ασταθεια και σκεψεις.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Banned

ασταθεια και σκεψεις.

οπως σας εχω πει καμια φορα νιωθω λιγο περιεργα σαν αποπροσανατολισμενη αλλα σημερα επαθα την ιδια ας πουμε ζαλαδα αλλα ημουν ξενυχτισμενη κομαμαι μονο 5 ωρες γιατι τρεχω συνεχεια και κοιμαμαι αργα..γενικα οποτε το παθαιννω ειμαι κουρασμενη..ειχα κανει εξετασεις αιματος οχι για αυτο αλλα για το γυναικολογικο που λεγαμε..δηλ οχι εξειδικευεμνες για αυτο..αν ηταν ομως να χα κατι δεν θα το βρισκε?αφελης ερωτηση και παλι καλα που δεν μου λετε ολη την ωρα να παω σε ψυχολογο αφου δεν εχω πατησει ακομα!!
    και κατι αλλο το οποιο με προβληματιζει αλλα τ ελεγχω δηλ ειναι που εμαθα πως καποιος στην δουλεια μ εχει ηπατιτιδα και το μαθα τωρα με απο καιρο που ηταν εκει και εχω και αρρωσροφοβια!

Banned
    ο ανθρωπος προσεχει μαλλον απλα καπου ακουσα οτιε χασε την γυναικα του και το ριξε στο ποτο και επαθε και κιρρωση..κουταλια εχουμε αλλα για να κανουμε καφε.
    γυναικολογικες δεν εχω κατι σοβαρο μονο κατι ψαχνουμε αλλα ειμαι αισιοδοξη γιατι μικροβια και τετεοιοα δεν εχω.

Banned
    ειμαι πολυ αγχωδης και δεν κοιμμαι καλα αλλα οτε γιατρος εμαι και κανω τρελες σκεψεις...ελπιζω να μην ειναι κατι μεχρ που σκεφτκα οτι επαθα κατι στο κεφαλι γαιτι μιλαω πολυ στο κινητο κ δεν μπορω τα ακουστικα ουφ..υποταση δεν ιχα ποτε