Results 1 to 5 of 5
Thread: δεν μπορω να καταλαβω
-
06-12-2009, 17:16 #1
δεν μπορω να καταλαβω
Καλησπέρα σε όλους και χρονια πολλα σε οσουσ εχουν την ονομαστικη τουσ εορτη σημερα του Αγίου Νικολάου.
δεν θα ηθελα να σας κουρασω ,,το προβλημα μου ξεκιναει ωσ εξης. πριν ενα μηνα με επιασε ενασ πονοσ στο στηθος 5 δευτερολεπτων ταση λιποθυμιασ και αρρυθμιασ πηγα στον καρδιολογο το ιδιο βραδυ κανα καρδιογραφημα .δεν βρηκε τιποτα.. την επομενη μερα πονοσ στο στηθος(χωρισ ταση λιποθυμιασς) φοβηθηκα παλι...μετα απο κανα δυο τρεισ μερεσ εντονοσ πονοσ στο στηθος μουδιασματα μυρμηγιασματα στα χερια ποδια στηθοσ...εκλεισα ραντεβου σε καρδιολογο...μο εκανα καποιεςσ ασκησεις να δει αν ποναω μου εκανε καρδιογραφημα μου εκανε triplex καρδιας...του ειπα οτι ειμαι φουλ ανχωμενος λογω αλλεπαληλων οικογενειακων προβληματων(τσακωμοι γονιων που κρατησαν τεσσερισ μηνες..απωλεια οικογενειακου προσωπου πιεση αγχοσ...το συμπερασμα του καρδιολογου ηταν οτι εχω διαταραχη επαναπολωση που βλεπει στο καρδιογραφημα και οτι αν το εβλεπε σε καποιον μεγαλυτερησ ηλικιασ θα ανυσηχουσε και μου πεσ οτι εχω τρομερο αγχος και αν με πιασει κανασ πονοσ παλει να παρω ενα valmane μου μετρησε και το οξυγονο αιματοσ στο 97%. εν τω μταξυ καπνιζα 2 πακετα την ημερα και το χα κοψει δυο βρομαδεσ πριν τον πρωτο πονο και του το πα κιολασ του γιατρου και μου οτι με τοσο ανχοσ ειναι και το τσιγαρο που το κοψεσ και σε επιανε παραπανω..(το τσιγαρο το ψιλοαρχισα παλι) εχουν περασει δυο βδομαδεσ απο οταν πηγα στον καρδιολογο και με ποναει η πλατη μου σε ασχτεσ στιγμεσ ενασ οξυσ πονοσ που χτυπαει στο στηθοσ για 2 δευτερολεπτα μυρμηγιασμα συνεχωσ...και ειναι σπαστικο. δεν ξερω τι να κανω...εχω βαλει ενα εμπλαστ4ρο τωρα.εχω ανχοσ και φοβια οτι κατι εχω...ειναι δυνατον να οφειλονται ολα αυτοι οι σωματικοι πονοι στο ανχοσ εστω και τισ στιγμεσ που ειμαι χαρουμενοσ να με πιανουν οι πονοι....οποιος μπορει να μου δωσει μια συμβουλη...ευχαριστω
- 06-12-2009, 18:15 #2
Γεια σου από μένα και καλώς ήρθες. Έτσι απλά και χωρίς πολλά - πολλά, ναι είναι δυνατόν να σωματοποιείται το άγχος σου και να σου προκαλεί έως και πόνο. Έχει και πολύ χειρότερες εκδηλώσεις, ας μη το πιάσω. Είναι \'ύπουλο\' οπότε μη σε παραξενεύει, ακόμη κι αν είσαι σε καλή διάθεση. Για να μην αφήσεις την ιδέα του \'κάτι έχω\' να σου γίνει εμμονή, πήγαινε κάνε ένα τσεκ απ. Κακό δεν είναι.
06-12-2009, 21:31 #3
καλησπερα σου,εχεισ κα8ε μερα τετοιεσ ενοχλησεισ?
07-12-2009, 00:58 #4
καλησπερα...τις τελευταιες μερες καθε μερα σε ασχετες στιγμες για δυο δευετερολεπτα εχω τετοιεσ ενοχλησεις οπως πονους και μουδιασματα που κρατανε και ωρες...γιατι
09-12-2009, 12:11 #5
koita de nomizw pws einai kati,alla gia na soy fygei ka8e skepsh pws kati exei h kardia soy mporeis na zhthseis apo to giatro soy ena 24wro holter.etsi 8a dei ekeinos thn sygkekrimenh stigmh toy ponoy ti akribws exeis.ayta...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια