Results 1 to 15 of 52
Thread: προς Winston_man...
-
09-12-2009, 19:15 #1
προς Winston_man...
λες θέλεις να γίνεις κομμάτια, αλλά δεν αρχίζεις το αλκοόλ, γιατί παίρνεις φάρμακα ενώ τα ναρκωτικά θεωρείς πως συνδυάζονται με τα φάρκακα?
στο μεταξύ κάπου έχεις πει πως πας σε καλό γιατρό.
επειγόντως λέμε άλλαξε τον!http://www.mazi.org.gr/
- 09-12-2009, 19:21 #2
Tιποτα απο ολα αυτα δεν θελει να κανει αλλα θελει να τραβηξει την προσοχη μας και το κακο ειναι πως το κανει με λαθος τροπο.
Ισως παντως αυτο που ειπες για τον γιατρο του να ειναι σοβαρο θεμα αλλα προφανως θα πρεπει να ξερουμε σε τι κατασταση ηταν πριν τις επισκεψεις του στον συγκεκριμενο και πως ειναι τωραΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
09-12-2009, 21:13 #3
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
αλλα προφανως θα πρεπει να ξερουμε σε τι κατασταση ηταν πριν τις επισκεψεις του στον συγκεκριμενο και πως ειναι τωρα
να δω τι αλλες γελειοτητες θα διαβασω και ποση κατηφορα υπαρχει ακομα και κατω απο τον πατο του βαρελιου.
Σε λιγο θα στηνεται και ανακριτικες επιτροπες για τον καθενα που γραφει εδω μεσα.
Ετσι για λογους παραητηρικοτητας και μονο,
ελεγα οτι οι ψυχιατροι ειναι επικινδυνοι αλλα τουλαχιστον αυτοι εχουν σπουδασει το θεμα.
Ειναι ακομα χειροτερο απο επικίνδυνο να αποκτας μεθοδους ψυχιατρου, και να εισαι παντελως ασχετως.
09-12-2009, 21:16 #4
γελοιος εισαι εσυ με τις δηθεν εφετζιδικες αποχωρησεις σου που οπως ειχα πει καπου δεν θα κρατησεις ουτε πανω απο 10 μερες. Εκανες και δακρυβρεχτο διαγγελμα πως για την αγαπη της λιμπερ παρατας το φορουμ. Η γελοιοτητα στο μεγαλειο της.
Παπατζιλικι αλλουΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-12-2009, 22:49 #5
Tιποτα απο ολα αυτα δεν θελει να κανει αλλα θελει να τραβηξει την προσοχη μας και το κακο ειναι πως το κανει με λαθος τροπο.
Ισως παντως αυτο που ειπες για τον γιατρο του να ειναι σοβαρο θεμα αλλα προφανως θα πρεπει να ξερουμε σε τι κατασταση ηταν πριν τις επισκεψεις του στον συγκεκριμενο και πως ειναι τωρα
09-12-2009, 23:06 #6
Δεν καιγομαι για τιποτα και απαντησα στην arktos που το ανεφερε γιατι δεν μπορεις να κατηγορησεις κανεναν γιατρο.
Και στην τελικη δεν εθεσες κανενα θεμα ωστε να απαντησω επι της ουσιας, οποτε πες το φιλαρακι σου που σε σιγονταρει να σου δινει καλυτερες απαντησεις. Αυτες οι απαντησεςι ισχυουν και για το αλλο θεμα αλλα δεν απαντω εκει για να μην καταστραφει ακομα πιο πολυ.
Αυτα τα λιγα απο μενα και δεν εχω διαθεση να ασχοληθω αλλοΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-12-2009, 23:08 #7
Δεν καιγομαι για τιποτα και απαντησα στην arktos που το ανεφερε γιατι δεν μπορεις να κατηγορησεις κανεναν γιατρο.
Και στην τελικη δεν εθεσες κανενα θεμα ωστε να απαντησω επι της ουσιας, οποτε πες το φιλαρακι σου που σε σιγονταρει να σου δινει καλυτερες απαντησεις. Αυτες οι απαντησεςι ισχυουν και για το αλλο θεμα αλλα δεν απαντω εκει για να μην καταστραφει ακομα πιο πολυ.
Αυτα τα λιγα απο μενα και δεν εχω διαθεση να ασχοληθω αλλο
10-12-2009, 00:30 #8
παρατας το φορουμ.
οτι εχω πει ισχυει στο ακεραιο, και τελος.
Το να σχολιαζεις την γελοιοτητα ειναι φαινομενο που υπαρχει παντου γυρω μας.
Οσο εχω λογκιν τιποτα δεν μου απαγορευει να το κανω.
Το ποτε και το πως, ειναι δικος μου λογαριασμος και δεν θα απολογηθω σε κανενα.
10-12-2009, 01:18 #9
Winston_man, αυτά που λες εδώ τα έχεις πει στο γιατρό σου?
σου απευθύνομαι και άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω νιώσει όπως κι εσύ.
πριν 1 1/2 χρόνο σταμάτησα να πίνω αλκοόλ και κοκαίνη.
ο γιατρός μου το ήξερε.μου είχε πει για τους κινδύνους.
εγώ απολάμβανα την πρόσκαιρη ευχαρίστηση.
μετά έπεσα στη πιο βαριά κατάθλιψη που είχα πέσει μέχρι τότε ( όπως είχε προβλέψει ο γιατρός ).
όλο αυτό το διάστημα έβλαψα την υγεία μου. κινδύνεψα να με πιάσει η αστυνομία για υπερβολική ποσότητα ( πάνω από 2 γρ. )
και ξόδεψα πάρα πολλά χρήματα.
βλέπεις κάτι καλό εσύ σε όλα αυτά?http://www.mazi.org.gr/
10-12-2009, 02:48 #10
Εμένα με ενδιαφέρει να ρωτήσω κάτι άλλο.Winston,τα posts σου έδειχναν να μην ήταν γεμάτα απελπισία μέχρι τις αρχές του 2009 περίπου.Ποια η διαφορά και αισθάνεσαι έτσι;Eίχες γράψει πως η ψυχοθεραπεία που έκανες όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πεταμένα λεφτά και ουσιαστικά δε γινόταν δουλειά.
Μήπως όλη σου αυτή η αντίδραση και ο θυμός δεν είναι παρά έντονος φόβος για το τι έπεται μιας και η θεραπεία έχει αρχίσει και αποδίδει;Mήπως πάλι μπλοκάρεις τον εαυτό σου και στήνεις ο ίδιος τα εμπόδια;Μήπως όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι παρά ένα στάδιο έντονου φόβου που ξώφαλτσα σου βγαίνει ως ακραίος θυμός και απελπισία;
Aν είναι έτσι,τότε ναι,εγώ με τον τρόπο αυτό θέλω να απελπίζεσαι.Να απελπίζεσαι και να κάνεις κόνξες,γιατί μετά θα βρεις την υγειά σου.Kαλύτερα να τεστάρεσαι τώρα και να ζορίζεσαι,αν είναι να εισπράξεις αύριο.Αξίζει να ζοριζόμαστε έως και υπερβολικά εάν είναι να δούμε αλλαγές.Χαίρια δεν κάνει η ρημάδα η ζωή,όλα με ζόρι τα περνάμε.Όσοι σου λένε πως τους πάει ζάχαρη πάντα,κάτι σου κρύβουν,λολ.
Αν δεν είναι συναισθήματα που βγαίνουν από την θεραπεία,καθώς φαντάζομαι ίσως πάτε βαθύτερα στα θέματά σου τώρα,τότε πώς εξηγείς εσύ την αλλαγή αυτή που έχει επέλθει στη διάθεσή σου τους τελευταίους μήνες;Συνέβη κάποια άλλη αλλαγή στη ζωή σου που σε έχει αναστατώσει ή η καθημερινότητά σου είναι ίδια με πριν;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-12-2009, 23:31 #11
Originally posted by arktos
Winston_man, αυτά που λες εδώ τα έχεις πει στο γιατρό σου?
σου απευθύνομαι και άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω νιώσει όπως κι εσύ.
πριν 1 1/2 χρόνο σταμάτησα να πίνω αλκοόλ και κοκαίνη.
ο γιατρός μου το ήξερε.μου είχε πει για τους κινδύνους.
εγώ απολάμβανα την πρόσκαιρη ευχαρίστηση.
μετά έπεσα στη πιο βαριά κατάθλιψη που είχα πέσει μέχρι τότε ( όπως είχε προβλέψει ο γιατρός ).
όλο αυτό το διάστημα έβλαψα την υγεία μου. κινδύνεψα να με πιάσει η αστυνομία για υπερβολική ποσότητα ( πάνω από 2 γρ. )
και ξόδεψα πάρα πολλά χρήματα.
βλέπεις κάτι καλό εσύ σε όλα αυτά?
Όταν βλεπεις οτι ο δρομος που διαλεξες για χ λογους ειναι πολυ ανηφορικος και δεν εχεις τις δυναμεις να περπατησεις για τη κορυφη κανεις μεταβολη και πας προς τα κατω. Οσο πιο κατω γινεται. Επιασες πατο? ΜΠΡΑΒΟ και εις κατωτερα.
εντιτ: Μιλησα με το γιατρο μου και μου εδωσε ενα επιπλεον φαρμακο αλλα δεν εχω δει φως.
10-12-2009, 23:41 #12
Γουινστον....ευχομαι να πάνε όλα καλά με το νέο φάρμακο και να ξαναπάρεις την ανηφόρα...αλήθεια.
10-12-2009, 23:44 #13
Originally posted by Θεοφανία
Γουινστον....ευχομαι να πάνε όλα καλά με το νέο φάρμακο και να ξαναπάρεις την ανηφόρα...αλήθεια.
Θεοφανία i\'ll cry...
Που ξερεις μπορει να μαι μαζοχα να γουσταρω να πιασω πατο
10-12-2009, 23:53 #14
Originally posted by Winston_man
Originally posted by Θεοφανία
Θεοφανία i\'ll cry...
Που ξερεις μπορει να μαι μαζοχα να γουσταρω να πιασω πατο
Ξεκόλα γουίνστον....όλοι είμαστε λίγο μαζόχες, αλλα όλοι στην πραγματικότητα θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι.
Απ όσα έχεις γράψεις κατά καιρούς ξέρω πως έχεις κουραστεί πολύ. Εύχομαι να μην τα παρατήσεις.
11-12-2009, 00:14 #15
Winston_man, είπες στο γιατρό για τις προθέσεις σου?
http://www.mazi.org.gr/
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....