Results 1 to 5 of 5
-
06-12-2009, 15:01 #1
τι φτιαχνει τη διαθεση σας>>?????
εχει τυχει φορες που δεν ειστε καλα σε ολους συμβαινει αυτο οπως κ σε μενα....τι κανετε για να ανεβει η διαθεση σας>>????πως φευγουν οι στεναχωριες σας????
Post tenebras spero lucem .... !
- 06-12-2009, 16:27 #2
Originally posted by amarylis
εχει τυχει φορες που δεν ειστε καλα σε ολους συμβαινει αυτο οπως κ σε μενα....τι κανετε για να ανεβει η διαθεση σας>>????πως φευγουν οι στεναχωριες σας????
Παντως αυτη την στιγμη δεν φτιαχνει με τιποταΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
06-12-2009, 16:49 #3
Έχει τύχει να νιώθω πολύ πολύ άσχημα και να παίξω τυχαία με ένα ζωάκι στο δρόμο και να νιώσω λες και η μαυρίλα γλυκαίνει και φεύγει σιγά σιγά σιγά...
Συνήθως διαβάζω κάτι, αλλά κυρίως ακούω τη μουσική που εκείνη την ώρα εκφράζει αυτό που νιώθω. Αν είμαι και πολύ συναισθηματικά φορτισμένη, μπορεί να κάνω τις δικές μου ...χορογραφίες (που ευτυχώς δεν τις βλέπει κανείς!):ΡΡΡ-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
06-12-2009, 17:10 #4
Το να βγω έξω με καλή παρέα αυτόματα μου φτιάχνει τη διάθεση ότι και αν μου την είχε χαλάσει πριν
06-12-2009, 17:14 #5
Όταν δεν έχω διάθεση, συνήθως κάθομαι και παίζω εντελώς μηχανικά το αγαπημένο μου παιχνίδι στον υπολογιστή. Μέχρι που δεν αντέχω άλλο κι αποφασίζω να κινητοποιηθώ, οπότε θα πάρω τηλέφωνο φίλους ή γνωστούς που ξέρω ότι η συνομιλία μαζί τους θα μου φτιάξει τη διάθεση (ακόμα καλύτερα αν προκύψει και καφεδάκι). Ή θα αρχίσω να φέρνω εις πέρας καθημερινές υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω και νιώθω καλά όταν επιτέλους ρυθμίζονται.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....