Results 46 to 60 of 60
Thread: εχω παθει την πλακα μου ..sos!!!
-
15-12-2009, 09:59 #46
Δε συμφωνώ arktos.To οι φοιτήτριες ας πούμε είναι για τον πήδουλο;Ξέρει ο arsus όλες τις φοιτήτριες;Άρα μπόρεσε να χωρέσει όλα τα άτομα τα υπαγόμενα στην κατηγορία \"φοιτήτρια\"σε ένα δικό του κανόνα;.Άσε που όλο το post ήταν αρκετά σεξιστικό αν το διερευνήσεις λιγάκι,μυρίζεσαι μία υποτίμηση της γυναίκας-αυτό το τρύπες δηλαδή υπάρχουν παντού,ε...Τρύπες,όχι γυναίκες ανέφερε ο arsus.Μία τρύπα ένας άνθρωπος φαντάζομαι;Ξέρετε επίσης εσείς κανένα μουνί να κάνει παλαμάκια;OXI.Όσο ούτε εγώ ξέρω πούτσο να παίζει ντέφι.:P:P
Με το να τσουβαλιάζουμε άτομα σε κατηγορίες δεν κάνουμε παρά ότι μας δίδαξε η κοινωνία.Δε λαμβάνουμε υπόψιν μας την προσωπικότητα του κάθε ατόμου,τα ξεχωριστά στοιχεία,τα βιώματα,ένα σωρό παράγοντες εξατομικευμένους και καθοριστικούς.
Και ποτέ οι κατηγοριοποιήσεις δεν επιφέρουν ασφαλή συμπεράσματα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 15-12-2009, 12:09 #47
RainAndWind, αν πρόσεξες σε όλα τα ποστ μου σε αυτό το θέμα δεν έθιξα καθόλου με ποιον τρόπο κάνει σεξ η κοπέλα.
το είδα από άλλη άποψη το θέμα.
θεωρώ την απάντηση του arsus απαράδεκτη.
στο ποστ μου απλά εννοούσα ότι καθήσαμε όλοι και ασχοληθήκαμε με το να δίνουμε απαντήσεις και ο afantos συμφώνησε με αυτή που είπε τα χειρότερα για την \"αγάπη\" του.http://www.mazi.org.gr/
15-12-2009, 13:50 #48
Δεν το κρυβω πως βρισκομαι ακομα σε συγχυση..το οτι συμφωνω με καποιους σημαινει οτι προσπαθω να πιαστω απο καπου,να ισορροπησω, να βγω απο αυτη την φαση που με τραβαει πισω απο το μανικι..να αισθανθω πιο δυνατος και να πορευθω..δεν το φανταζομουν οτι θα το επαιρνα τοσο..βαρεως...και το ειχα σαν πολλυ πιθανο ενδεχομενο να με «στειλει» ετσι στεγνα,λυπαμαι πολυ για μενα αλλα την πατησα..αντεξα στα πολλυ δυσκολα και τωρα φτανω στο σημειο (χωρις καμια προθεση να θιξω η να υποτιμησω κατι η καποιους) να μπαινω σε forum ψυχολογικης υποστηριξης για ενα θεμα που ισως φανταζει..γελοιο..ποταπο..δε ν ξερω..δεν ξερω τι να υποθεσω ομολογω οτι ακομα τα εχω..χαμενα...
15-12-2009, 15:28 #49
σε μένα πάντως το θέμα σου ούτε γελοίο φαντάζει, ούτε ποταπό.
δεν έθιξα το γεγονός πως συμφωνείς με τα λεγόμενα κάποιων.
εγώ στη θέση σου δεν θα δεχόμουν να μιλήσουν με τέτοια λόγια για την αγάπη μου.
εσύ όχι απλά τα δέχτηκες, συμφώνησες κιόλας.http://www.mazi.org.gr/
15-12-2009, 15:36 #50
Μα το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε καν τι πράγματι κάνει η κοπέλα...μόνο μέσω \'ψαρέματος\' και \'εκμυστηρεύσεων\' αν κατάλαβα καλά...Ουφ, δεν τα μπορώ αυτά. Και στο τέλος-τέλος, τι σημασία έχει, η ουσία είναι πως δεν ήθελε συνέχεια με το φίλο afanto.
15-12-2009, 18:20 #51
arsus, τις γυναίκες σαν \"τρύπες\" τις βλέπεις?
http://www.mazi.org.gr/
15-12-2009, 20:26 #52
arsus, τη φράση μου : \" πώς δέχεσαι να μιλάνε για την αγάπη σου έτσι?\" τη θεώρησες ειρωνική και προσβλητική?
έχεις λανθασμένη αντίληψη, σε πληροφορώ.
άκρως προσβλητικό και χυδαίο ήταν το δικό σου ποστ.
ούτε εγώ θέλω να παρεξηγηθώ για την τοποθέτηση μου.http://www.mazi.org.gr/
15-12-2009, 23:08 #53
άρλεκιν δεν διάβαζα ποτέ.
όταν λέω αγάπη, εννοώ : κοπέλα.
όσο για τη τεκμηρίωση για ξαναδιάβασε το πρώτο ποστ του afantos.
δεν μιλάει για one night stand αλλά για το αντίθετο.
α, κι εσύ πάψε να εκφράζεσαι έτσι για τις γυναίκες, γιατί δεν σε βλέπω καλά.http://www.mazi.org.gr/
16-12-2009, 12:09 #54
Ας ανοιχτώ λίγο ακόμα ίσως βγει κάτι..λοιπόν..μια κουβέντα είναι το ξεκόλλα ARSUS…δεν είμαι άνθρωπος που στερείται γνωριμιών είμαι αρκετά επικοινωνιακός, έχω την δουλειά μου, βγαίνω δεν κλείνομαι, έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη έχω χόμπυ κάνω ορειβασία, ποδήλατο γενικά γυμνάζομαι ..παίζω μουσική με μια ροκ μπάντα ,δίνουμε συναυλίες,διασκεδάζω,χορεύ ω μου κολλάνε γκόμενες και από εμπειρίες άλλο τίποτα άστο μην το ψάχνεις.. δεν είμαι κανένας..ξενέρωτος.Το πρόβλημα μου ήρθε μετά από αυτή την περιπέτεια με την μικρή…δεν τολμάω να το κάνω θέμα ξανά και ξανά με τους δικους μου ανθρώπους γιατί φοβάμαι ότι θα με πάρουν στο «ψηλό» γι’αυτό και μπήκα εδώ μέσα.Δεν ξέρω τι σκατα έχω πάθει..δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου (και αν είδες σε προηγούμενο post μου έχω περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις και υποτίθεται πως θα έπρεπε να είμαι..δυνατός!!!!!) δεν μπορώ να χαλαρώσω και να σκεφτώ λογικά, έρχεται συνεχώς στο μυαλό μου με αποτέλεσμα όλα αυτην την περίοδο να μου φαίνονται ανούσια χωρίς χρώμα..έχει παραπάει το πράγμα και εχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως αυτό κρατήσει για πολύ ακόμα και μου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα…
16-12-2009, 13:09 #55
ΑΑΑ..εχω σπουδάσει και ένα Α.Ε.Ι στην Ιταλια...
16-12-2009, 13:15 #56
afantos, είσαι ερωτευμένος ή σε πείραξε ή απόρριψη?
http://www.mazi.org.gr/
16-12-2009, 13:29 #57
Μες στις προσπάθειες μου είναι και αυτό αλλα μου είναι αδύνατον να το ξεκαθαρίσω...
16-12-2009, 14:02 #58
Κοίτα, νομίζω πως όλοι μας άντρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειριών, κάποια στιγμή \'κολλάμε\'...με τρόπο σχεδόν ανεξήγητο. Συναντάμε ανθρώπους που κάτι αγγίζουν μέσα μας και είναι δύσκολο να τους προσπεράσουμε με ευκολία. Τουλάχιστον, μέσα από τέτοιες ιστορίες μπορούμε να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Πραγματικά δεν ξέρω να σου πω αν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από τη συνεχή λογική επεξεργασία των δεδομένων, την απόσταση και το χρόνο...
03-01-2010, 19:02 #59
Είναι κάποιοι άντρες που θέλουν μικρότερες, τι να κάνουμε... και το αντίστροφο, φυσικά.
Θα πρότεινα στο φίλο μας να κοιτάξει πάλι γαι μια μικρότερη κοπέλα (αν οχι 20, μέχρι 25-27) αφού εκεί είναι το γούστο του.
16-01-2010, 17:21 #60
Originally posted by kyknos25
ναι ρε συ δεν αξιζει!
παρθενα κ απο πισω οσοι πιστοι προσελθετε??ελεοοοοοος
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία