Results 16 to 27 of 27
Thread: συμπληρωστε τη φραση.........
-
11-12-2009, 23:05 #16
adzik αυτα που εγραψες πραγματικα με καναν να δακρυσω,,,,,,,,,μπραβο σου ποσο χαιρομαι για ολα αυτα που σου συμβαινουν συγχαρητηρια μου κουκλα μου κ γω για τον ερωτα το ιδιο πιστευω ,αν εισαι με αυτον που αγαπας κ το πιο ασημαντο πραγματακι με την αγαπη το κανουμε να εχει πολυτιμη σημασιααααααααααααααααα κ για μενα ιχυει το παρακατω που μαυτα που εγραψες μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο ............δηλαδη πως δεν ειναι πλουσιος ο ανθρωπος που εχει οικονομικη ανεση αλλα αυτος που ειναι πλημμυρισμενος απο αγαπη κ αξιζει σαν ανθρωπος.
Post tenebras spero lucem .... !
- 11-12-2009, 23:06 #17
Αχαχχααα τέλειοοοο!!!
Eγώ είμαι με τον Petran
Sex sex sex sex κενό(διάλειμμα για τσιγάρο)και πάλι sex sex sex...
LOL Petran θεός!:P:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-12-2009, 23:10 #18
κ το σεξ καλο ειναι αλλα μονο σεξ???πολυ μονοτονια ρε παιδι μου χιχιχιχιχι....δεν ειναι μονο το σεξ.....
11-12-2009, 23:28 #19
Είναι το 90%.Το υπόλοιπο δέκα το φτιάχνουμε με ρομαντικές βόλτες και ερωτόλογα για να καταλήξουμε πάλι στο 90 που είναι το σεξ.:P:P:P
Ρε παιδιά,σόρρυ αλλά δεν το έχω καθόλου αυτό το θεματάκι με την εξιδανίκευση.Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα και άμα το αναλύσεις θα δεις πως είναι μία διανοητικοποίηση του κρεβατιού μας και μία σάλτσα για να καλύπτουμε την ανάγκη μας με τις καθωσπρέπει ρομαντικές μαλακιούλες.
(χωρίς παρεξήγηση,αλλά δε λιώνω ούτε πετάω στο φεγγάρι μόλις με κοιτάξει με τα μάτια του γεμάτα πάθος και το θεληματικό του πηγούνι συσφιχτεί από την ηδονή...)λολ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-12-2009, 23:38 #20
να σου πω τη γνωμη μου βρε ,νομιζω πως τον καθενα λειτουργει διαφορετικα αυτο κ εννπειται πως κ το σεξ δεν παιζει κ πρωταρχικο ρολο.για παραγειγμα σε ενα ζευγαρι αν δεν εχουν καλη σεξουαλικη ζωη παει στραβα η σχεση αλλα κ ομως κ με αλλα καθημερινα πραγματακια υπαρχει ερωτας ,ενθουσιασμος..
11-12-2009, 23:47 #21
Ναι amarylis μου,τον ενθουσιασμό τον έχω και το κέφι για ζωή,απλά δεν τα συνδέω στο μυαλό μου με τον κάθε άντρα αυτά,αυτό είναι όλο.Καλό φυσικά είναι να ερωτευόμαστε και μας δίνει πράγματα και δίνουμε αντίστοιχα στο ταίρι μας.Αλλά γιατί θα πρέπει αυτή τη συναλλαγή να την χρωματίζω τόσο τσιχλοφουσκέ,ποτέ δεν το κατάλαβα.Έχω την εντύπωση πως εξιδανικεύοντας πέφτουμε στην παγίδα όταν η πρώτη κάψα περάσει να έχουμε τη σύγκριση με μία υπερυψωμένη ιδεατή εικόνα και μετά άντε να το φτιάξεις το πράγμα.Τότε αρχίζει η μιζέρια.
Πηγαίνοντας στο άλλον που σε προσεγγίζει με λιγότερους εγκεφαλικούς παιάνες,σημαιοστολισμούς και τυμπανοκρουσίες,πάντα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες όταν η τριβή υπάρξει(ρουτίνα,θέματα της καθημερινότητας,άγχος,κλπ)� �α την διαχειριστείς κατάλληλα και να την αποσβέσεις με ικανότερο τρόπο.
Περί ορέξεως φυσικά...τα αυτονόητα,οπότε όπως το θέλει ο καθείς και από εμένα μακάρι να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε όλοι μας.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-12-2009, 23:52 #22
ε λογικο βρε να τα λες αυτα θα χεις σιγουρα πιο πολλες εμπειριες απο μενα .....εγω ειμαι 18 κ ειμαι σε μια σχεση εδω κ 3 χρονια απο τα 15 μου ειμαι μαζι του δηλαδη πιτσιρικακι κ με κανε γυναικα κ στα αληθεια οταν ειμαι μαζι του πραγματικα με κανει αλλο ανθρωπο ,ξεχναω ολα τα προβληματα μου απλα εκεινη τη στιγμη αφοσιωνομαι σε εκεινον..
12-12-2009, 12:16 #23
Originally posted by amarylis
adzik αυτα που εγραψες πραγματικα με καναν να δακρυσω,,,,,,,,,μπραβο σου ποσο χαιρομαι για ολα αυτα που σου συμβαινουν συγχαρητηρια μου κουκλα μου κ γω για τον ερωτα το ιδιο πιστευω ,αν εισαι με αυτον που αγαπας κ το πιο ασημαντο πραγματακι με την αγαπη το κανουμε να εχει πολυτιμη σημασιααααααααααααααααα κ για μενα ιχυει το παρακατω που μαυτα που εγραψες μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο ............δηλαδη πως δεν ειναι πλουσιος ο ανθρωπος που εχει οικονομικη ανεση αλλα αυτος που ειναι πλημμυρισμενος απο αγαπη κ αξιζει σαν ανθρωπος.
σοβαρα ..πιστευα πωσ ημαστε καταδικασμενοι παντα η να μασ θελουν..η να τουσ θελουμε..χωρισ ανταποκριση...
ακου να δεισ τι κουβαλανε τα μυαλουδακια ..τωννεων ανθρωπων...κουταμαρεσ....
χεχεχεχ¨)¨):):):)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-12-2009, 12:18 #24
κ το σεξ καλο ειναι αλλα μονο σεξ???πολυ μονοτονια ρε παιδι μου χιχιχιχιχι....δεν ειναι μονο το σεξ.....
ε...καλοσ ειναι και ο ερωτασ..δεν λεω...αλλα ..μετα απο καμια εβδομαδα μονο ερωτα.....θελεισ και αλλα πραγματα......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
12-12-2009, 12:21 #25
Originally posted by RainAndWind
Είναι το 90%.Το υπόλοιπο δέκα το φτιάχνουμε με ρομαντικές βόλτες και ερωτόλογα για να καταλήξουμε πάλι στο 90 που είναι το σεξ.:P:P:P
Ρε παιδιά,σόρρυ αλλά δεν το έχω καθόλου αυτό το θεματάκι με την εξιδανίκευση.Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα και άμα το αναλύσεις θα δεις πως είναι μία διανοητικοποίηση του κρεβατιού μας και μία σάλτσα για να καλύπτουμε την ανάγκη μας με τις καθωσπρέπει ρομαντικές μαλακιούλες.
(χωρίς παρεξήγηση,αλλά δε λιώνω ούτε πετάω στο φεγγάρι μόλις με κοιτάξει με τα μάτια του γεμάτα πάθος και το θεληματικό του πηγούνι συσφιχτεί από την ηδονή...)λολ
εγω μιλαω για ΤΟΝ ερωτα. ...εκεινον που αν με ρωταγανε ποιοσ ηταν ο μεγαλητεροσ ερωτασ τησ ζωησ σου..θα εδειχνα εκεινον..
οχι για τα μικρα ερωτακια τουσ μικροτερουσ ερωτεσ...που οκ..εχουν μεγαλη δοση απο ενθουσιασμο...αλλα δεν ειναι τοσο εντωνοι.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-12-2009, 12:23 #26
να σου πω τη γνωμη μου βρε ,νομιζω πως τον καθενα λειτουργει διαφορετικα αυτο κ εννπειται πως κ το σεξ δεν παιζει κ πρωταρχικο ρολο.για παραγειγμα σε ενα ζευγαρι αν δεν εχουν καλη σεξουαλικη ζωη παει στραβα η σχεση αλλα κ ομως κ με αλλα καθημερινα πραγματακια υπαρχει ερωτας ,ενθουσιασμος..
αλλα μην λεμε και ψεμματα... αν δεν σε καλυπτει ερωτικα ο συντροφοσ σου... το εχεισ παραπονο...και τισ νυχτεσ...στα ονειρα σου...μπορει να ερθει καμια φωρα κανενασ πρωιν σου......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-12-2009, 22:24 #27
adzik ακριβως αυτα που λες συμφωνω απολυτα μαζι σου γιαυτο πρεπει κατα τη γνωμη μου οταν καποιος δεν μας \'καλυπτει\' να βαζουμε ενα τελος σαυτο ωστε ουτε εκεινο το προσωπο να τυρανναμε αλλα ουτε κ τον ιδιο μας τον εαυτο.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία