Results 46 to 60 of 105
Thread: αντρες?ουστ!
-
06-12-2009, 10:58 #46
ασε τα εκανα σκατα.
τον πηρα χθες τηλ να του πω οτι δεν ειμαι καμια ηληθια να τον περημενω ποτε να μου δωσει σιμασια.τον ειπα ανανδρο επισης και οτι τελειωσαμε.
μετα απο λιγο τον πηρα παλυ και του ζητησα συγνωμη.σαν παλαβη κανω δεν με αντεχω.του προτεινα σημερα το βραδυ να ερθει ν α κανουμε σεξ.
- 06-12-2009, 11:55 #47
και τι σου ειπε?θα ερθει?
αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για αυτον τον ανθρωπο ασε το σεχ και κοιτα να συζητησετε........
06-12-2009, 12:11 #48
Originally posted by panikoula
ασε τα εκανα σκατα.
τον πηρα χθες τηλ να του πω οτι δεν ειμαι καμια ηληθια να τον περημενω ποτε να μου δωσει σιμασια.τον ειπα ανανδρο επισης και οτι τελειωσαμε.
μετα απο λιγο τον πηρα παλυ και του ζητησα συγνωμη.σαν παλαβη κανω δεν με αντεχω.του προτεινα σημερα το βραδυ να ερθει ν α κανουμε σεξ.
Χωρίς να κάνω διαγνώσεις και τέτοιες μπούρδες, απλά τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θυμίζουν λίγο οριακή προσωπικότητα?
Η Μεταιχμιακή Διαταραχή της Προσωπικότητας (Borderline Personality Disorder) «χαρακτηρίζεται από αστάθεια σε διάφορες περιοχές όπως διαπροσωπικές σχέσεις, συμπεριφορά, συναίσθημα και εικόνα του εαυτού. Οι σχέσεις είναι έντονες και ασταθείς. Υπάρχει παρορμητική και απρόβλεπτη συμπεριφορά με συχνές αυτοκαταστροφικές τάσεις, έντονες διακυμάνσεις της διάθεσης από το φυσιολογικό στο καταθλιπτικό ή σε έντονα ξεσπάσματα θυμού, βαθιά διαταραχή της ταυτότητας και των αξιών και σκοπών του ατόμου, χρόνια αισθήματα κενού ή ανίας ή βραχέα επεισόδια ψύχωσης
ποιο αναλυτικά....
http://psychotherapygr.spaces.live.com/blog/cns!E602F044A1424102!189.entry
Βέβαια η εικόνα είναι συνήθως πολύ βαρύτερη στην οριακή (εχμ το άτομο αυτο-τραυματίζεται όταν νοιώσει εγκατάλειψη και τα τοιαύτα...) αλλά μπορεί να έχεις κάποια στοιχεία σε μικρό βαθμό ποιος ξέρει...τα έχεις πει όλα αυτά που κάνεις σε κάποιον ειδικό? Η επικεντρώνεσαι μόνο στους πανικούς?
Βέβαια για δες και αυτό...
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7_%CE%BA%CE%B1%CF%84% CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B7
Αλλά το λέω δεν κάνουμε διαγνώσεις εδώ...τα έχεις πει όλα αυτά που αισθάνεσαι στον ψυχίατρό σου η σε κάποιον ψυχολόγο?
06-12-2009, 12:12 #49
ειπε ναι θα τηλεφονιθουμε για να δουμε τι θα γινει το βραδυ.
ενδιαφερομαι πραγματηκα.τι να πουμε?δεν μου λεει ξεκαθαρα στα ισια τι συνβεμνει.
06-12-2009, 12:14 #50
πετραν τα εχω πει.και εχω καποια στοιχεια ναι αλλα καμια σχεση στον βαθμο.
ο γιατρος με εκρινε σαν μια ανωρημη και πανεξυπνη και πονηρη κοπελα.
μονο με τους αντρες παθενω οτι παθενω.
06-12-2009, 12:17 #51
δλδ ρε παιδια εγω εχω το προβλημα?
που μου εδινε ψευτικες ελπιδες και με τρελλενε στο ενδιαφερον και στα χαδια κανοντας αατελειωτα ονειρα και αστειακια μαζι μου?δεν φταιει αυτος?μου πληγωσε το ειναι την αξιοπρεπεια μου.η καθε μια στην θεση μου με παρομοιο τροπο θα αντιδρουσε.
06-12-2009, 12:45 #52
Ναι,εσύ έχεις το πρόβλημα.Petran,ναι,πιστεύω πως ταιριάζει αρκετά.
Panikoula,αντιδράς παρορμητικά και δίχως να σκέφτεσαι καθόλου το μετά των πράξεων,δηλαδή τις συνέπειες μετά το τηλεφώνημα,δε βλέπεις το γενικό πλάνο της συμπεριφοράς σου.Μπορεί κάλλιστα να είμαστε πανέξυπνοι και να μη χρησιμοποιούμε την εξυπνάδα μας προς όφελός μας.Άρα μπορεί να την ακυρώνουμε μια χαρά."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-12-2009, 12:52 #53
δηλ τι ακριβως κανεις με τους αντρες ?και αυτος γιατι δεν σου λεει το προβλημα του να τελιωνουμε....δεν φταις και εσυ 100 τα 100 αμα ο αλλος δεν σου δινει ξεκαθαρες απαντησεις.........
06-12-2009, 12:52 #54
πετραν τα εχω πει.και εχω καποια στοιχεια ναι αλλα καμια σχεση στον βαθμο.
ο γιατρος με εκρινε σαν μια ανωρημη και πανεξυπνη και πονηρη κοπελα.
μονο με τους αντρες παθενω οτι παθενω.
Οι φίλες σου τι λένε για όλα αυτά?
Εντάξει αλλά εδώ βλέπουμε να ανοίγεις θέμα για κάποιο άντρα κάθε λίγο και λιγάκι και την ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται με σένα μια να τους ποθείς και μια να τους βρίζεις κλπ. Εντάξει όντως έχουν μερίδιο και αυτοί αλλά άμα είχες επίγνωση και δεν επαναλάμβανες αυτές τις συμπεριφορές δεν θα έπεφτες συνέχεια στον ίδια κατάσταση...όπως λένε και οι U2 σε ένα τραγούδι δεν ερωτευόμαστε επειδή το θέλουμε, κανονικά ερωτευόμαστε επειδή τον/την θέλουμε...πραγματικά πιστεύεις ότι βρίσκεσαι σε αυτές τις συνεχόμενες δυσχερείς καταστάσεις επειδή με κάποιο τρόπο φταίνε οι άλλοι?
την άλλη φορά ας πούμε είχες ξεφύγει, άρχισες να κάνεις προκλητικά θέματα για να τραβήξεις την προσοχή. Αυτή σου την συμπεριφορά με τους άντρες ακόμα και αυτό το φορουμ την βίωσε σε όλο της το μεγαλείο. Με ένα άτομο άπό αυτό το φορουμ (ξέρεις φαντάζομαι για ποιον λέω) που δεν είχες γνωρίσει/μιλήσει ποτέ στην ζωή σου από κοντά, έβγαλες μια χειμαρρώδη κακία, λόγω του ότι έδειξε δήθεν ενδιαφέρον για \"άλλη/άλλα πράγματα\" (ενώ φαντάζομαι ότι στην φαντασία σου τον είχες ήδη ερωτευτεί σφοδρά αφού τον είχες πλάσει όπως εσύ ήθελες)...με δραματικά στο τέλος αποτελέσματα...καταλαβαίνε� �ς ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι τόσο νορμάλ? Σου φαίνονται κουλ όλα αυτά? Και ότι πάντα συμβαίνουν επειδή φταίνε οι άλλοι?
οκ μπορεί να είσαι παρορμητικός και παθιασμένος τύπος αλλά υπάρχουν όρια σε αυτά τα πράγματα για το τι είναι φυσιολογικό και το τι όχι...εγώ είμαι της άποψης να το ψάξεις λίγο περισσότερο γιατί μια ζωή στην ίδια κατάσταση θα είσαι βρίζοντας και λατρεύοντας-εναλάξ-διάφορους τυχαίους άντρες, μένοντας πάντα στο τέλος να αναρωτιέσαι γιατί ακόμα ένας \"ιδεατός άντρας\" έφυγε και βριστήκατε μετά από κάποιο καιρό. Εκτώς βέβαια και αν σ\'αρέσει αυτό το στιλ ζωής...όσο να ναι έχει μια δράση δεν λέω...το καημένο το παιδάκι όμως τι φταίει?
06-12-2009, 13:01 #55
γιατι ρε ζωον σο ειπε κανεις οτι δεν το προσεχω το παιδι μου?αντε γαησου πια.οτι κανω το παιδι μου κοιταω να μην επιρεαζεται απο τπτ κιαν μου ξαναπει κανεις κατι για το παιδι θα το κλεισω το μπυρδελο το σαιτ
06-12-2009, 13:10 #56
γιατι ρε ζωον σο ειπε κανεις οτι δεν το προσεχω το παιδι μου?αντε γαησου πια.οτι κανω το παιδι μου κοιταω να μην επιρεαζεται απο τπτ κιαν μου ξαναπει κανεις κατι για το παιδι θα το κλεισω το μπυρδελο το σαιτ
+1 ωραία με επιβεβαιώνεις!
Είπα εγώ ότι δεν δείχνεις ενδιαφέρον? Όσο να ναι όμως το παιδί βλέπει κάθε λίγο και λιγάκι διάφορους τύπους να σουλατσάρουν εδώ και εκεί...πόσο σταθερό είναι αυτό? Δηλαδή είναι καλό νομίζεις αυτό έτσι? Να τα βλέπει αυτά?
Μου κάνει εντύπωση πως από όλα αυτά που έγραψα κράτησες μόνο την τελευταία πρόταση. Στου κουφού την πόρτα...
06-12-2009, 13:14 #57
poy more tsoglani blepei?ena exei dei.perimenete na bro ton tipo ths selidas kai 8a arxisoun ta ban.
06-12-2009, 13:30 #58
Originally posted by RainAndWind
lol.Τι ακριβώς σε δυσκόλεψε;To συστηματική,ή το εν αναμονή;
Όχι,δε θα ρίξω εγώ το επίπεδο,θα προσπαθήσεις εσύ να ανεβείς επίπεδο,καθώς θα έχεις συνειδητοποιήσει πως άλλο έχω ένα ψυχολογικό πρόβλημα,άλλο έχω χαμηλό επίπεδο.Επίσης,αυτό το δεν είμαι επιστήμονας,είναι ένα δείγμα της αυτουποτίμησής σου,\"δεν καταλαβαίνω και πολλά πολλά το καημενούλι\".Ναι,καταλαβαίν εις.Απ\'ό,τι διάβασα σε posts σου διαβάζεις και αρκετά.
Να ανέβεις επίπεδο,σημαίνει λοιπόν πως θα μάθεις να μη σε θεωρείς χαμηλού επιπέδου,άρα θα πάψεις να έχεις και αυτή τη δικαιολογία που σε κάνει να διαλέγεις και τύπους \"χαμηλού επιπέδου\"που απλά είναι θεοί στην εμφάνιση αλλά εσύ ξέρεις πως τους επιλέγεις για να αυτοτιμωρείσαι.Ή δεν το ξέρεις;
Οι επιλογές μας δείχνουν για τι μας έχουμε ικανούς.
:cool:...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
06-12-2009, 13:34 #59
ειρηνη ημην...καλε μην σκοτωνεστε ολοι οι τρελοι χωραμε...........
06-12-2009, 13:36 #60
poy more tsoglani blepei?ena exei dei.perimenete na bro ton tipo ths selidas kai 8a arxisoun ta ban.
Ανίατη περίπτωση
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)