Koyrasthka
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Thread: Koyrasthka

Banned

Koyrasthka

Παιδια με ποιανουν παλι οι τασεις αυτοκτονιας.Δεν ξερω τι να κανω.Εχω κανει τοσο κοπο να στρωσω εστρωσα οσο μπορουσα την ζωη.Η μονη λυση πλεον ειναι η φυγη απο την πολη μου.Δεν θα καταρακοθω παλι οπως παλια.Πρεπει να φυγω..Η ζωη μ εχει γινει ενας μυλος.Ειμε οντως ενα κατεστραμμενο ατομο.Δεν ξερω τι να κανω.Υπομονη εκανα.Δωθηκα οσο μπορουσα.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Senior Member
    Skiaxtro, γιατί λες πως θα σε βοηθήσει το να φύγεις από τη πόλη σου?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Oti htan na mou dwsei h polh mou to dwse.Den exei na mou dwsei tpt allo.Oso htan do8w dw8hka.Den exv na dwsw allo

Banned

λοιπον...

Υπομονη κουραγιο της ξερω της λεξεις.Δεν ειμε χτεσινος.Αλλα δεν παει αλλο ρε παιδια.Δεν παει αλλο.Τι να κανω.Δεν μπορω να κανω και τπτ αλλο εκτος υπομονης.Λοιπον βγαινει η συνταξη και αντε γεια ολη σας.ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ.....

Senior Member
    Originally posted by Skiaxtro
    Εχω κανει τοσο κοπο να στρωσω εστρωσα οσο μπορουσα την ζωη................................Η ζωη μ εχει γινει ενας μυλος.Ειμε οντως ενα κατεστραμμενο ατομο
    Κάτι δεν κολάει σ\'αυτά τα 2 skiaxtro.Εντομεταξύ λες δεν ξέρεις τι να κάνεις.Σχετικά με τι?Απ\'το πουθενά ήρθαν οι τάσεις αυτοκτονίας?Τι συνέβη?

Senior Member
    οπότε δεν σε κρατάει κάτι από το να φύγεις.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Δεν θα καταρακοθω παλι οπως παλια.........Εχω κανει τοσο κοπο να στρωσω εστρωσα οσο μπορουσα την ζωη.
    Αυτα τα 2 κολανε ομως Αrsi

Senior Member
    Σκιάχτρο,
    κάποια αφορμή θα υπάρχει για να νιώθεις τόσο άσχημα...
    Η αυτοκτονία να ξέρεις πως δεν είναι η λύση. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να την κάνεις τη ζωή σου όπως θέλεις εσύ. Το ξέρω πως δεν είναι εύκολο, ειδικά αν έχεις βιώσει άσχημες φάσεις. Αλλά μπορείς Σκιάχτρο να την κάνεις ξανά όπως θέλεις εσύ. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και δε διαρκεί για πάντα, ούτε η ευτυχία μα ούτε και η δυστυχία.
    Και σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που χρειαζόμαστε βοήθεια και στήριξη, θα πρέπει να έχουμε το θάρρος να τη ζητήσουμε...Ώστε να πάρουμε αποφάσεις για τη ζωή μας όχι εν βρασμώ αλλά με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Κάνεις κάποιου είδους θεραπεία ώστε να ζητάς στήριξη και να φροντίζεις τον εαυτό σου;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Παιδια με ποιανουν παλι οι τασεις αυτοκτονιας.Δεν ξερω τι να κανω.Εχω κανει τοσο κοπο να στρωσω εστρωσα οσο μπορουσα την ζωη.Η μονη λυση πλεον ειναι η φυγη απο την πολη μου.Δεν θα καταρακοθω παλι οπως παλια.Πρεπει να φυγω..Η ζωη μ εχει γινει ενας μυλος.Ειμε οντως ενα κατεστραμμενο ατομο.Δεν ξερω τι να κανω.Υπομονη εκανα.Δωθηκα οσο μπορουσα.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Κάτσε σκιάχτρο, ηρέμησε. Καταρχάς δεν είσαι κατεστραμλενος για τον ένα απλό λόγο. Είσαι ένα άτομο που από ότι ξέρω έχει περάσει από ψύχωση. Έτσι?

Το γεγονός και μόνο ότι ποστάρεις εδώ μέσα μόνο κατεστραμένο δεν σε κάνει. Πόσοι τυχεροί που έχουν περάσει από ψύχωση μπορούν να ποστάρουν σε ένα φορουμ? Οι λιγότεροι. Και εσύ είσαι ένας από αυτούς του τυχερούς.

Λες ότι \"δεν ξέρεις τι να κάνεις\". Λίγο πριν έίπες όμως ότι \"¨η μόνη λύση είναι να φύγω από την πόλη μου\". Αυτό δεν λέει ότι τουλάχιστον ξέρεις εν μέρη τι να κάνεις?

Γιατί λες ότι είναι η μόνη λύση αυτή? (που μπορεί όντως να είναι δεν το αμφισβητώ). Θες να μιλήσεις περισσότερο για το πρόβλημα που οδηγεί στην μοναδική αυτή λύση?

Senior Member
    Δεν θα καταρακοθω παλι οπως παλια.........Εχω κανει τοσο κοπο να στρωσω εστρωσα οσο μπορουσα την ζωη.
    Αυτα τα 2 κολανε ομως Αrsi
    Ναι,κολάνε κ πολύ καλά μάλιστα κ μπράβο σου που το σκέφτεσαι έτσι.
    Απλά μέσα απ\'αυτά που έκανα quote μου φάνηκε ότι υπήρχε ένα κενό,ότι εκεί που πήγαν να στρώσουν τα πράγματα κάτι έγινε κ ανατράπηκαν.
    Με άλλα λόγια ήθελα να σε ρωτήσω τι συνέβη και σε έριξε τόσο.
    Εύχομαι να βρεις σύντομα την άκρη,να\'σαι καλά.

Banned

Ας κανουμε διαλογο

Λοιπον..
    Αυτο το φορουμ δεν βοηθαει και πολλα.Δεν ειμε και χτεσινος στο φορουμ.Χωρις να ξερει ο αλλος σχεδον τπτ απο την αληθινη ζωη σου λεει πραματα που για να εξηγηθουν θελει πολυ προλογο.Μετα ειχα μια σεξουλικη σχεση απο τις λιγες που ειχα και ανζητουσα τοσο καιρο(πολυ καιρο) και μου βγηκε αθλια.Εγιναν και διαφορα αλλα πραματα στο παρελθον που ακομα τρυγιριζουν στο μυαλο μ σχεδον καθε μερα και φρικαρα και εβγαλα αυτο το αρθρο αυθορμητα.Παιρνω θεραπευτικη αγωγη που λεει η ιατρος θα την μειωσουμε την αλλη φορα.\'Εμεινα 2 μηνες μονος σε γκαρσονιερα και τα καταφερα..Τι αλλο να πω.Κυριως με στιχισε η αποτυχημενξη σεξουαλικη σχεση.Ειμε 29 χρονον.
    Δεν εχω σχεδον κανενα φίλο.Εδω στην μικρη πόλη που ζω οτι εναλλακτικο υπαρχει τοσο ζησει.Το lifesteyle το συχαινομαι.Οι ανθρωποι γυρω μ ειναι κιτρινοι.Κυριως θελω να αλλάξω πολη 1ον Λογο στιγματισμου.2ον Να βρω πιο ενδιαφερον ανθρωπους.3ον Ποιο ποιοτικη ζωη. Ε αυτα κυριως τι αλλο να πω

Senior Member
    Εντάξει φυσιολογικό είναι να σε ρίξει μια ερωτική απογοήτευση κ συγχρόνως οι λόγοι που λες για την πόλη που μένεις.
    Όπως λες θα βγει η σύνταξη κ θα μπορείς να πας να ζήσεις αλλού.
    Που θες να μείνεις?το σκέφτηκες καθόλου?

Banned
    Αθηνα

Senior Member
    Kαλή φάση.Τουλάχιστον έχει πολλές επιλογές κ δεν είναι κλειστή κοινωνία.