χωρισμος κ μετα??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 47 of 47
    Junior Member
    arkto δεν ενιωθα καλα γιατι συνεχως ολο και κατι προεκυπτε και απο κει που θα μουν πολυ ερωτευμενη ξαφνικα θα σκεφτομουν πολυ ασχημα πραγματα γι αυτον λογω του οτι κατι θα ελεγε η κατι θα συνεβαινε.. Το ειχε καταλαβει οτι ισως καποιοι ανθρωποι να μου ειναι πιο ευχαριστοι απ αυτον και του το χα πει κιολας αυτο καποιες φορες κ τον εκανε να νιωσει πολυ ασχημα και καποιες φορες προσπαθουσε να με εντυπωσιασει.. claire δεν ξερω αν θα μπορουσα να το ξεπερασω αλλα θα το ηθελα, ισως και εγωιστικα μονο..

Senior Member
    Originally posted by annadamn
    arkto δεν ενιωθα καλα γιατι συνεχως ολο και κατι προεκυπτε και απο κει που θα μουν πολυ ερωτευμενη ξαφνικα θα σκεφτομουν πολυ ασχημα πραγματα γι αυτον λογω του οτι κατι θα ελεγε η κατι θα συνεβαινε.. Το ειχε καταλαβει οτι ισως καποιοι ανθρωποι να μου ειναι πιο ευχαριστοι απ αυτον και του το χα πει κιολας αυτο καποιες φορες κ τον εκανε να νιωσει πολυ ασχημα και καποιες φορες προσπαθουσε να με εντυπωσιασει.. claire δεν ξερω αν θα μπορουσα να το ξεπερασω αλλα θα το ηθελα, ισως και εγωιστικα μονο..

annadamn, οπότε η σχέση σας δεν ήταν καλή.όταν λες στον άνθρωπο σου πως κάποιοι άνθρωποι σου είναι πιο ευχάριστοι από αυτόν, τον τσακίζεις.

γι΄αυτό έφυγε.

τώρα αν θα ξαναγυρίσει δεν ξέρω και αν θα τον δεχτείς πίσω.

πάντως μην κάνεις μια σχέση για να εκδικηθείς τον πρώην σου.δεν σου φταίει κάτι ο επόμενος.
    http://www.mazi.org.gr/

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234