αντρες?ουστ! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 105
    Senior Member
    μηπως τους μιλας ασχημα?μηπως εισαι πολυ παρορμητικη?μηπως δεν ενδιαφερεσαι για θεματα που τους απασχολουν?μηπως εχεις πολλα νευρα?δεν μπορω να εξηγησω γιατι απομακρυνονται καπου στην συμπεριφορα σου ειναι το κλειδι......

Banned
    oxi δεν μηλαω γενικα ασχημα με αντρες,στην αρχη τουλαχιστον.αν με εκνευριζουν, ναι μηλαω καπως ασχημα θα ελεγα αλλα οχι ομως παντα και οχι χυδαια.ενα \"ρε\", ενα ας πουμε \"λες μαλακιες\" και τετοια.
    νομιζω οτι τους δινω υπερβολικη αγαπη και φροντιδα και βαριουντε στο τελος τι να πω?

Banned
    σημερα του εστειλα μηνυμα και τον σκιλοβρισα ελεινα.ξελαφρωσα.δεν με ενιδιαφερει πια.αυτος εχει το προβλημα που δεν ξερει τι θελει οχι εγω.και ο αλλος το ιδιο προβλημα ειχε.
    εγω δεν εχω τπτ που τα δινω ολα στην σχεση και στον ερωτα ειναι φυσιολογικο.

Senior Member
    αλλη μια γυναικα με το συνδρομο \"sex and the city\" lol

Senior Member
    Aχαχχαχαα,τι απίστευτη ατάκα!:D:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    τι συνδρομο ειναι αυτο δλδ?αλλη μια γυναικα που καταλαβε ποσο μοσχαρια ειναι οι αντρες ειμαι.

Senior Member
    γουρουνια ή μοσχαρια; αποφασιστε επιτελους γιατι δεν ξερω τι να πω στον κτηνιατρο μου :P
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    eiste anes8itoi

Senior Member
    ξερεις ποσες αναισθητες εχω γνωρισει μεχρι τωρα; αν τις συγκεντρωσεις θα γεμισει ολοκληρη η κρητη και μαλιστα η χειροτερη ηταν απο τα μερη σου.
    Δεν ειναι θεμα ανδρων ή γυναικων αλλα ανθρωπων.
    Παντως θελω μια απαντηση γιατι πλεον εχω κριση ταυτοτητας :P
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Πανικούλα όταν μισεί μία γυναίκα τους άντρες(γιατί μίσος δείχνει να αποκαλείς όλους τους υπάγοντες στην κατηγορία \"άντρας\"μοσχάρια ή γουρούνια)τι πιστεύεις πως κάνει;Χμ,για να δούμε:μισεί αυτό που έχει ανάγκη;Λίγο κάπως,αλλά άμα εσένα σου κάνει,τότε πες τους και ασβούς.:P:P

Πάντως εγώ δεν κάνω χώρια τους ρε παιδί μου.Τι σου είναι μερικές,χαίρονται να κυλιούνται σε χοιροστάσια.:D:D

Κλασικά στερεότυπα,βαρετά και τετριμμένα.Αχ κι εμείς οι γυναίκες,τι τραβάμε οι καημενούλες(οι μαλακισμένες).Πρωτοτυπήστε λίγο,αλλιώς ν\'αλλάξω κανάλι,λολ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ήξερα από πριν ποιος άρχισε το θέμα από τον τίτλο χωρίς καν να δω. Καταντάει τραγελαφικό σοου.

Senior Member
    ... αι γυναίκαι είναι υπεύθυναι για την απαξίωση των σχέσεων, μη πω για τον ευτελισμό του ανθρώπινου είδους... :P ... αν έχουν κόρη, τη συμβουλεύουν να βρει κανά \'μαλάκα\' να τον κάνει \'σπρινγκ - ρολ\'... αν έχουν γιο, τον \'προστατεύουν\' για να μη τον τυλίξει καμιά κακομαθημένη μαλακισμένη \'ξεβράκωτη\'... αιώνες τώρα... :P ...

Banned
    ναι αλλα εμεις δεν εχουμε τριχες παντου σαν πιθηκοι.οι αντρες ακομα βρισκονται σε πηθηκοηδη μορφη.

Senior Member
    Προσοχή επομένως μην χάσετε και τα μαλάκια σας καλές μου..

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    ναι αλλα εμεις δεν εχουμε τριχες παντου σαν πιθηκοι.οι αντρες ακομα βρισκονται σε πηθηκοηδη μορφη.

Βάζω στοιχημα ότι έχω λιγότερες τρίχες από σένα κρητικιά.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast