Results 31 to 45 of 47
Thread: χωρισμος κ μετα???
-
13-12-2009, 02:36 #31
θεοφανια το γεγονος οτι λιγο πριν χωρισουμε μου ελεγε οτι ειναι πολυ ερωτευμενος μαζι μου κ το εννοουσε πως το σχολιαζεισ???
- 13-12-2009, 02:38 #32
Originally posted by Θεοφανία
Οσσσο και να θες τν νυν, το απωθημενο να την πεις στον πρωην αν σου την εχει κανει, οπως στην περιπτωση της φιλης μας, μια χαρα θες να του την πεις...........
Σωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+10000000000 απο εμενα:):):)Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
13-12-2009, 02:44 #33
an...δεν θελω να σε στεναχωρησω. Κουβαλας στις λεξεις σου όλη αυτη την ελπίδα που περασαμε ολοι στην ηλικια σου. Αυτο είναι απ τη μια νοσταλγικο και αθωο, και απ την αλλη θελω να σε ταρακουνήσω, (με κινδυνο να σε συνθλιψω) και να σου πω ΞΥΠΝΑ!!!
Οτι και να σου πω ομως εγω και αλλοι εκατομμυρια ανθρωποι στον κοσμο, εσυ θα κανεις και θα νιωσεις ...εσενα.
Ξερεις γιατι? Γιατι ετσι είναι η ζωη. Θα πληγωθεις, θα απογοητευτεις, αλλα-ελπιζω-θα μαθεις.Τι πρεπει να μαθεις?
Πως περα απ τον ερωτα και την αγαπη ειναι ο εγωισμος. Εγωισμος ίσον κυνηγι προς επιβεβαιωση.
Απο σενα λοιπόν επιβεβαιωθηκε και τωρα απλα πάει παρακατω........
13-12-2009, 02:46 #34
Originally posted by olgaki82
Οσσσο και να θες τν νυν, το απωθημενο να την πεις στον πρωην αν σου την εχει κανει, οπως στην περιπτωση της φιλης μας, μια χαρα θες να του την πεις...........
+10000000000 απο εμενα:):):)
Αποψη μου ειναι αυτη και αν μου συμβει κατι τετοιο θα την διαολοστειλω αμεσωςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
13-12-2009, 02:46 #35
θα προσπαθησω!!! σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!
13-12-2009, 02:51 #36
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αποψη μου ειναι αυτη και αν μου συμβει κατι τετοιο θα την διαολοστειλω αμεσως
μα δε θα κοροιδευει το νυν,για το νυν θα νιωθει πραγματα και πραγματικα θα περναει ομορφα μαζι του,το αν το μαθει και ο πρωην που της την εκανε και την πληγωσε τοσο το καλυτερα,το τερπνον μετα του ωφελιμου!!!!Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
13-12-2009, 02:52 #37
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αποψη μου ειναι αυτη και αν μου συμβει κατι τετοιο θα την διαολοστειλω αμεσως
μα δε θα κοροιδευει το νυν,για το νυν θα νιωθει πραγματα και πραγματικα θα περναει ομορφα μαζι του,το αν το μαθει και ο πρωην που της την εκανε και την πληγωσε τοσο το καλυτερα,το τερπνον μετα του ωφελιμου!!!!
13-12-2009, 02:53 #38
ελπιζω να σκεφτεις πιο σοβαρα αυτα που λες γιατι κατι δεν παει καλα.
Και για να το διευκρινησω απο την στιγμη που αγαπας αληθινα καποιον τοτε δεν σε νοιαζει κανενας πρωην. Αν σε νοιαζει τοτε ψαξε να βρεις τι σου φταιει.
Αυτα απο μενα :)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-12-2009, 03:07 #39
δηλαδη εσενα θα σε χαλουσε πολυ να σε δει πχ μια πρωην που σε πληγωσε να περνας ομορφα με την καινουρια σου σχεση
καληνυχτα:)Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
13-12-2009, 03:12 #40
προσωπικα δεν θα το επιδιωκα με τιποτα. Αν περναω εγω καλα με την σχεση μου τοτε σκασιλα μου για την καθε πρωην οσο ασχημα και αν μου φερθηκε.
Οταν εχεις σχεση ζεις μονο για το ατομο που εισαι μαζι εκεινη την στιγμη και δεν σε ενδιαφερουν οι πρωην ουτε για αστειοΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-12-2009, 03:21 #41
εγω θα νιωθα μια βαθεια ικανοποιηση σαν να κλεινε ενας κυκλος και θα συνεχιζα με τη νυν αγαπη μου
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
13-12-2009, 03:25 #42
ευχομαι μονο να μην το καταλαβει ο νυν σου οταν γινει αυτο γιατι μετα θα συνεχισεις μονη σου :D
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-12-2009, 03:27 #43
χαχαχχαχαχαχχαχα καλο:d:d
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
13-12-2009, 08:21 #44
Originally posted by annadamn
Με χωρισε μετα απο 1,5 χρονο σχεσης για να κανει σχεση με μια την οποια θεωρει ευκολη κ ουσιαστικα ηταν ενα αποθημενο.. ημασταν αρκετα καλα τον τελευταιο καιρο της σχεσης μας αν κ εγω δεν δεν ενιωθα ιδιαιτερα καλα μαζι του κ τον ειχα κανει να το καταλαβει, αλλα σε γενικες γραμμες υπηρχαν πολυ εντονα συναισθηματα και απο τις δυο μεριες.. τωρα το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα χωρισουν.. αφου ηταν ενας ενθουσιασμος, οταν του περασει δεν ειναι πιθανο να ξαναγυρισει σε μενα?? με απογοητευσε τοσο πολυ..
annadamn, λες πως δεν ένιωθες ιδιαίτερα καλά με το φίλο σου και τον είχες κάνει να το καταλάβει.
γιατί δεν ένιωθες καλά και είσαι σίγουρη πως πως είχε λάβει τα σωστά μηνύματα από αυτά που του έδειχνες?
επίσης γιατί δεν του μίλησες ανοιχτά?http://www.mazi.org.gr/
13-12-2009, 15:34 #45
ακόμα κι αν ξαναγυρίσει σε σένα, εσύ θεωρείς ότι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλο αυτό? γιατί θα πρέπει να τον συγχωρέσεις και όχι να του χτυπάς συνέχεια αυτό που έκανε για να προχωρήσει η σχέση. από την άλλη, γιατί το θες πίσω, εφόσον λες ότι σε απογοήτευσε?
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)