Results 16 to 30 of 70
Thread: κολαση
-
04-12-2009, 00:46 #16
παλι δεν μπορω να κοιμηθω...θα ηθελα να σας πω λιγα πραγματα για την ζωη μου μηπως και με καταλαβετε....πατερα δεν γνωρισα σκοτωθηκε...ο πατριος με κακοποιουσε σεξουαλικα απο τα 9 μου χρονια σχεδον μεχρι το λυκειο....οταν γνωρισα τον αντρα μου δεν μπορω να πω οτι ηταν ο ερωτας της ζωης μου....ηταν μια διεξοδο..ενα λιμανι..ενας τροπος να φυγω απ\'το σπιτι μου..επρεπε να φυγω δεν αντεχα αλλο ....η μανα μου δεν χωριζε με τιποτα..κλεισμενη σε δικες της ανασφαλειες και ψυχολογικα προβληματα κρυβονταν πισω απ\'το δαχτυλο της....εκανα κουραγιο..πολλες φορες εβρισκα διεξοδο στην εκκλησια...το πως τοτε δεν εμπλεξα με ναρκωτικα η αλητια ενας θεος το ξερει....με τον αντρα μου ειχα προβληματα αλλα σε γενικες γραμμες δεν μπορω να πω οτι ο γαμος μου δεν ηταν καλος....μοιραια βεβαια πεσαμε στην ρουτινα της καθημερινοτητας...πριν μερικα χρονια ειχα καποια προβληματα υγειας..οι γιατροι δεν εβρισκαν ακρη αλλα ελεγε ο ενας αλλα ο αλλος...χωρις να το θελω επαθα αυτο που λεμε υποχονδριαση..να περνω σβαρνα ολα τα νοσοκομεια αθηνων και περιχωρων μερα- νυχτα..ειδα και επαθα να φυγω απο αυτον τον κικαιωνα....απο οτι βλεπετε ειμαι αρκετα φορτωμενη με αρνητικες καταστασεις..το μονο μου πουμ ελειπε ηταν αυτο που επαθα......γιατι ολα τα κουλα πρεπει να συμβαινουν σε μενα?Τελευταια με απασχολουν ερωτηματα σχετικα με το αν ειμαι τρελη ή οχι.....ειναι αληθεια οτι στην ιστορια με τον εξω απο δω φερθηκα πολλες φορες τρελα....εφτασα σε σημεια να πηγαινω το βραδυ στο σπιτι του και να του γραφω με κραγιον ολο το αμαξι..εκεινος να με περιμενει και να φωναζει το 100....το θεμα μου ειναι οτι..θα τα εκανα ολα αυτα αν απ\'την αρχη μου ειχε πει οτι....εγω ειμαι παπας ..εσυ παντρεμενη με παιδια και δεν γινετε τιποτα?Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τον ξαναενοχλουσα ουτε στο ελαχιστο και τωρα θα ημουν ηρεμη στο κρεβατι μου.....μετα απο ολα αυτα που εγιναν πως μπορω να ηρεμησω?φταιω τωρα να τον φτασω στο σουφλι?τρελη δεν με λεει....να παω σε ψυχιατρο λεει...φταιω να τον κανω να παει αυτος πρωτος?παιδια βοηθατε την τρελη γιατι θα φαω του παπα τ\'αυτι............
- 04-12-2009, 00:55 #17
ξέχασε αυτόν τον άνθρωπο και ασχολήσου με τον ευατό σου.κακοποιήθηκες σεξουαλικά.μίλησες με κάποιο ψυχολόγο γι΄αυτό ποτέ?
http://www.mazi.org.gr/
04-12-2009, 01:04 #18
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by lola
Όντως, είναι περίεργο που το \"κατάπιε\" τόσο εύκολα. Σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω και σταμάτα να τα ρίχνεις όλα στην αγάπη. Μπορεί να είναι εγωισμός, μπορεί να καραδοκεί για να σε σκίσει μόλις έρθει στα ίσια σου, μπορεί απλά να αδιαφορεί, ή να μην θέλει να δώσει και άλλα δικαιώματα στην ευρύτερη κοινωνία.
Πάντως αγάπη δεν έιναι, εκτός και αν του έχεις κάνει λοβοτομή.
ισως...παντως δεν με χωρισε πραγμα που ειναι καλο γιατι τωρα θα ειχα και αλλα προβληματα......
Μισό λεπτό. Στο μέρος που ζεις έχει έρθει το ρεύμα? Αν ναι, έχετε και τηλεόραση. Είναι μια δεκαετία τώρα που βοάν τα μέσα για τη σήψη στην εκκλησία, για σκάνδαλα όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ερωτικά, ομοφυλοφυλίας/παιδεραστίας και ότι βάζει ο νους μας.
Σε ελληνική ταινία του 60 ζούσες όταν έγινε αυτό?
ποσο δικιο εχεις...ομως πραγματικα για τον συγκεκριμμενο δεν το περιμενα με τιποτα ενω αλλοι το ξεραν χρονια.....
Ναι, αυτό όμως λέγεται ουαν ναιτ σταντ και μπορεί να καταλήξει από το πουθενά μέχρι σε γάμο.
Το να κοιτάζεσαι με έναν άνθρωπο, να σου δίνει σημάδια, αλλά να μην έχετε προχωρήσει ούτε στο ελάχιστο, πίστεψε με, δεν έχει καμια σχέση με έρωτα.
εκει μπερδεψα τα μπουτια μου λογω της ιδιοτητας του...
Μπορεί να γίνει μίσος, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ανταπόκριση. Σε αυτό όμως μπορεί να μην φταίει ο ένας απ τους δύο ξέρεις γιατί? Γιατί μπορεί να έχουμε πάρει λάθος μνμ. Στην περίπτωση τη δική σου, και στο έχω ξαναπεί, ο άνθρωπος αυτός το πιθανότερο που θα ήθελε, ήταν οικονομική ενίσχυση.
οχι δεν ειχε αναγκη για κατι τετοιο...εχει λεφτα με την σεσουλα..αλλωστε θα ειχε προσπαθησει να το καταφερει....
Το λες μόνη σου. Έτρεφες την ελπίδα. Εσύ. Δεν σε κατηγορώ. Στην αρχή του ποστ μου σου μίλησα για έλλειψη και ανάγκη. Δες τι μπορείς να κάνεις για να βγάλεις αυτές τις δυο λέξεις απ την ψυχή και την πραγματικότητα σου.
συμφωνω για ελλειψη και αναγκη..αλλα οχι ..μου την ετρεφε....σε αυτο δεν αλλαζω γνωμη...
Στο θέμα της αφρούλας μίλησες για συγγενείς που υπέγραψαν για να νοσηλευτεί και είπες πως έχεις προσωπική εμπειρία.
Για ποιον μιλούσες?
ειπα για προσωπικη εμπειρια με εισαγγελεις.....δεν ειχα διαβασει ολη την ιστορια της...
εισαι ψυχολογος Θεοφανια?
04-12-2009, 01:07 #19
Λολα...τα έγραψες λίγο μπερδεμένα λόγω του κουοτ.
Θες να τα γράψεις χωρίς παραθέσεις?
Δεν είμαι ψυχολόγος, μοντέλο είμαι....:)
04-12-2009, 01:10 #20
Originally posted by arktos
ξέχασε αυτόν τον άνθρωπο και ασχολήσου με τον ευατό σου.κακοποιήθηκες σεξουαλικά.μίλησες με κάποιο ψυχολόγο γι΄αυτό ποτέ?
σ ευχαριστω arktos...δεν μπορω να το ξεχασω αν και το θελω πολυ....λιγα πραγματα ναι τα εχω πει...δεν παω ομως συχνα...δεν ξερω...νομιζω οτι δεν μπορει να με βοηθησει.....
04-12-2009, 01:13 #21
04-12-2009, 01:14 #22
παλι δεν μπορω να κοιμηθω...θα ηθελα να σας πω λιγα πραγματα για την ζωη μου μηπως και με καταλαβετε....πατερα δεν γνωρισα σκοτωθηκε...ο πατριος με κακοποιουσε σεξουαλικα απο τα 9 μου χρονια σχεδον μεχρι το λυκειο....οταν γνωρισα τον αντρα μου δεν μπορω να πω οτι ηταν ο ερωτας της ζωης μου....ηταν μια διεξοδο..ενα λιμανι..ενας τροπος να φυγω απ\'το σπιτι μου..επρεπε να φυγω δεν αντεχα αλλο ....η μανα μου δεν χωριζε με τιποτα..κλεισμενη σε δικες της ανασφαλειες και ψυχολογικα προβληματα κρυβονταν πισω απ\'το δαχτυλο της....εκανα κουραγιο..πολλες φορες εβρισκα διεξοδο στην εκκλησια...το πως τοτε δεν εμπλεξα με ναρκωτικα η αλητια ενας θεος το ξερει....με τον αντρα μου ειχα προβληματα αλλα σε γενικες γραμμες δεν μπορω να πω οτι ο γαμος μου δεν ηταν καλος....μοιραια βεβαια πεσαμε στην ρουτινα της καθημερινοτητας...πριν μερικα χρονια ειχα καποια προβληματα υγειας..οι γιατροι δεν εβρισκαν ακρη αλλα ελεγε ο ενας αλλα ο αλλος...χωρις να το θελω επαθα αυτο που λεμε υποχονδριαση..να περνω σβαρνα ολα τα νοσοκομεια αθηνων και περιχωρων μερα- νυχτα..ειδα και επαθα να φυγω απο αυτον τον κικαιωνα....απο οτι βλεπετε ειμαι αρκετα φορτωμενη με αρνητικες καταστασεις..το μονο μου πουμ ελειπε ηταν αυτο που επαθα......γιατι ολα τα κουλα πρεπει να συμβαινουν σε μενα?Τελευταια με απασχολουν ερωτηματα σχετικα με το αν ειμαι τρελη ή οχι.....ειναι αληθεια οτι στην ιστορια με τον εξω απο δω φερθηκα πολλες φορες τρελα....εφτασα σε σημεια να πηγαινω το βραδυ στο σπιτι του και να του γραφω με κραγιον ολο το αμαξι..εκεινος να με περιμενει και να φωναζει το 100....το θεμα μου ειναι οτι..θα τα εκανα ολα αυτα αν απ\'την αρχη μου ειχε πει οτι....εγω ειμαι παπας ..εσυ παντρεμενη με παιδια και δεν γινετε τιποτα?Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τον ξαναενοχλουσα ουτε στο ελαχιστο και τωρα θα ημουν ηρεμη στο κρεβατι μου.....μετα απο ολα αυτα που εγιναν πως μπορω να ηρεμησω?φταιω τωρα να τον φτασω στο σουφλι?τρελη δεν με λεει....να παω σε ψυχιατρο λεει...φταιω να τον κανω να παει αυτος πρωτος?παιδια βοηθατε την τρελη γιατι θα φαω του παπα τ\'αυτι............
Αχ βρε Λόλα μου. Πέρασες τόσα πολλά που στη θέση σου θα μπορούσα να ερωτευτώ και ένα δέντρο προκειμένου να γνωρίσω κάποιο συναίσθημα.
Έχεις τόσα πολλά θέματα να λύσεις. Τόσα θέματα που δεν επέλεξες αλλά σου φορτώσανε τερατα και όχι άνθρωποι.
Κάνε ένα καλό στον εαυτό σου. Ξεκίνα ψυχανάλυση. Αν ήξερες πόσο μπορεί να σε βοηθήσει θα είχες πάει τρέχοντας.
Δεν είσαι τρελλή, αλλά ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος.
Κάνε κάτι για τον εαυτό σου.
αγάπησε τον και περίθαλψε τον....
04-12-2009, 01:15 #23
χιχι...ειπαμε...έχουμε χιουμορ εδω μέσα...πλάκα σου κάνω........:)
04-12-2009, 09:43 #24
γνωριζει κανεις καποιο κεντρο στην αθηνα που να παρεχει δωρεαν ψυχολογικη υποστηριξη και τα απογευματα(πρωινα δεν μπορω... γιατι θελουν και αυτοι ενα σωρο λεφτα και δεν βρισκω και κανενα καλο βρε παιδια..παω τωρα σε μια κοπελιτσα ιδιωτικα αλλα ειναι σαν να μιλαω στην φιλη μου...εγω τα λεω αλλα αυτη δεν μου λεει και κατι ουσιαστικο ...και εδω εγω με αυτη την κατασταση εχω πολλαπλα προβληματα....αλλο ενα ειναι οτι κατα καποιο τροπο στιγματιστηκα και κοινωνικα....οπως ειναι φυσικο την ιστορια την εμαθε ολη η γειτονια ...το περιβαλλον αυτουνου με θεωρει τρελη και οι λοιποι ευκολη.Αρχισαν λοιπον και αλλα κουλα..ο ενας να μου λεει οτι θα βαλει ρασο για να του κατσω,ο αλλος να με παιρνει τηλ και να μου λεει που εχω το χερι μου τωρα...ξεσαλωσαν ολοι οι γιουφτοι....ποση σαπιλα εχει η κοινωνια δεν λεγετε..ποιον να πρωτοαντιμετωπισω πρωτα...θεωρω τον εαυτο μου μαχητη..μετα απο ολα αυτα που εχω περασει...μαθημενα τα βουνα..ισως αυτο ειναι και αυτο που με πορωνει...βρισκομαι σε πολεμο...χιλιες φορες του ειπα να το ληξουμε ειρηνικα..οχι..αν τα παρατησω τωρα θα ειναι σαν να παραδεχομαι την ηττα μου...το θεμα μου δεν ειναι πια ερωτικο...δεν εφαγα απορριψη απο αντρα..δεν το κανω για αυτο...τωρα μαλωνουν δυο σκυλες....θεοφανια και αρκτο..εχετε γραψει καπου το προβλημα σας...αν εχετε..ερωτηματικο...χαλεσε το ρημαδι το πληκτρολογιο
04-12-2009, 09:51 #25
Lola,καλημέρα!Όχι,δε γελάγαμε με σένα,σαν άτομο,αλλά με τον τρόπο που τα προβλήματα όλων μας κάποιες φορές βρίσκουν το δρόμο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για να χωρέσει αυτή τις ανάγκες μας.Ναι,εκεί μπορούμε και να γελάμε,μη νομίζεις πως κι εγώ δεν αυτοσαρκάζομαι αρκετά όταν ανακαλύπτω τρύπες και κενά μου,είναι μία μέθοδος να μην τα βλέπω όλα μαύρα,να τα κατεβάζω στο επίπεδο που μπορώ να τα χειριστώ χωρίς δέος.
Το παρελθόν σου έχει αρκετά κομμάτια με κακοποιητικό χαρακτήρα και ο θυμός από την κακοποίηση βγήκε σε έναν στόχο σου,αποδιοπομπαίο τράγο(ταιριάζει:P).Αλλά δεν ήταν αυτός η αιτία των προβλημάτων σου,αποτέλεσε την αφορμή να έρθει στο φως όλη η έντασή σου,η οργή,το δράμα και η αγανάκτηση από όσα σε πόνεσαν.
Το επόμενο βήμα πρέπει να περιλαμβάνει τη διαχείριση του θυμού,εφόσον βλέπεις πως η εκδήλωσή του γίνεται με τρόπους ζημιογόνους και άτοπους.Άσε τον παπά και πιάσε την προσπάθεια στήριξης και θεραπείας των τραυμάτων σου.Αυτό είναι που θα γιάνει τις πληγές και θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις χωρίς μπελάδες με το νόμο που σου επιτείνουν την κακοποίηση,όχι άλλη βία.
:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
04-12-2009, 10:09 #26
και μετα λετε για μενα.....που ειμαι και χωρησμενη.οριστε ποιες ειναι οι ανωρημες.αντε!
λολα στο λεω στα ισια εισαι ανωρημη οπως και εγω αλλα εσυ με κανεις σκονη.να πας σε κεντρο ψυχικης υγειας.εχει παντου και ειναι δωρεαν η 2 ευρο νομιζω.:P
υ.γ ο αντρας σου ειναι χαζος?
04-12-2009, 12:56 #27
Originally posted by RainAndWind
Lola,καλημέρα!Όχι,δε γελάγαμε με σένα,σαν άτομο,αλλά με τον τρόπο που τα προβλήματα όλων μας κάποιες φορές βρίσκουν το δρόμο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για να χωρέσει αυτή τις ανάγκες μας.Ναι,εκεί μπορούμε και να γελάμε,μη νομίζεις πως κι εγώ δεν αυτοσαρκάζομαι αρκετά όταν ανακαλύπτω τρύπες και κενά μου,είναι μία μέθοδος να μην τα βλέπω όλα μαύρα,να τα κατεβάζω στο επίπεδο που μπορώ να τα χειριστώ χωρίς δέος.
Το παρελθόν σου έχει αρκετά κομμάτια με κακοποιητικό χαρακτήρα και ο θυμός από την κακοποίηση βγήκε σε έναν στόχο σου,αποδιοπομπαίο τράγο(ταιριάζει:P).Αλλά δεν ήταν αυτός η αιτία των προβλημάτων σου,αποτέλεσε την αφορμή να έρθει στο φως όλη η έντασή σου,η οργή,το δράμα και η αγανάκτηση από όσα σε πόνεσαν.
Το επόμενο βήμα πρέπει να περιλαμβάνει τη διαχείριση του θυμού,εφόσον βλέπεις πως η εκδήλωσή του γίνεται με τρόπους ζημιογόνους και άτοπους.Άσε τον παπά και πιάσε την προσπάθεια στήριξης και θεραπείας των τραυμάτων σου.Αυτό είναι που θα γιάνει τις πληγές και θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις χωρίς μπελάδες με το νόμο που σου επιτείνουν την κακοποίηση,όχι άλλη βία.
:)
βρε τον καημενο τον τραγο......δεν προκειται να τον λυπηθω...αυτος δεν με λυπηθηκε ουτε στο ελαχιστο......με το νομο δεν θα εχω αλλα προβληματα....θα το χειριστω εξυπνα αυτην φορα..οσο για τα αλλα που λες...ναι εχεις απολυτο δικιο...ομως νομιζω οτι τα τραυματα μου δεν μπορουν να γιατρευτουν με οπιοδηποτε τροπο....αντε και θα πηγαινω να τα λεω.....θα ανασυρω απ\' την αβυσσο πραγματα που τα εχω διπλοκλειδωσει...και τι θα βγει....θα ξυνω παλι πληγες............πως να διαχειριστω τον θυμο..ερωτηματικο...τι να πω..οτι ολα ειναι ωραια και καλα και ειμαι μια χαρουμενη πεταλουδιτσα..ερωτηματικο
04-12-2009, 12:58 #28
Originally posted by panikoula
υ.γ ο αντρας σου ειναι χαζος?
04-12-2009, 13:01 #29
Όχι,οι πεταλουδίτσες δεν ζωγραφίζουν αμάξια με κραγιόν,το φοράνε και πάνε στα γνωστά και μη εξαιρετέα happenings,σε μπουζουκερί και σε clubs των προαστίων.:D
Να εξακολουθήσεις τη δουλειά lola,έστω και αν κάποιες φορές είναι επώδυνη και επίπονη.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
04-12-2009, 14:09 #30
σε ευχαριστω ...θα προσπαθησω οσο μπορω...το ξερεις ομως οτι ειναι δυσκολο..να σημερα παλι περασα απο εκει...πηγα να πιω καφε...και συνανταω τον νεοκορο και σαν να μου φανηκε οτι εκανε μμμμ...τα νευρα μου κροσια.....βρε μαλακα αφου εσενα εστελνε ο τυπος να μου λες οτι μ\'ευχαριστει πολυ και να ξαναπαω...εσυ γυρισες και μου ειπες ναι ξερω τι εχει κανει αλλα δεν μπορει να παντρευτει,ουτε να κανει παιδια ...ηθελες να μου πεις οτι ειναι πουσ...πως να το πεις...και τωρα μου παιρνεις το μερος του...ερε να παρω ενα καλαζνικοφ....απ\' την αλλη δεν θελω να εξαφανιστω...θελω να ειμαι εκει να με βλεπουν..να τους βλεπω... να γινετε τζερζελο...ειμαι ανωριμη..ειμαι τρελη..θα ελεγα και μαζοχα δεν εξηγητε αλλιως....η ψυχολος μου ειπε οτι τον εχω κανει το παιχνιδακι μου..οτι παιρνω φορα και βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο και οτι θελω παγωτο και παω στο σουβλατζιδικο...εγω φταιω που εχουν κλεισει τα παγωτατζιδικα..ερωτηματικο
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή