Παρθένος στα 24! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 79 of 79
    Δυστυχώς και εγώ έχω πρόβλημα. Παρ\' όλο που πέρασαν δύο μήνες, η ραφή είναι ανελαστική και παρόλο που η πόσθη αποκαλύπτει τη βάλανο, μαζεύει κάτω από αυτή και δεν μπορώ να την τραβήξω μέχρι να ισιώσει εντελώς, με αποτέλεσμα να εμποδίζει το πέρασμα του προφυλακτικού. Σήμερα ξανα πήγα στο γιατρό που μου έκανε την επέμβαση και μου είπε ότι η ραφή είναι μια χαρά, και να τραβάω τη πόσθη μέχρι να συνηθήσει να είναι ελαστική και ας πονάω. Ακόμα και να ματώσει μου είπε σταματάει πολύ εύκολα το αίμα με λίγο πίεση. Με καθημερινή άσκηση θα βελτιωθεί. Στην αρχη της ραφής έχω και γω ένα αγγίλωμα σαν να υπάρχει αγκάθι εκεί αλλά μου είπε θα περάσει και αυτό με το καιρό. Για να δούμε...

Junior Member
    Και εγώ ειμαι παρθένος (άνδρας) ετών 27.
    Δεν έχω κάνει σχέση μέχρι τώρα.
    Είμαι σε δυσχερή θέση, μιας και προσπαθώ να τελειώσω τη σχολή.

Έχω κωμικοτραγικό παρελθόν ως άνδρας και ως άνθρωπος (εξωτερική εμφάνιση, προσωπικότητα, προσωπικοί στόχοι, επαγγελματική σταδιοδρομία κτλ).
    Αλλά τι να κάνω, αυτοβελτίωση πρωτίστως!....

Senior Member
    Ενας γνωστος μου εκανε τετοια επεμβαση και μετα ολα πηγαιναν καλα.

Arce, δεν φταιει η σχολη που δεν εχεις κανει σχεση εως τωρα. Ουτε η εμφανιση , ουτε η επαγγελματικη σταδιοδρομια. Η προσωπικοτητα ναι, εχει πιθανοτητες να φταιει (οχι απο μονη της...εσυ την οριζεις..) , αλλα ολα τα προηγουμενα ειναι απλα δικαιολογιες, σορυ κιολας δηλαδη...

Και για μένα όλα πήγαν καλά. Ολοκλήρωσα μια χαρά χωρίς πόνο και χωρίς τίποτα... Είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση, τίποτε άλλο...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456