Results 1 to 7 of 7
Thread: den xerw ti na kanw voi9eiaaaa
-
01-12-2009, 03:17 #1
den xerw ti na kanw voi9eiaaaa
εδώ okay μήνες θέλω να πάω σε ψυχολόγο gt δεν νιώθω καλά μέσα μου.νιώθω ότι πνίγομαι okay ουρλιάζω αλλα δεν με ακούει κανεις αποφάσισα να γράψω εδώ μήπως okay με βοηθήσει κάποιος.... με λένε χαρά,τον γιώργο τον γνώρισα πριν από 3 χρονια okay κάτι μήνες, είμαι 19 και αυτός 21..η σχέση μας από την αρχή ήταν δύσκολη...ήταν μικρός okay hmooun σχεδόν μωρό..δεν είχα ερωτευτεί ποτε ξανά δεν είχα κάνει σχέση..δεν ήξερα τι είναι η αγάπη..ο ερωτας...!!ένα κακομαθημένο κορίτσι που είχε ότι ήθελε και πάντα κατάφερνε να της κάνουν όλοι τα χατίρια..ώσπου γνώρισα εκείνον... ήταν αυτό που λέμε ερωτας με την πρώτη ματια... ερωτεύτηκα το βλέμμα του με το που τον αντίκρισα....!!!έλαμπα ολόκληρη... η λάμψη χάθηκε όταν γύρισε και μου είπε η κολλητή μου... \"να ο γιώργος που σου λέγκα ότι είχαμε βγει χθες\" μου κόπηκαν τα πόδια... δεν το πίστευα...έτσι έκανα πίσω...
αλλα είχα παρατηρήσει ένα ενδιαφέρον από μεριά του ...και εγώ όσο περισσότερο τον έβλεπα ,τόσο πιο πολύ μου άρεσε....εντωμεταξύ, το ενδιαφέρον του όσο πήγαινε και μεγάλωνε....προσφέρθηκε πολλές φορες να με πάει σπίτι μου με το αμάξι και ας ήξερε πως είμαι κολλητή με την κοπέλα που κάτι έκανε μαζί της... μετά από περίπου μια βδομάδα γνωριμίας περίπου okay ενώ είχε σταματήσει με την φίλη μου, μου ζήτησε το κινητό μου.... το ίδιο βραδυ, ξής η ώρα τα ξημερώματα m στείλε το πρώτο mnm και g να μην πολυλογώ κανονίσαμε να βρεθούμε την επομενη μέρα....!!! αφού ρώτησα την φίλη μου και της εξήγησα okay m είπε ότι δεν είχε κανέναν πρόβλημα έφτασε η ώρα που είχαμε πει και πήγα....8 η ώρα ακριβώς ήμουν εκεί...μέσα στο κρύο τον νοεμβρίου να τον περιμένω σε μια πλατεία....ήμουν pl χαρούμενη που ούτε το κρύο ούτε ότι είχε αργήσει 2 ολόκληρες ώρες με πείραξε...στις 10 ήρθε...!! μετά από 2 ώρες περιμένοντας μονη...ήρθε με έναν φίλο του με σκοπό να μου πει ότι του έτυχε μια δουλειά okay πρέπει να φύγει αμέσως.... δεν με πείραξε...μου έφτανε που είχε έρθει..έστω και καθυστερημένα...έστω okay για 10 λεπτά που έκατσε μαζί μου εκείνο το βραδυ.... εκείνο το βραδυ που με pehre αγκαλιά πρώτη φορα με την δικαιολογία ότι είμαι κρύα okay πρέπει να με ζεστάνει....εκείνο το βραδυ πολύ η αγκαλιά με έκαψε και οδήγησε στο πρώτο μας φιλί..... το απόλυτα ταιριαστό φιλί.....με το που ακούμπησε τα χείλη του πάνω στα δικά μου ένιωσα πως σταμάτησε η καρδια μου....1 φιλί μονο..... και έφυγε.....!!!
μετά από το φιλί εκείνο που μου άλλαξε την ζωή, ο γιώργος εξαφανίστηκε....είχαν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες okay ούτε στα τηλ απάνταγε ούτε στα mnm....δεν τον είχα δει πουθενά.....!!! μέχρι που εμφανίστηκε ξανά μονος του βδομάδες μετά...ξανά βγήκαμε αρκετές φορες,είχαμε μιλήσει g να μάθουμε ο ένας τον άλλον...από την αρχή ήταν ένας μυστήριος άνθρωπος...κλειστός χαρακτήρας που δύσκολα θα καταλάβαινες αυτό που θέλει, που ποτε δεν θα σ έλεγε αυτό που σκέφτεται,θα έπρεπε να το μαντέψεις μονη σ..!αυτό το μυστήριο με \"εχιταρε\" πολύ εμενα....εξαφανιζόταν 2-3 μέρες μετά με θυμόταν μονος του okay εγώ ήμουν πάντα πρόθυμη να βγω μαζί του...έτσι πέρασαν 5 μήνες....στο να περιμένω....στο να είμαι okay να μην είμαι μαζί του....τότε έμαθα κάτι τραγικό που με τσάκισε σαν άνθρωπο και σαν γυναικα.... ο γιώργος, αυτός ο άνθωπος που με έχει κάνει λιώμα ,που με έχει κάνει να \"περιμωνω\" πάνω από τα τηλ μερόνυχτα μέχρι να φανεί... με κορόιδευε....!! είχε 1,5 χρόνο σχέση με μια κοπέλα...!!! και εγώ το έμαθα μετά από 5 μήνες που ουσιαστικά ήμασταν μαζί... έτσι εξηγήθηκαν όλα...οι εξαφανίσεις... ο λίγος χρόνος που περνάγαμε μαζί..όλο αυτό το μυστήριο που είχαν τα λόγια του... βρεθήκαμε μιλήσαμε του τα είπα όλα όσα έμαθα... η απάντηση του????? \" με αυτήν βρε έχουμε χωρίσει εδώ okay 6 μήνες και απλά τώρα πια μιλάμε gt βρισκόμαστε στη ίδια παρέα...εγώ εσένα θέλω... εγώ μαζί σου είμαι..\" \"ανακαθεν\" είχε τον τρόπο να μιλάει....με έπεισε...πέρασε 1,5 χρόνος που ήμασταν μαζί.... η κατερίνα(η πρώην δηλαδή) εξακολουθούσε να υπάρχει... να με τυραννάει να με βασανίζει.... αλλα δεν άνοιγα το στόμα μου να βγάλω λέξη...δεν ήθελα να τον χάσω..... ήμασταν αγκαλιά μαζί okay του στέλνε αυτή mnm okay της απάνταγε \"σε 10 είμαι εκεί αγάπη μου έρχομαι\" και εγώ δεν έκανα tpt,δεν έλεγα tpt... τον άφηνα να πάει... okay εγώ πήγαινα σπίτι μου η τον περίμενα στην καφετερια \"μεχριι\" να γυρίσει και αν αργούσε έφευγα... τον αγαπούσα πολύ..παρα πολύ... που όλη μου η ζωή εξαρτιόταν από αυτόν...μου λεγε πως είναι πρωί του.πως δεν την θέλει πως με ΑΓΑΠΑΕΙ..!! πως της μιλάει etc gt θέλει να τα έχει καλά με όλον τον κόσμο....m είχε πει πως ήμουν υπερβολική που ζήλευα...!!
όταν άλλαξα σχολειό όλα άλλαξαν.......
ήμουν απογοητευμένη από την ζωή μου....πίστευα πως κάτι δεν κάνω σωστά...πως εγώ φταίω που μου φέρεται έτσι...gt παλιότερα στην περιοχή μου άρεσα σε πολλά αγόρια και ο γιώργος με θεωρούσε εύκολη, -όπως m έχει πει αυτή την σχέση την ξεκίνησε από πλακα gt πίστευε πως ήμουν εύκολη,μετά κατάληξε σε κάτι σοβαρό- τέλος πάντων άλλαξα σχολειό gt πίστευα πως αν φύγω από την περιοχή μου okay πάω κάπου αλλου που δεν θα m ξέρει κανεις θα αλλάξουν τα πράγματα....και όντως....
εκεί έκανα άλλες παρέες καινούργιες...έμαθα νέα πρόσωπα.... γνώρισα και κάποιοκάποιον που με έκανε να ξυπνήσω....!!! να βγάλω στην επιφάνεια την χαρά που είχε χαθεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο...!! αρχικά γνωριστήκαμε okay γίναμε φίλοι..m μίλαγε όπως κανεις άλλος δεν m έχει μιλήσει... τόσο ανοιχτά..ένιωθα άνετα μαζί του...ήξερα πως όταν τον πάρω τηλ θα απαντήσει okay θα τρέχει να με βρει....του μίλησα okay για τον γιώργο....δεν m είπε ποτε την γνώμη του....μονο πως δεν m αξίζει... άρχισα να νιώθω πράγματα...μιλούσαμε ως τις 5 το πρωί στο τηλ okay δεν βαριόμασταν...ένιωθα πως βρήκα έναν άνθωπο να μιλήσω που να με καταλάβει...ένα άτομο που εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή..ένα άτομο που καθόταν διπλα μου και δεν ανησυχούσα για tpt....ένα άτομο που χωρίς να ξέρει είχε μπει στην καρδια μου....
ένα μηνα μετά την γνωριμία μου με τον νίκο έμαθα το καινούργιο αίσθημα του γιώργου μου.... η ελένη..... την είδε, του άρεσε, βγήκανε,κάνανε ότι κάνανε, και εγώ \"κοιμονουν\" όρθια... ώσπου g καλή μου τύχη τα έμαθα και αυτά και πήρα την μεγάλη απόφαση.... ΕΔΩΣΑ ΤΕΛΟΣ.. ο νίκος με βοηθησε pl σε αυτό.... αν δεν τον είχα γνωρίσει tpt δεν θα είχα κάνει....θα εξακολουθούσα να είμαι η \"μαιονετα\" κάποιου που με εκμεταλλεύεται gt του είχα δείξει τόση αδυναμία κα με είχε πατήσει....
η φιλική σχέση που είχα με τον νίκο άρχισε να γίνετε ολοένα okay πιο περίεργη...έδειχνα σημάδια ζήλιας... okay αυτός το ίδιο...ώσπου ένα βραδυ με φίλησε... και μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί... δεν ήμουν έτοιμη g κάτι τέτοιο... του εξήγησα...okay ας ένιωθα πράγματα g αυτόν...αλλα η μοίρα μας ήθελε μαζί από ότι φάνηκε.... και ναι ήμασταν μαζί....τα φτιάξαμε...!!τα είχαμε 1 μηνα και κάτι.... μου φερόταν pl καλά...δεν ντρεπόταν g μένα...ήμουν η κοπέλα του okay το ήξεραν όλοι...δεν ένιωθα ταπεινωμένη...ήμουν κλ..με είχε ανεβάσει πολύ....!! του είχα εμπιστοσύνη okay ήξερα ανά πασα στιγμή που είναι okay τι κάνει... ήξερα το πρόγραμμα του... ενώ με τον γιώργο 1,5 χρόνο δεν ήξερα σχεδόν tpt g αυτόν..και με τον νίκο από τον πρώτο μηνα έμαθα τα πάντα g την ζωή του..!! αλλα η αγάπη..........
τα είχα με τον νίκο okay βρισκόμουν με τον γιώργο συνεχεια....κάθε μέρα... χωρίς να καταλάβει tpt ο νίκος... ο γιώργος τα είχε με την ελένη εκείνο το διάστημα...και οι 2 απατούσαμε τις σχέσεις μας και ήμασταν μαζί.... ο γιώργος m είπε να χωρίσω να τα βρούμε πάλι okay πως όλα θα αλλάξουν, πως κατάλαβε τι έχασε...πως μονο εμενα agpaei...τον πίστεψα....χώρισα με τον νίκο....χώρισε με την ελένη... τα ξανά βρήκαμε...!!
το από δω κα πέρα όλα θα αλλάξουν κράτησε μονο 3 μέρες.... ο γιώργο άρχισε μετά από 3 μέρες πάλι τα ίδια,να βγαίνει μονος του με τους φίλους του..να ntrpete g μένα,να μην με εκτιμάει,να εξαφανίζεται.....να με χτυπάει χωρίς ιδιαίτερο λόγο... άλλοι 3 μήνες έτσι...... μέχρι που ήρθε ο άνθρωπος που με έκανε κομμάτια....... η μαρία......... η τυχαία γνωριμία του γιώργου..... η κοπέλα που m λεγε πως είναι κολλητή του........μια πανέμορφη κοπέλα που όλοι θα ήθελαν να την έχουν διπλα τους okay φυσικά στο κρεβάτι τους..... την ζήλευα πολύ....okay αυτός m λεγε πως είναι τρελή okay φαντασιόπληκτη.....πως δεν συμβαίνει tpt μεταξύ τους.... μέχρι που με έπιασε η ίδια πριν από 2 μήνες ακριβώς okay m είπε ότι ήταν έγκυος από τον γιώργο μου okay το έριξε....πως δεν ήξερε καν ότι εγώ υπάρχω gt ο γιώργος της έλεγε πως είμαι πρώην του.... στα γενέθλια του τράκαρε μαζί της....!!!.. και εγώ ήμουν εκεί διπλα του... να του συμπαρασταθώ.... μετά το τρακάρισμα το μυαλό μου γύρισε... είπα στον εαυτό μου g πρώτη φορα ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....
πήρα τηλ τον νίκο όλο κλάματα....έτρεχε να με βοηθήσει.... έμεινε διπλα m... m μίλησε να ξεχαστώ.... έκλαιγα σαν μικρό παιδί στην αγκαλιά κάποιου που αξίζει τα πάντα....για κάποιον που δεν αξίζει tpt..!!του ζήτησα να με βοηθήσει να τον ξεπεράσω.... μονος αυτός μπορεί..!!μου είπε \"το προσπάθησα 2 φορες,όχι πάλι...δεν θέλω να είμαι η καβάτζα σου\".... είχε δίκιο... έφυγα... μονη μου μέσα στην νύχτα να δω τι θα κάνω..... είχα τρελαθεί...!! πήγα σπίτι του γιώργου τα ξημερώματα ήταν χαλια τα είχε χάσει όλα...και τώρα και εμενα...με παρακάλεσε να μείνω κοντά του διπλα του....okay να του δώσω μια τελευταία ευκαιρία...!! την έδωσα....
όντως....όλα άλλαξαν.... εδώ okay πολύ καιρό ο γιώργος είναι άψογος....καμια γκόμενα... κανένας φίλος πάνω από μένα..... περάσαμε 1 ολόκληρο καλοκαίρι απίστευτα....ερωτευμένοι όπως δεν ήμασταν ποτε....η αγάπη δυνάμωσε παρα πολύ.... ήμασταν παρα πολύ καλά..... αλλα δεν λένε πως μετά το καλο πάει το άσημο???
όντως έτσι είναι...μετά το κάθε καλο πάει okay το τέλος .....το κάθε τέλος.... εδώ okay 1 βδομάδα,έχουν αλλάξει όλα πάλι.... ο γιώργος είναι κακοδιάθετος,απότομος,κλει σμένος μέσα σε 4 τοίχους,δεν θέλει να βγει έχω να δει κανέναν.ούτε εμενα...λέει πως δεν τον \"νοιαζω\" πια....δυστυχώς έτσι νιώθω και εγώ.... νομίζω πως δεν θέλω να είμαι μαζί του πια...ότι αυτά τα 3 χρονια έχω χάσει πολλά okay έχω μάθει πολλά....είμαι pol pl μικρή μαζί του..τα έχω δει okay τα έχω ζήσει όλα...
δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε okay να κάνουμε με αυτόν τον άνθρωπο....τον άγρας όσο tpt στη ζωή μου...και κρατάω τους καλους τελευταίους μήνες....όχι τον πόνο που τράβηξα στην αρχή....δεν ξέρω αν θέλω να χωρίσω....φοβάμαι....από την άλλη νομίζω ότι με καταπιέζει...θέλω να κάνω πράγματα που δεν μπορώ να τα κάνω gt είναι αυτός...δεν ξέρω gt όλα αυτά..τώρα που \"ηματαν\" καλά...που επιτέλους κατάφερα η τον κάνω σωστό...άραγε είναι η αρχή του τέλους?
- 01-12-2009, 03:40 #2
Καταρχην ξαναγραψε ολο αυτο το κατεβατο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ειναι πολυ επιπονο το διαβασμα ετσι.
01-12-2009, 03:42 #3
sugnwmi....:(
01-12-2009, 13:56 #4
elpizw na einai pl kalutera twra
01-12-2009, 14:48 #5
Τίποτε δεν ήταν okay.:P
Αλλά έτσι είναι η πραγματική ζωή.Δεν έχει σχέση με άρλεκιν.Το απόλυτα ταιριαστό φιλί δεν ήταν το απόλυτα ταιριαστό,γιατί δεν υπάρχει το απόλυτα ταιριαστό.Η απίστευτη αγάπη του καλοκαιριού μας τέλειωσε γιατί μετά το καλοκαίρι έρχεται το φθινόπωρο και τα φύλλα πέφτουν..."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-12-2009, 15:09 #6
Συμφωνώ με τη ρειν....όλα αυτά που περιγράφεις δεν είναι παρά μόνο η ζωή και στην ηλικία που βρίσκεσαι μαθαίνεις πως περίπου λειτουργούν τα πράγματα στις σχέσεις και την κοινωνία.
Αυτό που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να προσέχεις, είναι να μην χαραμίζεις τον εαυτό σου τόσο εύκολα σε καταστάσεις που δεν σου αξίζουν.
01-12-2009, 15:19 #7
Γεια σου Χαρά, από όλα αυτά που περιέγραψες τι είναι αυτό που σε απασχολεί?
Από την πλευρά μου, όπως διάβασα το κείμενο σου σκέφτηκα ότι αυτά που περιγράφεις, τα πέρα-δώθε, οι έρωτες, οι εναλλαγές, τα έντονα συναισθήματα και οι υπερβολικές αντιδράσεις είναι φυσιολογικά στο ξεκίνημα της ερωτικής ζωής ενός ανθρώπου και στις ηλικίες σας.
Όμως εκτός από αυτά, υπάρχουν δύο θεματάκια: το ένα είναι πως φαίνεται να δέχεσαι καταστάσεις όπου σε υποτιμούν, αδιαφορούν για σένα ή ακόμα και σε χτυπούν. Το άλλο θεματάκι είναι πως τα εξιδανικεύεις λίγο τα πράγματα...παρόλο που και αυτό είναι συνηθισμένο στις ηλικίες σας, νομίζω πως καλό θα ήταν να αρχίσεις να τα βλέπεις λίγο πιο ρεαλιστικά.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)