εχω παθει την πλακα μου ..sos!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Junior Member
    Ρε συ arctos το κακο ειναι οτι τον παλιομαλακα τον ψαρεψε ενας δικος μου φιλος και θα τον εκθεσω...

Banned
    Originally posted by afantos
    marina38 δεν θα σου πω πως ειναι οι σχεσεις μου..θα σου πω μονο για την εμπειρια απο την ταλευταια σχεση μου.Ημουν με μια κοπελα πανεμορφη,πανεξυπνη (ειδικευοταν στην ψυχιατρικη ) για 3 χρονια,ασυλληπτο story.Μεχρι που καποια μερα καταλαβα πως επασχε απο καταθληψη..εσκυψα τοσο πολλυ στο προβλημα της μεχρι που εκανα το λαθος να πιστεψω πως μπορω να γινω ο σωτηρας στης..μιλουσα κρυφα με την μητερα της και τον ψυχολογο της ο οποιος μου εξηγουσε πως δεν πρεπει να αναλαβω ενα τετοιο ρολο διοτι υπαρχει κινδυνος να ταυτιστω με το προβλημα της και εγω..δεν τον ακουσα..την αγαπουσα τοσο πολυ που πιστευα πως η αγαπη μου θα την θεραπευσει..τεραστιο λαθος!!!..Αυτο κρατησε περιπου για κανα 8μηνο η κατασταση χειροτερευε..αρχισε να ξεφευγει απο καθε ελεγχο,εβαλε 25 κιλα,δεν ηθελε να παει σε ειδικο,δεν ηθελε να βγαινει,δεν ηθελε να το φως,δεν ηθελε τιποτα και πιστευε πως θα το ξεπαρασει μονη της..το τελος δεν αργησε να ερθει..αυτοκτονησε..ελπιζω να καταλαβαινεις τι επαθα..τελος παντων..εγω ξερω...ο λογος για τον οποιο αναφερθηκα οτι η κοπελιτσα η 19χρονη με την πρωτη ματια θεωρηθηκε απο μερους μου ως:«ο ανθρωπος μου» ηταν οτι της εμοιαζε...
    Άφαντε...καταρχήν βέβαια καταλαβαίνεις ότι πιθανότατα πρόκειται για μια επιφανειακή ομοιότητα. Αλλά πέρα από αυτό, εσύ θα ήθελες να της έμοιαζε? Η σχέση που περιέγραψες δεν είχε καλή κατάληξη. Και οι σχέσεις καθορίζονται από τα χαρακτηριστικά αυτών που τις αποτελούν κι όχι από τις επιθυμίες του ενός. \'Οσο και να θέλουμε να \'σώσουμε\' κάποιον άνθρωπο και να διαμορφώσουμε την κατάσταση που έχουμε στο μυαλό μας, δεν είναι (μόνο) στο χέρι μας. Ίσως με τη 19χρονη θεώρησες ότι σου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία με καλύτερες προοπτικές. Βλέπεις όμως ότι αυτό δεν φάνηκε να ισχύει. Μήπως χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τι είδους χαρακτηριστικά θα ήθελες να έχει μια γυναίκα, καθώς και πόσο σημαντικά είναι ορισμένα χαρακτηριστικά που ενδεχομένως παραβλέπεις?

Banned
    Originally posted by RainAndWind

Forum ψυχολογίας είναι όχι επιβεβαίωσης της ανοησίας.

αυτο τωρα το ειδα,
    μην εχεις σιγουρο, τιποτα απο τα δυο.

Senior Member
    afante,εγώ παρατηρώ έναν υπερθετικό βαθμό στην κρίση σου για την κοπέλα αυτή.Τρομερό πάθος,καταπληκτική χημεία,πέρα από κάθε προσδοκία,όνειρο,τρομερό ενδιαφέρον.Με λίγα λόγια ο υπερθετικός της κρίσης ήταν υπερθετικός της ανάγκης σου.Αυτό πιστεύω.Κάποιες φορές στη ζωή μας,όταν η ανάγκη μας είναι πολύ μεγάλη και έντονη,τείνουμε να χρωματίζουμε την πραγματικότητα,ώστε να την εξισώνουμε ποσοτικά/ποιοτικά με την ανάγκη.

Όμως ο υπερθετικός σπάνια χαρακτηρίζει τις ανθρώπινες σχέσεις αν το καλοσκεφτείς.Τι εννοώ,αν ξεκινήσεις από το τρομερό,πολύ γρήγορα το τρομερό σου φέρνει μια τρομάρα,λολ(σχώρα με στο λέω με αστείο τρόπο για να στο φτιάξω λιγάκι):),δηλαδή αυτό το κατακλυσμιαίο σπάνια αντιστοιχεί στην αλήθεια.Τη γυμνή αλήθεια,όχι αυτή που εξωραίσαμε και πλάσαμε και της εμφυσήσαμε πνοή ως άλλοι Πυγμαλίωνες.
    Και τότε μας τελειώνει το όνειρο.Αν πάμε αργά και σταθερά,με τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά,όχι σκιασμένα από τα επιτακτικά θέλω μας,τότε αυτό δε θα μας πληγώσει,δεν του έχουμε δώσει τη δύναμη να το κάνει.Αν το εξουσιοδοτήσουμε,τότε όχι μόνο το κάνει,αλλά το παρακάνει κιόλας.

Έδειξες πως σου αρέσει η αλήθεια,κι αυτό εγώ το θεωρώ πολύ σπουδαίο,είναι προτιμότερη η αλήθεια που θα μας σοκάρει,παρά το παραμύθι που θα μας ναρκώσει.Χάνουμε χρόνο από τη λύση μας,κοιτάζοντάς την μέσα από φακό παραμόρφωσης.Προφανώς ταύτισες την επιθυμία για σωτηρία της πρώην αγαπημένης σου(λυπάμαι για το χαμό του προσώπου που αγαπούσες)με το νέο πρόσωπο στη ζωή σου.Εξάλλου,καταλαβαίνω πολύ καλά πως τα νιάτα της σου έδιναν την ευκαιρία να νιώθεις πιο έμπειρος από αυτήν,άρα κάλυπταν σε ένα βαθμό την ανάγκη σου για δύναμη,που σου είχε αφαιρέσει η αυτοκτονία της γυναίκας που αγαπούσες...

Δεν έφταιγες εσύ,απενοχοποιήσου,δεν ορίζουμε ποτέ εντελώς τη μοίρα κανενός γύρω μας,μόνο είμαστε δίπλα και βοηθάμε,κάποιες φορές δε φτάνει η βοήθειά μας.Πρέπει να το αναγνωρίσεις αυτό,να περάσεις στην αποδοχή του για να ξεπεράσεις το τραύμα του χαμού της που σου προσέδωσε μέσα σου τον τίτλο του χαμένου στο παιχνίδι ζωή versus θάνατος.Εκεί να επικεντρωθείς,το άλλο πρόσωπο ήταν ένα σύννεφο που σε βόλευε να καλύψεις μία ανάγκη.Ίσως να χρειαστείς και υποστήριξη,μην το δεις αρνητικά αυτό,θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τις ενοχές που σε βαραίνουν.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Αφαντε μου ηρθε μια ιδεα κ θα την πω.Εισαι σιγουρος οτι ο \"φιλος\" η οι \"φιλοι\" λενε την αληθεια?Σε πολλους κ πολλες αρεσει να παινευονται.

Junior Member
    rainAndwind.....σ’ευχαριστω παρα πολλυ..τα λογια σου μπορω να πω πως στρωσαν μια βαση για να να χτισω ξανα την αποδομημενη ψυχολογια μου...Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ!!!..δεν χρειαστηκα και δεν θα χρειαστω ποτε ειδικο,ουτε καμια περιεργη ..αγωγη..μονο καλοβουλες και ουσιαστικες κουβεντες απο ατομα που ειναι..ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!.. και πιστευω πως εχω την ικανοτητα να διακρινω, να κρινω και να συλλεγω ποιες ειναι αυτες που μου δινουν την ωθηση για να πηγαινω και να κοιταω εμπρος..να ειστε ολοι καλα..ευχαριστω!!!!

Senior Member
    ναι ρε συ δεν αξιζει!
    παρθενα κ απο πισω οσοι πιστοι προσελθετε??ελεοοοοοος

Senior Member
    Νά\'σαι καλά κι εσύ.Χαίρομαι αν σε βοήθησα έστω και στο ελάχιστο.
    Θα τα καταφέρεις μια χαρά,φαίνεται.;)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    εγω δεν βγαζω τον σκασμο..προτιμω να σκαω αλλους..............τελικα φιλε μου εσυ ξεκολλησες απ την παρθενα?γιατι... αυτο δεν ηταν το θεμα μας?

Senior Member
    Όχι,έχασες επεισόδια.Μερικές φορές πρέπει να μασάμε καλύτερα,παρά να μιλάμε.Τσίχλες έχεις στο σπίτι;Δοκίμασέ το,βοηθάει περιστασιακά.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by afantos
    Ρε συ arctos το κακο ειναι οτι τον παλιομαλακα τον ψαρεψε ενας δικος μου φιλος και θα τον εκθεσω...

εσύ θα εκτεθείς που έβαλες τον φίλος σου να τον ψαρέψει.
    αλλά αν θέλεις να συνεχιστεί αυτή η ιστορία ( ? ) προχώρα κι ό,τι γίνει.έτσι κι αλλιώς μπάχαλο τα έχετε κάνει.
    συγγνώμη κιόλας.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Όχι,έχασες επεισόδια.Μερικές φορές πρέπει να μασάμε καλύτερα,παρά να μιλάμε.Τσίχλες έχεις στο σπίτι;Δοκίμασέ το,βοηθάει περιστασιακά.

σε μενα μιλας?..αν ναι....τελικα εσυ ολο δεν ασχολεισαι μαζι μου αλλα ολο ασχολεισαι..............

Senior Member
    Εμ,αφού δεν διαβάζεις αυτό που γράφει ο νηματοθέτης και επανέρχεσαι στο αρχικό,τα ανάλογα και από μένα.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    arsus - εχεις απολυτο δικιο..να’σαι καλα φιλε...θα την βρω την ακρη μου...

Senior Member
    afantos, δυστυχώς για μας τους υπόλοιπους που δεν σου απάντησε ο arsus από την αρχή.
    http://www.mazi.org.gr/

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast