κολαση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70

Thread: κολαση

Senior Member
    Καλή μου Λόλα, η εκδίκηση ή η κακοποίηση, για μένα είναι παντελώς άχρηστα συναισθήματα και συμπεριφορές που κακό τελικά κάνουν σε μας τους ίδιους. Να στο πω και πιο απλά; Ας υποθέσουμε ότι αυτός ο τύπος είναι ένας μαλάκας και μισός. Δε ζούμε για τους άλλους Λόλα, ζούμε ΜΕ τους άλλους. Το κακό μας μπορεί να το θελήσει ο οποιοσδήποτε ανά πάσα στιγμή. Ας το ονομάσουμε γενικά \'κακό\'. Το θέμα είναι τί κάνουμε με μας. Μπαίνουμε κάθε φορά σε μια τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία που τελικά δεν έχει όφελος για κανέναν; Όχι βέβαια, η ζωή είναι πολύ μικρή. Κοίτα λοιπόν πως θα το δουλέψεις όλο αυτό, και νά \'σαι σίγουρη πως κάθε μέρα θα ανακαλύπτεις πόσα πράγματα μπορείς να καταφέρεις και να απολαμβάνεις. Και κάποια στιγμή θα σου είναι αδιάφορο το τί θέλει ο κάθε \'μαλάκας\' από σένα. Εσύ είσαι αυτή που θα καθορίσει το έδαφος που θα προσφερθεί στον άλλο. Και να ξέρεις. Έναν άνθρωπο ήρεμο και κατασταλαγμένο, λίγα πράγματα μπορούν πια να τον πειράξουν.

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Καλή μου Λόλα, η εκδίκηση ή η κακοποίηση, για μένα είναι παντελώς άχρηστα συναισθήματα και συμπεριφορές που κακό τελικά κάνουν σε μας τους ίδιους. Να στο πω και πιο απλά; Ας υποθέσουμε ότι αυτός ο τύπος είναι ένας μαλάκας και μισός. Δε ζούμε για τους άλλους Λόλα, ζούμε ΜΕ τους άλλους. Το κακό μας μπορεί να το θελήσει ο οποιοσδήποτε ανά πάσα στιγμή. Ας το ονομάσουμε γενικά \'κακό\'. Το θέμα είναι τί κάνουμε με μας. Μπαίνουμε κάθε φορά σε μια τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία που τελικά δεν έχει όφελος για κανέναν; Όχι βέβαια, η ζωή είναι πολύ μικρή. Κοίτα λοιπόν πως θα το δουλέψεις όλο αυτό, και νά \'σαι σίγουρη πως κάθε μέρα θα ανακαλύπτεις πόσα πράγματα μπορείς να καταφέρεις και να απολαμβάνεις. Και κάποια στιγμή θα σου είναι αδιάφορο το τί θέλει ο κάθε \'μαλάκας\' από σένα. Εσύ είσαι αυτή που θα καθορίσει το έδαφος που θα προσφερθεί στον άλλο. Και να ξέρεις. Έναν άνθρωπο ήρεμο και κατασταλαγμένο, λίγα πράγματα μπορούν πια να τον πειράξουν.

σε ευχαριστω παρα πολυ...ισως αυτη ηταν η καλυτερη απαντηση που θα μπορουσα να παρω....μια φιλη μου ψυχολογος μου ειπε οτι η εκδικηση ειναι ενα τουβλο που το πετας και σου ερχεται στο κεφαλι....προσπαθω οσο μπορω να αλλαξω ..ειναι πολυ δυσκολο πιστεψε με ..θα προσπαθησω κιαλλο δεν ξερω αν θα τα καταφερω και τι θα γινει τελικα........τελευταια μου εχει μπει και στο μυαλλο μηπως καποιος μου εχει κανει μαγια..αλλοι τα πιστευουν αλλοι οχι..ουτε εγω μπορω να εξηγησω την εμμονη μου με το συγγεκριμμενο ατομο...και στην αγαπη και στο μισος..παραλληρω..αυτο το πραγμα δεν μου εχει συμβει ποτε πριν.........

Senior Member
    Λόλα, για μένα πολλά από αυτά που λες ακούγονται απλά... ανθρώπινα. Πέραν του τί θεωρείται \'φυσιολογικό\' η μη. Απ\' τη στιγμή που καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι κάτι δε πάει καλά, είσαι σε καλό δρόμο. Το μεγάλο πρόβλημα θα ήταν αν ένιωθες \'οκ\'. Θα έλεγα να μη \'προσπαθήσεις\' άλλο μόνη σου. Προσωπικά μου δίνεις την αίσθηση ότι είσαι ήδη πολύ κουρασμένη. Σκέψου το μυαλουδάκι μας πόσο εύκολα δίνει εντολή \'απόσυρσης\' στο σώμα, όταν είναι τόσο μπερδεμένο. Όπως λες κι εσύ, αυτό δε σου είχε ξανατύχει. Ακριβώς, όλα για μας είναι και μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε στον οποιοδήποτε. Υπάρχει \'πράμα\' όμως από πίσω. Η φίλη σου φαντάζομαι δε μπορεί να σε αναλάβει. Ας σε συστήσει σε κάποιον συνάδελφό της ή να πας σε κάποιο κέντρο ψυχικής υγείας. Αν έχεις αποφασίσει ότι δε θέλεις πια να νιώθεις έτσι, πήγαινε και αύριο. Όλα θα φτιάξουν, θα δεις.

Banned
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Λόλα, για μένα πολλά από αυτά που λες ακούγονται απλά... ανθρώπινα. Πέραν του τί θεωρείται \'φυσιολογικό\' η μη. Απ\' τη στιγμή που καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι κάτι δε πάει καλά, είσαι σε καλό δρόμο. Το μεγάλο πρόβλημα θα ήταν αν ένιωθες \'οκ\'. Θα έλεγα να μη \'προσπαθήσεις\' άλλο μόνη σου. Προσωπικά μου δίνεις την αίσθηση ότι είσαι ήδη πολύ κουρασμένη. Σκέψου το μυαλουδάκι μας πόσο εύκολα δίνει εντολή \'απόσυρσης\' στο σώμα, όταν είναι τόσο μπερδεμένο. Όπως λες κι εσύ, αυτό δε σου είχε ξανατύχει. Ακριβώς, όλα για μας είναι και μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε στον οποιοδήποτε. Υπάρχει \'πράμα\' όμως από πίσω. Η φίλη σου φαντάζομαι δε μπορεί να σε αναλάβει. Ας σε συστήσει σε κάποιον συνάδελφό της ή να πας σε κάποιο κέντρο ψυχικής υγείας. Αν έχεις αποφασίσει ότι δε θέλεις πια να νιώθεις έτσι, πήγαινε και αύριο. Όλα θα φτιάξουν, θα δεις.

θα παω ..θα παω σιγουρα..ελπιζω να καταφερει να κανει κατι για το καλο του...........

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

πανικουλααααααααααα εσυ εισαι δικια μου κοριτσαρα μου.............σε φιλω

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Αυτό το θέμα...

http://imagecache5.art.com/p/LRG/17/...keels-over.jpg

πετραν...εγραψες..χι.χι...λες να γινει η μαχη του μαμαλλη?

Senior Member
    Originally posted by lola

πετραν...εγραψες..χι.χι...λες να γινει η μαχη του μαμαλλη?

λολ

Πάντως φαίνεσαι έξυπνη και με χιουμορ, μερικές φορές είναι να απορείς πως κάποιος άνθρωπος με επίγνωση μπορεί να μπλέξει στις ποιο φαινομενικά-τραγελαφικές καταστάσεις. Anyway, καταλαβαίνω ότι το πάθος είναι πάθος ανεξάρτητα αν το άτομο είναι γιατρός, υδραυλικός (για να θυμιθούμε και την λίλη) η παπάς (απλά το παπάς χτυπάει σε ευαίσθητα σημεία λόγω λειτουργήματος/εργασίας-και εσύ βρε παιδί μου από όλο τον πληθυσμό με παπά βρήκες να κολλήσεις).

Το θέμα είναι ότι (όπως εύστοχα σου είπαν οι άλλοι) δεν έχει νόημα να αρχίζεις να πλάθεις εκδικητικά σενάρια-α-λα-δρακουμέλ/χλαπάτσας (θα σου δείξω εγώ παπά θα δεις τι θα πάθεις) γιατί έτσι μόνο θα χειροτερεύεις την κατάστασή σου.
    Τέτοιες φαντασιώσεις, σκέψεις και σενάρια δεν ανακουφίζουν διόλου από την οργή, αντιθέτως ενεργοποιούν και άλλα αρνητικά συναισθήματα εγκλοβίζοντάς σε σε μια συναισθηματική φυλακή που φαινεται να μην έχει διέξοδο. Τώρα αυτά περι περιφάνειας και τα περι-του-κόσμου είναι μπούρδες εντελώς και αν αρχίσεις και σκέφτεσαι έτσι δεν θα τελειώνεις τον αιώνα τον άπαντα! Ξέρεις μερικές φορές τυφλωνόμαστε τόσο πολύ από τα συναισθήματά μας που δεν βλέπουμε ένα λεπτό μετά...λίγο ποιο πέρα στον δρόμο τι μας περιμένει. Εσύ είσαι σε αυτή την φάση. Για τον χ,ψ,ζ λόγο έχεις οργιστεί ως εκεί που δεν πάει (και ναι αυτοί οι χ,ψ,ζ λόγοι όπως σου είπαν και οι άλλοι δεν έχει να κάνει με τον παπά αλλά με σένα καθαρά...άσχετα αν εσένα σου φαίνεται ότι για την παγκόσμια βία, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την εξάλειψη της χελώνας καρέτα-καρέτα, την πείνα στην αφρική και το 2012 ευθύνεται ο...παπάς) και όλη αυτή η οργή σε έχει \"τυφλώσει\" (που λέει και ο λαός), σε έχει αποπροσανατολίσει θα λέγαμε από το τι βασικά είναι αυτό που ψάχνεις στην ζωή και για το πως θα ήσουν χαρούμενη. Μια πιθανή εκδίκηση θα άλλαζε κάτι? Άντε και την κάνεις, μετά? Τι θα κάνεις μετά? Που θέλεις να πας? Γιατί? Που,πως, με ποιο τρόπο φαντάζεσαι να είσαι ευτυχισμένη? Για σκέψου το όλο αυτό από τώρα αλλά κάνε ένα αλματάκι στο σημείο της εκδίκησης γιατί όσο θα το σκέφτεσαι τόσο αυτό θα μεγαλώνει και θα σκοντάφτεις.

Senior Member
    ειμαι εξαλλη ..τραβαω τις κοτσιδες μου..περνω φορα και οποιον τραγοπαπα παρει ο χαρος...για ολα φταιει το γουρουνι ...για ολα....μου εφεραν λαθος παραγγελια στην πιτσα...τους ειπα...χωρις μανιταρια ρε παιδια οοοχι αυτοι εκει....τι θες να μου πεις οτι δεν φταιει αυτος?απο και κλειεται.....μου εχει κανει βουντου η μαργαριτα ντε λα πρρρρρρρρρ..κακο χρονο να χει....της στελνω φιλια δαγκωτα............

Senior Member
    ειμαι εξαλλη ..τραβαω τις κοτσιδες μου..περνω φορα και οποιον τραγοπαπα παρει ο χαρος...για ολα φταιει το γουρουνι ...για ολα....μου εφεραν λαθος παραγγελια στην πιτσα...τους ειπα...χωρις μανιταρια ρε παιδια οοοχι αυτοι εκει....τι θες να μου πεις οτι δεν φταιει αυτος?απο και κλειεται.....μου εχει κανει βουντου η μαργαριτα ντε λα πρρρρρρρρρ..κακο χρονο να χει....της στελνω φιλια δαγκωτα............

χαχαχα

φοβερή λολ γίνε κωμικός

η παπατζης :P

Senior Member
    και το πα η καημενη...θεε μου θα γινω καλο παιδι..δεν θα τα βαζω με τους παπαδες και καλω εναν παπα να μου κανει αγιασμο..και τον διαλεγω και γερο...μην τυχον εχω καμμια υποτροπη η ασωτη κορασης....και μου λεει θα ρθω τεκνο μου στις 18:00μμ...ωραια ...ωραια... και παει η ωρα 18:45 και ο παπας αφαντος...εδω παπας, εκει παπας...που\'ναι καλε ο παπας...και αρχιζω και βιδωνω...σιγα..σιγα... βασανιστικα και ξεκιναω τον εξαψαλμο , το τροπαριο της κασσιανης και το γνωστο και μη εξαιρετεο κυριε ελεησον ο παπας πινει καρνε΄ι΄σον κτλ ..κτλ....εως οτου δεησε ο παπας και ηρθε...τα πε γρηγορα,γρηγορα ...αρπαξε το 20αρι και οξω απ\'την πορτα....αλλα απο οτι βλεπω ουτε ο αγιασμος δεν με πιανει εμενα...με βλεπω να τρεχω για βαπτισμα... στον Ιορδανη ποταμο ............

και το πα η καημενη...θεε μου θα γινω καλο παιδι..δεν θα τα βαζω με τους παπαδες και καλω εναν παπα να μου κανει αγιασμο..και τον διαλεγω και γερο...μην τυχον εχω καμμια υποτροπη η ασωτη κορασης....και μου λεει θα ρθω τεκνο μου στις 18:00μμ...ωραια ...ωραια... και παει η ωρα 18:45 και ο παπας αφαντος...εδω παπας, εκει παπας...που\'ναι καλε ο παπας...και αρχιζω και βιδωνω...σιγα..σιγα... βασανιστικα και ξεκιναω τον εξαψαλμο , το τροπαριο της κασσιανης και το γνωστο και μη εξαιρετεο κυριε ελεησον ο παπας πινει καρνε΄ι΄σον κτλ ..κτλ....εως οτου δεησε ο παπας και ηρθε...τα πε γρηγορα,γρηγορα ...αρπαξε το 20αρι και οξω απ\'την πορτα....αλλα απο οτι βλεπω ουτε ο αγιασμος δεν με πιανει εμενα...με βλεπω να τρεχω για βαπτισμα... στον Ιορδανη ποταμο ............
    Λόλα....τον αγιασμό γιατι τον έκανες?

Senior Member
    για να φυγουν τα διαολια που μου εχουν μπει...............

Senior Member
    εγινε κατι με το χοχοχο της πανικουλας..γιατι δεν το βρισκω?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast