κολαση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70

Thread: κολαση

Originally posted by lola
    για να φυγουν τα διαολια που μου εχουν μπει...............
    Άλλη φορά να προτιμάς πιο αποτελεσματικούς τρόπους, πχ, αυτοεκτίμιση και δουλειά με τον εαυτό σου.

Senior Member
    πιστευεις στον θεο?

Originally posted by lola
    πιστευεις στον θεο?
    Στο Θεό πιστεύω. Στο ότι μας συμβαίνουν όλα απο λάθος επιλογές και όχι απ τα διαόλια, επίσης πιστεύω.

Senior Member
    Arsus, μου αρέσουν αυτά που γράφεις, ειδικά τα όσα λες για το έτερον ήμισυ. Λοιπόν λίγα λόγια για τις γυναίκες και από μένα.

1. Όταν σε ετοιμάζουν για έρωτα να είσαι έτοιμος για πόλεμο.

2. Όσο περισσότερα δίνεις τόσο περισσότερα θα θέλουν. Η απληστία του ανθρώπινου γένους είναι τόση ώστε αν υπήρχε η δυνατότητα προέκτασης για τα αγορασμένα εκτάρια στο φεγγάρι θα είχαν διαφημιστικές φωτεινές πινακίδες και με τον τρόπο αυτό να συμβάλλουν περαιτέρω στον υπνωτισμό του καταναλωτισμού. Ένας άντρας το μόνο που χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένος είναι να ικανοποιεί τις εντολές του πέους του. Η γυναίκα από την άλλη έχει απεριόριστο χώρο για να χωρέσει τα πάντα.

3. Ένα θετικό που έχουν, μέσα στην παράδοξη τους φύση, είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης. Ενώ δηλαδή συνειδητοποιείς την αόρατη ορμή και το είδος του νεοπλουτισμού που μας κυβερνάει, τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε αν ο άντρας δεν είχε ένα νόημα στην ζωή του και πιο θα ήταν αυτό εκτός από το αυτονόητο.

4. Καμία γυναίκα δεν θα σε τιμωρήσει αν της πεις την αλήθεια. Αντιθέτως πολύ είδαν τον διάολο μπροστά από τα μάτια τους εφόσον δεν είχαν την συναίσθηση και τον ανδρισμό να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Καλό ΣΚ.

Senior Member
    Originally posted by arsus
    Ενα πραγμα θα σου πω Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΚΑΨΕΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ. Ε χω καταντησει αθεος με αυτα που εχω ζησει,βασικα το παπαδιλικι για μενα ειναι μια τραγωδια φαντασου τοι βγαζουν λεφτα και απο τους νεκρους.Αν ηξερε τι ηθελε δεν θα περνουσες αυτες τις καταστασεις οσο αν ειναι gay σε πληροφορω οι περισοοτεροι ειναι bisexual και βαλε.Εχεις εναν αντρα που σε στηριζει και μια οικογενεια που ειναι διπλα σου......κρατα λιγο αξιοπρπεεια.οσο γιαυτον ειναι αξιοθρηνητος και να λυπασαι για αυτον,ειναι ενασ ανθρωπος παγιδευμενος σε ενα ρασο.To oti ερωτευτικες το λαθος ανθρωπο δεν εισαι ουτε η πωτη ουτε η τελευταια.........απλως ειδες την αληθεια και φρικαρες.........αλιμονο σε αυτους που δεν ξερουν.Γυρισε στη ζωη σου και ξεκινα παλι απο εκει που την αφησες δηλ πριν πας στο ρασοφορο.Ολα θα πανε καλα.........μια μερα θα πεις..μπορα ηταν και περασε.........και θα βγει ηλιος και χαμογελα.

σ\'ε υχαριστω πολυ....το οτι δεν ηξερε τι ηθελε ειναι δεδομενο...τον ρωτησα 40 φορες ξερεις τι σκατα θελεις?..δεν απανταγε....για το αν ειναι by εχω αμφιβολιες γιατι αν ηταν θα ειχε γινει τουλαχιστον μια φορα η \'\'λαχταρα\'\' ...τοτε πριν αρχισουμε τις μαλακιες....ελπιζω και γω να πανε ολα καλα...δεν ξερω

Senior Member
    Originally posted by vince

1. Όταν σε ετοιμάζουν για έρωτα να είσαι έτοιμος για πόλεμο.

και συμπληρωνω......στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται

Η γυναίκα από την άλλη έχει απεριόριστο χώρο για να χωρέσει τα πάντα.

συμφωνω..................

4. Καμία γυναίκα δεν θα σε τιμωρήσει αν της πεις την αλήθεια. Αντιθέτως πολύ είδαν τον διάολο μπροστά από τα μάτια τους εφόσον δεν είχαν την συναίσθηση και τον ανδρισμό να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

εδω χειροκτροτω...αυτο ειναι η απολυτη και μοναδικη
    αληθεια...οποιος ψαχνει τον διαολο του...τον βρισκει.....................

.

Senior Member
    προς rain

αν ησουν στην θεση μου τι θα εκανες ραιν..θα ξαναμπαινες μεσα στην εκκλησια καποια στιγμη?ας μην το δουμε σαν εκδικηση ας το δουμε σαν..αρνηση...αρνουμαι να δεχτω το απαγορευτικο που μου εστησε...αρνουμαι να παραδεχτω την ηττα μου...αρνουμαι να δεχτω οτι η εκκλησια ειναι το τσιφλικι του καθε παπα..θα μου πεις μπορεις να πας αλλου..σαφως ..αλλα γιατι να μην μπορω να παω εκει?καταλαβαινεις πως λειτουργει το πεισμα ετσι δεν ειναι?οταν απαντησεις ομως προσπαθησε για λιγο να νιωσεις οπως νιωθω...το μισος που εβγαλα ειναι μηχανισμος αμυνας εφοσον μου κατακερματισε τα ζωτικα εφοδια της αγαπης..στην ουσια μου καταρρευσε ολοκληρο τον ψυχισμο με την σταση του... το καταλαβαινεις ετσι δεν ειναι?δεν μπορουσα να απαιτησω να με αγαπησει...αυτο που απαιτουσα ηταν να μου φερθει με αξιοπρεπεια \'η τουλαχιστον να μην με προκαλλεσει.....εσυ τι θα εκανες?

Senior Member
    λόλα,δεν θα πήγαινα στη θέση σου.Καταλαβαίνω αυτό που υποστηρίζεις και το πώς αισθάνεσαι,αλλά επίσης γνωρίζω πως η αποχώρηση μπορεί να είναι επίσης ένα στάδιο απαραίτητο για την ισορροπία.Όσο πηγαίνεις στο μέρος που ταύτισες με πόνο θα πονάς,εφόσον η συναισθηματική αποδέσμευση δεν έχει επιτευχθεί.Με τον τρόπο αυτό μπορείς να γιατρέψεις,να επικεντρωθείς στο τώρα σου,να ενώσεις τα κομμάτια και να προχωρήσεις.Να αποχωρήσεις δε σημαίνει πως ηττήθηκες,σημαίνει πως βάζεις εσένα ως προτεραιότητα,σε προστατεύεις από αρνητικά συναισθήματα αυτοτραυματισμού,εν είδει ξαναγυρνάω στον τόπο του εγκλήματος,άρα παρατείνω την ένωση με το αντικείμενο που με πονά.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    λόλα,δεν θα πήγαινα στη θέση σου.Καταλαβαίνω αυτό που υποστηρίζεις και το πώς αισθάνεσαι,αλλά επίσης γνωρίζω πως η αποχώρηση μπορεί να είναι επίσης ένα στάδιο απαραίτητο για την ισορροπία.Όσο πηγαίνεις στο μέρος που ταύτισες με πόνο θα πονάς,εφόσον η συναισθηματική αποδέσμευση δεν έχει επιτευχθεί.Με τον τρόπο αυτό μπορείς να γιατρέψεις,να επικεντρωθείς στο τώρα σου,να ενώσεις τα κομμάτια και να προχωρήσεις.Να αποχωρήσεις δε σημαίνει πως ηττήθηκες,σημαίνει πως βάζεις εσένα ως προτεραιότητα,σε προστατεύεις από αρνητικά συναισθήματα αυτοτραυματισμού,εν είδει ξαναγυρνάω στον τόπο του εγκλήματος,άρα παρατείνω την ένωση με το αντικείμενο που με πονά.:)

εχεις δικιο..αυτο που εχει σημασια τωρα για μενα ειναι η προστασια του εαυτου μου και οχι η δικαιωση..........ισως βρω τροπο να λαβω αυτην την δικαιωση με αλλο τροπο χωρις να χρειαστει να επομιστω ολο αυτο το αρνητικο φορτιο............

Senior Member
    εχουν περασει σχεδον τρεις μηνες απο τοτε που εχουν σταματησει ολα....η εμμονη μου παραμενει..δεν βλεπω καμμια βελτιωση..παω και σε ψυχολο αλλα απαντησεις δεν περνω..εχει κολλησει το μυαλο μου ....οι σκεψεις μου κατα το 90% αφορουν εκεινον...η οργη μου σταθερη αξια...ωρες ωρες νιωθω σαν θυμα βιασμου..εχω συχνα φλας μπακ....μου μιλουν και δεν αντιδρω μεχρι να συνειδητοποιησω που βρισκομαι..ο ψυχολος μου ειπε οτι με βρισκει καλυτερα..πιο ηρεμη...του ειπα οτι σκεφτομαι για εκδικηση και μου ειπε οτι η ιδεα δεν ειναι καλη αλλα η τελικη αποφαση ειναι δικη μου................εγω το μονο που θελω ειναι να υπηρχε ενα μαγικο κουμπι και να κλεισει ο διακοπης για να σωθω...βγαινω...χορευω...γυμν� �ζομαι....ζω..αλλα ειμαι αλλου....

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345