Results 46 to 60 of 68
Thread: omofulofilia
-
14-12-2009, 02:48 #46
Originally posted by RainAndWind
Μάλιστα.Σαφώς η lola δεν είναι η lola και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ανάλυση που έκανε.Δύσκολο να γίνουν τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα posts και ο καθένας με λίγη κρίση το διαβλέπει.
Αλλά δε με ενδιαφέρουν τόσο οι λεπτομέρειες όσο το ότι οι απόψεις που εκφράζονται είναι ενδιαφέρουσες και αξίζουν σχολιασμού.
Όπως και κατανοώ τι εννοείς λόλα και τι θέλησες να αναδείξεις.Θα προτιμούσα όμως να το έκανες ανοιχτά,με τη δική σου ταυτότητα.Φαντάζομαι τους λόγους παρολαυτά όπως και την ταυτότητα την ίδια.Και δε με πειράζει καθόλου ειλικρινά.Σε αρκετά έχεις δίκιο.
Παρολαυτά έκανες το λάθος να βάλεις πάνω από τη βοήθεια για τον berdemeno και τον αδερφό του ένα σου προσωπικό στόχο,όχι την προστασία του κακοποιημένου εφήβου αλλά την ανάδειξη απόψεων δικών σου,ως τμήμα ενός γενικότερου puzzle μετάδοσης γνώσης μέσω πειραματισμού.Μπήκες δηλαδή ήδη κι εσύ στο παιχνίδι της αγνόησης του αλλότριου πόνου για να εισπράξεις μία δικαίωση.
Θεωρείς πως κάνοντας χρήση του προβλήματος ενός άλλου για να δικαιωθείς είχες πιθανότητες να με πείσεις;Ήδη με τη φύση του \"φτιάχνω σενάριο για να σε ωθήσω σε επιθετικότητα\"ακύρωσες τη δική σου προσπάθεια.Φτιάχνοντας ένα puzzle με εφαλτήριο μία εικονική ιστορία και μετά περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δώσεις έναν προβληματισμό,ενώ αδιαφόρησες για το παιδί που θα μπορέσει να πάρει βοήθεια μέσω της γνώσης που παρέχεται στον αδερφό του,μάνι μάνι αυτοαναιρείσαι.Έκανες χρήση ενός thread για να μου δείξεις κάτι,πατώντας πάνω σε άλλον...Κι εσύ κακοποίησες λοιπόν επιπρόσθετα αλλά για \"αγνό\"σκοπό.Το ίδιον όφελος όμως ήταν ο αγνός σκοπός και η δικαίωση.
Κατανοώ την ανάλυση.Αλλά ενώ είναι λογική και καλοστημένη σε επιχειρήματα,το γεγονός πως ξεκινάει σε λάθος βάση παραμένει για μένα.
Βάζουμε λοιπόν κάτω τα σημεία.Ένα μέλος χτίζει ένα σενάριο,όπου για να με(\"μας\"θα μου επιτρέψεις να τονίσω,γιατί δε με θεωρώ τον κατεξοχήν πρωταρχικό στόχο σου)ΝΑ ΜΑΣ λοιπόν προβληματίσει πάνω σε κάτι(έστω και σημαντικό και άξιο ανάγνωσης)με/μας χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα.Well done,you get a zero.
Aδιαφορεί για την προστασία ενός εφήβου και βάζει πάνω από εκείνον το πέρασμα της δικής της(\"του\"θα μου επιτρέψεις)αυτοεπιβεβαίωσ� �ς.Παρτακισμός με επίφαση το γενικό καλό.Υψηλός ο σκοπός,χαμηλό το μέσον.Well done,you get a zero.
Η ανάλυση η δική μου πώς σου φάνηκε αλήθεια.Πίστεψέ με δεν είμαι άτομο που αρέσκεται σε τέτοιους χειρισμούς.Και έχω υποστεί αρκετούς χειρισμούς ώστε να τους αναγνωρίζω στο καπάκι.;)
Οπότε έκανες και λάθος στην επιλογή του ατόμου ακόμη που θα χρησιμοποιούσες ως πίθηκο στο εργαστήριο της ατομικής σου ψυχολογίας.Γιατί επέλεξες ένα άτομο που γνωρίζει κάποια από τα κόλπα της στραβοσκοπικής υψηλοφροσύνης με ταπεινό κίνητρο.Ήταν πάλι λανθασμένη επιλογή.Παίρνεις το νόμπελ,αλλά χάνεις το σεβασμό μου.(άσε που δεν υπάρχει στην καμία να σεβαστώ άτομο που πατάει επί πτωμάτων για ανέβει,αναγνωρίζω τα ηθικά κενά στους ανθρώπους γύρω μου,έστω και ιντερνετικά).
Θα σου πρότεινα(και καθόλου δεν το λέω ειρωνικά,γιατί παρόλη την κριτική μου που ίσως να την εκλαμβάνεις ως \"βαριά\" κατά τόπους,δεν είμαι ωστόσο ανάλγητη,κρατάω χώρο για ανακατατάξεις και επαναξιολογήσεις)να αναρωτηθείς γιατί η δική σου ανάγκη για δικαίωση βρίσκει τόσο χαλαρή αντίσταση στη χρήση των άλλων γύρω σου ως μέσο της-γιατί την αναγάγεις σε αυτοσκοπό χωρίς να την περνάς από κρισάρα;)
Όσο για τη λευκή σημαία,σου λέει κάτι το γεγονός πως προτιμώ να σου θέτω επιχειρήματα και να κάνουμε διάλογο,παρόλο που αναγνωρίζω πως με\"ψιλοπούλησες\"χρησιμοπο ιώντας με ως μέρος του puzzle σου;
+100
συμφωνω σε καθε σου λεξη ρειν, και καποια στιγμή θα επανελθω πιο αναλυτικα.
- 14-12-2009, 12:28 #47
Originally posted by Remedy
διαγνωσεις περι επιθετικοτητας των αλλων....
αναλυσεις θα ελεγα , και οχι παρατηρησεις οπως τις χαρακτηριζεις.....
λιγο περιεργα ολα αυτα κι ακομα πιο περιεργο να παραπονειται για ελλειψη επικοινωνιας και για παρατημενα ροπαλα μια θρησκοληπτη \"κοπελα\" που μπηκε βριζοντας εναν ομοφυλοφιλο παπα που δεν της καθεται και του εχει κανει την ζωη πατινι με την εμμονη της να τον κυνηγαει....
1o......ειναι παρατηρησεις και 2ο ναι ειναι μορφη επιθετικοτητας..........
παραπανουμαι για ελλειψη σωστης επικοινωνιας και οσο για τα βρισιδια προς τον παπα να ξερεις οτι αυτα δεν θα ειχαν θεση αν ειχα μια σωστη αντιμμετωπιση εκ μερους του..δεν ξυπνησα ενα πρωι και ειπα \'\'α τωρα δεν παω να τα βαλω με τον παπα\'\' κατι μεσολαβησε..και καλο θα ηταν πριν κανουμε την οπιαδηποτε κριτικη να μπουμε λιγο και στην θεση του αλλου..δεν μπορει ενας ανθρωπος να φτανει στο κοκκινο χωρις αιτια...απ\' την αλλη δεν μπορω να κατηγορισω κανεναν που δεν μπορει \'η δεν θελει να καταλαβει την στιγμη που δεν εχει αναλογη εμπειρια...το θεμα δεν ειναι οτι δεν μου \'\'εκατσε\'\' το θεμα ειναι οτι μ\' εκμεταλλευτηκε ασυστολα εξυπηρετοντας σκοπους που δεν θα καταλαβω ποτε....................
14-12-2009, 13:03 #48
Μάλιστα.Σαφώς η lola δεν είναι η lola και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ανάλυση που έκανε.Δύσκολο να γίνουν τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα posts και ο καθένας με λίγη κρίση το διαβλέπει.
και ποιος ειναι rain?ανοιξε λιγο τα ματια σου και μην βιαζεσαι να κρινεις εναν ανθρωπο απο 10 ποστ...ολοι μας μπορουμε να βρισουμε οταν το εχουμε αναγκη,να κανουμε πλακα οταν νιωθουμε καλα αλλα και να \'\'ψαχτουμε\'\' οταν ερθει η ωρα..............τις προαλλες πηγα σε ενα ψυχιατρο για να μου δωσει κατι να ηρεμισω και επεσα πανω σε μια συνομιλια του με δικηγορο...τα ειχε βαλει με ενα αρχιτεκτονα που τον κοροιδεψε...παρολο που ημουν μπροστα αρχισε να μιλα τοσο υβριστικα που με πιασαν τα γελια....την λεξη κωλος την ειπε 50 φορες...τι σημαινει αυτο ?οτι δεν εχει τροπους?οχι....ηταν τοσο εκνευρισμενος ομως που εκεινη την ωρα δεν μπορουσε να κρατησει σταση αξιοπρεπειας γιατι δεν θα του επετρεπε να ξεσπασει την οργη του......το λαθος του σαφως ειναι οτι αφησε τον εαυτο του μπροστα σε ασθενη αλλα δεν το κατακρινω γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι και σε αναλογες περιπτωσεις αντιδρουμε ετσι...................
Αλλά δε με ενδιαφέρουν τόσο οι λεπτομέρειες όσο το ότι οι απόψεις που εκφράζονται είναι ενδιαφέρουσες και αξίζουν σχολιασμού.
Όπως και κατανοώ τι εννοείς λόλα και τι θέλησες να αναδείξεις.Θα προτιμούσα όμως να το έκανες ανοιχτά,με τη δική σου ταυτότητα.Φαντάζομαι τους λόγους παρολαυτά όπως και την ταυτότητα την ίδια.Και δε με πειράζει καθόλου ειλικρινά.Σε αρκετά έχεις δίκιο.
αν σε καλυπτει σου ορκιζομαι στα παιδια μου οτι δεν εχω κρυψει πουθενα την ταυτοτητα μου...............
Παρολαυτά έκανες το λάθος να βάλεις πάνω από τη βοήθεια για τον berdemeno και τον αδερφό του ένα σου προσωπικό στόχο,όχι την προστασία του κακοποιημένου εφήβου αλλά την ανάδειξη απόψεων δικών σου,ως τμήμα ενός γενικότερου puzzle μετάδοσης γνώσης μέσω πειραματισμού.Μπήκες δηλαδή ήδη κι εσύ στο παιχνίδι της αγνόησης του αλλότριου πόνου για να εισπράξεις μία δικαίωση.
εχεις απολυτο δικιο αλλα δεν το σκεφτηκα..επρεπε να ανοιξω εναι καινουριο thread.......
Θεωρείς πως κάνοντας χρήση του προβλήματος ενός άλλου για να δικαιωθείς είχες πιθανότητες να με πείσεις;Ήδη με τη φύση του \"φτιάχνω σενάριο για να σε ωθήσω σε επιθετικότητα\"ακύρωσες τη δική σου προσπάθεια.Φτιάχνοντας ένα puzzle με εφαλτήριο μία εικονική ιστορία και μετά περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δώσεις έναν προβληματισμό,ενώ αδιαφόρησες για το παιδί που θα μπορέσει να πάρει βοήθεια μέσω της γνώσης που παρέχεται στον αδερφό του,μάνι μάνι αυτοαναιρείσαι.Έκανες χρήση ενός thread για να μου δείξεις κάτι,πατώντας πάνω σε άλλον...Κι εσύ κακοποίησες λοιπόν επιπρόσθετα αλλά για \"αγνό\"σκοπό.Το ίδιον όφελος όμως ήταν ο αγνός σκοπός και η δικαίωση.
ηταν λαθος το ειπα αν και δεν θεωρω κατι τετοιο την συντελεια του κοσμου...αλλωστε με επομενα ποστ μπορουμε να συνεχισουμε πανω στο προβλημα του παιδιου..........
Κατανοώ την ανάλυση.Αλλά ενώ είναι λογική και καλοστημένη σε επιχειρήματα,το γεγονός πως ξεκινάει σε λάθος βάση παραμένει για μένα.
Βάζουμε λοιπόν κάτω τα σημεία.Ένα μέλος χτίζει ένα σενάριο,όπου για να με(\"μας\"θα μου επιτρέψεις να τονίσω,γιατί δε με θεωρώ τον κατεξοχήν πρωταρχικό στόχο σου)ΝΑ ΜΑΣ λοιπόν προβληματίσει πάνω σε κάτι(έστω και σημαντικό και άξιο ανάγνωσης)με/μας χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα.Well done,you get a zero.
Aδιαφορεί για την προστασία ενός εφήβου και βάζει πάνω από εκείνον το πέρασμα της δικής της(\"του\"θα μου επιτρέψεις)αυτοεπιβεβαίωσ� �ς.Παρτακισμός με επίφαση το γενικό καλό.Υψηλός ο σκοπός,χαμηλό το μέσον.Well done,you get a zero.
παλι πατας πανω στο κενο για να μου πεις το τιποτα......αυτος ο εφηβος που βρισκεται εδω βρισκεται μονο εδω?μπορει να ανοιξει οποιο thread θελει και να διαβασει πολυ χειροτερα πραγματα απ\'αυτο που εγραψα...........
Η ανάλυση η δική μου πώς σου φάνηκε αλήθεια.Πίστεψέ με δεν είμαι άτομο που αρέσκεται σε τέτοιους χειρισμούς.Και έχω υποστεί αρκετούς χειρισμούς ώστε να τους αναγνωρίζω στο καπάκι.;)
Οπότε έκανες και λάθος στην επιλογή του ατόμου ακόμη που θα χρησιμοποιούσες ως πίθηκο στο εργαστήριο της ατομικής σου ψυχολογίας.Γιατί επέλεξες ένα άτομο που γνωρίζει κάποια από τα κόλπα της στραβοσκοπικής υψηλοφροσύνης με ταπεινό κίνητρο.Ήταν πάλι λανθασμένη επιλογή.Παίρνεις το νόμπελ,αλλά χάνεις το σεβασμό μου.(άσε που δεν υπάρχει στην καμία να σεβαστώ άτομο που πατάει επί πτωμάτων για ανέβει,αναγνωρίζω τα ηθικά κενά στους ανθρώπους γύρω μου,έστω και ιντερνετικά).
μιλας για δικη μου αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης..ενω στα λεγομενα σου φαινεται ξεκαθαρα η δικη σου.....πατω επι πτωματων για να ανεβω που?εχω να κερδισω \'η να χασω κατι απο ολο αυτο? σε διαβεβαιωνω απολυτως τιποτα...
Όσο για τη λευκή σημαία,σου λέει κάτι το γεγονός πως προτιμώ να σου θέτω επιχειρήματα και να κάνουμε διάλογο,παρόλο που αναγνωρίζω πως με\"ψιλοπούλησες\"χρησιμοπο ιώντας με ως μέρος του puzzle σου;
δεν σε πουλησα rain...δεν ειχα κανενα λογο να το κανω αυτο και πραγματικα λυπαμαι αν νιωθεις ετσι αλλα εβγαλες λαθος συμπερασματα......δεν σου κρυβω οτι απ την ωρα που μπηκα εδω αναγνωρισα τις γνωσεις σου και την προθεση σου να βοηθησεις ομως με κατι εκφρασεις του τυπου \'\'θελεις να σε συμπονεσω \'\'και κατι τετοια ναι ειναι αληθεια νευριασα...μπηκα εδω φορτωμενη με ενα σωρο αρνητικα συναισθηματα..δεν εψαχνα συμπονια.... εψαχνα κατανοηση.....ολα τα υπολοιπα χυδαια,ειρωνιες κτλ που εβγαλα ηταν εκφρασεις θυμου.....αν θες να απαντησεις μπες στο δικο μου thread για να μην χαλαμε αλλο αυτο...................
14-12-2009, 14:35 #49
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο βασικό ζήτημα.Αυτό της υποστήριξης.Tα υπόλοιπα στο δικό σου thread,όπου μπορούμε να το συζητήσουμε.
Θα ήθελα να ρωτήσω τον berdemeno,πώς είναι τα πράγματα τώρα,σε αυτή τη χρονική στιγμή.Εάν συζήτησε με τον αδερφό του,εάν συνεχίζεται η ίδια συμπεριφορά από εκείνα τα άτομα προς το παιδί και εάν υπήρξε τυχόν ενημέρωση/παρέμβαση κάποιων ενηλίκων,είτε στο οικογενειακό είτε στο ευρύτερο περιβάλλον.Επίσης θα πρότεινα την επίσκεψη σε έναν ψυχολόγο berdemene.Πήγαινε με τον αδερφό σου να πάρει στήριξη,να μάθει τρόπους που θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό της αξιοπρέπειας και να μην εξακολουθήσει να νιώθει μειωτικά συναισθήματα,ντροπή ή ενοχές για την επιλογή ατόμων να του φέρονται με τόσο απεχθή τρόπο.Επίσης οι γονείς εκείνων των παιδιών δεν μπορούν να λάβουν ενημέρωση για τη συμπεριφορά τους;Θα ήταν καλό να συζητήσουν με τους γονείς τους κι εκείνα.Με το κουκούλωμα του θέματος,νιώθουν πως δεν υπάρχει έλεγχος κανένας πάνω σε λανθασμένες τους συμπεριφορές,αύριο θα επιλέξουν κάποιον άλλο στόχο ίσως να κακοποιήσουν,αρκετά μεγάλες οι πιθανότητες..."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-12-2009, 14:44 #50
μηπως θα ηταν καλο και να αλλαξει σχολειο?
(rain...κοιτα και στο καταθλιψη ανοιξα καινουριο thread γιατι ειμαι χαλια παλι...τα αλλα στο κολαση..........)
14-12-2009, 15:26 #51
Η αλλαγή δεν ξέρω πόσο θα βοηθούσε.Θα πρότεινα κάτι τέτοιο ως τελευταία λύση.Ξέρεις μπορεί το παιδί να το εκλάβει κάπως ως φυγή,άρα να το συνδέσει μέσα του με ακόμη μία υποχώρηση,άλλη μία αδυναμία.Ενώ εάν βρει τη λύση εκεί που είναι τώρα,θα του αποφέρει ωραία αποτελέσματα στην εικόνα του εαυτού.Να νιώσει,πάντα με στήριξη,πως τα καταφέρνει χωρίς να αναχωρεί.Και λίγο λίγο να μάθει να στέκεται σύμμαχος του εαυτού του,να επικεντρωθεί σε γνώση των δυνατοτήτων του,να εκπαιδευτεί στο χιούμορ.Αλλά βέβαια αυτό θέλει και το χρόνο του να γίνει,θέλει δουλειά.Τώρα αυτό που πρέπει είναι κατάλληλοι χειρισμοί ώστε να σταματήσει περαιτέρω κακοποίηση.
Ένας έφηβος,αυτό που έχει ανάγκη είναι οι αναζητήσεις του να μην κόβονται/στηλιτεύονται/χειραγωγούνται.Να είναι ελεύθερος παντού,μέσα σε κλίμα αποδοχής να ψάχνει το δικό του μέρος στον κόσμο.
Γι αυτό πρέπει να αφήνουμε τους άλλους να βρίσκουν το δικό τους μέρος στον κόσμο,να τους δίνουμε χώρο να απλώσουν τα ερωτήματα,τα παιδιά μας χρειάζονται,όχι ως κριτές τους αλλά ως συμπαραστάτες τους,να ξέρουν πως μπορούν να πιστέψουν και να εμπιστευτούν τους ενήλικες.Πώς θα το καταφέρουν όταν κάποιοι από εμάς τα χτυπάμε τόσο αλύπητα;
Πονάω γι αυτά τα παιδιά,πονάω γι αυτούς που μπαίνουν στο κέντρο μιας δίνης για να βρίσκουν κάποιοι-εις βάρος τους-ένα καταφύγιο από τους φόβους τους,που πετάνε πάνω τους τη θλίψη για να νιώσουν αυτοί πιο δυνατοί.
Αλλά πάντα μπορούμε να αγαπάμε και η αγάπη μπορεί να γιατρέψει και να λυτρώσει,όταν συνοδεύεται από βοήθεια,γνώση και ταυτόχρονα προστασία και αποδοχή.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-12-2009, 22:35 #52
εγω τελικα απο ολα αυτα ελαχιστα εχω καταλαβει......εχω την αισθηση οτι αυτο το παιδι εχει στιγματιστει χωρις να υπαρχει και λογος δηλ γιατι καποιοι χωρις ενδειξεις ,χωρις αποδειξεις του κολλησαν μια ταμπελα με το ετσι θελω...οχι να μην τους περασει να πιασει και τους καθηγητες εν αναγκη δεν μπορει μια ζωη το καθε αλητακι να κολλαει προσωνυμια στον καθε ενα που ειναι διαφορετικος και δεν μιλαω μονο για θεμα σεξουαλικης προτιμησης αλλα για καθε ειδους διαφορετικοτητας(χονδρος,μ υταρας,κοντοστουπης κτλ)αυτα ειναι συχνα φαινομενα στις σχολικες κοινωνιες..δημιουργουν παιδικα τραυματα που ορισμενοι τα κουβαλουν μια ζωη..........
03-01-2010, 20:28 #53
πρωτα απ ολα θα συμφωνησω με τον redemptor στο οτι πρεπει να σταματησεις να τον πιεζεις.Αν ειναι ομοφυλοφιλος δε θα αλλαξει κατι με τη πιεση.Αν και δε νομιζω οτι ειναι.Πιο πολυ πιστευω οτι ειναι ασχημα ψυχολογικά λογω αυτου που εκανε μικρος και το οποιο τον μπερδευει και τον κανει να νομιζει οτι ειναι ομοφυλόφιλος.Κάθε αγορι στη θεση του θα ενιωθε ασχημα.Μη τον πιεζεις.Δε νομιζω οτι χρειαζεται να πεις κατι τους γονεις σου.Ακομα και να ειναι ομοφυλοφιλος ειναι δικο του θεμα..
03-01-2010, 20:29 #54
α και επισης να σταματησει να κανει παρεα μ αυτους..
04-01-2010, 12:19 #55
Μπερδεμένε, άσε τον αδερφό σου να εκφραστεί όπως θέλει ο ίδιος. Αν βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα με την αυτοπεποίθησή του, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να τον \"θωρακίσει\", για να μην έχει μεγαλύτερα προβλήματα με τον εαυτό του αργότερα.
Ξεχωριστή παράγραφος για σένα αγαπητή Λόλα, που με τις αντιλήψεις σου περί παιδοφιλίας - νεκροφιλίας - ομοφυλοφιλίας, θα έπρεπε κανονικά να είχες κάψει τον σέρβερ που φιλοξενεί το e-psychology.gr. Η σεξουαλική έκφραση, δεν είναι ανωμαλία όταν υπάρχει συναίνεση από όλα τα εμπλεκόμενα μέλη. Οι ψυχικά ασθενείς δεν \"κουράρονται\" αποκομμένοι από τον έξω κόσμο δεμένοι και κλεισμένοι σε κελιά. Σου εύχομαι να μην βρεθείς στο μέλλον αντιμέτωπη με καταστάσεις που θα έχουν να κάνουν με αλλαγές πλεύσης σχετικές με την σεξουαλικότητα που θα αφορούν είτε κοντινούς σου ανθρώπων είτε εσένα την ίδια.
Καλή χρονιά να έχουμε.
04-01-2010, 14:21 #56
Καλή χρονιά και σ\'εσένα lllogan.:):)
Πάντα χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοιες απόψεις.:)Γιατί γνωρίζω καλά πως ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας παραμένει μπλοκαρισμένο σε στερεότυπα,κατευθυνόμενο από νοικοκυραίους με φαντασιακά \"μικρό σπίτι στο λιβάδι\",από άτολμους πολιτικούς,από ηθικές πρωινάδικων,ιεράρχες με ρητορική μίσους και φόβο,φόβο,φόβο για καθετί που απέχει έστω και ένα εκατοστό από τα γνωστά και πεπατημένα μονοπάτια που η πλειοψηφία έχει σφραγίσει ως θεμιτά και αρεστά.
Στο χώρο της διαφήμισης,ο ομοφυλόφιλος είναι ο κομμωτής,ή ο τύπος \"λίζα μπανάνα\".Στις ελληνικές σειρές με στόχαστρο τηλεθέασης τον μέσο οικογενειάρχη το ενδιαφέρον μονοπωλείται από το κραγμένο,το σουρλουλού ομοφυλοφιλικό στερεότυπο,ακόμη και στους δέκα μικρούς μήτσους του Λαζόπουλου,αυτό ήταν,οι ομοφυλόφιλοι άντρες ήταν ντυμένοι σαν αρσενικά ξώβυζα,με κιτς πολυχρωμία,κινήσεις θηλυκοποιημένες,μαλλί περασμένο με λακ.Έλλειψη φαντασίας λέτε;Όχι.Πάει πολύ πιο βαθιά το ζήτημα.Οι επιθεωρήσεις,οι κωμωδίες,οι σειρές,τα διαφημιστικά αντικατοπτρίζουν απλά αυτό που έχει περάσει στην κοινή γνώμη,αλλά και το εναγκαλίζονται,το υιοθετούν,το επαναπροωθούν,το καταξιώνουν.
Ποιος θυμάται να μας αναφέρει έναν έλληνα ομοφυλόφιλο πολιτευτή;Ακτιβιστή;Μπορού με όμως εύκολα να αναφέρουμε ένα άτομο ανήκων στη showbiz,ε;Στους μέικ απ άρτιστς,τους κομμωτές,τους μόδιστρους.Γιατί άραγε; ;)
Ποιος μέσος αστός πολίτης ασχολήθηκε,προβληματίστηκ� � με το γιατί η υπόθεση Τομπούλογλου έληξε με αποπομπή του από την \"πρώτη γραμμή\"της πολιτικής το 2000,ως αποτέλεσμα ηθικών εκβιασμών;
Ποιοι εκτός από τα πλέον ενεργά στον τομέα των δικαιωμάτων άτομα του σεξουαλικού προσανατολισμού ασχολήθηκαν με τους αφορισμούς του σκοταδιστή Χριστόδουλου(ναι σύντεκνοι,ο νεκρός ΔΕΝ δεδικαίωται πάντα,εκτός αν εν ζωή διορθώσει την αδικία της οποίας πρωτοστάτησε),ποιος μέσος πολίτης ασχολείται με τους διαδόχους του Άνθιμο και Σεραφείμ και τις επίσης σκοταδιστικές τους προπαγάνδες;
Έχουμε μέλλον.Ζούμε σε ετεροσεξιστική κοινωνία.Καιρός να προχωρήσουμε.Χωρίς ρήξεις με το παρελθόν,τίποτε δεν κερδίζεται.Διεκδίκηση δίχως γνώση,αλλά με καταπότια ξεφτιλισμένων αξιών δε νοείται.Πάμε μπροστά,αφήνουμε πίσω τις υποκρισίες,τις κατινιές,τους μύθους,τις προκαταλήψεις.Όλων!Των δασκάλων,των γονιών,των πολιτικών,των παπάδων,των εξουσιαστών/επιλέγουμε διαφορετικά γιατί έτσι γουστάρουμε ρε!;);)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
04-01-2010, 14:31 #57
Στο χώρο της διαφήμισης,ο ομοφυλόφιλος είναι ο κομμωτής,ή ο τύπος \"λίζα μπανάνα\".Στις ελληνικές σειρές με στόχαστρο τηλεθέασης τον μέσο οικογενειάρχη το ενδιαφέρον μονοπωλείται από το κραγμένο,το σουρλουλού ομοφυλοφιλικό στερεότυπο,ακόμη και στους δέκα μικρούς μήτσους του Λαζόπουλου,αυτό ήταν,οι ομοφυλόφιλοι άντρες ήταν ντυμένοι σαν αρσενικά ξώβυζα,με κιτς πολυχρωμία,κινήσεις θηλυκοποιημένες,μαλλί περασμένο με λακ.Έλλειψη φαντασίας λέτε;Όχι.Πάει πολύ πιο βαθιά το ζήτημα.Οι επιθεωρήσεις,οι κωμωδίες,οι σειρές,τα διαφημιστικά αντικατοπτρίζουν απλά αυτό που έχει περάσει στην κοινή γνώμη,αλλά και το εναγκαλίζονται,το υιοθετούν,το επαναπροωθούν,το καταξιώνουν.
ρειν...από που εμπνεύστηκαν όλοι αυτοί? Ήταν πλάσματα της φαντασίας τους? Όταν κάποιος θέλει να εποτυπώσει τη φιγούρα κάποιου στο γυαλί, στο χαρτί, ή οπουδήποτε αλλού από που εμπνέεται?
Επειτα λες πως οι ομοφυλόφιλοι πέφτουν θύματα κοροιδίας απ όλους αυτούς. Οκ, αφού έτσι κυκλοφορούν και συμπεριφέρονται και αυτό βγάζει γέλιο, ποιος φταίει?
Έχω κολλητό ομοφυλόφιλο με τον οποίο κυκλοφορούμε μαζί και το έχω ζήσει το έργο. Ξέρεις κάτι? Μερικές φορές γελάω και γω μαζί του, του αρέσει να κουνιέται, να προκαλεί, να σοκάρει.
Ξέρω όμως και άλλους, πολιτικούς, ηθοποιούς, ανθρώπους της διπλανής πόρτας που κρατούν τα θέλω τους για τον εαυτό τους και κανείς δεν ξέρει τι κάνουν στο κρεββάτι τους. Γιατί πολύ απλά το πως λειτουργούμε ο καθένας εκεί, δεν αφορά τον υπόλοιπο κόσμο.
04-01-2010, 14:46 #58
Στο χώρο της διαφήμισης,ο ομοφυλόφιλος είναι ο κομμωτής,ή ο τύπος \"λίζα μπανάνα\".
Ακομα και αυτο το παρωχημενο εχει αρχισει να ξεφτιζει.
Στην πολυκατοικια υπαρχει η γκει φιγουρα οπου λειτουργει σαν κλασικος τυπος.
Τα λιζα μπανανα, εχουν παρει πια την αγουσα και τελειωνουν.
Σημειωτεον οτι ο τυπος στην πολυκατοικια ειναι στρειτ....
:D
04-01-2010, 14:47 #59
συμφωνω με redemptor, RainAndWind, Θεοφανία γενικα με αυτες τις αποψεις...
Κοιταξε να στηριξεις τον αδερφο σου οσο γινεται και κυριως στο ψυχολογικο επιπεδο...δεν ξερω κατω απο ποιες περιστασεις εγινε αυτο που εγινε...τον πιεσαν;;;τον εκβιασαν να κανει κατι που δεν ηθελε;;;τι ηλικια ειχε το παιδι που το εκανε;;;
Τελοσπαντων ασε να βρει την ταυτοτητα του μονος του και δωσε του καταλαβει οτι δεν εχει σημασια τι πιστευουν οι αλλοι για εκεινον αλλα τι νιωθει εκεινος...Οσο αφορα την αλλαγη σχολειου ειναι πολυ λεπτο το ζητημα...Καταρχας θα μαθουν ολοι πιθανο τι εγινε, κατα δευτερον θα τραυματιστει και θα χαρακτει στην μνημη του παιδιου αυτο και θα εχει και στην μετεπειτα ζωη του ως τροπο αντιδρασης την φυγη και αλλοστε τα σχολεια ειναι τις γειτονιας, ποιος θα τον προστατευσει απο εκει, απο τους ιδιους τους θυτες που τον περιβαλλουν...Σωστο κατα εμενα ειναι να δωθουν στο παιδι τα εφοδια να καταπολεμησει αυτην την κατασταση...σεξουαλικη ταυτοτητα, δεν εχει να κανει με το αν πηγες μια φορα με καποιον ιδιο φυλου αλλα πραγματικα ποιος σε ελκυει...και στο κατω κατω το ανωτερο πιστευω ειναι αυτο που νιωθει κανεις για καποιον ανθρωπο...Ας αφησουμε να κρινουμε και να κατακρινουμε εναν ανθρωπο...ειναι ελευρος να κατι οτι νιωθει και εχει αναγκη...ας αφησουμε να βαζουμε ταμπελες, ο καθενας ειναι ελευθερος και κυριως πρεπει να μαθουμε εμεις οι ανθρωποι να μην επηρεαζομαστε....
04-01-2010, 14:49 #60
Originally posted by Θεοφανία
Ξέρω όμως και άλλους, πολιτικούς, ηθοποιούς, ανθρώπους της διπλανής πόρτας που κρατούν τα θέλω τους για τον εαυτό τους και κανείς δεν ξέρει τι κάνουν στο κρεββάτι τους. Γιατί πολύ απλά το πως λειτουργούμε ο καθένας εκεί, δεν αφορά τον υπόλοιπο κόσμο.
Επισης γνωριζω καποιους αλλους,
που κρυβουν επιμελως αυτο που κανουν στο κρεββατι τους.
Ακριβως για αυτο, εχουν φροντισει καποιοι να το διαρρευσουν οπου και οπως.
Θα μου πεις αμα εισαι δεξιος και εισαι γκει,
θα βγεις σε επομενες εκλογες?
εμμμμ δεν παιζει....
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια