αντρες?ουστ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 105
    Senior Member
    Πανικουλα μου να ξερεισ πωσ δεν σε κρινω... απλωσ ανησυχισα πολυ...
    μακαρι στην τελικη να ειναι οπωσ τα λεσ...αλλα μην νομιζεισ πωσ ο μικρουλησ σου δεν σε νιωθει χαλια...κι ασ σε βλεπει να χαμογελασ... αφου το ξερεισ πωσ τα παιδακια νιωθουν τουσ γονεισ τουσ..κι ασ ειναι εκεινοι χαμογελαστοι...

πρεπει να γινεισ πιο δυνατη...γιατι ο μικρουλησ θελωντασ να σε προστατευσει να γινει αυτοσ το στηριγμα σου..θα ωριμασει πριν την ωρα του και ειναι κριμα....

Βοηθεια να μην ντρεπεσαι ποτε να ζητασ οταν νιωθεισ πωσ την χριαζεσαι... ντροπη ειναι να ΜΗΝ ζηταμε βοηθεια...

χερομαι παντοσ που προσπαθεισ να τον προστατευσεισ καπωσ..μπραβο...
    να ξερεισ..και ειμαι σιγουρη πωσ το ξερεισ πωσ οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο ευτυχισμενοσ θα ειναι ο γιοκασ σου..

οταν ημουν στην φαση που σου εγραψα πριν..εκανα μια ασκηση που δινουν στουσ πρωιν ναρκομανεισ να κανουν..ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ

ειναι πολυ καλη και συμαντικη...

πρωτα πρεπει να παρεισ μια γλαστρα..ενα λουλουδι..και για 2 μηνεσ να το φρονισεισ να ειναι καλα...να το περιποιησαι (σορρυ για τα ορθογραφικα ειμαι και αριστεροχειρασ)...οταν περασουν 2 μηνεσ και δεισ πωσ η γλαστρα ειναι καλα..και ανθιζει κανονικα...τοτε παιρνεισ..ενα ζωακι..ενα σκυλακι...μια γατουλα...ενα ψαρακι..η ενα καναρινακι.. αν μετα απο 6 μηνεσ...το ζωακι ειναι καλα και ευτυχισμενο....

τοτε εισαι ετοιμη να κανεισ σχεση με ανθρωπο... διοτει εχεισ κανει εξασκηση σε πολλα πραγματα..στο να δινεισ αλλα και στο να παιρνεισ...στην υπομονη...στην πειθαρχεια...κλπ... θα ελεγα πωσ με βοηθησε παρα πολυ...

να φανταστεισ πωσ αρνιομουν εκεινη την περιοδο που εκανα αυτη την ασκηση την σχεση σε οποιον αντρα με πλησιαζε...και τελικα μου βγηκε σε καλο...γιατι αν δεχομουν..δεν θα ημουν ακομη ετοιμη για μια σχεση... ανταλαγησ...συναισθηματων...

ισωσ θα ηταν μια καλη ασκηση και για σενα για σκεψου το..!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    το εχω κανει ειδη με λουλουδια και ψαρακι αλλα δεν βγηκε τπτ.
    το προβλημα μου ειναι με τους αντρες,γατζονομαι πανω τους λες και η ευτιχια μου εξαρταται απο αυτους οπως πολυ σωστα εγραψε η ρειν.
    αλλα ρε γμτ εκει που δουλευω στο τζαμπο βλεπω ζευγαρια με τα μωρακια τους στο καλαθι και τρελλενομαι.δακριζω πολλες φορες και ζηλευω .ποσο θα θελα να ειμουν και εγω στην θεση τους....νιωθω πολυ μονη.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    adzik εχεις δικιο σε οσα λες.ειναι πολυ σωστα.μην φοβασαι το αγαπαω το ζουζουνακο μου και το προσεχω.πανω απο ολα αυτο και μετα οοοολα τα αλλα.
    μεχρι και τον μπαμπα κανω και του λεω κοιτα ενα γκομενακι κλπ.στο θεμα αυτο δεν περνει κανενα αγνωστο να πει κατι.λενε οι γνωστοι το ποσο το προσεχω ποσο ευτηχησμενο και ζωηρο ειναι και λαμπει απο καθαριοτητα.
    τον αλλον τον ξεχασα ειδη μολις ειδα το χαμογελο του γιου μου μολις τωρα.
    γιαυτο το πλασμα δουλευω σαν σκυλι ολη μερα και καθε βραδυ περνω 2 ντεπον για να ξεπονεσουν τα ποδια μου.
    και στο εξης αν δεν σιγουρευτο για καποοιον δεν ξαναμπενε στο σπιτι μου.τερμα η μαλακιες μου.!!!!

για να καταλαβεισ πωσ οντοσ χρειαζεσαι στηριξη απο ψυχολογο ...κοιτα..θεωρεισ φισιολογικο να εχεισ συναισθηματα με τετοια ενταση...τοοοσο δυνατα και εντονα που σε σκιζουν και δεν τα αντεχεισ...και ξαφνικα να περνανε???

θα σου πω εγω... που δεν ηξερα να ζω χωρισ να τα νιωθω ολα στο μαξιμουμ ..και την χαρα και την λυπη μου..
    ..οχι δεν ειναι φυσιολογικο ..δεν ειναι καν καλο γιατι σε κουραζει αντι να σε γεμιζει...

ισωσ φοβασαι αυτο που φοβομουν κι εγω τοτε..πωσ αν παψω να τα νιωθω ολα ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ..δεν θα ειμαι εγω..και θα χασω κατι απο την ζωη μου...

τα ΚΑΛΑ εντονα ειναι οραια...τα ΑΣΧΗΜΑ εντονα ομωσ ...που ειναι παντα σε αυτεσ τισ περιπτωσεισ πολα περισσοτερα.. σε ξεσκιζουν ψυχικα... σε κανουν τοσο διαφανη σαν ενα φυλο ρυζοχαρτου... δεν αξιζουν αυτεσ οι λιγεσ καλεσ στιγμεσ τετοιο τιμημα....

η ισσοροποια....την οποια ο γιατροσ θα σε βοηθησει να βρεισ...
    (αυτο ειχα πει οταν πρωτοπηγα...-δεν εχω ισσοροποια-)

αξιζει οοολα τα λευτα...

οταν την αγγιξα ..ενιωσα πρωτη φωρα πωσ...πραγματικα ειναι να εισαι ευτυχισμενοσ...
    δεν το πιστευα..πωσ μπορει να ειναι τοσο ωραιο το να ζει κανεισ...

κι ομωσ..

θα περιμενουμε ολοι μασ εγω να βρεισ αυτη την ισσοροποια σου και μαζι με αυτη την ευτυχια σου....

γιατι εκει ειναι...

καλο δρομο...και μην τρεχεισ...θα σκονταψεισ...ηρεμα..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    το εχω κανει ειδη με λουλουδια και ψαρακι αλλα δεν βγηκε τπτ.
    το προβλημα μου ειναι με τους αντρες,γατζονομαι πανω τους λες και η ευτιχια μου εξαρταται απο αυτους οπως πολυ σωστα εγραψε η ρειν.
    αλλα ρε γμτ εκει που δουλευω στο τζαμπο βλεπω ζευγαρια με τα μωρακια τους στο καλαθι και τρελλενομαι.δακριζω πολλες φορες και ζηλευω .ποσο θα θελα να ειμουν και εγω στην θεση τους....νιωθω πολυ μονη.
    το 99% του πλυθισμου του κοσμου νιωθει ετσι...

1τον εσυ εχεισ ειδη το μωρακι σου...
    2ρον....αν δεν συμπαθησεισ εσυ τον εαυτο σου...δεν θα σε συμπαθησει κανεισ...πρεπει να κανεισ αλαγεσ...

κανε αλλαγεσ στον χαρακτηρα σου..και μην μου πεισ ετσι ειμαι ...

οχι ...αυτο ειναι δηλια...και εσυ δεν εισαι δηλη...

να ειδη ενα καλο...
    δεν εισαι δηλη...
    φτιαξε 2 στιλεσ με πραγματα που θεωρεισ οτι εισαι και πραγματα που θεωρεισ πωσ δεν εισαι..

και αρχισε να αγαπασ τον εαυτο σου για αυτα που θα εχεισ γραψει...

ετσι θα εχεισ κανει μια αρχη...

Senior Member
    Αdzik,είσαι ένα γλυκύτατο πλάσμα...

Panikoula,διάβασε προσεχτικά όσα σου γράφει.
    Κανένας μας δε γεννήθηκε τέλειος,όσο υπάρχουμε κάνουμε λάθη.Στο χέρι μας είναι να μην τα διαιωνίζουμε όμως,να τα αφήσουμε πίσω,να ξεκινήσουμε μία νέα προσπάθεια.Κι εμείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε,μην νιώθεις μόνη,δεν είσαι.
    Κανένας άντρας δε θα σε αγαπήσει με τον τρόπο που ζητάει η καρδιά σου,γιατί είναι μία αγιάτρευτη καρδιά.Πρέπει να ξεπεράσεις πράγματα που σε κρατάνε πίσω,να αγωνιστείς για να ρίξεις αυτά τα εμπόδια.Μπορείς!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    και τι να κανω βρε κοπελιες?
    ειδη εχω καταφερει πολλα στην ζωη μου.στο μονο που δεν τα παω καλα ειναι οι σχεσεις μου με το αντρικο φυλο.
    adzik να σου ζησει το μωρακι σου :)

Senior Member
    Rain να σαι καλα...!!!:)

Panikoyla ευχαριστω και να σου ζησει και το μπουμπουκακι σου

στο θεμα μασ..

.. τοση ωρα...τοσοι ανθρωποι σου λεμε τι να κανεισ...κι εσυ ακομη ρωτασ???????????????????????????????????????? ??????????

για να υπαρξει αλλαγη ..πρεπει να υπαρξει πρωτα προσπαθεια...

και μην πεισ...οι αλλοι φταινε...οι αλλοι με παρατανε..οι αλλοι δεν με αγαπουν..

η μαμα μου παντα ελεγε...
    αν κατι σου συμβει η σου πουν μια φωρα...αγνοησε το ...αν σου συμβει η σου το πουν και δευτερη...αγνοησε το και παλι...αλλα βαλε το στο μυαλο σου...
    αν σου συμβει και 3τη φωρα...ε τοτε αρχισε να ψαχνεσαι μηπωσ αυτο που σου λενε ειναι αληθεια...

να σου τω πω με απλα μαθηματικα??(παρ ολο που ειμια σκραπασ):P

1+1=2

αν μηνεισ οπωσ εισαι..αν συναιχισεισ να ζεισ οπωσ ζεισ... αν δεν κανεισ καμοια αλλαγη στην ζωη και στον χαρακτηρα σου.. ΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑ... θα συναιχισουν να σε παρατανε..και θα συναιχισεισ να εισαι δυστυχισμενη....και των ακρων...

αν αλλαξεισ τα λαθοσ σημεια σου...οπωσ η υπερβολη...η καταπιεση...η ακρωτητα...ολο αυτο το αγχοσ... και αλλα πραγματα που εσυ ξερεισ... αν τα ελλατωσεισ εστω λιγακι.... θα ερθει και η αλλαγη στην ζωη σου..

αν αρχησεισ να τα ζεισ ολα σε φυσιολογικο βαθμο και οχι στον υπερθετικο πχ ερωτα αντι για -καταπιεστικη αναγκη

υπομονη αντι για αδιαφωρια... ανησυχια αντι για τρελλα..και ελεγχο.. κλπ...(δυσκολα αυτα τα παραδιγματα..ειναι υποθετικα μην τα δενεισ σχοινι κορδονι)..

οι ανθρωποι δεν θα φοβουντε να μεινουν στην ζωη σου...τωρα τουσ τρομαζεισ...με καποιο τροπο... αν ακομη δεν ξερεισ με ποιουσ τροπουσ..παρε ενα πρωιν τηλεφωνο και ρωτα τον τι τον τρομαξε σε εσενα... γιατι προσπαθεισ να τα βρεισ για να τα αλαξεισ...

κι ετσι ...ολα θα στρωσουν...

Banned
    ειχα ρωτησει ειδη τον Δημητρη (πρωιν) και μου απαντησε οτι ειμασταν 10 μερες μαζι και εγω τπυ έγα για γαμους.αυτος μου ελεγε ομως και εγω απλα συνφονουσα :P

Senior Member
    ...να μια αρχη τοτε...

καμια φωρα εχει σημασια το πωσ κανουμε κατι και οχι το τι κανουμε.,..

Senior Member
    Οποιοσδήποτε μιλάει για σοβαρή σχέση και δέσμευση μετά από δέκα μέρες,δέκα βδομάδες,δέκα μήνες,είναι αλλού και πρέπει να αναρωτηθεί γιατί είναι αλλού.
    Κι εσύ που έλεγες επίσης ναι πρέπει να σκεφτείς αν είσαι αλλού,πού είναι αυτό το αλλού και γιατί είσαι εκεί και όχι εδώ,στην πραγματική ζωή,με τις απαιτήσεις της και χωρίς γνώση του τι σημαίνει μία ουσιαστική σχέση,τι χρειάζεται και από τις δύο πλευρές και τι πρέπει να μας δίνει...

Όχι,το πήδημα δεν είναι σχέση.Είναι one night stand των δέκα ημερών.
    Όχι,δεν ήθελε να σε παντρευτεί.
    Όχι,το να λέει κάποιος έλα να παντρευτούμε δε σημαίνει πως το εννοεί κιόλας.
    Όχι,δεν είναι νορμάλ να λέω ναι όταν δεν ξέρω γιατί το λέω.
    Όχι,δεν είναι νορμάλ να περπατάω στα σύννεφα.
    Όχι,δεν είναι νορμάλ να εξιδανικεύω.
    Όχι,δεν είναι νορμάλ να κλαίω όλη μέρα που τον έχασα και την επόμενη να έχω ξεπεράσει το στάδιο.Σημαίνει πως δεν έκλαιγα για εκείνον αλλά για τη διάψευση των υπερβολικών προσδοκιών μου που βασίστηκαν πάνω σε μία πατάτα.

Γιατί βιάζομαι και επενδύω σε πατάτες;
    Και θα τις παντρευόμουν κιόλας,άσχετα που δεν ήθελαν να με παντρευτούν.
    Και είχα μία καταπληκτική σχέση μαζί τους,γεμάτη χιούμορ,επικοινωνία και αληθινή επαφή,που κράτησε το τεράστιο αυτό διάστημα του μήνα.
    Και μίλαγα με την πατάτα όλο το βράδυ στο κινητό αλλά η πατάτα απλά ήθελε σεξ,ενώ εγώ ήθελα κάτι άλλο,αλλά η πατάτα δεν το ήξερε,γιατί ούτε εγώ ξέρω το γιατί το θέλω.Η πατάτα ήταν πατάτα αλλά εγώ τη θεωρούσα όχι σκέτη αλλά ω γκρατέν.
    Γιατί τη θεωρούσα ω γκρατέν την σκέτη πατάτα;Δεν ξέρω πως το ω γκρατέν θέλει και άλλα υλικά;

:P:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    xaxaaxxaaxa οντως ρε παιδι μου.περιεργο δεν ειναι?σε μια μερα τον ξεπερασα.
    αμα λεω εγω δεν ξερω τι ειμαι και τι θελω εχω αδικο?
    βροχη παντως δεν ηθελε μονο σεξ.επαθε την πλακα του ξαφνικα στα 31 να μην εχει στηση και να ειναι με μια κοπελα που τον κοιταει σοβαρα η οποια εχει παιδι με αλλον κλπ κλπ/και αυτουνου του ηρθε καπως ολη αυτη η ιστορια.
    δεν ειναι πατατα τηγανιτη οπως λες.και μην νομιζεις οτι δεν ποναω ακομα ετσω και λιγακι.
    μου λυπει το χιουμορ του το γελιο του τα ομορφα ματακια του,και δεν του κραταω κακια.
    χθες εβλεπα στον υπνο μου οτι ξαναγυρισε σε μενα και ενιωθα υπεροχα.
    επισης χθες στην δουλεια μου ενας τυπος διαβσε το καρτελακι με τα στοιχεια μου και με ρωτησε π υπαρχει γιογιο.του εμοιαζε φοβερα και φανταστικα οτι μαλλον ηταν ο αδερφος του.τον ειχε περιγραψει κιολας.
    πολυ κριμα που εχασα εναν τετοιον αντρα αλλα δεν θα πεθανω κιολας.

Senior Member
    Όχι,δεν είναι περίεργο που τον ξεπέρασες σε μία μέρα,φαίνεται να μην επενδύεις συναισθηματικά στις σχέσεις αυτές,αλλά να εξυπηρετούν άλλες σου ανάγκες,που όμως δεν τις έχεις εντοπίσει.Αφού λοιπόν τον ξεπέρασες σε μία μέρα,γιατί τα γαμοσταυρίδια και τα είμαι χάλια,δεν αξίζω τίποτε,και ο πανικός;Ο θυμός σου εκείνος,σε ποιον στρεφόταν αλήθεια;
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    δεν ξερω .
    κατι θυμιθηκα τωρα σχετικα με τον ψυχολογο.
    εριξε μια ματια στο σαιτ και ειπε οτι ολοι οι βλακες γραφουν εδω και να μην πυστευω κανεναν.τα γαμοστυαυριδια πανε στην κωλομοιρα μου που δεν μου καθεται ενας αντρας γθια σχεση.
    τωρα μου εχει γυαλισει το αφεντικο.βερα δεν φοραει αλλα του ψηλοκολαω και δεν ανταποκρινετε.να τον στριμοξω πουθενα?ειναι και 2 μετρα αντρας :P.
    η αληθεια ειναι οτι οσο με ηθελε και το εδιχνε ο Γιοωργος δεν τον ηθελα τοσο.μετα ολο αναμενη ειμουν γιαυτον.μετα το φτυσημο .τι ειμαι μαζοχα?
    αισικτιρ δεν ξερω τι να κανω εμ την ερωτικη μου ζωη.θελω εναν αντρα να ειμαι μαζι του και να περναμε καλα.ποσα ζηταω?

Senior Member
    δεν εισαι μαζοχα, εντελωσ ανωριμη εισαι. κριμα.

Banned
    και ο ψυχολογος το ιδιο μου ειπε αλλα οχι εντελως.ευχαρηστω.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast