χωρισμος κ μετα??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Junior Member
    στην δικη μου περιπτωση, πιστευω οτι ο κυριοτερος λογος ηταν να καλυψει και την ανασφαλεια που σου δημιουργειται μετα απο μια μεγαλη σχεση κ η συγκεκριμενη κοπελα ισως ηταν η καταλληλη στην καταλληλη στιγμη..

an...συγνωμη, αλλα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...του τελείωσε και πήγε αλλού.
    Ξέρω πως εγωιστικα σε σκοτώνει όπως θα σκότωνε την κάθε μια απο μας και γι αυτό δεν σου λέω μεγάλα λόγια.
    Το μόνο που θα σου πω, είναι να σκέφτεσαι αυτά που δεν σου άρεσαν μαζί του και να κάνεις μια καινούργια σχέση.
    Λες πως ηταν η πρώτη σου. Αυτο σημαίνει πως είσαι μικρή σε ηλικία, που σημαίνει πως εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να ερωτευτείς πραγματικα και δυνατα, γιατι αυτό που μας περιγράφεις δεν ειναι ερωτας.......

Junior Member
    ναι αλλα μετα απο μια μεγαλη σχεση δεν χωριζεις τον αλλο αμεσως μολις το νιωσεις, περιμενεισ ενα δυο τρεις μηνες για να επιβεβειωθεις.. η για να αλλαξεις την κατασταση.. αρχισε να αλλαζει συμπεριφορα περιπου τρεις βδομαδες πριν το χωρισμο και πριν ηταν πολυ ερωτευμενος κ το ξερω αλλα ηταν μεγαλος πειρασμος η συγκεκριμενη.. κ ισως ξερω οτι αν ημασταν πραγματικα καλα δεν θα μας επηρεαζε τπτ, αλλα πιστευω οτι γι αυτον ηταν πολυ πιο δυνατα τα συναισθηματα απ οτι εμενα κ γι αυτο θελω να πιστευω οτι θα καταλαβει το λαθος του και θα γυρισει..

αν...τι παει να πει πειρασμος?
    Μου φαίνεται εφιάλτης και μονο να σκεφτω πως ο φίλος μου θα φύγει για έναν \"πειρασμο\" και γω θα περιμένω να έρθει να ειμαστε καλύτερα!
    Δεν είναι λάθος, είναι επιλογη. Για σενα ειναι λαθος πως δεν είσαι μαζί του, για εκείνον ειναι το θελω του. Μήπως πρέπει να αποκτήσεις κάτι που λέγεται αυτοεκτίμιση?

Junior Member
    μερικες φορες και γω απορω με τον εαυτο μου.. Απλα θελω να πιστεψω οσα ειπα πριν μηπως και πραγματοποιηθουν.. Θα πρεπει να συνεχισω και μπορει να ναι και πιο ευκολο απο τη στιγμη που δε με γεμιζε η σχεση μας.. ειναι πολυ προσφατο κ γι αυτο η απογνωση.. Ας κοιταξω πρωτα τον εαυτο μου, πραγμα που δεν εκανα στη σχεση μας οσο θα πρεπε..

εγω παντως αν ημουν στη θεση σου, θα περνουσα τοσο καλά, θα εβρισκα καποιον που θα περνουσα μαζι του ακόμη καλύτερα και -αλήθεια σου λέω-θα έκανα τα πάντα για να το μάθει....

Junior Member
    χαχα! κ γω θα το ηθελα θεοφανια, πολυ!! κ αυτος θα ναι ο επομενος στοχος!! κ αισιοδοξες σκεψεις!!

[quote]Originally posted by annadamn
    χαχα! κ γω θα το ηθελα θεοφανια, πολυ!! κ αυτος θα ναι ο επομενος στοχος!! κ αισιοδοξες σκεψεις!! [/quote

να ξερεις πως η εκδικηση είναι κατι που γίνεται τωρα και τρωγεται ζεστη.....το κρυο αργει....

Senior Member
    annadamn oτι σε χωρισε για να ειναι με καποια αλλη δεν σου φτανει?

Και αμα εχεις και καποια αξιοπρεπεια και να ηυρισει μη τον δεχτεις πισω, μονο ετσι θα σε εκτιμησει και πιο πολυ.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    εγω παντως αν ημουν στη θεση σου, θα περνουσα τοσο καλά, θα εβρισκα καποιον που θα περνουσα μαζι του ακόμη καλύτερα και -αλήθεια σου λέω-θα έκανα τα πάντα για να το μάθει....
    Περα απο το οτι ειναι παιδικη αντιδραση, αυτο σημαινει οτι δεν τον εχεις ξεπερασει ουτε κατα 50% ωστε να μπεις σε μια τετοια λογικη ωστε να το μαθει
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

[quote]Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Originally posted by Θεοφανία
    Περα απο το οτι ειναι παιδικη αντιδραση, αυτο σημαινει οτι δεν τον εχεις ξεπερασει ουτε κατα 50% ωστε να μπεις σε μια τετοια λογικη ωστε να το μαθει [/quot

Εννοειται πως δεν το εχει ξεπερασει, ;αλλα τουλαχιστον θα παρει μια ικανοποιηση και θα ειναι νικητρια. Καπως έτσι θα συνεχισει...

Senior Member
    Εξακολουθω να το βρισκω παιδικη αντιδραση. Ας μεινει μονη της καλυτερα και ας κανει σχεση οταν ερωτευτει πραγματικα και θα ειναι με καποιον γιατι το θελει και οχι για να πουλησει μουρη στον πρωην
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Εξακολουθω να το βρισκω παιδικη αντιδραση. Ας μεινει μονη της καλυτερα και ας κανει σχεση οταν ερωτευτει πραγματικα και θα ειναι με καποιον γιατι το θελει και οχι για να πουλησει μουρη στον πρωην
    Εννοειται πως θα βρει καποιον που να θελει και οχι για να του την πει, οπότε με ένα σμπάρο...........

Senior Member
    Εδω ειναι το θεμα. Αν θες αληθινα καποιον πλεον δεν σε νοιαζει να την πεις στον πρωην γιατι αλλιως αυτο σημαινει πως δουλευεις τον νυν.

Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Εδω ειναι το θεμα. Αν θες αληθινα καποιον πλεον δεν σε νοιαζει να την πεις στον πρωην γιατι αλλιως αυτο σημαινει πως δουλευεις τον νυν.
    Οσσσο και να θες τν νυν, το απωθημενο να την πεις στον πρωην αν σου την εχει κανει, οπως στην περιπτωση της φιλης μας, μια χαρα θες να του την πεις...........

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast