου.
*Να ανακαλύψω ξανά τη χαμένη Πανικούλα,που για κάποιους λόγους την παράτησα πίσω μου,αυτή που δεν είναι σκουπίδι,ούτε το χαλάκι κανενός.
*Να με μάθω,να με ξεσκονίσω,να με γυρίσω τούμπα,να με αναλύσω.
*Να ξαναμάθω να με αγαπώ.
Κάνε το σωστό για σένα.Πήγαινε στην ψυχολόγο σου.Ξέφυγε Πανικούλα μου.Κάνε τους άλλους να σε τιμούν,γιατί εσύ πρώτη τιμάς τις ανάγκες σου...
Δεν είναι οι άλλοι που σε απογοητεύουν.Είσαι εσύ που δεν πιστεύεις πως αξίζεις παρά μία απογοήτευση.Είσαι η απογοήτευσή σου.
Σπάσε τον κλοιό του φόβου,πέρνα στην άλλη πλευρά,τόλμησε!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-11-2009, 08:15 #7
:)πολυ ομορφα αυτα που εγραψες.φοβερα!
λοιπον μολις του εστειλα μηνυμα οτι και εγω περασα ομορφα να παει στο καλο και να προσεχει.
δεν ξανα ασχολιεμαι.τελειωσε.
30-11-2009, 10:28 #8
Ωραία.Αυτό είναι ένα καλό σημάδι.Αλλά τι θα κάνεις για την αυτοιδέα σου;Πως θα στρώσεις το δρόμο για το επόμενο βήμα,ώστε να κάνεις το επιθυμητό σου(μία βαθιά,ουσιαστική σχέση με τον εαυτό σου και μετά μία σχέση συντροφική που να αναλογεί σε αυτή την Πανικούλα,την καινούργια;).Για δρομολόγησέ το και εκεί θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για σένα και τους γύρω σου.:)
Μην σπαταλιέσαι σεξολογώντας,εφόρμησε δρώντας.:P
Το σεξ είναι μεγάλο ταξίδι,πρέπει για να πάρουμε τα ωραία του να έχουμε βρει τα ωραία μας.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-11-2009, 11:03 #9
τι να βρω σε μενα?δεν με γουσταρω.δεν θελω να με βρω ειμαι βαρετη και ανιαρη.
ποναω πολυ μεν δεν μου περασε η μαχαιρια του αλλα θα ξεχασω.τοσους ξεχασα,
λοιπον εχω παρατηρησει οτι μολις κολησω με εναν φευγει.γιατι?τι πρεπει να κανω?να τους κερατονω?να τους βριζω να τους αγνοω και να τους φτηνω?οτι νιωθω και λεει η καρδια μου κανω και παντα με προδινει η καρδια μου η αχρηστη.
ευχομαι να ξαναγηρισει σε μενα.θα καταλαβει τι εχασε λες?ξ θα ηρεμησει ?δεν ξερω τι μου γινετε πλεον.σε λιγο παω για δουλεια δουλευω σαν σκυλι και ξεχνιεμαι.
να φανταστιτε ο μονος ενδιαφερον αντρας εκει ειναι το αφεντικο λολ.
αυριο θα κλεισω ραντευου με την ψυχολογο την παλια εστω μια φορα τον μηνα.
τι θα κανω με τον εαυτο μου?δεν αντεχω μονη χωρις συντροφο πια.και δεν αντεχω χωρις τον γιωργο.ειμαι πολυ δυστιχησμενη με το ζορι γελαω και αυτο μονο με τον γιο μου.με κανεναν αλλον.
30-11-2009, 22:04 #10
Πανικουλα μου..αυτο που βλεπω εγω ειναι μια γυναικα των ακρων...η ολα η τιποτα...το ειχα κι εγω αυτο σε μεγαλο βαθμο...αλλα οταν συνυδιτοποιησα πωσ ...δεν ειναι μονο ακραια...αυτα -που κσευτομουν κι εκανα...βασικα αυτα που ενιωθα....
αλλα ηταν και πλεον επικυνδυνα προσ τα εμενα...μπορουσαν δυλαδη με καποιο τροπο να με βλαψουν ειτε ψυχικα ειτε σωματικα... τρομαξα....
συνυδιτοποιησα πωσ ειμαι εντελωσ χωρισ ισσοροπια....
δεν ειχα ιδεα πωσ θα εβρισκα ισσοροπια...
ενιωθα πωσ πλεον δυσκολευομουν να ειμαι ο εαυτοσ μου...εχανα εμενα..
δεν πηγα σε ψυχολογο..πηγα σε ψυχιατρο...και πηρα φαρμακευτικη αγωγη...μονο η ψυχοθεραπεια...δεν εφτανε...
και εγεινα καλα ..ειδη μεσα σε 3 μηνεσ...ημουν μια αλλη εγω....
το θεμα σου ομωσ Πανικουλα μου ειναι πωσ λυπαμαι αλλα δεν σε παιρνει να φερεσαι τοσο επιπολαια..
γιατι ..οκ...σε εσενα μπορεισ να κανεισ οτι θελεισ...τα παντα...
αλλα οχι κατι το οποιο θα μπορουσε να βλαψει το παιδακι σου....ειδικα ψυχολιγικα...
οταν ο γιοκασ σου βλεπει ...καθε λιγο καιρο κι εναν καινουριο συντροφο σου στο σπιτι.. νομιζεισ πωσ θα νιωθει ασφαλησ στο σπιτι του???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????
ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου απο την στιγμη που εκανεσ παιδακι να το προστατευεισ και να το κανεισ τουλαχιστον να νιωθει ασφαλησ....
νομιζεισ πωσ οταν κοιμαται...και ξαφνικα ακουει την Μαμα του να τρελαινεται να κλαιει..και να ουρλιαζει....νιωθει ασφαλεισ?????????????? εσυ πωσ θα ενιωθεσ????
ειναι ενα μικρο παιδακι....που εχει μονο εσενα...
ειναι ενα παιδακι που αυριο θα γινει αντρασ...νομιζεισ πωσ με το να βλεπει την μαμα του καδε λιγο καιρο με αλλον αντρα....θα σεβεται στο μελλον τισ γυναικεσ??????????? ...θα τισ θεωρει ολεσ ευκολεσ....και χωρισ αξια...χωρισ λογο να τισ σεβετε.....νομιζεισ πωσ ετσι θα ειναι ευτυχισμενοσ?????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????////
...εσυ ...κανε οτι θελεισ..με οποιον θελεισ....
αλλα το αγορακι σου...ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.....ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ...
ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ......
ναι γνωρισε του εναν συντροφο σου..αλλα τουλαχιστον μετα απο ενα 6 μηνο σχεσησ.... το παιδι στο τελοσ θα αρρωστησει οπωσ πασ...
στα λεω στα ισα......
γιατι το μωρο μου ειναι 5 μηνων..και το περνω προσωπικα....
ΤΡΟΜΑΞΑ χθεσ....προχθεσ... αν ηξερα το τηλ σου θα σε υποχρεωνα να μου αφησεισ τον μικρο στο σπιτι μασ..μεχρι να ηρεμησεισ........ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ...να εχεισ τετοια συμπεριφορα μπροστα του...
ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ?????????????????????????????
.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
30-11-2009, 22:05 #11
για αρχη τυπωσε το μηνυμα του ξεσπασματοσ σου..και δωσε το στον ψυχολογο σου....
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
30-11-2009, 22:22 #12
Επιτέλους γιατί όλοι αυτό το παιδάκι σκεφτήκαμε.Το αγοράκι σου αυτό πρέπει να είναι η προτεραιοτητά σου.Μπορεί να δημιουργήσεις μεγάλα ψυχικά τραύματα στο παιδί.Μπορεις να πας με 500 ΄άνδρες το παιδί σου πρέπει να είναι μακριά απο αυτές τις σκηνές.Μπορείς να βρίζεις όσο θέλεις δεν θα απαντήσω αλλά το ξαναλέω αυτό το πανέμορφο αγγελούδι πολλές θα ήθελαν να το είχαν.Είσαι μάνα και θα πρέπει να ωριμάσεις πως θα μεγαλώσει αυτό το παιδί;πήγαινε στον γιατρό συστηματικά και σε ψυχολόγο να ελέγξεις τα νεύρα σου και να καταλάβεις τον ρόλο σου
30-11-2009, 22:29 #13
μα δεν με εχει δει με πολλυς.με 2 μεσα σε 2 χρονια με ειδε.
χωρις να ξερεται μην γραφετε μπουρδες.και ποτε εβρισα μπροστα του/?
ουτε βριζω ουτε καλιω μπροστα του μοναχα οταν κοιμαται.ξερω τι μου γινεται ,πανω απο ολα αυτο το πλασματακι βαζω και στα παπαρια μου ο καθες γκομενος στην τελικη.
μολις σχολασα το εσφηξα στην αγκαλια μου και αρχησαμε να κανουμε βλακιες και να γελαμε.το γελιο του μου φτανει κιας μηνω χωρις αντρα για παντα.
30-11-2009, 22:42 #14
Δυστυχώς,ενώ για δίπλωμα δίνουμε εξετάσεις,κανείς δε σκέφτηκε πως να μας διδάξει να είμαστε ικανοί γονείς.Δεν υπάρχει ούτε η μέριμνα,ούτε η πρόνοια,ούτε η ενημέρωση,ούτε σχολές γονέων,όπως θα έπρεπε σε κάθε συνοικία.Δεν υπάρχουν ψυχολόγοι στα σχολεία,ώστε το τυχόν κακό που αρχίζει να συμβαίνει στην παιδική ηλικία να προληφθεί,να κληθούν οι γονείς και να υπάρχει γνωμοδότηση,συμβουλευτική πάνω στους γονεικούς ρόλους.Ένα κενό που στοιχίζει σε χιλιάδες ανθρώπους τη μελλοντική τους ηρεμία,την υγεία και την σταθερότητά τους.
Δεν κατηγορώ την Πανικούλα εγώ.Είναι εύκολο να κατακρίνουμε,το δύσκολο είναι να κατανοήσουμε πως ένα παιδί δεν μπορεί να μεγαλώσει παιδί.Πρέπει να μεγαλώσει μέσα της πρώτα.Να αναπτύξει άμυνες,να φτιάξει γέφυρες με τον σημερινό της εαυτό,να επουλώσει πληγές,να χτίσει σκαλοπάτια.
Πανικούλα,πώς ήταν αλήθεια η παιδική σου ηλικία;Tα δικά μου τα ξέρεις,σκατά.Εσένα πώς ήταν το οικογενειακό κλίμα;Yπήρχε αγάπη,συμπαράσταση,επικοιν ωνία,ήταν ανοιχτές οι καρδιές στα παιδικά σου χρόνια;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-11-2009, 22:43 #15
adzik εχεις δικιο σε οσα λες.ειναι πολυ σωστα.μην φοβασαι το αγαπαω το ζουζουνακο μου και το προσεχω.πανω απο ολα αυτο και μετα οοοολα τα αλλα.
μεχρι και τον μπαμπα κανω και του λεω κοιτα ενα γκομενακι κλπ.στο θεμα αυτο δεν περνει κανενα αγνωστο να πει κατι.λενε οι γνωστοι το ποσο το προσεχω ποσο ευτηχησμενο και ζωηρο ειναι και λαμπει απο καθαριοτητα.
τον αλλον τον ξεχασα ειδη μολις ειδα το χαμογελο του γιου μου μολις τωρα.
γιαυτο το πλασμα δουλευω σαν σκυλι ολη μερα και καθε βραδυ περνω 2 ντεπον για να ξεπονεσουν τα ποδια μου.
και στο εξης αν δεν σιγουρευτο για καποοιον δεν ξαναμπενε στο σπιτι μου.τερμα η μαλακιες μου.!!!!
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια