Παρθένος στα 24! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Senior Member
    Εδώ καταρχήν πρέπει να πάψουν να με καταπιέζουν τόσο πολύ...
    Ας το δούμε.
    Εδώ καταρχήν πρέπει να πάψω να τους αφήνω να με καταπιέζουν.
    Εδώ καταρχήν πρέπει εγώ να πάψω να με θεωρώ εξαρτημένο για να το καταλάβουν και αυτοί.
    Εδώ καταρχήν αφήνω να με καταπιέζουν,γιατί έτσι με μάθανε.
    Πώς θα ξεμάθω να αφήνω να με καταπιέζει το περιβάλλον μου;

Αν δε μάθεις να μην αφήνεσαι στην καταπίεση,θαρρείς πως στις νέες σχέσεις που θα κάνεις,δε θα αφήνεις τους άλλους να σε καταπιέζουν;Δε θα υπάρξουν άλλοι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σε καταπιέσουν ποτέ ξανά στο δρόμο σου;

Αν δεν αλλάξεις τις τυπωμένες συμπεριφορές,πώς θα υπάρξει η εγγύηση πως δε θα επαναλάβεις τέτοιες σχέσεις στη ζωή σου;

Πρέπει να συνδυαστεί με δουλειά,ώστε να αλλάξεις από μέσα,όχι απλά να αλλάξουν οι εξωτερικοί παράγοντες,δηλαδή το περιβάλλον.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Ρωτάς πώς αλλάζουμε. Χρειάζεται δουλειά και αυτό έρχεται από μέσα μας όπως λέει και η Rain και όχι να βασίζεσαι στο πότε θα πάψουν να σε καταπιέζουν. Εσύ γιατί υποκύπτεις στην καταπίεση και δεν επιμένεις στα δικά σου θέλω, χωρίς μάλιστα να τα ανακοινώνεις? Εκεί θα βοηθήσει η δουλειά με ψυχολόγο, που δεν μπορεί να είναι μια επίσκεψη έτσι στα πεταχτά.

Member
    Originally posted by asax
    Έχεις δίκιο absolut σε αυτό που λες, ότι θέλουν πρωτοβουλίες και τα σχετικά. Το έχω παρατηρήσει πάρα πολύ, αλλά πως αλλάζουμε? Πως από το άπειρο θα πάμε στο πεπερασμένο? Σε ψυχολόγο έχω πάει και άλλες 2 φορές στο παρελθόν και το μόνο που μου είπε είναι αυτά που λέμε και μεις εδώ . Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Μου πήρε ένα σωρό λεφτά για να μου πει ότι εντάξει είμαι δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, απλά είναι δικιές μου επιλογές όλα αυτά... Εκεί πραγματικά δεν ήξερα τι να απαντήσω... Χαιρέτισα και γω και πήγα σπίτι κάπως πιο ανανεωμένος, αλλά μετά από κάνα δυο μέρες έπεσα στα ίδια... Εδώ καταρχήν πρέπει να πάψουν να με καταπιέζουν τόσο πολύ για να μπορώ να κάνω άνετα ότι είναι να κάνω ή να αλλάξω σπίτι να πάρω τη ζωή στα χέρια μου, να κάνω τα λάθη μου και τα σωστά μου, να μη με βλέπει κανείς και να είμαι ανεξάρτητος. Να φτιάξω και το σεξουαλικό πρόβλημα και να αποκτήσω και οικογένεια που πραγματικά το θέλω πάρα πάρα πολύ...

Ίσως δε σου ταίριαζαν οι συγκεκριμένοι ψυχολόγοι ή δεν ήταν τόσο καλοί.Πάντως το ότι πήγες δείχνει ότι έχεις πάρει στα σοβαρά το πρόβλημα σου και δεν κάθεσαι στην αδράνεια , πράγμα καλό.Εύχομαι καλή τύχη.Ξέρω πώς είναι να ζεις χωρίς ερωτική ζωή σε έναν κόσμο που κυριαρχεί παντού το σεξ και βλέπεις όλους να ασχολούνται τόσο πολύ με τα γκομενικά τους.

Αφήστε τα να πάνε... και είμαι στο στρατό και νομίζω ότι είμαι φυλακή, όχι γιατί είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο στρατό αλλά γιατί εγώ δεν έχω βρει το δρόμο μου και νιώθω, άσχημα. Παρόλ\' αυτά το χιούμορ μου δε το χάνω... Προσπαθώ και γω όσο μπορώ να το παίρνω στο αστείο έστω και εκεί μέσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι πονάω και στεναχωριέμαι για μένα...

Senior Member
    ελα ρε φιλε το χω κανει γιατι πονουσα κατα τη διαρκεια το εκοψα πριν λιγα χρονια με τοπικη αναισθησια στο κοβουν δεν καταλαβαινεισ τιποτα σου κανουν ξυλοκαινη πιο πριν και μετα το κενο που δημιουργειται στο ραβουν και στο δενουν με γαζεσ ετσι ωστε οταν σου σηκωθει στον υπνοσ σου να μην σπασουν τα ραμματα εμενα ειχαν σπασει κανα δυο αλλα δεν εγινε τιποτα για λειζερ δεν ξερω αλλα γενικα ειναι υποθεση 2-3 εβδομαδων απο την αρχη μεχρι το τελοσ ρωτα οτι αλλο θεσ να μαθεισ μην το αφησεισ να σπσσει μονο του θα σε πεθανει στον πονο και στο αιμα και θα καταληξεισ στο ιδιο δηλαδη να σου κοψουν και την αλλη πλευρα και να στο ραψουν

Senior Member
    καντο μεσα στο στρατο να παρεισ και καμια αδεια εγω το κοροιδευα με τουσ φιλουσ μου μετα με φωναζανε καμπριο (απο τα αυτοκινητα)αυτο δεν σπαει σε ολουσ οταν το κανουν το οτι δεν εσπασε δεν σημαινει οτι εισαι παρθενοσ οποιοσ και να το μαθει δηλαδη δεν θα πει τιποτα τετοιο

Senior Member
    στο στρατο πωσ περνασ;

Member
    σε ενα μηνα κλεινω τα 24 και επισης ειμαι παρθενος. Εκτος αυτου εχω και μια αποτυχημενη αποπειρα για ολοκληρωμενη σεξουαλικη επαφη λογο αποτυχιας διεισδισης πριν καιρο. ετυχε να ηταν η πρωτη και μοναδικη ευκερια για σεξ που ειχα μεχρι τωρα. Ελπιζω συντομα να μου δωθουν και άλλες. κουραγιο φιλε, δεν εισαι μονος

Junior Member
    egw pali kanonisa na mpo xeirourgio avrio wste na apalagw apo to petsaki tha c pw tis empireis m dld na kserete k seis an k exw milisei me 2 giatrous k mou diavevewnoun oti den eine tipota kai meta an ponas to poli poli na pareis ena depon tha doume pantws egw tha kanw olikh anesthisia opote den tha katalavw sigoura tipota oso gia to leizer den mou kanoun me ramata gia 10 meres alla fevgoun mona tous(vevea 10 meres xwris sex h avanismo den exw katalavei tha ponaw ama erethizomai?kai an ponaw k ti egine?10 meres eine tha perasei)pantws kai sto strato exoun psixologo an thes mila tou

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες παιδιά... Κάτι μου είπε και μένα ο γιατρός για ξηλοκαίνη και τέτοια. Βασικά θα ήθελα να μάθω, πώς εφαρμόζεται η αναισθησία. Με ένεση; ή ρίχνουν αυτή την ουσία επάνω; Στο στρατό η ψυχολογία μεταβάλλεται συνέχεια. Έρχονται στιγμές που παιρνάω καλά, αλλά έρχονται και στιγμές που μου τη σπάνε και αισθάνομαι καταπίεση και πνίξιμο αλλά είναι από πίξιμο τελικά! Τελοσπάντων... το σκέφτομαι να την κάνω και γω τώρα, αλλά θα δούμε... Επίσης θα ήθελα να πω ότι δε θεωρώ τον ευατό μου παρθένο επειδή δεν έσπασε αυτό, αλλά επειδή ούτε καν για δοκιμή δεν έχω πάει με γυναίκα... και γελάστε όσο θέλετε... χαχαχαχαχα

Edit: Φίλε Εμμανουήλ θα περιμένω εν αγωνίως... Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά...

Senior Member
    αν θυμαμαι καλα σου βαζουν πρωτα μια αναισθητικη αλοιφη και μετα σου κανουν την ενεση μετα στο κοβουν το ραβουν και τα ραμματα φευγουν μονα τουσ εκει που θα πονεσεισ ειναι αν σου σηκωθει στον υπνο σου και σπασουν τα ραματα αυτο τισ πρωτεσ 2-3 μερεσ γιατι μετα και να σπασουν δεν πειραζει στην αρχη θα σου φαινεται πολυ χαλια αλλα φτιαχνει γρηγορα και μετα ειναι καλυτερα δεν το συζητω με τισ γυναικεσ πωσ τα πασ;αγχωνεσαι οταν γουσταρεισ καμια;χαμογελασ οταν μιλασ; εχεισ χιουμορ;

Senior Member
    στο στρατο παρεεσ εχεισ;πιζεισ οταν μπαινεισ στο στρατοπεδο η μετα απο 2-3 μερεσ η απο τυχαια γεγονοτα σε ρωταω γιατι καποια απο αυτα που εχεισ μπορει να ειναι φυσιολογικα και να νομιζεισ οτι τα χεισ μονο εσυ

Αγχώνομαι και χαμογελάω κυρίως σε κοπέλες που μ\' αρέσουν αλλά ντρέπομαι και να εκφραστώ ελεύθερα (αν και τα ξεπερνάω τώρα αυτά, ήδη έχω κάνει πολύ καλές προσπάθειες) ... Το γέλιο είναι το σήμα κατατεθέν μου δε το συζητάμε, αλλά φαίνεται ότι κρύβει κάποια προβλήματα μερικές φορές. Από χιούμορ τα πάω καλά όταν ειδικά έχω καλή διάθεση και είμαι ξεκούραστος μπορεί απλά να σου λέω και να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια, αν δεν έχω διάθεση δε μου βγαίνει... Στο στρατό μιλάω με όλους γελάω σε όλους, αλλά για ελάχιστους μπορώ να πω ότι είναι πολύ πολύ καλοί φίλοι, αλλά έτσι είναι αυτά δε μπορείς να ταιριάζεις και με όλους. Αισθάνομαι να πίζω κυρίως όταν βλέπω αδικία, δηλαδή να βγαίνει ο άλλος εξοδούχος, μόνο και μόνο επειδή έχει μέσον και εγώ επειδή ας πουμε δε μιλάω και είμαι το καλό παιδί και το \"ναι\" σε όλα να με εκμεταλλεύονται. Δεν αντέχω να με κοροϊδεύει ο άλλος, όπως και αισθάνομαι άσχημα να αδικίσω τον άλλο, και αν από λάθος γίνει κάτι τέτοιο θα κοιτάξω να τον ικανοποιήσω μετά διπλή φορά γιατί καταλαβαίνω απ\' τον ευατό μου. Επίσης συχαίνομαι σαν το σκατο μου την ώρα της επιθεώρησης να παιρνάει ο κάθε αλήτης που νομίζει ότι με δυο ή τρεις σαρδέλες είναι ανώτερος και να καταπιάνεται με μικροπρέπειες και να σε προσβάλει κιόλας, τη στιγμή που βλέπει ένα ήσυχο παιδί να προσπαθεί για το καλύτερο. Μερικοί μου δημιουργούσαν επίτηδες παραπτώματα για να με βγάζουν αναφερόμενο, αλλά δε μου κάναν τίποτα γιατί τους έπεφτε βαρύ. Μερικοί δε σε σέβονται σαν άνθρωπο (ευτυχώς υπάρχουν και καλοί). Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει ανώτερος και ότι όλοι έχουμε ίσες αξίες, όμως χέστηκα γι\' αυτούς, υπομονή κάνω και τίποτε άλλο...

Senior Member
    φυσιολογικοτατο σε βρισκω τα ιδια σκεφτοντα ολοι και με τισ γκομενεσ και στο στρατο απλα το μονο που σου μαθαινει ο στρατοσ ειναι να εισαι στα αρχιδια σου και να κοιτασ την παρτη σου αν το μαθεισ αυτο περνασ καλα

Ευχαριστώ φίλε pad... Φίλε Arsus έχεις κάνει κάτι σχετικό; Αν ναι πως ήταν μπορείς να πεις περισσότερα; Αν και ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι το πρόβλημα να πάει σε περιτομή, απλά είναι το χαλινό που κρατάει και δεν αποκαλύπτεται η βάλανος και όσες μ@λ@κιες και να τραβήξεις δεν φτιάχνεται το συγκεκριμένο...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast