Results 1 to 15 of 60
Thread: εχω παθει την πλακα μου ..sos!!!
-
08-12-2009, 12:55 #1
εχω παθει την πλακα μου ..sos!!!
Ειμαι 42 ετων ελευθερος αρκετα εμφανισημος και επαγγελματικα αποκατεστημενος.Πριν περιπου 2 μηνες γνωρισα μια κοπελιτσα 19 ετων φοιτητρια..ονειρο!!!!...δεν ξερω πως ’’την ειδα’’ και ειπα: αυτό το πλασμα είναι ο ανθρωπος μου!!!..χωρις να σκεφτω τιποτα άλλο..και εβαλα στοχο να το γνωρισω,και ετσι εγινε.Την γνωρισα,αλλαξαμε τηλ.και σιγα-σιγα της προτεινα να βγουμε οι 2 μας για φαγητο και δεχτηκε.Η επικοινωνια που ειχαμε ηταν περα από καθε προσδοκια δεν το πιστευα ότι θα τα βρισκαμε τοσο καλα!!!.Πολλα κοινα ενδιαφεροντα καταπληκτικη χημεια που σχεδον αγγιζε το απολυτο!!! Ηρθε και η στιγμη να βρεθουμε στο κρεβατι..τρομερο παθος..προχωρισα μεχρι εκει που δεν με αφηνει να συνεχισω μεχρι την ολοκληρωση,καταλαβα πως μαλλον είναι παρθενα.Δεν την πιεσα παραπανω γιατι θεωρισα πως είναι καλυτερα ετσι και ότι είναι να γινει θα ερθει από μονο του.Μου εστενε s.m.s. που με τρελεναν τρομερο εδιαφερον!!!Μετα από διαστημα 3 ημερων με καλει στο σπιτι της για να μου κανει το τραπεζι.Ανταποκριθηκα σαν τρελος και από εκει περα αρχιζει το μαρτυριο…ακυρο στο ακυρο,μερα παρα μερα να με καλει και στο καπακι να μου το ακυρωνει..να μου λεει ότι θελει πολλυ να βρεθουμε αλλα ολο κατι προεκυπτε συνεχως.Εκανα υπομονη μεχρι που μου λεει μια μερα μεσω facebook ότι τελικα το προβλημα της είναι η διαφορα ηλικιας..με’’πηρε από κατω’’…προσπαθησα βεβαια να την κανω να αλλαξει γνωμη,δεν φτανει αυτό και μαθαινω ότι είναι με καποιον άλλο!!!..ο οποιος μαλιστα εκμυστηρεύεται σ’ένα φιλο μου ότι όντως είναι παρθενα και το κανει μονο από πισω!!!!!..ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!.εχει κολλήσει το μυαλο μου,δεν μπορω να κανω τ’αυτονοητα στην καθημερινοτητα μου..πληγώθηκα αφανταστα!!!.Το ξερω πως είναι βλακεια μου…αλλα δεν μπορω να το βγαλω από το μυαλο μου!!!!!
- 08-12-2009, 15:17 #2
lol,ρε την παρθένα που το κάνει μόνο από πίσω...:P:P
Μας κοροιδεύεις ή μου φαίνεται;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-12-2009, 15:21 #3
Γεια σου κ καλως ηλθες .Να σε ρωτησω γιατι πληγωθηκες?.
Γιατι παιζει μαζι σου,γιατι ειναι με καποιον αλλον η γιατι σταματησες τοτε κ δεν προχωρησες?
08-12-2009, 15:22 #4
η γνωμη μου ειναι να την αφησεις κ μην ασχολεισαι θα υπαρξει καποια αλλη κ πολυ καλυτερη χωρις να χει τετοια κολληματα δεν αξιζει να χαλιεσαι ολοκληρος αντρας πραγματικααααααααα ψαξε αλλου
Post tenebras spero lucem .... !
08-12-2009, 15:46 #5
Originally posted by RainAndWind
Μας κοροιδεύεις ή μου φαίνεται;
Μπορεί να είναι μουσουλμάνα. Έτσι λέει το στερεότυπο λολ
08-12-2009, 15:55 #6
Originally posted by PETRAN
Άφαντε, οι δικές σου εμπειρίες από σχέσεις ποιες είναι? Θεωρείς λογικό στα 42 να λες με μια ματιά ότι \'είναι ο άνθρωπος μου\'; ΟΚ σε κάθε ηλικία τρώμε κολλήματα, αλλά αφού όπως λες δεν θέλει, τι να κάνουμε, πάμε γι\' άλλα! Έχετε και κοινούς φίλους δλδ? Αυτές οι εκμυστηρεύσεις...τι να πω! :)
08-12-2009, 21:33 #7
Originally posted by PETRAN
ειναι η γνωστη κατηγορια: \"απο μπρος παρθενα κι απο πισω μπαινουν τρενα\"
09-12-2009, 02:31 #8
Και τι τρενα..ολοκληρες αμαξοστοιχιες :)
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
09-12-2009, 09:19 #9
mariafoaund82....διστυχως δεν σου κρυβω πως με πειραξαν κ τα..3 ξερω ειναι θεμα πληγωμενου εγωισμου θα μου πεις....
09-12-2009, 09:48 #10
Σας ευχαριστω ολους ακομα και ο χλευασμος μου εκανε καλο..
09-12-2009, 10:02 #11
Προσωπικά δεν πιστεύω πως έχει μέλλον μία σχέση με τόσο μεγάλη ηλικιακή διαφορά.Άλλα ζητάει ένας άνθρωπος στα 20,άλλα στα 30,άλλα στα 40 του.Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο σκέψης,στην εμπειρία και στα θέλω κάθε δεκαετίας μας.Είναι σχέσεις περισσότερο βασισμένες σε ανάγκες κάλυψης προσωπικών κενών(ανασφάλεια,έλλειψη αυτοπεποίθησης κλπ),που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητά μας.Τι ένιωθες να σου προσφέρει εσένα και γιατί πιστεύεις πως δεν θα σου τα κάλυπτε μία γυναίκα κοντύτερα σε σένα ηλικιακά;Περί ορέξεως φυσικά,τα αυτονόητα,αλλά μια και ανέφερες ο φίλος του φίλου κλπ,μου κάνει σε ανασφάλεια χωρίς παρεξήγηση.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-12-2009, 10:33 #12
Originally posted by Remedy
\"απο μπρος παρθενα κι απο πισω μπαινουν τρενα\"
εσυ τωρα (και οχι μονο εσυ) θεωρεις οτι βοηθας με τρενα και χειροφρενα?
αν οχι τιποτα αλλο, εχετε πολυ πλακα.....
09-12-2009, 11:01 #13
Για κάτσε ρε Κρίνο,θέλεις δηλαδή να κάνουμε τους στραβούς αλά αγία ρωσίδα Ματρώνα η αόμματος όταν διαβάζουμε τέτοια ή να το παίζουμε σοβαροφανείς και να προσπεράσουμε την παπαριά περί της υποτιθέμενης παρθενίας;Άσε τώρα,τι είμαστε,τιμητές της υποκρισίας;Aναμενόμενα ήταν τα σχόλια και σου λέω αλήθεια,εγώ ξεσκίστηκα στο γέλιο με τις ατάκες.Προτιμώ να λέω την αλήθεια,έστω κι αν με χαρακτηρίσει ο καθένας όπως επιθυμεί.Η αλήθεια είναι ότι όταν διαβάζω κουλά γελάω.Εσύ ουχί γέλωτα,εγώ γέλωτα και κάργα κιόλας.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-12-2009, 11:12 #14
προτιμω να βγαζετε το σκασμο,
και αν χρειαζεστε βοηθεια να ανοιξετε δικο σας θεμα,
και να μην το λυνετε πανω σε θεμα αλλου.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.
09-12-2009, 11:21 #15
Καλώς το προτιμάς,αυτό δε σημαίνει πως ό,τι προτιμά ο καθείς δίνει ευθύς στους υπόλοιπους το Παπαδοπουλικό σύνθημα \"σκασμός\",έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε όταν ακούμε μαλακίες.Forum ψυχολογίας είναι όχι επιβεβαίωσης της ανοησίας.
Σπύρος Μπιμπίλας
Θα μπορούσα να βρω ενοίκιο μέχρι 200€ σε οποιαδήποτε...
09-07-2025, 21:19 in Με καφέ και συμπάθεια....