αντρες?ουστ! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 105
    Senior Member
    Originally posted by lola
    ειρηνη ημην...καλε μην σκοτωνεστε ολοι οι τρελοι χωραμε...........

χαχαχαχα

Banned
    ego eimai pio trelh.auto den exete katalabei.8a sas alakso ton adoksasto osi anaferate gia to pedi mou.periemenete.epete kai sunexia.oi diadikasies exoun ksekinisei axax.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    ego eimai pio trelh.auto den exete katalabei.8a sas alakso ton adoksasto osi anaferate gia to pedi mou.periemenete.epete kai sunexia.oi diadikasies exoun ksekinisei axax.

Πανικούλα-2012-το Τέλος του Κόσμου

Coming in a Psychology Forum Near You

Banned
    λαθος.πανικουλα-αρμαδεγεων-το τελος των παντων 2009 αχαχαχ

Banned
    λολα ελα να ενωσουμε τις δυναμεις μας να τους αφανησουμε ολους τους βρωμιαριδες απο εδω.

Senior Member
    του Κυριου δεηθομεν..............πανικουλαα αααα ορμαω και οποιον παρει ο χαρος

Banned
    λοιπον εχω νεα.ο λεγαμενος εβαλε στο ζοο εναν διλο να με ω\\ψαρεψει αν εχω αλλον κλπ.τον πηρα τηλ του το ειπα και μου μηλαγε πολυ γλυκα μαριω μου κοπελα μου κλπ αλλα ακομα με αποφευγει.
    και εμενα στα παπαρια μου π δεν εχω.τον βαρεθηκα πια.ελεος.
    επισης εφυγα απο την δουλεια πολυ πιεση.με λιγα λογια ολα σκατα.

Banned
    na pao na foudaro pou8ena?

Senior Member
    Ρε πανικούλα αφού βλέπεις ότι διάφορες καταστάσεις που ξεκινάνε καλά κάπου σε ένα σημείο σκαλώνουν.
    Κ επίσης ότι στις ερωτικές σου σχέσεις έχεις παραδεχτεί κι εσύ ότι κάτι δεν πάει καλά.
    Γιατί δεν παίρνεις σοβαρή απόφαση να πας σε έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου κ να βρεις γενικά τι φταίει ώστε να το διορθώσεις?
    Στο χέρι σου είναι αλλά μην τα παρατάς,όπως με τον προηγούμενο κ μάλιστα χωρίς να βρεις άλλον στη συνέχεια.Θέλει χρόνο και υπομονή αλλά όλα γίνονται.

Banned
    θα βρω ψυχολογο να δω τι θα κανω επιτελους.

Senior Member
    ρε μαρακι ρε μαρακι..

Senior Member
    Οι επιλογές είναι δύο όπως τις ανέφερες ακριβώς εσύ.Η μία είναι να φουντάρεις και η άλλη να πας σε ψυχολόγο.Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται ωριμότερη επιλογή η δεύτερη,τι λες εσύ ωρέ Πανικόριτσο;:P

*Σημείωσε στο μυαλό σου το άσπρο-μαύρο των επιλογών που ανέφερες.Έτσι δρας και στις σχέσεις σου.Ή όλα ή τίποτα.

Στην απόσταση μεταξύ μαύρου και άσπρου,κάτσε και σκέψου πόσα πράγματα η σκέψη σου διαγράφει,λες και δεν υπάρχουν.

Το ήξερες πως μέσα στο άσπρο της οθόνης που τώρα κοιτάς, υπάρχουν ισόποσα κόκκινο,πράσινο και μπλε;
    Πως υπάρχει το μαύρο του σταφυλιού και το μαύρο του βατόμουρου και το μαύρο του μελανιού της σουπιάς;\'Η πως στη διαγώνιο μεταξύ άσπρου και μαύρου παίζουν κάτι απίστευτες αποχρώσεις του γκρι;Γκρι αρζάν,γκρι της στάχτης(ουχί μπούρμπερης,λολ),γκρι ποντικί,γκρι φωτεινό,σκούρο,λερωμένο,κα� �αρό;

Και πως ο καθένας βλέπει με διαφορετικό τρόπο τα χρώματα;
    Nα μάθεις να αντιλαμβάνεσαι το ανάμεσα σε δύο χρώματα λοιπόν Πάνικ,όχι μόνο τις ακραίες εντάσεις τους,είναι μία τέχνη από μόνο του.Αυτό πρέπει να ανακαλύψεις,γι αυτό άσε τις φούντες και πήγαινε λέμεεεε ΨΥ-ΧΟ-ΛΟ-ΓΟΟΟΟΟΟ:P:P:P
    (θα σε πρήξω και θα πας,στην τελική θα βαρεθείς να με διαβάζεις,αχαααχαα):D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    μου αρεσει να σε διαβαζω.γραφεις πολυ σωστα.και ναι ειμαι του υψους η του βαθους.αχαχ.εχω και γεννεθλια σημερα γερασα.

Senior Member
    χρονιαααα πολλααα πανικουλαααααααα............παγ ενε σε ψυχολο....ελπιζω να αντεξει..τον δικο μου δεν τον βλεπω για πολυ.. σε νορμαλ κατασταση.............

Banned
    βρε λολα εγω μονο με το θεμα αντρες εχω προβλημα.στα αλλα πυστευω οτι τα παω αρκετα καλα.γενικα εχω βελτιωθει σε πολλα θεματα.σε θεματα ψυχραιμιας ,κοινωνικοτητας εμφανησης κλπ.και σε αρκετα αλλα..οσο αφορα τις σχεσεις μου με αντρες τα κανω μανταρα.παντα στην αρχη μολις με γνωρισει ενας αντρας με θελει ,μετα απομακρινεται και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.
    δλδ να μην δειχνω τι νιωθω γιαυτον?να μην τον αφηνω ν με αγγιζει?να μην δειχνω ποσο τον θελω και εγω?τι σκατα θελουν πια αυτοι οι βλακες?

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast