Results 16 to 30 of 52
Thread: προς Winston_man...
-
11-12-2009, 00:18 #16
Η ανηφορα μπορει να μην ειναι...ανηφορα μπορει να ειναι κατηφορα καλλιστα και να την διασχιζεις με ευχαριστηση...ολα εξαρτωνται κυριως απο το πως βλεπεις τα πραγματα στο σταδιο της ζωης σου που βρισκεσαι.
Εγω εχω παρει την ανηφορα...θελω να κανω ενα σωρο πραγματα και μου φαινεται σαν κατηφορα γιατι το κανω απο ευχαριστηση...πραγματα που παλια θα μου φαινονταν βουνο και για πολλους ειναι.
Να μου πεις ωραια στην θεωρια αλλα στην πραξη πως μπορεις να αλλαξεις προοπτικη και θεωρηση των πραγματων?
Δεν ξερω την απαντηση που για τον καθενα ειναι διαφορετικη αλλα μην τα παρατας και να ελπιζεις ειναι μια καλη αρχη για ολους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 11-12-2009, 00:40 #17
Originally posted by arktos
Winston_man, είπες στο γιατρό για τις προθέσεις σου?
11-12-2009, 00:46 #18
Originally posted by Winston_man
Winston_man, είπες στο γιατρό για τις προθέσεις σου?
γιατί δεν του λες τι θέλεις να κάνεις πραγματικά?αυτά που λες παραπάνω, για να καταλάβει κι αυτός πώς νιώθεις?http://www.mazi.org.gr/
11-12-2009, 01:10 #19
γιατί δεν του λες τι θέλεις να κάνεις πραγματικά?αυτά που λες παραπάνω, για να καταλάβει κι αυτός πώς νιώθεις?
11-12-2009, 01:14 #20
Εννοεις αν του ειπα οτι θελω να παρω ναρκωτικα να μπορουσα να πιω οσο θελω και να πιασω πατο? Οχι. Απλα του ειπα οτι νιωθω πεσμενος αρκετά.
Σοβαρά λίγο τώρα...αν μου μιλάς ακόμη...
Πήγες στα Αγγλικά που έλεγες? Ξεκίνησες μαθήματα κανονικά? Με το μηχανάκι που έλεγες τι έγινε τελικά? Το παίρνεις βόλτα? Μπορεί να είμαι καυστικός με σένα και εσύ να με βρίζεις-νο προμπς-αλλα κάτι θυμάμαι
αν θες απαντάς και υπόσχομαι δεν θα σε πειράξω.
11-12-2009, 01:21 #21
γιατί δεν του λες τι θέλεις να κάνεις πραγματικά?αυτά που λες παραπάνω, για να καταλάβει κι αυτός πώς νιώθεις?
ναι οκ το καταλαβαίνω αυτό που λες.
κι εγώ δυσκολευόμουν να του πω πράγματα και τελικά δεν του τα έλεγα κιόλας.
αλλά για να καταλάβει πόσο απεγνωσμένος είσαι πες του τα.
θα σε βοηθήσει.ελπίζω.
τα λέω σε σένα για να τα ακούω κι εγώ, μην νομίζεις.
στο ίδιο καζάνι βράζουμε! ;)http://www.mazi.org.gr/
11-12-2009, 01:22 #22
Originally posted by PETRAN
Πήγες στα Αγγλικά που έλεγες? Ξεκίνησες μαθήματα κανονικά? Με το μηχανάκι που έλεγες τι έγινε τελικά? Το παίρνεις βόλτα? Μπορεί να είμαι καυστικός με σένα και εσύ να με βρίζεις-νο προμπς-αλλα κάτι θυμάμαι
Εχω ξεκινησει Αγγλικα και πηγαινω κανονικα στα μαθηματα εδω και καπου 2 μηνες. Δινω για lower το Μαιο-Ιουνιο του ερχομενου έτους.
11-12-2009, 01:25 #23
Εχω ξεκινησει Αγγλικα και πηγαινω κανονικα στα μαθηματα εδω και καπου 2 μηνες. Δινω για lower το Μαιο-Ιουνιο του ερχομενου έτους.
Ωραία. Τα μαθήματα αυτά είναι με ενήλικες? Αν ναι πως πας με τα άτομα εκεί έχεις γνωρίσεις κάποιον/κάποια?
11-12-2009, 01:37 #24
Ωραία. Τα μαθήματα αυτά είναι με ενήλικες? Αν ναι πως πας με τα άτομα εκεί έχεις γνωρίσεις κάποιον/κάποια?
11-12-2009, 02:58 #25
γυναίκα είμαι. η άρκτος.
παιδί μου, επίτηδες το κάνεις και χοροπηδάς από θέμα σε θέμα? :D
μήπως τα ξεκίνησες και μας το κρύβεις? :Phttp://www.mazi.org.gr/
11-12-2009, 15:15 #26
Πως τα πας από άγχος μέσα στην τάξη? Έχεις καθόλου? Είναι καλύτερα/χειρότερα σε σχέση με παλιά? Με τα παιδιά όλα καλά όταν πήγες για καφέ? Ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος?
Είσαι down αυτή την περίοδο κάτι που όλοι καταλάβαμε, γιατί λες εσύ είσαι down? Ποιος/ποιοι ο/οι βασικός λόγος/λόγοι?
Πως θα φανταζόσουν τον εαυτό σου ποιο χαρούμενο? Σε τι κατάσταση θα ήθελες να έίσαι?
μπορεί να σου φαίνεται κάτι σαν χαζή ψυχανάλυση οι ερωτήσεις μου (δεν είναι ψυχανάλυση) αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν απαντούσες. Με όλη την καλή πρόθεση τέρμα τα προηγούμενα.
11-12-2009, 18:39 #27
Πως τα πας από άγχος μέσα στην τάξη? Έχεις καθόλου? Είναι καλύτερα/χειρότερα σε σχέση με παλιά? Με τα παιδιά όλα καλά όταν πήγες για καφέ? Ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος?
Είσαι down αυτή την περίοδο κάτι που όλοι καταλάβαμε, γιατί λες εσύ είσαι down? Ποιος/ποιοι ο/οι βασικός λόγος/λόγοι?
Πως θα φανταζόσουν τον εαυτό σου ποιο χαρούμενο? Σε τι κατάσταση θα ήθελες να έίσαι?
μπορεί να σου φαίνεται κάτι σαν χαζή ψυχανάλυση οι ερωτήσεις μου (δεν είναι ψυχανάλυση) αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν απαντούσες. Με όλη την καλή πρόθεση τέρμα τα προηγούμενα.
11-12-2009, 23:38 #28
Στον καθένας μας τελικά η εικόνα του εαυτού που επιθυμεί,μπορεί ή να του δίνει δύναμη ή να τον αποδυναμώνει με τη σύγκριση.Αλλά γιατί περνάς στο άκρο που είναι η απογοήτευση αντί να επιμένεις για να φτάσεις εκεί που επιθυμείς;Δεν βλέπεις πως ακριβώς αυτή σου την οπτική θα χρειαστεί να αλλάξεις για να βρεις το θάρρος να επιμένεις παρά τις δυσκολίες;Όταν πείθουμε τον εαυτό μας πως δεν αξίζει η διαδρομή,πώς είναι δυνατόν να βρούμε το κίνητρο να συνεχίσουμε τη διαδρομή;Φυσικά και αισθάνεσαι πως δεν αξίζει,αφού έχεις πειστεί πως εσύ δεν το αξίζεις.Κάνεις απλά την αίσθηση της αναξιότητας πράξη σαμποτάροντας συστηματικά κάθε ευκαιρία αλλαγής.Γιατί οι ευκαιρίες υπάρχουν Winston,χρειάζεται όμως να τις εκμεταλλευόμαστε.Από μόνες τους δεν έχουν τη δύναμη να μας απεγκλωβίσουν.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-12-2009, 23:47 #29
wiston κουραγιο φιλαρακι.
δεν θα πιασεις πατο ειναι στην φυση μας να πολεμαμε για το ανωτερο.σκεψουτο αυτο που ειπα το εχω σκευτει πολυ.ουτε ναρκωτικα θα παρεις.
12-12-2009, 10:01 #30
Οκ, θα έλεγες ότι οι κρίσεις είναι όπως παλιά? Θυμάμαι ότι ήσουν σε κάποια σχολή, θα έλεγες ότι είναι ακριβώς όπως τότε? Έχει αλλάξει κάτι? Η ακριβώς το ίδιο πράγμα?
Θα σου έλεγα να συνεχίσεις να πηαγίνεις αγγλικά γιατί έχω βρει κάποια ενδιαφέροντα βιντεο στο youtube (στα αγγλικά) από άτομα που πάσχαν χρόνια από πανικό΄(μέχρι που εμφανίσαν κατάθλιψη )....
Θυμάμαι ότι έλεγες πως πήγες σε ένα group therapy. Τι έγινε τελικά με αυτό?Τι ακριβώς κάνατε/κάνεις εκεί πέρα? Πιστεύεις ότι βγήκε κάτι η όχι?
Στον καφέ που πήγες είπες ότι δεν έπαθες κρίση. Αυτό επειδή είχες πάρει κάποιο ηρεμιστικό, η απλά έτσι έγινε?
Έχεις κάνει ποτέ winston κάποια ατομική θεραπεία? Δηλαδή να ασχολείται ο θεραπευτής σε συστηματική βάση μόνο με σένα? Αν ναι, ήταν περισσότερες από μια? Σε περίπτωση που έχεις κάνει, ποια η εντύπωσή σου?
Αυτές οι υποθέσεις δεν είναι καθόλου ότι να ναι. Βοηθάει να έχεις ένα στόχο, γιατί προσπαθείς να πας κάπου να αποκτήσεις κάτι, πολεμάς για κάτι, προσπαθείς να μειώσεις την διάφορα μεταξύ του παρόντος και του μέλλοντος. Όταν γίνεται σε φυσιολογικά πλαίσια είναι καλό.Δεν βοηθάε πολύ όταν ο στόχος σου έχει γίνει το πως να αποφύγεις μια κρίση στην καθημερινότητα, και να οδεύεις στα τυφλά, μην ξέροντας ακριβώς τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την ζωή. Ίσως να αισθάνεσαι ότι δεν είχες άλλη επιλογή και ότι οι κρίσεις σε \"καταντησαν\" έτσι και σε \"λύγισαν\". Αλλά χεσε τον στόχο για την ώρα. Αν θες απαντάς στα παραπάνω.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή