αντρες?ουστ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 105
    Senior Member
    Τι σου είπε,πως είσαι ανώριμη;
    Εγώ σε συμπαθώ παρολαυτά,γιατί βλέπω πως το παλεύεις,έστω και με λάθος οπτικές και γιατί δε σε βρίσκω καθόλου βαρετή όπως πιστεύεις.Αλλά έμαθες από τη σχέση σου με τον άντρα σου πως δέσιμο συνεπάγεται πόνο και τώρα αυτοτρικλοποδιάζεσαι σε κάθε σου νέα προσπάθεια προσέγγισης του άλλου φύλου.Φοβάσαι το άλλο φύλο και προτιμάς να σε θεωρούν εύκολη και μη έμπιστη,παρά ικανή για μόνιμη σχέση και σταθερότητα.Μην απογοητεύεσαι Πανικούλα μου,θα το φτιάξεις,φτάνει να ξεπεράσεις το φόβο με δουλειά και επιμονή.
    Είσαι νέα,έχεις μπροστά σου τον καιρό και πρέπει να το καταφέρεις κούκλα μου,για να πάρεις από τη ζωή όλα τα όμορφα που σου κρύβει.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    πανικουλα..τελικα φαινετε πως εχουμε πολλα κοινα...χε,χε...δεν με νοιαζει προτιμω να ειμαι ανωριμη και αν θες στον κοσμο μου..παρα να δω την αληθεια μου και να παθω ψυχοπλακωση........

Senior Member
    βρε κοριτσια...μεση λυση δεν υπαρχει???? ε μα..

το θεμα ειναι να βλεπεισ την αληθεια..να την αντεχεισ ,,να μπορεισ να την ζεισ και να την αντιμετοπιζεισ...εχοντασ παραλληλα την δυνατοτητα να διαλεγεισ ποτε θα φωρασ ροζ γυαλια ..και θα αρνεισαι συνιδητα και καθαρα απο επιλογη και οχι αναγκη..να δεισ την αληθεια...

:):):)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    και αν δεν την αντεχεις?αμ τι γινετε τοτε?

Banned
    τελικα με πηρε ο καλος μου τηλ και μου ειπε οτι αντημετοπιζει ενα προβλημα,και θελει λιγο καιρο να χαλαρωσει και θα με παρει τηλ να βρεθουμε να μηλισουμε.δεν μου λεει τι προβλημα εχει αλλα φαινεται φοβερα ανγχωμενος.

Senior Member
    κοιτα να εισαι ηρεμη μεχρι να σου πει και ελπιζω να μην ειναι κατι το σοβαρο..........

Banned
    προβλημα με την υγεια δεν ειναι,να υπαρχει αλλη δεν ειναι,ουτε το προβλημα με την στηση του δεν ειναι.δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι.
    εγω θα περημενω αξιζει τον κοπο.τον καημενο ακουγοταν πολυ ανχωμενος

Senior Member
    αρα μπορει να μην ειναι και τιποτα και απλα σου φανηκε ανχωμενος

Banned
    oχι μα μου ειπε οτι εχει καποιο προβλημα και οτι πανω που αρχησε να γινεται πολυ ενδιαφερον ατο μαζι μου,εκατσε αυτη η στραβη.πια ομως?ουτε με εμενα εχει σχεση.

Senior Member
    περιμενε και θα δεις........

Senior Member
    Πήρα κόκκινα γυαλιάααα
    Και όλα γύρω σινεμάααα Τα βλέπω

Κόρη καραβοκύρηηη
    Κόρη καραβοκύρηηη
    Κόρη καραβοκύρηηη
    Κι ομορφή κοπελιά

Το φεγγαράκι ρώτααα
    Το φεγγαράκι ρώτααα
    Το φεγγαράκι ρώτααα
    και τ\'άστρα να σου πουν:P:P:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    ραιν τιπροτεινειςνακανω?πως να αντηδρασω?

Senior Member
    Αν ήμουν στη θέση σου θα φρόντιζα να βρω τις αιτίες του προβλήματός μου με συστηματική δουλειά.Μετά θα έμπαινα στη φάση δύο που θα ήταν να περάσω αυτά που έμαθα στην πράξη,δηλαδή στην καθημερινότητά μου.Με το να μην γίνομαι η καβάτζα του καθενός,αλλά να ορίζω εγώ τα πότε και τα πώς μου.Εν αναμονή του κάθε τηλεφώνου όχι πάντως...
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    δεν μπορεις να πεις με απλα λογια την γνωμη σου ρε παιδι μου?απλοι ανθρωποι ειμαστε εδω με ψυχολογικα προβληματα οχι επιστημονες.
    να μην περημενω τηλεφωνο του δλδ τι να κανω?
    τον θελω πολυ,θελω να ειμαι κοντα του και το ξερει.με πληγωνει πολυ που με βγαζει εηω απο το προβλημα του.

Senior Member
    lol.Τι ακριβώς σε δυσκόλεψε;To συστηματική,ή το εν αναμονή;

Όχι,δε θα ρίξω εγώ το επίπεδο,θα προσπαθήσεις εσύ να ανεβείς επίπεδο,καθώς θα έχεις συνειδητοποιήσει πως άλλο έχω ένα ψυχολογικό πρόβλημα,άλλο έχω χαμηλό επίπεδο.Επίσης,αυτό το δεν είμαι επιστήμονας,είναι ένα δείγμα της αυτουποτίμησής σου,\"δεν καταλαβαίνω και πολλά πολλά το καημενούλι\".Ναι,καταλαβαίν εις.Απ\'ό,τι διάβασα σε posts σου διαβάζεις και αρκετά.

Να ανέβεις επίπεδο,σημαίνει λοιπόν πως θα μάθεις να μη σε θεωρείς χαμηλού επιπέδου,άρα θα πάψεις να έχεις και αυτή τη δικαιολογία που σε κάνει να διαλέγεις και τύπους \"χαμηλού επιπέδου\"που απλά είναι θεοί στην εμφάνιση αλλά εσύ ξέρεις πως τους επιλέγεις για να αυτοτιμωρείσαι.Ή δεν το ξέρεις;
    Οι επιλογές μας δείχνουν για τι μας έχουμε ικανούς.
    :cool:
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast