Results 31 to 45 of 70
Thread: κολαση
-
04-12-2009, 21:20 #31
Originally posted by lola
γνωριζει κανεις καποιο κεντρο στην αθηνα που να παρεχει δωρεαν ψυχολογικη υποστηριξη και τα απογευματα(πρωινα δεν μπορω... γιατι θελουν και αυτοι ενα σωρο λεφτα και δεν βρισκω και κανενα καλο βρε παιδια..παω τωρα σε μια κοπελιτσα ιδιωτικα αλλα ειναι σαν να μιλαω στην φιλη μου...εγω τα λεω αλλα αυτη δεν μου λεει και κατι ουσιαστικο ...και εδω εγω με αυτη την κατασταση εχω πολλαπλα προβληματα....αλλο ενα ειναι οτι κατα καποιο τροπο στιγματιστηκα και κοινωνικα....οπως ειναι φυσικο την ιστορια την εμαθε ολη η γειτονια ...το περιβαλλον αυτουνου με θεωρει τρελη και οι λοιποι ευκολη.Αρχισαν λοιπον και αλλα κουλα..ο ενας να μου λεει οτι θα βαλει ρασο για να του κατσω,ο αλλος να με παιρνει τηλ και να μου λεει που εχω το χερι μου τωρα...ξεσαλωσαν ολοι οι γιουφτοι....ποση σαπιλα εχει η κοινωνια δεν λεγετε..ποιον να πρωτοαντιμετωπισω πρωτα...θεωρω τον εαυτο μου μαχητη..μετα απο ολα αυτα που εχω περασει...μαθημενα τα βουνα..ισως αυτο ειναι και αυτο που με πορωνει...βρισκομαι σε πολεμο...χιλιες φορες του ειπα να το ληξουμε ειρηνικα..οχι..αν τα παρατησω τωρα θα ειναι σαν να παραδεχομαι την ηττα μου...το θεμα μου δεν ειναι πια ερωτικο...δεν εφαγα απορριψη απο αντρα..δεν το κανω για αυτο...τωρα μαλωνουν δυο σκυλες....θεοφανια και αρκτο..εχετε γραψει καπου το προβλημα σας...αν εχετε..ερωτηματικο...χαλεσε το ρημαδι το πληκτρολογιο
lola, όταν πηγαίνεις και ζωγραφίζεις το αυτοκίνητο του με κραγιόν, δεν συνεχίζεις μια ιστορία?
όταν λες τώρα μαλώνουν δύο σκύλες, να υποθέσω πως τον αποκαλείς έτσι γιατί είναι gay.http://www.mazi.org.gr/
- 04-12-2009, 22:27 #32
Originally posted by arktos
lola, όταν πηγαίνεις και ζωγραφίζεις το αυτοκίνητο του με κραγιόν, δεν συνεχίζεις μια ιστορία?
σαφως...αυτος δεν την συνεχιζε οταν του ειπα καλη τυχη στην ζωη σου..τελιωσαμε..και απαντα..οχι πριν γινει διωξη΄...αμ που ηθελε να τελιωσει λοιπον?
όταν λες τώρα μαλώνουν δύο σκύλες, να υποθέσω πως τον αποκαλείς έτσι γιατί είναι gay.
δεν εχω τιποτα με τους gay αρκει να μην φορουν ρασο...να φορεσει φρου-φρου ...να απελευθερωσει την γυναικια του φυση και να μην μπερδευει και μας...εμεις τι φταιμε δηλ ετσι δεν μπορουμε να τους ξεχωρισουμε...ο λακης ειπε οτι ο καθε ψυχανωμαλος ψαχνει μια στολη,ενα αξιωμα για να κρυφτει μεσα απο αυτο...και δω επεσε στην περιπτωση....αυτος με ζηλευε γιατι ημουν πιο ομορφη απο αυτον..χι,χι...πριν χρονια ειχε ερθει στο μαγαζι και πηρε κατι μανταλακια με λουλουδακια...και τοτε αναρρωτιομουνα..μα πως αυτος σοβαρος ανθρωπος,παπας περνει τετοια μανταλακια..που να ξερα η ερημη......
[/quote]
04-12-2009, 23:11 #33
σημερα παλι δεν ειμαι καθολου καλα..πηρα ενα λεξοντανιλ για να ηρεμισω..ολο λεω να μην περναω απο κει και ολο απο εκει παω..λες και εχει ενα μαγνητη και τραβαει ο *******...παω απο μακρια και κοιταω αν ειναι εκει το αμαξι \'η αν εχει βγει...μα που παει μες το βραδυ η *******?εχω μια περιεργεια αλλο πραμμα..εριξα και ενα κλαμα στο δρομο και γυρισα σπιτι παλι χαλια.........
05-12-2009, 10:23 #34
τι εγινετελικα με τον τραγοπαπα?αυτοι οι βρωμοπαπαδες ειναι οι πρωτοιαθεοι να ξερεις
05-12-2009, 10:24 #35
χεστον.επειδη βαριεμαι να διαβαζω εχετε ολοκληροση με τον παπα?
05-12-2009, 11:45 #36
τι να ολοκληρωσω βρε πανικουλα μου...με την παλιοπουστρα του κερατα....μονο παιξαμε...προφανως ηθελε να πιστεψω οτι ηταν αντρας...με ειπε και \'\'κοινη\'\'..ποιος.. ο παλιοπουστρας επειδη του εκανα κωλοχερο και θιχτηκε το παιδι...οταν ομως το βαζει στον κωλο του και μετα παει και κοινωναει τον κοσμο δεν...θιγετε...ετσι ειπε ο Χριστος..πηγαινετε γαμηθειτε με αντρες και μετα ελατε να ψαλετε τον ονομα μου......εχω να του κανω κατι χουνερια...οχι ετσι για να δει τι εστι γυναικα original και οχι μπασταρδεμενη!
05-12-2009, 15:47 #37
lol-a,ξεπερνάς τα όρια...Αυτό μόνο σου λέω.Περνάς στην κακοποίηση ενός ατόμου,στην παραβίαση των δικαιωμάτων του,εισέρχεσαι στο χώρο της ιδιωτικότητάς του με το να τον παρακολουθείς και να τον καταδιώκεις συνεχώς,με το να τον διασύρεις με ρατσιστικά σχόλια και μετά έρχεσαι εδώ και θέλεις να σε συμπονέσουμε.Εγώ δε σε συμπονώ λοιπόν.Αυτό που κάνεις είναι λάθος και σίγουρα απαιτεί παρέμβαση για να σταματήσει η κακοποίηση.Είτε ιερέας ομοφυλόφιλος,είτε οτιδήποτε είναι ο καθένας και οποιαδήποτε η ιδιότητά του ή το επάγγελμα ή η κοινωνική του λειτουργία,δε σου δίνει το δικαίωμα να εισβάλλεις στη ζωή του η δική σου ασθένεια.
Πάρε λοιπόν βοήθεια γιατί το πρόβλημα δεν είναι ο ίδιος αυτός ο άνθρωπος,αλλά το δικό σου θέμα που είναι η εμμονή και ο ψυχαναγκασμός,γι αυτό και επανέρχεσαι συνεχώς στο ίδιο μοτίβο,κακοποιώντας ένα άτομο με τόσους διαφορετικούς τρόπους."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-12-2009, 21:14 #38
lola, ένα τελαυταίο θα σου πω και ότι καταλάβεις.
ήμουν στη μύκονο με ένα ξάδερφο μου στην παραλία ( χωρισμένη τότε ) και κοιταχτήκαμε με κάποιον και μου άρεσε πολύ.
ο ξάδερφος μου λέει : άσε είναι gay.
πού το ξέρεις? : απαντάω.
μετά από λίγο το είδα πως ήταν.φυσικά και συνέχιζε να μου αρέσει.όχι με ράσο να τον έβλεπα, αλλά και αρχιμανδρίτης να ήταν, αν ήταν αυτός που είδα στην παραλία εγώ το ίδιο θα ένιωθα.
κατά τ\' άλλα με κάλυψε η RainAndWind.
α, και η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία.:cool:http://www.mazi.org.gr/
06-12-2009, 10:55 #39
Originally posted by RainAndWind
lol-a,ξεπερνάς τα όρια...Αυτό μόνο σου λέω.Περνάς στην κακοποίηση ενός ατόμου,στην παραβίαση των δικαιωμάτων του,εισέρχεσαι στο χώρο της ιδιωτικότητάς του με το να τον παρακολουθείς και να τον καταδιώκεις συνεχώς,με το να τον διασύρεις με ρατσιστικά σχόλια και μετά έρχεσαι εδώ και θέλεις να σε συμπονέσουμε.Εγώ δε σε συμπονώ λοιπόν.Αυτό που κάνεις είναι λάθος και σίγουρα απαιτεί παρέμβαση για να σταματήσει η κακοποίηση.Είτε ιερέας ομοφυλόφιλος,είτε οτιδήποτε είναι ο καθένας και οποιαδήποτε η ιδιότητά του ή το επάγγελμα ή η κοινωνική του λειτουργία,δε σου δίνει το δικαίωμα να εισβάλλεις στη ζωή του η δική σου ασθένεια.
την δικη μου κακοποιηση...την δικη μου παραβιαση δικαιωματων οπως για παραδειγμα την ελευθερια μου να μπαινω σε οποιαδηποτε εκκλησια θελω,να πινω τον καφε μου σε οποιδηποτε χωρο θελω..τον δικο μου διασυρμο..την δικη μου παρακολουθηση την σκεφτηκε κανεις?οταν η δικη του ασθενεια εισεβαλλε στην ζωη μου επανηλλημενα ηταν καλα?δεν μπηκα εδω για να ζητησω την συμπονια κανενος..τον εζησα τον κοσμο και τον ειδα που λεει και το τραγουδι....ενα πραγμα θα σου πω μονο και ελπιζω να το καταλαβεις..οσοι ειναι εξω απ\'το χορο πολλα τραγουδια λενε...μεσα απ την ψυχη μου σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε σε τετοια κατασταση..
αρκτος......το ειπα και το ξαναλεω δεν εχω τιποτα με τους gay...εμενα αυτο που με πειραζει ειναι η πουστια στην ψυχη....με λιγα λογια...αυτο το γλυκο μου εχει κατσει πολυ βαρυ στο στομαχι...πως να το κανουμε
06-12-2009, 12:11 #40
Ωραία...Κάτσε να εξετάσουμε τις ρίζες του θυμού.Γιατί οι ρίζες του έχουν σημασία,όχι τόσο η αφορμή του ξεσπάσματος.Αν σταματούσες να είσαι απασχολημένη με το τωρινό θύμα του θυμού σου,με ποιον θα θύμωνες;Πες λοιπόν ότι ο παπάς αλλάζει ενορία,μετατίθεται στην επαρχία,φεύγει,άρα το αντικείμενο του θυμού σου ακυρώνεται.Με τι θα θύμωνες άραγε;
lola,πρέπει να καταλάβεις ότι συνήθως ο θυμός κρύβει αδυναμία.Είναι counterbalancing act,δηλαδή κάποια άλλη σου ανάγκη εξυπηρετεί.Ισορροπείς την αδυναμία με το θυμό,γιατί ο θυμός σου δίνει την παραμύθα της παντοδυναμίας\"θα δεις τι χουνέρια έχω να σου κάνω\".Με την εκδίκηση και τον λάθος στόχο,απλά κρύβεις μία αλήθεια που νιώθεις να σε απειλεί.Πως στην πραγματικότητα ο θυμός κρύβει άλλα από κάτω του,που προφανώς τα απωθείς.
Στο θύμα,τον ιερέα,γιατί θύμα είναι,προβάλλεις δικά σου αρνητικά συναισθήματα που έμαθες να μην τα αναγνωρίζεις και αποδέχεσαι.Ο πόνος σου λοιπόν,αφού κρύβεται καλά έτσι μεταμφιεσμένος,στο άλλο μονοπάτι,αυτό της εκδίκησης και της καταδίωξης του ξένου εχθρού,μπορεί να σου είναι βολικός,αλλά σε κρατάει μακριά από τη θεραπεία των πραγματικών αιτίων.
Τι λες;Δεν μπορείς να πιεις τον καφέ σου εκεί που θες;Γιατί θες εκεί κοντά λοιπόν;Oι μόνες καφετέριες που υπάρχουν σε ολάκερη πόλη είναι εκεί δίπλα στο αντικείμενο της εμμονής σου;
Eπίσης,πάψε να σε θεωρείς κάτι το μοναδικό.Όχι,δεν είσαι η μοναδική που πόνεσε,ούτε που πονάει.Να σου πούνε ιστορίες κακοποίησης μέλη,που η υψηλή σημασία του καφεδάκου σου θα πάει στράφι.
:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-12-2009, 12:44 #41
Originally posted by RainAndWind
Ωραία...Κάτσε να εξετάσουμε τις ρίζες του θυμού.Γιατί οι ρίζες του έχουν σημασία,όχι τόσο η αφορμή του ξεσπάσματος.Αν σταματούσες να είσαι απασχολημένη με το τωρινό θύμα του θυμού σου,με ποιον θα θύμωνες;
δεν θα θυμωνα με κανεναν καλη μου(σορρυ δεν ξερω αν εισα αντρας ή γυναικα)δεν εχω λογο να θυμωσω με κανενα που δεν με εχει πειραξει...εσενα αν καποιος σε πειραζε δεν θα θυμωνες?
Πες λοιπόν ότι ο παπάς αλλάζει ενορία,μετατίθεται στην επαρχία,φεύγει,άρα το αντικείμενο του θυμού σου ακυρώνεται.Με τι θα θύμωνες άραγε;
πως θα ακυρωθει το αντικειμμενο του θυμου?τι θα αλλαξει αν φυγει....παλι θα παρεμενει ο θυμος
lola,πρέπει να καταλάβεις ότι συνήθως ο θυμός κρύβει αδυναμία.Είναι counterbalancing act,δηλαδή κάποια άλλη σου ανάγκη εξυπηρετεί.Ισορροπείς την αδυναμία με το θυμό,γιατί ο θυμός σου δίνει την παραμύθα της παντοδυναμίας\"θα δεις τι χουνέρια έχω να σου κάνω\".Με την εκδίκηση και τον λάθος στόχο,απλά κρύβεις μία αλήθεια που νιώθεις να σε απειλεί.Πως στην πραγματικότητα ο θυμός κρύβει άλλα από κάτω του,που προφανώς τα απωθείς.
ποια νομιζεις οτι ειναι αυτη η αληθεια?μηπως υποσεινηδητα θελω να τον κανω να ασχολειται μαζι μου με καθε τροπο?αυτη την ερρωτηση την κανω και εγω στον εαυτο μου...και γιατι εχει τοση σημασια το συγκεκριμμενο ατομο για μενα?δεν ξερω...........
Στο θύμα,τον ιερέα,γιατί θύμα είναι,προβάλλεις δικά σου αρνητικά συναισθήματα που έμαθες να μην τα αναγνωρίζεις και αποδέχεσαι.Ο πόνος σου λοιπόν,αφού κρύβεται καλά έτσι μεταμφιεσμένος,στο άλλο μονοπάτι,αυτό της εκδίκησης και της καταδίωξης του ξένου εχθρού,μπορεί να σου είναι βολικός,αλλά σε κρατάει μακριά από τη θεραπεία των πραγματικών αιτίων.
ποια ειναι τα πραγματικα αιτια?εγω δεν μπορω να τα βρω..
αχ σε παρακαλω μην μου τον λες θυμα γιατι συφιλλιαζομαι........
Τι λες;Δεν μπορείς να πιεις τον καφέ σου εκεί που θες;Γιατί θες εκεί κοντά λοιπόν;
γιατι εκει εναι το στεκι μου...εκει πανε ολες οι φιλες μου....δεν πανε αλλου
Eπίσης,πάψε να σε θεωρείς κάτι το μοναδικό.Όχι,δεν είσαι η μοναδική που πόνεσε,ούτε που πονάει.Να σου πούνε ιστορίες κακοποίησης μέλη,που η υψηλή σημασία του καφεδάκου σου θα πάει στράφι.
εχεις διαβασει τα παραπανω ποστ μου?σε παρακαλω αν εχεις διαθεση να με βοηθησεις καντο..ειμαι ανοιχτη σε συζητηση..αν οχι αστο γιατι διακρινω μια ταση ειρωνιας και ειμαι ηδη φορτισμενη ...δεν μπηκα εδω για να τσακωθω με κανενα
:P
06-12-2009, 12:50 #42
Το θέμα είναι τι είδους βοήθεια περιμένεις από τα μέλη εδώ,μία δικαιολόγηση της κακοποίησης;Δε νομίζω να τη βρεις.Μία δικαιολόγηση της εκδίκησης που θα σε κάνει να την νομιμοποιήσεις;Πάλι όχι.
Καλά λες,κι εγώ έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ πιστεύω."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-12-2009, 13:00 #43
Αυτό που προσπαθεί να σου πει η Ρέϊν, είναι ότι στην ουσία το αντικείμενο του θυμού σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Όπως λες κι εσύ η ίδια, έχεις ερωτήματα που δε μπορείς να απαντήσεις γιατί απλούστατα δε σε αφήνουν τα συναισθήματά σου να καταλάβεις τις αιτίες του θυμού σου. Ποτέ δε φταίνε μόνο οι άλλοι Λόλα, όλα ξεκινούν από μας και ό,τι γίνεται στη ζωή μας πάλι εμάς αφορά στην ουσία. Για να μπορέσεις να βάλεις όρια και να περιφρουρήσεις την υγεία σου στην ουσία - ψυχή τε σώματι - θα χρειαστεί να μάθεις ποιά είναι αυτά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τη γνώση και τη δύναμη συνάμα να διαχειριστούν τόσο έντονα συναισθήματα. Ο θυμός μπορεί να αποβεί αποτελεσματικότατος. Κάποιοι όμως δε μπορούν, στην ουσία φοβούνται αυτή τους την πλευρά και ο,τιδήποτε κάνουν δεν είναι παρά \'κουκούλωμα\'. Αυτοί χρειάζονται μια βοήθεια. Θα έλεγα να πας σε έναν άνθρωπο που είναι σε θέση να διαχειριστεί - με τη βοήθειά σου πάντα - αυτό που αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Μη ξεχνάς όμως ότι έτσι το δυναμώνεις και κάποια στιγμή θα σου είναι αδύνατο να το κουβαλάς. Καλημέρα.
06-12-2009, 13:02 #44
δηλ δεν εχω λογο να τον κακοποιω?ερωτω εχω ή δεν εχω λογο να τον κακοποιω...αυτος εμενα γιατι με κακοποιησε?γιατι να μην εχει ληξει αυτο το θεμα φιλικα,ανθρωπινα και να ληξει ετσι ?
06-12-2009, 13:11 #45
Originally posted by Alobar
Αυτό που προσπαθεί να σου πει η Ρέϊν, είναι ότι στην ουσία το αντικείμενο του θυμού σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Όπως λες κι εσύ η ίδια, έχεις ερωτήματα που δε μπορείς να απαντήσεις γιατί απλούστατα δε σε αφήνουν τα συναισθήματά σου να καταλάβεις τις αιτίες του θυμού σου. Ποτέ δε φταίνε μόνο οι άλλοι Λόλα, όλα ξεκινούν από μας και ό,τι γίνεται στη ζωή μας πάλι εμάς αφορά στην ουσία. Για να μπορέσεις να βάλεις όρια και να περιφρουρήσεις την υγεία σου στην ουσία - ψυχή τε σώματι - θα χρειαστεί να μάθεις ποιά είναι αυτά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τη γνώση και τη δύναμη συνάμα να διαχειριστούν τόσο έντονα συναισθήματα. Ο θυμός μπορεί να αποβεί αποτελεσματικότατος. Κάποιοι όμως δε μπορούν, στην ουσία φοβούνται αυτή τους την πλευρά και ο,τιδήποτε κάνουν δεν είναι παρά \'κουκούλωμα\'. Αυτοί χρειάζονται μια βοήθεια. θα έλεγα να πας σε έναν άνθρωπο που είναι σε θέση να διαχειριστεί - με τη βοήθειά σου πάντα - αυτό που αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Μη ξεχνάς όμως ότι έτσι το δυναμώνεις και κάποια στιγμή θα σου είναι αδύνατο να το κουβαλάς. Καλημέρα.
συμφωνω εχω θυμωσει με τον εαυτο μου που εδωσα τοσο πολλα σε ενα ανθρωπο που αξιζε τοσο λιγα...που νοιαζομουν και του ελεγα να τρωει γιατι εχει αδυνατισει..να προσεχει τον εαυτο του...που τον λατρεψα σαν θεο και που το ευχαριστω του ηταν να θελει μετα μανιας να με κλεισει στη φυλακη,να με καταστρεψει..για να διαχειριστω τον θυμο μου θα πρεπει να τον συνχωρεσω...πως να ειμαι σε θεση να το κανω αυτο?καλημερα και σε σενα
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή