Results 31 to 45 of 72
Thread: valdoxan
-
11-12-2009, 02:29 #31
Εχεις δοκιμασει ποτε αντικαταθλιπτικο που δε φερνει εθισμο, και ξερω οτι υπαρχουν αντικαταθλιπτικα που βοηθανε σε διαφορες φοβιες;κι εγω που παθαινα κρισεις πανικου με βοηθησαν.Για το valdoxan δε μπορω να σου πω ακομα αλλα ειναι αντικαταθλιπτικο που απ οτι εμαθα βοηθαει και στο αγχος.
- 11-12-2009, 07:57 #32
εχω δοκιμασει ladose entact vespar valdoxan tavor lexotanil κατα καιρουσ απο αυτα τα 2 τελευταια μονο για μια βδομαδα το πολυ γιατι ειναι εθιστικα τα αλλα ολα υποτιθεται βοηθαν στο αγχοσ αλλα σε μενα δεν εκαναν τιποτα
12-12-2009, 02:09 #33
εγω ξερω οτι το λεξοτανιλ για να φερει εξαρτηση πρεπει να το παιρνεις για μηνες καθε μερα και σε αρκετη ποσοτητα. και παλι εξαρταται απο τον οργανισμο. ο γιατρος τι σου ειπε υπαρχει κατι να σε βοηθησει?
12-12-2009, 04:23 #34
δεν ξερω ποτε κανει εξαρτηση αλλα τα φοβαμαι αυτα μη μπλεξουμε χειροτερα οσο για το αγχοσ τα δοκιμασα αυτα που ειναι τα ενδεδειγμενα αλλα δε μου φευγει με τιποτε αστα να πανε καμια αλλη ιδεα;
13-12-2009, 00:09 #35
το αγχος σου βγαινει και σε αλλες μορφες εκτος απο κοινωνικη φοβια ? πχ υπερενταση , αυπνια η κατι αλλο? με ψυχολογο εχεις μιλησει?
13-12-2009, 20:05 #36
οχι απλα αγχωνομαι να κανω και τα πιο απλα πραγματα δηλαδη να παραγγειλω ενα καφε σε ενα μαγαζι αλλα κατα τα αλλα τιποτα ουτε αυπνιεσ ουτε τιποτα μονο αγχοσ που με τον καιρο το χω συνηθισει και ετσι προσπαθω να το καλυπτω παω σε ψυχιατρο που μιλασ κι ολασ οχι μονο σου δινει φαρμακα αυτοσ τι βρηκε την κοινωνικη φοβια
16-12-2009, 14:37 #37
γειά σας,χθες ξεκίνησα το valdoxan αλλά δυστηχώς αντί να με βοηθήσει στον ύπνο μου προκάλεσε αυπνία...είδα στις παρενέργειες και αναφέρει αυπνίες....έχει πάθει κανείς κάτι τέτοιο? ελπίζω τις επόμενες μέρες αυτο να αλλάξει γιατί έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο φάρμακο
20-12-2009, 21:40 #38
Originally posted by kriti28
γειά σας,χθες ξεκίνησα το valdoxan αλλά δυστηχώς αντί να με βοηθήσει στον ύπνο μου προκάλεσε αυπνία...είδα στις παρενέργειες και αναφέρει αυπνίες....έχει πάθει κανείς κάτι τέτοιο? ελπίζω τις επόμενες μέρες αυτο να αλλάξει γιατί έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο φάρμακο
22-12-2009, 14:08 #39
Ελα φίλε,το valdoxan το παίρνω τώρα 7 μερες,έχω δει και από τωρα αλλάγες στη διάθεση προς το καλό αλλά έχω πρόβλημα με τον ύπνο,(προβλήματα με τον ύπνο είχα και πριν ξεκινήσω το valdoxan) χθές πηγα στο γιατρό και μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα για να πιάσει το φάρμακο και μου έγραψε stilnox 10 mg,μου είπε να το πάρω για 3 μέρες και να τον πάρω τηλέφωνο να του πω πως πάει,χθες το βράδυ κατέβασα stilnox αλλά δεν...,κοιμήθηκα στις 12 κομμάτια από κούραση και στις 4 ξημερώματα ξύπνιος
Εσύ φίλε είχες και πριν προβλήματα με τον ύπνο?η\' λόγο valdoxan παρουσιάστηκε?
28-12-2009, 18:24 #40
Originally posted by kriti28
Ελα φίλε,το valdoxan το παίρνω τώρα 7 μερες,έχω δει και από τωρα αλλάγες στη διάθεση προς το καλό αλλά έχω πρόβλημα με τον ύπνο,(προβλήματα με τον ύπνο είχα και πριν ξεκινήσω το valdoxan) χθές πηγα στο γιατρό και μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα για να πιάσει το φάρμακο και μου έγραψε stilnox 10 mg,μου είπε να το πάρω για 3 μέρες και να τον πάρω τηλέφωνο να του πω πως πάει,χθες το βράδυ κατέβασα stilnox αλλά δεν...,κοιμήθηκα στις 12 κομμάτια από κούραση και στις 4 ξημερώματα ξύπνιος
Εσύ φίλε είχες και πριν προβλήματα με τον ύπνο?η\' λόγο valdoxan παρουσιάστηκε?
19-07-2010, 01:22 #41
geia se olous!!!!pasxo kai ego apo kata8lipsi sxedon 10 xronia alla to katalava prin ena xrono peripou me tin boi8ia enos filou o opoios me pige se psixologo...stin arxi o psixologos mou edose ta remeron gia tin dia8esi kai ton ypno gia sxedon eksi mines ta eperna alla den eixa poli megala apotelesmata mono ston ypno eixa apotelesmata ....tora mou proteine ta valdoxan!!!!an kapoios pisteyei oti drane apotelesmatika as mou apantisei...sas eyxaristo....epeigei....
26-12-2015, 23:25 #42
Ξέθαμα!!! Γνωρίζει κανείς τίποτα για τα valdoxan; Αυτά μου πρότεινε και η ψυχίατρος, επειδή ανησυχώ πολύ για τον ύπνο μου και κατά συνέπεια ξυπνάω πιο συχνά, τελευταία αργεί και να έρθει και γενικώς τον "καταπιέζω" πολύ.Anyway, μου είπε ότι βοηθούν στον ύπνο (εγείρουν μια ουσία που προκαλεί αύξηση της ορμόνης μελατονίνης, αλλά αυτά περί αϋπνίας που γράφτηκαν με τρόμαξαν, δε θέλω να βάλω και άλλες σκέψεις στο κεφάλι μου αλλιώς δώρον άδωρον η αγωγή) και στο θέμα της διάθεσης. Το seropram μου προκάλεσε ανησυχία (2 μέρες τα πήρα) και δικοί μου άνθρωποι μου πρότειναν τα cipralex για το άγχος, αλλά δε θέλω να πάρω τίποτα, γιατί φοβάμαι μήπως μου φέρουν ανησυχία και αϋπνία αντί για το αντίθετο. Η ψυχίατρός μου μου είπε ότι μπορώ να το προσπεράσω και χωρίς αγωγή, ουσιαστικά δεν έχω κατάθλιψη απλά είμαι σε υπερβολικό βαθμό αγχωμένη, νοσοφοβική, έως και υποχόνδρια θα έλεγα, και απαθής.
27-12-2015, 12:13 #43
Τοχω παρει το valdoxan , ειναι οντως μελατονεργικο , δλδ κανει αυτο που λες , υπνηλια , υπαρχει μελατονινη σε συμπληρωμα , εγω την χρησιμοποιοω , ειναι συμπληρωμα υπναγωγο , 10-12 ευρω τα 60 των 3mg , αλλα στην κτθλψη δεν εκανε τιποτα απολυτως ( το βαλντοξαν ) . Για αγχωδη καταθλιψη , χρησιμοποιω σεροξατ των 20 , ταχω δοκιμασει ολα πρακτικα , to seropram οντως προκαλει αγχος τις 3 πρωτες βδομαδες , το cipralex δεν μεπιασε , οποτε μονο το σεροξατ κανει και αγχολυση . Αλλα την μελατονινη την χρησιμοποιω καμμια 20αρια χρονια , 'οποτε εχω αυπνια , καμμια παρενεργεια ...
27-12-2015, 18:38 #44
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στον ύπνο, απλά έχω φοβία με τον ύπνο και μήπως δεν καταφέρω να κοιμηθώ. :P Χαζό, αλλά αληθινό.
Ως εκ τούτου θα ήθελα κάτι που να με χαλαρώνει και ταυτόχρονα να με διευκολύνει στον ύπνο υπό αυτή την έννοια. Οι ώρες που κοιμάμαι σαν ώρες είναι ok.
27-12-2015, 19:50 #45
Ψύχωση
08-09-2024, 00:50 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια